-
@panick-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
το συναισθημα λεει ΤΟΥΟΤΑ
Μόνο 2 τωρινά Toyota εξιτάρουν το συναίσθημα. H Supra και το GR-Yaris.
-
Το πρόβλημα με τα τεστ ντραϊβ στα Γιάννενα , είναι ότι η τυπική διαδρομή " αντιπροσωπεία-κόμβος στο Αυγό - Ιόνια- Εγναντία - πίσω" , δεν περιλαμβάνει υψομετρικές διαφορές. Δεν είναι ο τυπικός επαρχιακός ή αυτοκινητόδρομος της Ηπείρου, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Από την άλλη βέβαια , η καθημερινότητά σου δεν περιλαμβάνει υψομετρικές...
Αν και επιμένω αν , δεν ήταν απλά ενθουσιασμός πρώτης γνωριμίας , ενα ποστ που έγραψες κάποτε "ανέβηκα με 160αρες στα Γιάννενα και έγραψε 6 κάτι το σιντ" (χοντρικά ότι θυμάμαι) , αλλά είναι κάτι που επαναλαμβάνεις ( ή καλο έμαθες και θέλεις να επαναλαμβάνεις) , τότε προσπάθησε να πάρεις πάλι το chr, αλλά αυτή τη φορά, στο αυγό να στρίψεις προς Άρτα και να βγείς από την έξοδο στο Τέρροβο και πίσω ( να ανέβεις την "δύσκολη" ανηφόρα κοινώς).
Αν εξακολουθεί να σου αρέσει και να μην σε ενοχλεί το βουητό ( δε λέω ότι αναγκαστικά θα έχει, μη με φάτε οι τογιοταίοι) , τότε , είπαμε , αυτό σου αρέσει , αυτό να πάρεις.
-
Αυτό είναι από Ιωάννινα προς Αρτα στην εθνική οδό;
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αυτό είναι από Ιωάννινα προς Αρτα στην εθνική οδό;
Ναι , μετά τον κόμβο στο Αυγό , ακολουθεί ανηφόρα , όχι η πιο δύσκολη της διαδρομής . Εισερχόμενος από τον κόμβο δεν προλαβαίνεις να αναπτύξεις μεγάλη ταχύτητα πριν αρχίσει η ανηφόρα και δυσκολεύει μερικά αυτοκίνητα.
-
Α! Κατάλαβα πρέπει να ναι μετά από τα ζαχαροπλαστεία με τα σιροπιαστά με Μερέντα και το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.
Ναι καλή διαδρομή. Μετά τα διόδια βέβαια είναι εάν θυμάμαι καλά η μεγάλη ανηφόρα αλλά θα πιεστεί το Toyota εκεί,
Εκεί εγώ μονάχα με 4η σχέση με τέσσερα άτομα μέσα και με πολύ φορα. Δεν μπορεί για 5η
-
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Φίλε @alex-mix, αν δεν κάνω λάθος, νομίζω οτι το έχεις μετανιώσει ήδη μια φορά, ευτυχώς ανώδυνα, αφού πήρες τα λεφτά σου πίσω.
Καλές γιορτές!
Merry C-HRistmas!Καλοοοοοο
-
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@panick-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Θα καταλαβεις το λαθος οταν με οποιοδηποτε αλλο μετα απο ενα μηνα σε καποιο φαναρι θα κοιταξεις το CH-R που θα ερθει διπλα σου ετσι
Το ιδιο μου λεει και ενας φιλος Δραμινος οτι και να παρεις θα λες γιατι δεν πηρα το chr
Μα ετσι ειναι. Γιατι εσυ ψαχνεις το νεο σου αμαξι με λογικη αλλα και συναισθημα. Οποτε μπορει η πιο λογικη επιλογη να ειναι το Juke αλλα το συναισθημα λεει ΤΟΥΟΤΑ.
συναισθημα λεει για τουοτα...
πολυ αρρωστο γουστο αυτοΕίναι αρρωστο γουστο προφανώς
(εκτος αν ειναι κανα supra, gr yaris, land cruiser )αλλα υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι δίπλα μας, προσπαθώ να το χωνέψω αλλα αφού τους ξυπνάνε συναισθηματα τα αντικουκου οφείλουμε να το σεβαστούμε και απλά να τους κοροιδεύουμε για αυτό (ετσι και αλλιως δεν τους νοιάζει)
Μωρε αμα γουστάρουνε καλά κάνουνε να πάρουν αυτο που τους αρέσει, είναι το πιο σημαντικό ακόμα και όταν πρόκειται για τις παππουδιέρες
-
Εννοείται ότι μας έχεις μπερδέψει όλους, αλλά διάβασα πάλι για 4η φορά το ποιός είσαι που μας έβαλες για να κάνω ρισέτ.
