-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αντυ, οταν θεωρεις οτι ειναι αλλότριο θεμα η τραγωδια, δεν υπαρχει αποψη, υπαρχει θεση
Τη θέση μου την έγραψα ξεκάθαρα. Το τι καταλαβαίνεις ή δεν καταλαβαίνεις ή πως την ερνηνεύεις αφορά εσένα, όχι εμένα.
Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω από έναν εμμονικό αριστερό, ειδικά οπαδό του ΚΚΕ, να καταλάβει τι σημαίνει χειραγώγηση και απροσονατολισμός του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα. Εσείς στο ΚΚΕ είστε πολιτικά χειραγωγημένοι εξ' ορισμού.
Οχι χειραγωγημένοι βρε συ.
Απλά τηλεκατευθυνόμενοι είναι και μάλιστα με καλώδιο, μην ξεφύγουν κιόλας...Τι καλώδιο. Με θηλειά στο λαιμό είναι...
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αντυ, οταν θεωρεις οτι ειναι αλλότριο θεμα η τραγωδια, δεν υπαρχει αποψη, υπαρχει θεση
Τη θέση μου την έγραψα ξεκάθαρα. Το τι καταλαβαίνεις ή δεν καταλαβαίνεις ή πως την ερνηνεύεις αφορά εσένα, όχι εμένα.
Έτσι κι αλλιώς δεν περιμένω από έναν εμμονικό αριστερό, ειδικά οπαδό του ΚΚΕ, να καταλάβει τι σημαίνει χειραγώγηση και απροσονατολισμός του κόσμου από τα πραγματικά προβλήματα. Εσείς στο ΚΚΕ είστε πολιτικά χειραγωγημένοι εξ' ορισμού.
Έχεις κάνει τεστ περί ανίας ;;; Για κάνε ένα!!!
Υποβιβάζεις και γελοιοποιείς τον εαυτό σου με το να πετάγεσαι παντού και χωρίς λόγο και να γράφεις κάποια ασυναρτησία. Φιλικά.
Το τι μπαρούφα και προκλητικό έχεις γράψει δεν περιγράφεται!
Εγώ σε πειράζω;;
-
Οταν σε διαβάζουμε μας προκαλείς ανία...
Είσαι κοντά εσύ! Κανε ασκήσεις!
-
Απλά τηλεκατευθυνόμενοι είναι και μάλιστα με καλώδιο, μην ξεφύγουν κιόλας...φαινεται ποιος ειναι ο κατευθυνομενος ξερεις
και τα κινητρα επισης -
Ενα είναι το κίνητρο πίσω από όλα αυτά!
Ρευστό στο χέρι και αδήλωτο! Γύρω από αυτό χτίζεται ολόκληρη πολιτική θεωρία, κριτική, στοχασμός κτλ κτλ
-
Κάνω ασκήσεις για την ανία που προκαλείς...
-
Απλά τηλεκατευθυνόμενοι είναι και μάλιστα με καλώδιο, μην ξεφύγουν κιόλας...φαινεται ποιος ειναι ο κατευθυνομενος ξερεις
και τα κινητρα επισηςΠρόσεχε μην τυλιχτεί στο λαιμό σου το καλώδιο...
-
Κάνω ασκήσεις για την ανία που προκαλείς...
-
και τα κινητρα επισηςΠρόσεχε μην τυλιχτεί στο λαιμό σου το καλώδιο...
-
Τι μου βάζεις την φωτό ?
Μια χαρά ποσοστό στους διορισμούς έχει διαχρονικά το κόμμα που στηρίζεις, όπως και τα υπόλοιπα...
-
Τι μου βάζεις την φωτό ?
Μια χαρά ποσοστό στους διορισμούς έχει διαχρονικά το κόμμα που στηρίζεις, όπως και τα υπόλοιπα...
quote μονο και μονο για να φαινεται η απαντηση σου
-
Αλλά όπως διαβασαμε ήδη εδώ πέρα, το αυτί των Νεοδημοκρατών δεν ιδρώνει, στεναχωριούνται μόνο που ίσως χάσουν την αυτοδυναμία, αλλά παραμένουν πιστοί στη Κυβέρνηση της Συγκάλυψης.
Εν τω μεταξύ, εμφανίστηκε και σε δημοσιεύματα το όνομα του δολοφονημενου απ τη μαφία Βαγγέλη Ζαμπούνη ως ιδιοκτήτη του φορτίου ξυλολίου... Να δούμε αν θα ζήσει κανείς κι εδώ ή θα διαλευκανθεί το έγκλημα όσο και στο Noor1...
-
Οπως ξαναέγραψα στο παρελθόν, πολλές φορές πάνω από 5 έχουν καταδικαστεί στελέχη του ΟΣΕ γιατί έβαζαν αδήλωτα φορτία στα εμπορικά τρένα, έχοντας κάνει παραμάγαζο και προφανώς τα κόμιστρα τα έβαζαν στην τσέπη τους.
