-
@ken11 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Yπαρχει καποια εναλλακτικη επιλογη για αντι-v power,με προσφορα,ποντους κλπ?
Λοιπόν....από προσφορές
BP 98 Active στην τιμή της 95 Active(ή έστω 2-3 λεπτά πιο πάνω από 95,ανάλογα το πρατήριο)κάθε Δευτέρα
ΕΚΟ 98 Premium στην τιμή της 95 Ekonomy(ή έστω 2-3 λεπτά πιο πάνω από 95,ανάλογα το πρατήριο)κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Aegean 95 D-Force(95αρά ενισχυμένη)στην τιμή απλής 95 κάθε Δευτέρα
και κλασσικά Shell V-Power 98 +3 λεπτά πάνω από 95 FuelSave κάθε Τρίτη και Shell V-Power Racing 100 -5 λεπτά(πχ αντί για 2.25 πληρώνεις 2.20)κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
Από πόντους...σίγουρα η Shell,η Avin,η Ελιν,η Revoil,η Aegean και η ΕΚΟ...
Shell Smartclub,Avin κερδίζω,Ελιν Up επιβράβευση,Revoil WinClub,Aegean Privilege και ΕΚΟ Smile...
η Avin,η Ελιν και η Revoil δεν έχουν κάποια προσφορά σε βενζίνη κάποια μέρα της εβδομάδας...
Την Shell την αναφέρω αν θέλει να δει κανας άλλος τις προσφορές...αν και λίγο πολύ όλοι τις ξέρουμε... -
Η Αβιν έχει προσφορές κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, με διπλασιασμούς και τετραπλασιασμούς πόντων.
-
@criuser said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Η Αβιν έχει προσφορές κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, με διπλασιασμούς και τετραπλασιασμούς πόντων.
Τεταρτη εχει και την 95αρα και την 100αρα σε ποντους . Και Παρασκευη την 100αρα μονο.
Αλλά το μεγαλυτερο κερδος ειναι αν πληρωνεις με πιστωτικη . Πχ με πιστωτικη Πειραιως εχεις κατευθειαν επιστροφη 5% στα Avin. Δηλαδη αν βαλεις πχ 100€ καυσιμα θα σου επιστραφουν απευθειας τα 5€ στο λογαριασμο σου
-
Αλήθεια; και εγώ με Πειραιώς πληρώνω. Δηλαδή μου γυρίζει πίσω το 5% ;
-
@lap said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Αλήθεια; και εγώ με Πειραιώς πληρώνω. Δηλαδή μου γυρίζει πίσω το 5% ;
Πιστωτικη σε Avin ?
-
Ώπα, κάτσε λες πιστωτική...εγώ με χρεωστική πληρώνω σε shell..άκυρο.
-
@lap said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Ώπα, κάτσε λες πιστωτική...εγώ με χρεωστική πληρώνω σε shell
Δεν θυμαμαι για Shell ακριβως. Εκει παιρνεις yellows
Μιλησα ομως για πιστωτικη Πειραιως , οχι χρεωστικη , σε Avin
@lap Με χρεωστικη Πειραιως σε Avin εχεις 1% επιστροφη
-
@nolimit14 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Λοιπόν....από προσφορές
BP 98 Active στην τιμή της 95 Active(ή έστω 2-3 λεπτά πιο πάνω από 95,ανάλογα το πρατήριο)κάθε Δευτέρα
ΕΚΟ 98 Premium στην τιμή της 95 Ekonomy(ή έστω 2-3 λεπτά πιο πάνω από 95,ανάλογα το πρατήριο)κάθε Παρασκευή και Σάββατο
και κλασσικά Shell V-Power 98 +3 λεπτά πάνω από 95 FuelSave κάθε Τρίτη και Shell V-Power Racing 100 -5 λεπτά(πχ αντί για 2.25 πληρώνεις 2.20)κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή
Shell Smartclub,Avin κερδίζω,Ελιν Up επιβράβευση,Revoil WinClub,Aegean Privilege και ΕΚΟ Smile...
η Avin,η Ελιν και η Revoil δεν έχουν κάποια προσφορά σε βενζίνη κάποια μέρα της εβδομάδας...