Οπότε θα πω κάποια βασικά πράγματα.
-
Παίρνεις Βιτάρα χειροκίνητο στα 20250. Εχει καλό πλέον εξοπλισμό στην βασική, θα καίει αλλά όχι τρομερά σε επαρχιακές που είσαι, μπορείς να πας και λίγο πιο έξω χωρίς να χρειαστείς την 4κίνηση.
1α. Μαζί με την αγορά του βιτάρα, πούλα την κορόλα και βρές ένα χρέπι αγροτικό τετρακίνητο, για τα δύσκολα και τα περίεργα. -
Υβριδικό τογιότα στις συνθήκες που ζεις δεν έχει κανένα όφελος, σε σχέση με ένα απλό υβριδικό.
-
Με 20-25000 χλμ που κάνεις, για μένα το ντίζελ είναι μονόδρομος. Το ότι θα κάνεις και μικρές διαδρομές δεν λέει κάτι, αφού θα κάνεις και μεγάλες, ενώ η ροπή του ντίζελ δεν παίζεται. Επίσης ότι και να συμβεί μία διαφορά 1-2 λίτρων στην κατανάλωση με την διαφορά τιμής των 30 λεπτών, δίνει σε κάθε περίπτωση μία διαφορά 3,5 έως 5 ευρώ στα 100 χλμ, που στα 20000 χλμ γίνονται 700 έως 1000 τον χρόνο.
3α. Ψήνεις τον πηλιουρίτη να σου δώσει το αιρκρος στα 15000, αφού έχει φτιαχτεί με την κορόλα και του κάνεις και κάποια τραπέζια.
3β. Παίρνεις ένα C5 aircross αυτόματο πετρέλαιο που το έχουν νομίζω σε προσφορά στα 31000.
3γ. Προλαβαίνεις να πάρεις το Αστρα αυτόματο ντίζελ που σου είπα. Ηρθαν ο φίλος μου έκανε ήδη χαρτιά για πινακίδες. -
Συνεχίζεις την συζήτηση εδώ μέσα μέχρι να πέσει ο Κούλης.
-
Βρες κάποιο άλλο ντίζελ μτχ, γιατί καινούργια μάλλον δεν υπάρχουν άλλα.
ΥΓ στο 1. Με την τιμή που έχει το βιτάρα και εγώ που ίσως παίξει αγορά για αντικατάσταση του 20χρονου 4 τον επόμενο ή μεθεπόμενο χρόνο, θα το σκεφτόμουν και εγώ το βιτάρα για μένα, αλλά αυτά τα μόλις 2,50 μ, μεταξόνιο, μικρότερο από το απλό 3, με μπλοκάρει. Οπως και ότι το χειροκίνητο αιρκρος με τα 100 άλογα στην μεσαία κάνει 21400. Η βασική των 18900 είναι πολύ φτωχή για τα γούστα μου.
-
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εννοείται ότι μας έχεις μπερδέψει όλους, αλλά διάβασα πάλι για 4η φορά το ποιός είσαι που μας έβαλες για να κάνω ρισέτ.
-
Παίρνεις Βιτάρα χειροκίνητο στα 20250. Εχει καλό πλέον εξοπλισμό στην βασική, θα καίει αλλά όχι τρομερά σε επαρχιακές που είσαι, μπορείς να πας και λίγο πιο έξω χωρίς να χρειαστείς την 4κίνηση.
1α. Μαζί με την αγορά του βιτάρα, πούλα την κορόλα και βρές ένα χρέπι αγροτικό τετρακίνητο, για τα δύσκολα και τα περίεργα. -
Υβριδικό τογιότα στις συνθήκες που ζεις δεν έχει κανένα όφελος, σε σχέση με ένα απλό υβριδικό.