Φαίνεται ότι αυτή η πρακτική συνεχίζεται άλλωστε τα εμπορικά είναι νυχτερινά και είναι εύκολο να υπάρχουν κυκλώματα και τα λεφτά μάλλον αρκετά, ειδικά αφού είναι επαναλαμβανόμενες πράξεις και όποτε πιάστηκαν ήταν από καρφωτές στην μοιρασιά.
Προφανώς αν μεταφέρονται και περίεργα φορτία, μπορεί το παιχνίδι να είναι σε ψηλό επίπεδο και η προστασία να είναι επίσης σε ψηλό επίπεδο.
Αρα όλα είναι πιθανά να έχουν συμβεί και η στάση της κυβέρνησης μας οδηγεί στις χειρότερες σκέψεις.
-
Ενα είναι το κίνητρο πίσω από όλα αυτά!
Ρευστό στο χέρι και αδήλωτο! Γύρω από αυτό χτίζεται ολόκληρη πολιτική θεωρία, κριτική, στοχασμός κτλ κτλ
Em γι αυτο ο βαρδινογιαννης και ο μυτηλιναιος αποφευγουν τις καρτες και πληρωνουν μετρητα στο περιπτερο οταν αγοραζουν cosmocarta.
-
Δεν έχεις καταλάβει ότι καταστρέφετε το μέλλον σας!
Οι αυτοαπασχολούμενοι στην Ελλάδα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό φοροδιαφυγής από όλες της χώρες της δύσης! ΟΛΕΣ όμως! Ιδιαίτερα σε στοιχεία του 2015 που έχω πρόχειρα φοροκλεβουν όπως κανένας άλλος στην διεθνή σκηνή! Και μιλάμε και με διαφορά!!
Τι θα γίνει; Προφανώς θα θεσπίσουν πλαίσια που θα ενισχύουν πολυεθνικές διότι παρά την μεταφορά κερδών σε άλλες οικονομίες αφήνουν μεγαλύτερο φορολογικα έσοδα στις κυβερνήσεις από τις συναλλαγές! Βλέπε τα σουπερμάρκετ!
Οπότε όσοι θεωρούν εαυτόν υψηλής νόησης, και όχι πανιβλακες που ζουν σε πλάνη, θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουν πάτημα ως κλάδος για να αντισταθούν στις πολιτικές που προωθούν πολυεθνικές!
Για τα ωραία σας ματια κάνεις δεν θα σας σώσει!
Τα αστειάκια και τα ευφυολογήματα δεν θα σταματήσουν τις πολυεθνικές
-
Στα Τέμπη εχουν γίνει 3 τρομερά δυστυχήματα. Το ανθρώπινο λαθος παρον σε καθενα από αυτά. Μη ξεχναμε τους μαθητες που έσφαξαν τα νοβοπαν αλλά και τους Παοκτζιδες που χαθηκαν εκει. Το Ματι, η Μανδρα , το Σαμενα, το c130 με τους σμηνιτες και πολλά αλλα δυστυχήματα δείχνουν πως ο ωχαδερφισμος είναι το μεγαλυτερο ελάττωμα του εθνους . Όλα συνεβησαν με διαφορετικες κυβερνησεις θυμιζω. Η υποκρισία ομως περισσευει σε αυτή τη χωρα. Πολιτικες ευθυνες υπαρχουν μα ειναι σαν την κοτα και το αυγο. Οι πολιτικοι που κατα καιρους προσπαθησαν να μαζεψουν τα ασυμμάζευτα, κατα κανονα πηγαιναν σπιτια τους. Όσοι δε ζορίζουν το ποπολο μια χαρα επικρατουν και κανουν τη ζωαρα τους.
-
Δεν περίμενα τόσο κόσμο να κατέβει σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, κάτι σημαίνει αυτό , και σίγουρα δεν ήταν πολιτικοποιημένοι, δεν μπορεί ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται να κατεβάσουν τόσο κόσμο πλέον.
Θεωρώ πως ο κύριος λόγος είναι πως κάποιοι σκεπτόμενοι πολίτες έχουν πραγματικά μπουχτισει με την απόλυτη σήψη και ανικανότητα όσων βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και σηκώθηκαν για μια στιγμή από τον καναπέ τους για να ακουστεί η φωνή τους. Είναι αυτοί που όπως και εγώ από την πρώτη στιγμή δεν μπορούσαν να χωνέψουν πως ένα τέτοιο ατύχημα μπορούσε να συμβεί το σωτήριο έτος 2023 σε μια σχετικά ανεπτυγμένη ευρωπαϊκή χώρα. Και να ήθελε επί τούτου ο σταθμάρχης και όχι μόνο, ή δολιοφθορεις ή κάποιος παράφρων να προκαλέσει μια σύγκρουση σε μια γραμμή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ να συμβεί!!!!!! Αυτό είναι το τεράστιο γαμωτο της υπόθεσης από την πρώτη στιγμή.
Και το χειρότερο από όλα είναι πως τόσο καιρό μετά δεν έχει συμβεί και τίποτα ουσιαστικό προς την βελτίωση της ασφάλειας των τρένων και αυτό είναι το τρις γαμωτο και η ουσιαστική βεβήλωση των νεκρών και των οικογενειών τους.
