-
Βλέπεις post με φωτό map, ξέρεις αυτόματα ότι έχει προηγηθεί κουβέντα 4 σελίδες με δεκαδικά ψηφία μέσων καταναλώσεων αναφορικά με Toyota hev...
Απίστευτα, αδιανόητα κουραστικό. Πραγματικά. Φτάνει οκ, καίει λιγότερο από παπί το καταλάβαμε. Έχει και άλλα πράγματα η αυτοκίνηση να ασχοληθεί. Θα το γράψουμε με σφυρί και καλέμι στον Παρθενώνα στις Βερσαλλίες στο Hermitage και στο Taj Mahal ότι τα Toyota είναι ταυτόχρονα τα πιο αξιόπιστα και τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Ημαρτον ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑ και ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ PLZZZZ
-
πόσο ερετρια χαλκιδα? αχαχαχαχαχα
τι λετε ωρε?
με κινηση στο βασιλικο 15 με 20
και πολυ λεω
βασικα τα βραδακια σαββατου που την κανω για εξοχικο εχω σπιτι με σπιτι πετρουπολη-πλακακια μαξ 50'
απο αη γιωργη αρμα αμα πας και κατεβεις απο το χωμα, οκ, να πιασεις τα 30'
αντε και απο καμαρι να κατεβεις απο γεροντα αλλα 10'
παιζει και απο χαλκιδα - μιστρο να ειναι λιγοτερο
αλλα παντα μπορεις να πας στενη μετοχη κυμη και να ερθεις παο την αλλη σε ανταγωνιστικο με τα 45' χρονο... -
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Βλέπεις post με φωτό map, ξέρεις αυτόματα ότι έχει προηγηθεί κουβέντα 4 σελίδες με δεκαδικά ψηφία μέσων καταναλώσεων αναφορικά με Toyota hev...
Απίστευτα, αδιανόητα κουραστικό. Πραγματικά. Φτάνει οκ, καίει λιγότερο από παπί το καταλάβαμε. Έχει και άλλα πράγματα η αυτοκίνηση να ασχοληθεί. Θα το γράψουμε με σφυρί και καλέμι στον Παρθενώνα στις Βερσαλλίες στο Hermitage και στο Taj Mahal ότι τα Toyota είναι ταυτόχρονα τα πιο αξιόπιστα και τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του. Ημαρτον ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΨΗΦΙΑ και ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ PLZZZZ
Σεβασμός στις αρχαιότητες! Τουλάχιστον στο Παρθενώνα.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Οι χάρτες μπήκαν ως απόδειξη του δουλεματος που μας κάνουν.
-
Πάντως και ο mhev του στελαντις το ίδιο μ@λ@κισμεν@ με το Toyota σε κάνει να οδηγάς, τουλάχιστον μέσα στην πόλη (μην πω και εκτός).
-
Απο ό,τι φαινεται, κάποιοι ενοχλήθηκαν (πολύ) από τις καταναλώσεις που ανέβασα, τις οποίες μάλιστα δεν ανέβασα για να προκαλέσω, αλλά προς απάντηση συγκεκριμένου ερωτήματος που μου τέθηκε.
Το Ερετρια-Χαλκιδα έγινε Κυριακή μεσημέρι τριημέρου και με ψαξιμο 15' στο κέντρο της Χαλκίδας για παρκάρισμα.Δεν είμαστε τόσο αργοί οι υβριδικοί, όσο κάποιοι θέλετε να μας εμφανίσετε.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε μια συζήτηση με ειρωνείες και προσβολές. -
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Απο ό,τι φαινεται, κάποιοι ενοχλήθηκαν (πολύ) από τις καταναλώσεις που ανέβασα, τις οποίες μάλιστα δεν ανέβασα για να προκαλέσω, αλλά προς απάντηση συγκεκριμένου ερωτήματος που μου τέθηκε.
Το Ερετρια-Χαλκιδα έγινε Κυριακή μεσημέρι τριημέρου και με ψαξιμο 15' στο κέντρο της Χαλκίδας για παρκάρισμα.Δεν είμαστε τόσο αργοί οι υβριδικοί, όσο κάποιοι θέλετε να μας εμφανίσετε.
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε μια συζήτηση με ειρωνείες και προσβολές.αρα η καταναλωση που εβαλες οπως και εσυ λες δεν ηταν αντιπροσωπευτικη της επαρχιακης διαδρομης αλλα εξομοιωση αθηναικης κινησης με επιβαρυνση καθυστερησης της ταξης του 100% εντος πολης. σωστα?
