-
Ωραία λοιπόν έξω ο άσσος λόγω κόστους κτήσης/χρήσης. Επίσης στην δική μου φιλοσοφία τα χλμ/έτος είναι λίγα για diesel, άρα ορθά λες έξω το diesel. Απορρίπτεις το τίμιο ασπαστο Wit. Άρα θες ομορφιά. Επειδή είσαι και επαρχία θες και λίγο ύψος άρα suvακι. Το Captur & το Puma στα μάτια μου είναι κουκλάκια. Το Juke είναι ασχημούλι άρα εκτός. Θες και αξιοπιστία. Άρα αν πας σε T-roc θες manual για να αποφύγεις το ξηρού dsg.
Και γιατί δεν βάζεις στο κάδρο το 1.0t T-roc για να είσαι on budget; Μια χαρά αξιόπιστο είναι αυτό και οικονομικό. Το έχει άμεση συνεργάτης μου με δύο παιδιά. Πολύ τίμια επιλογή.
Άρα έχουμε το πιο όμορφο Captur 1.0, το καλύτερο οδηγικά Puma 125ps. και μια μέση λύση all-arounder το T-Roc 1.0t.
Πας με τη γυναίκα και διαλέγετε ανάμεσα στα 3 αυτό που για το οποίο θα πάρετε την καλύτερη προσφορά απ' την αντιπροσωπεία. Έτσι εν μέρει αφήνει στην μοίρα την επιλογή ανάμεσα απο 3 αξιόλογα οχήματα on-budget. Τα θεωρώ εφάμιλλα σε αξιοπιστία με μικρές μεταξύ τους διαφορές. Αν βάλεις στο κάδρο και το Wit έχει μια τετράδα επιλογών για κάθε γούστο (εγώ λέω βάλτο γιατί μπορεί να είναι τάπερ είναι όμως σκυλί και θα αντέξει καλύτερα στο χρόνο από όλα τα υπόλοιπα).
Καλή σου επιτυχία στη συνέχεια της αναζήτησης και καλές γιορτές!!
-
@andya3 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Γιατί δεν παίρνεις απλά αυτό που σ' αρέσει πιο πολύ και είναι στα λεφτά σου?
Βασικα το ερωτημα το εγραψα περισσοτερο γιατι εβλεπα να ξεκιναει να μυριζει μπαρουτι .
Αλλα δεν πειραζει εβαλα τροφη για σκεψη .
Κοιτα φιλαρακι αυτο που δουλευε peugeot μου ειπε το καλυτερο για τις αποστασεις που διανυω ειναι το lpg αλλα απο την αλλη του ειπα τραβα σκισε τα διπλωματα γιατι μου προτεινε sandero -
Με την αναποφασιστικότητα βλέπω ότι θα πούμε πολλές φορές «καλές γιορτές»….
-
Μάλλον πρέπει να ψωνίσεις με το μάτι, ξέρεις , love at the first sight!Είναι το είδος της αγοράς που θα σου μείνει αξέχαστο.Και που αν μετανιώσεις θα συγχωρέσεις τον εαυτό σου που δεν αντιστάθηκες στην αμαρτία.Κάτι σε alfa romeo ή σε peugeot renault ..what ever else.!
-
@kkostask said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Με την αναποφασιστικότητα βλέπω ότι θα πούμε πολλές φορές «καλές γιορτές»….
Αααχαχαχαχαχαχαχα.Οχι εδωσα διορια αυτην την εβδομαδα .Γιατι εχω ρεπο τεταρτη και ειπα αν προλαβω να κανω και ενα τεστ τον 1 για να μην το χω μεσα μου μετα..
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Βασικα το ερωτημα το εγραψα περισσοτερο γιατι εβλεπα να ξεκιναει να μυριζει μπαρουτι .