(Δεν αναφέρομαι σκόπιμα στα περί συγκάλυψης κλπ γιατί δεν έχω αποδείξεις, δεν μπορώ να το επικαλεστώ ως επιχείρημα, έγραψε ο @criuser παραπάνω για κάποιο λαθρέμπορο κλπ , δηλαδή έβαλε το κεφάλι του στον ντορβά ένα ολόκληρο πολιτικό και οικονομικό σύστημα τόσο ψηλά μέχρι τον ΠΘ για δέκα υπαλλήλους και 1-2 ζαμπονιδες που έκαναν παράνομες δουλειές μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ;;;; )
Και σαν να μην έφτανε ούτε αυτό έρχεται η κουβέντα - που δεν αντιλέγω ως προς την ορθότητα των επιχειρημάτων - πως τα προβλήματα είναι διαχρονικά, και φταίει ο Ανδρέας, φταίει το ΠΑΣΟΚ , φταίνε οι συνδικαλιστές του ΟΣΕ , γράφει ο @andya3 ένα κατά τα άλλα σωστό ποστ που εμένα (εκτός από την ατυχή έκφραση αλλότρια) μου εξηγεί αρκετά την ΤΙΝΑ κατάσταση σήψης της κοινωνίας και της πολιτικής σημερτ, γράφει και ο @spi_duster πολύ σωστά για την διαχρονική ξεφτίλα με παρόμοιες τραγωδίες που δεν άλλαξε τίποτα πάλι , αλλά επιτρέψτε μου να αναφώνησω δυνατά...
**Σ Τ Α Π Α Π Α Ρ Ι Α Μ Ο Ο Ο Ο Ο Υ Υ Υ!!!!**
Έγινε αυτό το απίστευτο ατύχημα στην βάρδια του Μητσοτάκη και του Καραμανλή;;
Ναι έγινε.Φταίει για τα αίτια του ατυχήματος μόνο ο Μητσοτάκης και ο τότε υπουργός μεταφορών;
Όχι δεν φταίνε.Έπρεπε να του κόψει τον κώλο δια παντός από την πολιτική σκηνή του τότε αρμόδιου υπουργού μεταφορών;
Έπρεπε.Εμπόδισαν οι ... διαχρονικές ευθύνες τον Μητσοτάκη και τους άριστους του να έχουν ας πούμε ένα χρόνο μετά αποκαταστήσει κάθε πιθανό θέμα ασφάλειας στα τρένα ακόμη και με δορυφορική κάλυψη , starlink, δεν ξέρω τι άλλο.
Όχι.Έκαναν τίποτα από τα 2 παραπάνω;
(Δεν ξέρω εσείς θα μου πείτε)Κατά την ταπεινή μου άποψη ένας συνδυασμός των παραπάνω ερωτημάτων και καταστάσεων έβγαλε σήμερα αρκετούς ανθρώπους από τον καναπέ τους στο δρόμο για ένα σημαντικό και όχι αλλότριο ζήτημα.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν περίμενα τόσο κόσμο να κατέβει σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, κάτι σημαίνει αυτό , και σίγουρα δεν ήταν πολιτικοποιημένοι, δεν μπορεί ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται να κατεβάσουν τόσο κόσμο πλέον.
Θετικό αυτό, αλλά δυστυχώς έχουμε δει πολλές φορές ότι οι πορείες δεν έχουν αποτέλεσμα, διότι πολύ απλά χέστηκαν οι πολιτικοί. Δεν τους νοιάζει, σου λένε ας παει ο κόσμος να ξεφουντώσει και στις εκλογές πάλι εμάς θα ψηφίσει. Υπάρχει τεράστια ασυδωσία στους πολιτικούς γιατί υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ατιμωρησία.
-
Απάντηση σε όλα αυτά που συζητάμε, εδωσε καιρό πριν ο λαος των Σερρών.
Πιο τρανταχτό παράδειγμα ομαδικής, χρόνιας διαπλοκής, συναλλαγής εξουσίας και πελατών τους δεν υπάρχει. Και ταυτόχρονα παράδειγμα πιο ανηθικου και σταρχιδιστικου λαου.
Και όλα αυτά, οδηγούν τους υπόλοιπους στην αποχή (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) που τους βολεύει μάλιστα. -
Όσο σκέφτομαι ότι ο τότε αρμόδιος - όπως και ο εξαφανισμένος για πολλές μέρες προκάτοχος του- είναι ακόμα στη βουλή και τρώνε στην υγειά των κορόιδων τρελαίνομαι. Έπρεπε επί τόπου να τελειώσει ο Κούλης την καριέρα του και να καταλήξει και φυλακή. Απορώ με τι κότσια βγαίνει από το σπίτι του….τόση αναισθησία? Από την άλλη θα μου πεις ποιος να τον πειράξει, αυτοί που τον ξαναψήφισαν? Αλλά ζώα αυτά…
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3