με το γαλλογαμοσοφτγουερ παντως δυσκολευομαι να σας βαλω μεση σε αυτη τη διαδρομη ερετρια-χαλκιδα, χωρις βεβαια παρκαρισμα στη χαλκιδα οπου αλλωστε το παω σε οργανωμενα στον πεζοδρομο, μια και εχει κινησουλα και χωριο δεν πιστευω να περναω τα 4-5 αφορτιστος. βασικα θυμαμαι τον κινητηρα να σβηνει και να πηγαινω με τα ρευματα της ανακτησης σε πανω απο τη μιση διαδρομη.
οταν λειτουργει παντως. που δεν ειναι και συχνο.
φορτισμενος που ξεκιναω απο στόουν σιτυ, με επιστροφη απο ερετρια ειμαι καπου στα 6-7 αλλα με χρονο κατω της ωρας. -
@bill_hsd said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω σε μια συζήτηση με ειρωνείες και προσβολές.Και τα άλλα ήταν επιλεγμένες κατηφόρες.
Δεν το σωνεις και την κάνεις με ελαφρά... -
Εγώ επανέρχομαι και λέω ότι ΔΕΝ αμφιβάλω τα γ@μημενα τα νούμερα. Λέω ότι ΚΟΥΡΆΣΤΗΚΑ να διαβάζω για καταναλώσεις και (θεωρητική μεν, αδιαμφισβητη δε) υπεροχή σε θέματα αξιοπιστίας. Οκ ναι, αν ο φίλος θέλει να αγοράσει κάτι το οποίο θα του βγάζει 2-3 δώσεις του έτους, από καύσιμα και ΤΚ, προφανώς θα πάρει Toyota hev.
Από την στιγμή που πάει και δοκιμάζει όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένου του Puma και εν δυνάμει του άσσου, για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνει και κάτι παραπάνω!
Και επειδή θα σκάσω πραγματικά με αυτό το chr. Ρε φίλε είναι ΑΚΡΙΒΟ πως να το κάνουμε; Από το κόψε κόψε για να τους βγεί το συνολικό βάρος (εφόσον αναγκαστικά προστέθηκε νέα τεχνολογία η οποία πάντα προσθέτει βάρος) έχουν κοντέψει να αφαιρέσουν και τις ίδιες τις λαμαρίνες!! Και να μην τα πουν οι reviewers (κάποιοι τα λένε) κλείνεις την πόρτα και ακούγετε σαν κουμπαράς μισογεμάτος. Ακούς την κλανιά του διερχόμενου πεζού. Για να το αγοράσεις γίνεσαι όρκος λογιστής από τις πράξεις. Είναι Α Κ.Ρ Ι Β Ο Π Ο Λ Υ για όσα προσφέρει, παρά το ότι είναι μακράν το καλύτερο στον τομέα του (ναι οικονομία/αξιοπιστία). Χίλιες φορές πας παίρνεις Corolla (όχι cross είναι ακόμα χειρότερη). Πολύ πιο τίμιο και ποιοτικό αμάξι....
-
Λοιπον επειδη εγω το ανοιξα το τοπικ και δεν θελω να τσακωνομαστε μεταξυ μας.Θα θεσω το εξης ερωτημα και θελω απαντηση με το χερι στην καρδια.Οχι εγω με το δικο μου κανω αυτο ,το δικο μου κανει τ αλλο ,αλλα τι θα αγοραζατε αν εισαστε ΕΓΩ.
Ζω σε χωριο σε καμπο αποσταση απο την πολη της Αρτας 12χλμ,η δουλεια μου ειναι 20+20 πηγαινε ελα 25- 30 μερες τον μηνα.Οι αποστασεις οι καθημερινες ειναι απο 500μ εως 12+12χλμ εκτος δουλειας και αντε ενα με 2 ταξιδια εως την Πατρα.Συνολο τον χρονο 20χιλ(κανονικα ειναι 25 αλλα εχω και το κορολα).
Αντιπροσωπειες στην Αρτα δεν υπαρχουν εκτος απο vag .Οποτε οι κοντινοτερες ειναι ή 40χλμ για καποιες Πρεβεζα ή 68χλμ για πολλες Ιωαννινα.Αρα δεν με παιρνει για καποιο που βγαζει συχνα θεματακια.Το μπατζετ ειναι εως 25-26 για βενζινη και απο εκει και πανω εως 30 αλλα να μην πινει τον αγλεωρα.