Την Shell την αναφέρω αν θέλει να δει κανας άλλος τις προσφορές...αν και λίγο πολύ όλοι τις ξέρουμε...Σε ποια χώρα ισχύουν όλα αυτά;!
Μήπως ισχύουν τοπικά; Που ζεις αν επιτρέπεται (γενικά, όχι συγκεκριμένα!).
ο μόνο που έχω πετύχει πρόσφατα ήταν το Shell V power σε ΠΈΜΠΤΗ, χθες KAI προχθές έβαλα σε εταιρικό EKO Avio και δεν είχαν καμία προσφορά...
Οι πόντοι της EKO smile είναι απίστευτη μούφα, κάτι υπερκοατολογημενες χαζομαρουλες.
-
@fanis75 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
@andya3 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Σε πρατήρια στην επαρχία που δεν τα ξέρω μόνο 100άρα από τις γνωστές μάρκες. Απ' ότι μου έχουν πει δεν φτιάχνεται Ελλάδα, τη φέρνουν απ' έξω με συγκεκριμένες προδιαγραφές. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Δεν ισχύει. Ελλάδα παράγεται.
Όλες παράγονται Ελλάδα, εκτός από την Shell V Power Racing.
@dublin said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
ο μόνο που έχω πετύχει πρόσφατα ήταν το Shell V power σε ΠΈΜΠΤΗ
Τρίτη η βενζίνη και Πέμπτη το πετρέλαιο.
Για τα άλλα που λέγατε, ότι βγαίνουν φίδια μέσα από τους κινητήρες κλπ, δεν φταίει το ίδιο το καύσιμο. Η νοθεία των πρατηριούχων και οι βρώμικες δεξαμενές τους φταίνε. Το καύσιμο που βγάζουν τα ελληνικά διυλιστήρια είναι μια χαρά.
-
@realzeus said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Όλες παράγονται Ελλάδα, εκτός από την Shell V Power Racing.
Ισχυει ακομα αυτο? Νομιζα οτι την φτιαχνουν πλεον εδω κι αυτη, εδω και καποια χρονια
-
Τελευταία φορά που έμαθα, έρχονταν από έξω.
-
Λοιπόν....από προσφορές
Την Shell την αναφέρω αν θέλει να δει κανας άλλος τις προσφορές...αν και λίγο πολύ όλοι τις ξέρουμε...Σε ποια χώρα ισχύουν όλα αυτά;!
ο μόνο που έχω πετύχει πρόσφατα ήταν το Shell V power σε ΠΈΜΠΤΗ, χθες KAI προχθές έβαλα σε εταιρικό EKO Avio και δεν είχαν καμία προσφορά...
Οι πόντοι της EKO smile είναι απίστευτη μούφα, κάτι υπερκοατολογημενες χαζομαρουλες.
Αναφερόμουν σε βενζίνη...εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε πετρέλαιο μιας και λες για ΕΚΟ Avio...
Λίγο πιο έξω από Αθήνα μένω...οι προσφορές για ΕΚΟ,BP,Aegean,Shell ισχύουν σε όλη την Ελλάδα νομίζω.
Έχω κάρτα ΕΚΟ και Shell...σύντομα με βλέπω να βγάζω Ελιν και Aegean...
Εδώ που είμαι πάντως εκτός από τα πρατήρια Shell,ένα Revoil,ένα ΕΤΕΚΑ και νομίζω και ένα Aegean που είναι εταιρικά όλα τα άλλα είναι ιδιωτικά...Συνήθως βάζω σε ένα ιδιωτικό ΕΚΟ,σε ένα ιδιωτικό BP και σε ένα ιδιωτικό Ελιν...προς το παρόν έχουν καλή ποιότητα και δεν κλέβουν...εταιρικό άντε να βάλω καμιά φορά στη Shell... -
βενζινη/πετρελαιο, οτι ναναι.
Αφου ο κατασκευαστης δεν βρισκει διαφορα, δε βλεπω κανενα λογο να δωσω παραπανω λεφτα -
Λοιπόν....από προσφορές
Αναφερόμουν σε βενζίνη...εσύ μάλλον αναφέρεσαι σε πετρέλαιο μιας και λες για ΕΚΟ Avio...