Κοιτα φιλαρακι αυτο που δουλευε peugeot μου ειπε το καλυτερο για τις αποστασεις που διανυω ειναι το lpg αλλα απο την αλλη του ειπα τραβα σκισε τα διπλωματα γιατι μου προτεινε sanderoΕίναι σίγουρα φιλαράκι σου ; Θέλει σίγουρα το καλό σου ;
-
Ο dci της Renault δεν χαμπαριάζει ούτε από μικρές αποστάσεις ούτε από χαζοβλαβες, θα τον είχα πολύ ψηλά στη λίστα μου
-
Κοιτα φιλαρακι αυτο που δουλευε peugeot μου ειπε το καλυτερο για τις αποστασεις που διανυω ειναι το lpg αλλα απο την αλλη του ειπα τραβα σκισε τα διπλωματα γιατι μου προτεινε sanderoΕ όχι και sandero
Από άποψη κατανάλωσης στις συνθήκες που κινείσαι σε επαρχιακούς όλα τα μικρά τουρμπάκια βενζίνης και τα υβριδικά πάνω κάτω στα ίδια είναι. Αφού δε θες πετρέλαιο, μένει το υγραέριο για οικονομία. Ε, αν μιλάμε για υγραέριο Captur μονόδρομος.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ωραία λοιπόν έξω ο άσσος λόγω κόστους κτήσης/χρήσης. Επίσης στην δική μου φιλοσοφία τα χλμ/έτος είναι λίγα για diesel, άρα ορθά λες έξω το diesel. Απορρίπτεις το τίμιο ασπαστο Wit. Άρα θες ομορφιά. Επειδή είσαι και επαρχία θες και λίγο ύψος άρα suvακι. Το Captur & το Puma στα μάτια μου είναι κουκλάκια. Το Juke είναι ασχημούλι άρα εκτός. Θες και αξιοπιστία. Άρα αν πας σε T-roc θες manual για να αποφύγεις το ξηρού dsg.
Και γιατί δεν βάζεις στο κάδρο το 1.0t T-roc για να είσαι on budget; Μια χαρά αξιόπιστο είναι αυτό και οικονομικό. Το έχει άμεση συνεργάτης μου με δύο παιδιά. Πολύ τίμια επιλογή.
Άρα έχουμε το πιο όμορφο Captur 1.0, το καλύτερο οδηγικά Puma 125ps. και μια μέση λύση all-arounder το T-Roc 1.0t.
Πας με τη γυναίκα και διαλέγετε ανάμεσα στα 3 αυτό που για το οποίο θα πάρετε την καλύτερη προσφορά απ' την αντιπροσωπεία. Έτσι εν μέρει αφήνει στην μοίρα την επιλογή ανάμεσα απο 3 αξιόλογα οχήματα on-budget. Τα θεωρώ εφάμιλλα σε αξιοπιστία με μικρές μεταξύ τους διαφορές. Αν βάλεις στο κάδρο και το Wit έχει μια τετράδα επιλογών για κάθε γούστο (εγώ λέω βάλτο γιατί μπορεί να είναι τάπερ είναι όμως σκυλί και θα αντέξει καλύτερα στο χρόνο από όλα τα υπόλοιπα).
Καλή σου επιτυχία στη συνέχεια της αναζήτησης και καλές γιορτές!!
Εισαι ωραιος φιλαρακι .
Χαχα το καλες γιορτες βλεπω να γινεται σλογκαν -
Τέλος του έτους είναι. Δες που έχουν προσφορές.
Παντως η λύση του t -roc ακόμα και στο χιλιάρι που είναι διαμαντάκι και αυτός, θα σου έξυνε τα χέρια.
Ποιοτικό, ύψος, καλά εξοπλισμένο, αντιπροσωπεία δίπλα, εντός budget και με καλό χρηματοδοτικό, ίσως το πάρεις και άμεσα.
Για εμένα suv και βενζίνη.
Στις διαδρομές που κάνεις δεν χρειάζεστε υβρίδιο αναγκαστικά. -
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ο dci της Renault δεν χαμπαριάζει ούτε από μικρές αποστάσεις ούτε από χαζοβλαβες, θα τον είχα πολύ ψηλά στη λίστα μου
Τον έχει φιλαράκι στο προηγούμενο για μικρες διαδρομεσ και βούλωσε το dpf
-
Το wit είναι το VITARA;
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το wit είναι το VITARA;
Ναι, με βγάζει off-side ο κορεκτορας ή τα χοντροδάκτυλά μου καθώς γράφω από κινητό.
-
Και εγώ έτσι λέω
Οκ είναι κάπως αλλά στα 27500 το παίρνει τετρακίνητο με όλα μέσα και 130 άλογα να τραβάει σε ταξίδια!
Με την τετρακίνηση θα επιχειρήσει σταδιακά να κάνει εξορμήσεις σε ωραίες παραλίες! Εχει κάτι ωραίες η ήπειρος αλλά εμείς δεν πάμε με τα χαμηλά!
Μόνος σου σε χρυσαφένιες παραλίες! Για να μη μιλήσω για Τζουμέρκα κτλ
Πες του τα εσύ να σε ακούσει!
-
Οι διαφορές Vitara k Scross ποιες είναι πρακτικά? Το κρος είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά στα υπόλοιπα είναι ίδια ?
