-
Κολλητός ξεκίνησε , χωρίς κανένα σχεδιασμό , μετά την νίκη στο Ευρο ,επί της Γαλλίας ( και έφτασε και επέστρεψε !!!) με 205 τετρατάχυτο στην Πορτογαλία.
Όλα γίνονται στα 20.
Απλά πλέον με τις τιμές αεροπορικών , ιδίως αν πετάς με ένα βρακί , μοιάζει το αυτοκίνητο να μην έχει νόημα σε τέτοιες αποστολές.
Αν δεν κυκλοφορεί μόνο στην πόλη, τότε θα κοιτούσα και ότι φοράει τον dci , ένα pulsar πχ ( οκ γεροντίστικο) , αλλά οικονομικό , αξιόπιστο , ασφαλές και καλοτάξιδο. -
Πλέον δεν χρειάζεται και βρακι
-
@lap said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Με κέρματα στο πατάκι….
Ολο το μυαλο σου στα λεφτα , τουλαχιστον το νοικιαζες σε φιλους ως γαμιστρωνα να βγαζεις κανα σεντ ;
-
@lap said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Πλέον δεν χρειάζεται και βρακι
και τοτε η μαγκια στις διακοπες ηταν 501 χωρις σκελεα .
-
Οι φίλοι μου οι μισοί ήταν τόσο πλούσιοι όσο όλοι εσείς μαζί, μονάχα το χαρτζιλίκι τους.
Οι άλλοι μισοί φτωχοί και μετανάστες.
Και φυσικά όχι, τα αυτοκίνητα μου ήταν σαν το σπίτι μου. Πεντακάθαρα και νοικοκυρεμένα.
Υ.γ είχα φιλαράκι κολλητό με αυτοκίνητο 100.000 ευρώ. Δικό του….δωρο!
Εγω είχα 25 ετιας σαραβαλακι με τσοκ
-
@otso said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Δηλ δεν την κανατε ποτε πιτσιρικαδες με λιγα φραγκα στην τσεπη τρωγωντας πατατακια απο το ΣΜ ; ΔΕΝ εχετε ποτε κοιμηθει μεσα στο αυτοκινητο ;
Δεν φουλαρατε οπου εχει φτηνοτερη βενζινη ; δηλ σκοπια
Δεν αποφευγατε διοδια ; εχω γνωρισει ολους τους δρομους του Ναπολεωντα στην Γαλλια (ελεγα και γω τι σημαινει το κεφαλαιο Ν )
Δεν πηγατε διακοπες με ενα τζιν 1 τσερτ αθλητικα παπουτσια σαγιοναρες μαγιο- σορτς και 1 βρακι ;Ποτέ, τίποτε από αυτά. Μόνο camping για 2-3 μέρες με τα απολύτως απαραίτητα. Αλλά 1-2 φορές στα 17-18 μου και ποτέ ξανά. Δεν μαρέσει η ταλαιπωρία.
-
@civil357 said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Κολλητός ξεκίνησε , χωρίς κανένα σχεδιασμό , μετά την νίκη στο Ευρο ,επί της Γαλλίας ( και έφτασε και επέστρεψε !!!) με 205 τετρατάχυτο στην Πορτογαλία.
Όλα γίνονται στα 20.
Απλά πλέον με τις τιμές αεροπορικών , ιδίως αν πετάς με ένα βρακί , μοιάζει το αυτοκίνητο να μην έχει νόημα σε τέτοιες αποστολές.
Αν δεν κυκλοφορεί μόνο στην πόλη, τότε θα κοιτούσα και ότι φοράει τον dci , ένα pulsar πχ ( οκ γεροντίστικο) , αλλά οικονομικό , αξιόπιστο , ασφαλές και καλοτάξιδο.Το αυτοκινητο σου δινει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας
γι αυτο λατρευτηκε απο τους ανθρωπους της γενιας μου -
Το αυτοκινητο σου δινει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας
Και μετά ήρθε η Στελάντις....
-
-
@fanis75 said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Το αυτοκινητο σου δινει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας
Και μετά ήρθε η Στελάντις....
γι αυτο μιλαω για τερας αξιοπιστιας
Τι εγινε ρε παιδια χαθηκε το αισθημα της περιπετειας ;
Μονο ο Billy εχει απομεινει ; -
Έχουμε Netflix
-
Όλα γίνονται στα 20.
Αν δεν κυκλοφορεί μόνο στην πόλη, τότε θα κοιτούσα και ότι φοράει τον dci , ένα pulsar πχ ( οκ γεροντίστικο) , αλλά οικονομικό , αξιόπιστο , ασφαλές και καλοτάξιδο.Το αυτοκινητοΗ μοτοσυκλέτα σου δινει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας
γι αυτο λατρευτηκε απο τους ανθρωπους της γενιας μουΦιξντ.
-
@teo-mak said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Όλα γίνονται στα 20.
Αν δεν κυκλοφορεί μόνο στην πόλη, τότε θα κοιτούσα και ότι φοράει τον dci , ένα pulsar πχ ( οκ γεροντίστικο) , αλλά οικονομικό , αξιόπιστο , ασφαλές και καλοτάξιδο.Το αυτοκινητοΗ μοτοσυκλέτα σου δινει την αισθηση της απολυτης ελευθεριας
γι αυτο λατρευτηκε απο τους ανθρωπους της γενιας μουΦιξντ.
Δεν αμφιβαλω στο εξωτερικο
Στην Ελλαδα ηταν ειναι καμμια 10αρια σωστοι μηχανοβιοι ;
Εδω εχουμε αντιγραψει το μοντελο μπανγκογκ καλκουτας κτλ .