Λίγο πιο έξω από Αθήνα μένω...οι προσφορές για ΕΚΟ,BP,Aegean,Shell ισχύουν σε όλη την Ελλάδα νομίζω.
Έχω κάρτα ΕΚΟ και Shell...σύντομα με βλέπω να βγάζω Ελιν και Aegean...
Εδώ που είμαι πάντως εκτός από τα πρατήρια Shell,ένα Revoil,ένα ΕΤΕΚΑ και νομίζω και ένα Aegean που είναι εταιρικά όλα τα άλλα είναι ιδιωτικά...Συνήθως βάζω σε ένα ιδιωτικό ΕΚΟ,σε ένα ιδιωτικό BP και σε ένα ιδιωτικό Ελιν...προς το παρόν έχουν καλή ποιότητα και δεν κλέβουν...εταιρικό άντε να βάλω καμιά φορά στη Shell...Παίζουν μάλλον διαφορετικές μέρες για diesel..αν έχει κάποιος γνώση για diesel ας μας πει..@tkin73 εσύ που τα ψάχνεις όλα μήπως γνωρίζεις;
-
Αλλος ένας τομέας που η τεχνολογία θα επιλύσει τις δυσεπίλυτες απορίες μας.
Ποιότητα καυσίμου και λοιπές μ@λ@κίες...
Ρεύμα κύριοι. Για φτωχούς και πλούσιους το ίδιο! Ισότητα στην πράξη. -
@manast said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Ρεύμα κύριοι. Για φτωχούς και πλούσιους το ίδιο! Ισότητα στην πράξη.Να σαι σιγουρος οτι και εκει οι εταιριες θα βρουν να στα παρουν νομιμα και με τη βουλα. Ηδη φαινεται σις ΕΟ.
-
Ρεύμα κύριοι. Για φτωχούς και πλούσιους το ίδιο! Ισότητα στην πράξη.Δηλαδή να δωκω 150.000 για tesla s και να περιμένω στην πρίζα με τον άλλο που έδωσε 30.000. Εννοείτε έχουμε μια συμπάθεια προς τα λαϊκά στρώματα που πληρώνουν παραπάνω φόρους για να πάρουμε εμείς αυτά τα εξαιρετικά αυτοκίνητα προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης αλλά όχι κι έτσι.
-
Ηλίθια ερώτηση... το παλιότερο ρητό μην αλλάζετε συνέχεια πρατήριο/τύπο βενζίνης γιατί ανεβαίνει η κατανάλωση ισχύει τελικά?
-
@racefun1971 said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Ρεύμα κύριοι. Για φτωχούς και πλούσιους το ίδιο! Ισότητα στην πράξη.Δηλαδή να δωκω 150.000 για tesla s και να περιμένω στην πρίζα με τον άλλο που έδωσε 30.000. Εννοείτε έχουμε μια συμπάθεια προς τα λαϊκά στρώματα που πληρώνουν παραπάνω φόρους για να πάρουμε εμείς αυτά τα εξαιρετικά αυτοκίνητα προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης αλλά όχι κι έτσι.
Πες τα!
-
@pgp737ng said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????:
Στην avin έξω από το jumbo της Αγίας Παρασκευής έχω πετύχει έλεγχο μπροστά στα μάτια μου από την εταιρία να γεμίζει μπιτονάκι (αν θυμάμαι καλά ήταν 20λιτρο) και έφτασε στην γραμμή του 20 το καύσιμο.
Συντοπίτης και εσύ;!
Κάτι γίνεται με το θέμα, βλέπω περισσότερες διαφημίσεις και προώθηση τέτοιων πρακτικών..δεν ξέρω πόσο κάνουν δουλειά, θεωρώ ένα συντριπτικό ποσοστό ότι κλέβει, το θέμα είναι να μην καταστρέψεις το όχημα.
Δηλαδή εκεί που φτάσαμε προτιμώ να "χάσω" χρήματα ή λίτρα, αλλά με όχι κάτι χειρότερο..
Τελικά ξέρει κανείς καμιά άλλη έκπτωση σε τιμή πετρελαίου εκτός της Shell της Πέμπτη;
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ??????