-
Ναι! Εκτός από τις μοίρες προσέγγισης
-
Λοιπον επειδη εγω το ανοιξα το τοπικ και δεν θελω να τσακωνομαστε μεταξυ μας.Θα θεσω το εξης ερωτημα και θελω απαντηση με το χερι στην καρδια.Οχι εγω με το δικο μου κανω αυτο ,το δικο μου κανει τ αλλο ,αλλα τι θα αγοραζατε αν εισαστε ΕΓΩ.
Ζω σε χωριο σε καμπο αποσταση απο την πολη της Αρτας 12χλμ,η δουλεια μου ειναι 20+20 πηγαινε ελα 25- 30 μερες τον μηνα.Οι αποστασεις οι καθημερινες ειναι απο 500μ εως 12+12χλμ εκτος δουλειας και αντε ενα με 2 ταξιδια εως την Πατρα.Συνολο τον χρονο 20χιλ(κανονικα ειναι 25 αλλα εχω και το κορολα).
Αντιπροσωπειες στην Αρτα δεν υπαρχουν εκτος απο vag .Οποτε οι κοντινοτερες ειναι ή 40χλμ για καποιες Πρεβεζα ή 68χλμ για πολλες Ιωαννινα.Αρα δεν με παιρνει για καποιο που βγαζει συχνα θεματακια.Το μπατζετ ειναι εως 25-26 για βενζινη και απο εκει και πανω εως 30 αλλα να μην πινει τον αγλεωρα.
Επισης μηνιαιο μισθο κανονικον συν καποιες απολαβες απο ακτινιδια αλλοτε πααααρα πολυ καλες αλλοτε τιποτα και εξοδα στανταρ κοντα στα 12χιλ το χρονο.
Αρα δεν ειμαι καποιος που αλλαζει αμαξι καθε χρονο(οκ το εκανα μια φορα αλλα δεν φταιω εγω αλλα η Kia που ηταν περα πλακα και λαθος επιλογη το diesel).
ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ.δε χρειαζεται να τσακωνομαστε .
Υ.Γ συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα αλλα γραφω απο κινητο και δεν μπορω να μαυρισω τα γραμματα .Ειλικρινά θα έπαιρνα μεταχειρισμένο puma πριν το facelift σε άψογη κατάσταση μιας και ξέρω 2-3 που το πουλάνε γιατί πήραν εταιρικό και δεν το κινούν. Και είναι άψογα
Αλλά αυτός είμαι εγώ.
Στην δική σου θέση μιας και εσένα σαρεσει το chr θα έπαιρνα μεταχειρισμένο CHR σε πολύ καλή κατάσταση αντίστοιχα με λίγα χιλιόμετρα στην πλούσια έκδοση που γουστάρεις. Ναι είναι τρελό ότι προτεινω αυτό το αυτοκίνητο αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις εσύ όχι εγώ. Οπότε είμαι πάντα υπέρ να αγοράσουμε αυτό που μας αρέσει περισσότερο
-
Στείλε τα του σε τσατ μη τα δει άλλος!
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ότι και να λέμε, λέτε. Όλα άνθρωπομεταφορεις είναι. Όλα μηχανήματα είναι με λαμαρίνες κομμένες σε διάφορα σχέδια.
Εμείς απλά ως ανθρώποι δίνουμε στις λαμαρίνες αυτές μη πραγματικές διαστάσεις.Το θέμα είναι τι συναισθήματα σου δημιουργεί το κάθε όχημα και αυτό είναι που ξεχωρίζει τους ανθρωπομεταφορείς από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα. Υπάρχει λόγος που τα μέσα μεταφοράς εξάπτουν τα πάθη (υπάρχουν λάτρεις των αεροπλάνων, τραίνων κλπ). Είναι η εμπειρία που σου παρέχουν. Ένα πλυντήριο ή ένα ψυγείο είναι καθαρά χρηστικές συσκευές, οπότε δεν μπορούν να σου δημιουργήσουν συναισθήματα. Πήρα τις προάλλες ένα 12κιλο πλυντήριο, απλά γιατί έπρεπε, και ούτε γύρισα να το ξανακοιτάξω. Ένα ποδήλατο αν έπαιρνα όμως θα το θαύμαζα για μέρες!
@gtsartsal said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Δεν ασχολούμαι με μεταπώληση ....
Δεν έχω πουλήσει μέχρι τώρα κανένα όχημα μου...Δικός μου είσαι εσύ!
τι θα αγοραζατε αν εισαστε ΕΓΩ.
Μεταχειρισμένη Cayman.
-
Ο καθένας από μας ανάλογα την τσέπη του και τα γούστα του νομίζω γνωρίζει από την αρχή τι θέλει.
Απλά ως αμαξόκ@υλοι γουστάρουμε να το παιδεύουμε και να το συζητάμε.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