Δεν μας ενδιαφερει η μηχανη σαν μεσο αλλά ως παραγωγη θορυβου . -
To προβλημα δεν ειναι οτι γερασαμε ολοι εδω μεσα αλλα δεν θυμαται και κανεις πως ειναι να εισαι 21 χρ.
Μιλησα για πιτσιρικα
και μου βαζετε λυσεις για ατομο 60 χρ με προβλημα μεσης , που για να παει ταξιδι εχει προγραμματισει τα ξενοδοχεια του και τα σπεσιαλ ρεστωραν για γευσιγνωσια .
Δηλ δεν την κανατε ποτε πιτσιρικαδες με λιγα φραγκα στην τσεπη τρωγωντας πατατακια απο το ΣΜ ; ΔΕΝ εχετε ποτε κοιμηθει μεσα στο αυτοκινητο ;
Δεν φουλαρατε οπου εχει φτηνοτερη βενζινη ; δηλ σκοπια
Δεν αποφευγατε διοδια ; εχω γνωρισει ολους τους δρομους του Ναπολεωντα στην Γαλλια (ελεγα και γω τι σημαινει το
κεφαλαιο Ν )
Δεν πηγατε διακοπες με ενα τζιν 1 τσερτ αθλητικα παπουτσια σαγιοναρες μαγιο- σορτς και 1 βρακι ;
Τι διαολο περνατε βαλιτσα με τα λινα λευκα κουστουμια ;
Α και μενει σε πολη οχι σε χωριο και κατι αλλο η νεολαια δεν ενδιαφερεται πια για την κουταλα , αυτα ειναι για ρομαντικους γερους σαν εμας .
Παλια λεγαμε καποιους κινητηρες ασπαστους τωρα τι γινεται ;
εχω μεινει πισω .
Η τογιοτα δεν εβγαζε μη υβριδικα ; εκτος τον 1,3 ;
Εγω σκεφτομαι να προτεινω το τζαζ αλλά και το 2 της μαζντα σαν κατι να μου λεει . Απο σουζουκι τι θα προτειναμε ;Εμείς υπήρξαμε 21 και θυμόμαστε.
Το προφίλ που περιγράφεις δεν ταιρίαζει σε 21.@otso said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Κατ αρχας οδηγικο προφιλ , υπομονετικος , χαλαρος στην οδηγηση κουλ , δεν νευριαζει με οτι στραβα . Καμμια διαθεση για σπορ ανταγωνισμους μαγκια με το αμαξι η επιδειξιομανια .
Οδηγει με την ροη του δρομου.Πιο γεροντάρα κι από εμένα.
-
Αρε otso
Σου προτείνω το απόλυτο εργαλείο να πηγαίνεις Φινλανδία και να μετράς και το λες παππουδιέρα
Παρε τώρα για να μάθεις
https://www.car.gr/used-cars/toyota/corolla.html?category=15001&engine_size-from=1400&engine_size-to=1400&fuel_type=1&fuel_type=4&make=13301&model=14915&pg=1®istration-from=2002®istration-to=2011&sort=pra
το 1400 μοτερ (4ΖΖ) άθραυστο και δεν χαμπαριάζει με αέριο
να πηγαίνεις με κόστος αεροπορικού εισιτηρίου στο Βερολίνο -
Θα πρότεινα πάντως και vitara του 15-16-17 diesel ή βενζίνη. Ειναι γενικά αξιόπιστα, με καλό εξοπλισμό, καλές επιδόσεις, μαζεμένα σε διαστάσεις για την πόλη (4,17), οδηγάς από αψηλά, έχει χώρο για άλλους 3-4 κολλητούς ή κολλητές και τα συμπράγκαλα για κάμπινγκ (κατεβαίνεις αν χρειαστεί και προς καμιά παραλία από κροκαλόδρομο) και λόγω "εσανς σουβίλας" ξεφεύγεις λίγο από την γενικότερη και σπαστική φτήνια των ιαπωνικών σουπερμίνι στα οποία εκ των πραγμάτων θα καταλήξει βάζοντας την αξιοπιστία σαν πρώτο ζητούμενο.
Επίσης δεν το ξέρω προσωπικά αλλά με τα ίδια κριτήρια θα έβλεπε ίσως και duster dci, μου κάνει όμως "πιο παππουδέ" από το vitara σε design. -
@harisma23 said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Όντως καλύτερα καθίσματα από της Volvo, όσον αφορά την άνεση, δεν πρέπει να υπάρχουν!
Δύο φίλοι μου, petrolheads και χιλιομετροφάγοι, που έχουν οδηγήσει πάρα πολλά και καλά αυτοκίνητα, αυτό λένε!Αρκεί να μην είναι του V40...
Μετά τις 2-2.5 ώρες σε έχουν κουράσει. -
Να προτείνω και γώ στον άγνωστο φίλο να αναζητήσει αυτοκίνητο με diesel κινητήρα και αμάξωμα station wagon διότι θα χρειαστεί και τη χαμηλή κατανάλωση και τους μεγάλους χώρους ( για ύπνο κλπ) κάτι από skoda ή vw ,audi ,seat κλπ.Επίσης αν δείτε σε τουριστική περιοχή με τι αυτοκίνητα έρχονται οδικώς οι ξένοι τουρίστες στην Ελλάδα θα πάρει μια ιδέα τι πρέπει να αναζητήσει.Πρακτικά αμαξώματα.
-
Για μια στο τόσο θα πάρει νεκροφόρα ?
-
@red_monster said in Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;:
Για μια στο τόσο θα πάρει νεκροφόρα ?
Χώροι.. κοιμάσαι άνετα ,και έχεις. και κάμποσα μπαγκάζια
Μεταχειρο τερας αξιοπιστιας , υπαρχει ;