Επισης μηνιαιο μισθο κανονικον συν καποιες απολαβες απο ακτινιδια αλλοτε πααααρα πολυ καλες αλλοτε τιποτα και εξοδα στανταρ κοντα στα 12χιλ το χρονο.
Αρα δεν ειμαι καποιος που αλλαζει αμαξι καθε χρονο(οκ το εκανα μια φορα αλλα δεν φταιω εγω αλλα η Kia που ηταν περα πλακα και λαθος επιλογη το diesel).
ΟΠΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ,ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΠΙΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ.δε χρειαζεται να τσακωνομαστε .
Υ.Γ συγνωμη για τα μεγαλα γραμματα αλλα γραφω απο κινητο και δεν μπορω να μαυρισω τα γραμματα . -
Το diesel γιατί το απορρίπτεις; Το θεωρώ μια χαρά για επαρχεία και για τα χλμ που κάνεις.
Αφού δεν έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρους, clio 1.5 diesel ή 1.0 lpg. -
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το diesel γιατί το απορρίπτεις; Το θεωρώ μια χαρά για επαρχεία και για τα χλμ που κάνεις.
Αφού δεν έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρους, clio 1.5 diesel ή 1.0 lpg.Γιατι και φιλος μηχανικος που δουλευε peugeot αλλα και εγω το λεω οι διαδρομες που κανω ειναι των 2 εως 5 λεπτων και σβησιμο δηλαδη δεν προλαβαινει καν να ζεσταθει o dieseloκινητηρας
-
Vitara
-
-
Στο χωριό που μένεις τι αυτοκίνητα έχουν κατά κανόνα;;έχεις ρωτήσει τους συχωριανούς σου αν είναι ευχαριστημένοι από τα δικά τους αυτοκίνητα και την εξυπηρέτηση τους;;Ίσως δεις μια οπτική γωνία που δεν γνωρίζεις.
-
@giorgosd-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Στο χωριό που μένεις τι αυτοκίνητα έχουν κατά κανόνα;;έχεις ρωτήσει τους συχωριανούς σου αν είναι ευχαριστημένοι από τα δικά τους αυτοκίνητα και την εξυπηρέτηση τους;;Ίσως δεις μια οπτική γωνία που δεν γνωρίζεις.
Κοιτα εδω παιζει πολυ vag επειδη ειναι η μονη αντιπροσωπεια και πολυ toyota οχι ομως hybrid.Απο καινουργια 0
Και εννοειται πολυ hilux -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αφού δεν έχεις και ιδιαίτερες απαιτήσεις σε χώρους, clio 1.5 diesel ή 1.0 lpg.Γιατι και φιλος μηχανικος που δουλευε peugeot αλλα και εγω το λεω οι διαδρομες που κανω ειναι των 2 εως 5 λεπτων και σβησιμο δηλαδη δεν προλαβαινει καν να ζεσταθει o dieseloκινητηρας
Μήπως να πάρεις καλύτερα ποδήλατο για τόσο μικρές αποστάσεις ;
-
Ίσως να κάνεις και συ το ίδιο.Η γνώμη των πολλών δεν μετράει σε πράγματα που δεν γνωρίζουν (λ.χ. πυρηνική φυσική) αλλά σε πράγματα απλά συμβατικά και καθημερινά ίσως είναι καλύτερα να τους ακολουθήσεις διότι προφανώς και οι αυτοί είχαν το ίδιο δίλημμα και κάπως το έλυσαν.
-
@giorgosd-0 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ίσως να κάνεις και συ το ίδιο.Η γνώμη των πολλών δεν μετράει σε πράγματα που δεν γνωρίζουν (λ.χ. πυρηνική φυσική) αλλά σε πράγματα απλά συμβατικά και καθημερινά ίσως είναι καλύτερα να τους ακολουθήσεις διότι προφανώς και οι αυτοί είχαν το ίδιο δίλημμα και κάπως το έλυσαν.
Κοιτα εχω την τυχη-ευλογια τα χωραφια μου και οι αποθηκες να ειναι πανω απο το σπιτι μου ,αν ηταν εστω 500μ μακρυα μετα θα πηγαινα καρφι για αγροτικο τωρα ομως δεν χρειαζεται.
-
Γιατί δεν παίρνεις απλά αυτό που σ' αρέσει πιο πολύ και είναι στα λεφτά σου?
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