-
Με 20-25000 χλμ που κάνεις, για μένα το ντίζελ είναι μονόδρομος. Το ότι θα κάνεις και μικρές διαδρομές δεν λέει κάτι, αφού θα κάνεις και μεγάλες, ενώ η ροπή του ντίζελ δεν παίζεται. Επίσης ότι και να συμβεί μία διαφορά 1-2 λίτρων στην κατανάλωση με την διαφορά τιμής των 30 λεπτών, δίνει σε κάθε περίπτωση μία διαφορά 3,5 έως 5 ευρώ στα 100 χλμ, που στα 20000 χλμ γίνονται 700 έως 1000 τον χρόνο.
3α. Ψήνεις τον πηλιουρίτη να σου δώσει το αιρκρος στα 15000, αφού έχει φτιαχτεί με την κορόλα και του κάνεις και κάποια τραπέζια.
3β. Παίρνεις ένα C5 aircross αυτόματο πετρέλαιο που το έχουν νομίζω σε προσφορά στα 31000.
3γ. Προλαβαίνεις να πάρεις το Αστρα αυτόματο ντίζελ που σου είπα. Ηρθαν ο φίλος μου έκανε ήδη χαρτιά για πινακίδες. -
-
ΥΓ στο 1. Με την τιμή που έχει το βιτάρα και εγώ που ίσως παίξει αγορά για αντικατάσταση του 20χρονου 4 τον επόμενο ή μεθεπόμενο χρόνο, θα το σκεφτόμουν και εγώ το βιτάρα για μένα, αλλά αυτά τα μόλις 2,50 μ, μεταξόνιο, μικρότερο από το απλό 3, με μπλοκάρει. Οπως και ότι το χειροκίνητο αιρκρος με τα 100 άλογα στην μεσαία κάνει 21400. Η βασική των 18900 είναι πολύ φτωχή για τα γούστα μου.
Για το Νο.4 τον βλέπω τον @alex-mix
-
-
Τι ντήζελ του λες του ανθρώπου ρε Κρούζερ και μάλιστα Στελάντις!?!?! Και δεν έχει και συνεργέιο Σιτροέν κοντά του, πως θα πηγαίνει κάθε μήνα για τις βλάβες??? Να τον κάψεις θες?
Αλέκο, ότι και να κάνεις μείνε μακριά από μαζούτ και ειδικά τα στελάντις, θα βρίζεις κάθε πρωί!
-
@criuser said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
-
-
-
Απαντώ μόνο στο ΥΓ.
Εξορκισμό έχεις κάνει τώρα τελευταία;;;
Εχει μπει ο Σατανάς μέσα σου!! -
-
Απλά είμαι αντικειμενικός γιατί με τα χρήματα σου δεν παίζεις.
Για αυτό παίρνω Σιτροέν γιατί είμαι σίγουρος 43 χρόνια τώρα.
-
Θα καταλαβεις το λαθος οταν με οποιοδηποτε αλλο μετα απο ενα μηνα σε καποιο φαναρι θα κοιταξεις το CH-R που θα ερθει διπλα σου ετσι
Το ιδιο μου λεει και ενας φιλος Δραμινος οτι και να παρεις θα λες γιατι δεν πηρα το chr
Σου βρήκα και μτχ πρώτης γενιάς
GR ultimate, να μην πάρεις κάνα άδειο
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/ -
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/
Omg & 3 lol που λένε και τα πιτσιρίκια. -
Με αυτήν την τιμή θα μπορούσε να μπει και στις αγγελίες για και για
Είναι πάντως αυτοκίνητο γι αυτούς που γνωρίζουν όπως λέει και ο μύστης στην περιγραφή.
-
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/Ειπαμε να το πάρει αφού του αρέσει εντάξει
αλλα 36500 για μεταχειρισμένη φολα toyota πάει πολύ
Να έκανε 26 να πω ενταξει
Ομορφο είναι. Αλλα πολύ gr σηματάκια και φρουφρου για ταφο σε επιδόσεις αφού τις ίδιες με το απλό έχει
-
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/Αυτο δεν ειναι αγγελια, λιστα της CIA ειναι.
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/Ειπαμε να το πάρει αφού του αρέσει εντάξει
αλλα 36500 για μεταχειρισμένη φολα toyota πάει πολύ
Να έκανε 26 να πω ενταξει
Ομορφο είναι. Αλλα πολύ gr σηματάκια και φρουφρου για ταφο σε επιδόσεις αφού τις ίδιες με το απλό έχει
Ουπππσσσςς, το πέρασα για 26500€....
-
https://www.car.gr/s/3cjbvkwg/Αχαχαχαχαχαχα
-
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