-
@kostis20 said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
To nx 450h + με ανάλογο εξοπλισμό με το nissan κανει γύρω στα 70.
έλα προσφορά στα 65
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340980062-lexus-nx-450 -
@ataim said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
To nx 450h + με ανάλογο εξοπλισμό με το nissan κανει γύρω στα 70.
έλα προσφορά στα 65
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/340980062-lexus-nx-450Αυτο δεν έχει matrix led και οροφή νομίζω...
-
To nx 450h + με ανάλογο εξοπλισμό με το nissan κανει γύρω στα 70.Αλλα πλέον μιλάμε για plug in με 309 άλογα.
Και εγώ θα το προτιμουσα .Ίσως είναι χειρότερο από το nissan σε χώρους και εκτός δρόμου. Αλλά ποιότητα εσωτερικού και design είναι αλλού.Επισης δεν έχει ρεζέρβα.Δεν έχει καμία σχέση ένα Lexus με ένα Nissan.
Δεν μπαίνουν καν σε σύγκριση, είναι άλλος κόσμος το ένα με το άλλο. -
Σε συγκριση μπαινει οτι θελει ο αγοραστής. Εγω ας πουμε τα σκεφτομαι και τα δύο για αντικατασταtη του cx.
-
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αναφορικά με την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Νομίζω όμως ότι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και τόσο. Από τη στιγμή που δε σε νοιάζει η τιμή αγοράς κι η κατανάλωση, γιατί να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο αν ένα θα σου κοστίσει 5Κ παραπάνω σε βλάβες σε βάθος δεκαετίας;
Αυτό που μπορώ να συνεισφέρω είναι το πόσο καλά μοντέλα είναι. Έχω δοκιμάσει ακριβώς το X-Trail που θες να αγοράσεις:
https://cartalk.gr/nissan-x-trail-e-power-e-4orce/Και το RAV σε Suzuki. Αν και το PHEV, όχι ακριβώς την έκδοση που κοιτάς:
https://cartalk.gr/suzuki-across/ -
Η κατανάλωση στο Nissan πάντως είναι τεράστια...
Δηλαδή αμα πηγαίνω με
...147 πόσο θα καιει; -
@moysatos said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
@hristoff said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
@moysatos said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Κανείς δεν ξέρει σίγουρα.
Οι πιο πολλοί εικάζουν μέσα στο 2025.Αυτό διαβασα και εγώ, αλλά βλέπω μόνο Plug-in version. Είναι έτσι ή κάνω λάθος;
Τί εννοείς; Οτι το επόμενο θα είναι μόνο plug-in;
Με αυτήν την εντύπωση έμεινα. Ισως κανω λάθος.
-
@accentwizard said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Δεν διαβαζω καλα πραγματα για το Τ33,πολλες βλαβες.Ειναι πιο ωραιο βεβαια και εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου κυβισμου.
Τι εννοείς;
Δωσε λεπτομέρειες σε παρακαλώ.
Ακόμη και link αν μπορείς.
Ευχαριστώ! -
Είναι πολύ κακή ιδέα να αγοράσεις το rav4 τώρα καθώς το 25 θα αλλάξει το μοντέλο.
Ακριβώς το αντίθετο. Είναι πολύ καλό το να αγοράζεις ώριμο μοντέλο, το οποίο έχει λύσει τις παιδικές του ασθένειες!!!
-
@hristoff said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
@accentwizard said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Δεν διαβαζω καλα πραγματα για το Τ33,πολλες βλαβες.Ειναι πιο ωραιο βεβαια και εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου κυβισμου.
Τι εννοείς;
Δωσε λεπτομέρειες σε παρακαλώ.
Ακόμη και link αν μπορείς.
Ευχαριστώ!Δεν εχω ευκαιρο καποιο λινκ,στο facebook ειχα διαβασει για αρκετα προβληματα με τον κινητηρα.Δεν μπορω να το βρω.
-
@realzeus said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Είναι πολύ κακή ιδέα να αγοράσεις το rav4 τώρα καθώς το 25 θα αλλάξει το μοντέλο.
Ακριβώς το αντίθετο. Είναι πολύ καλό το να αγοράζεις ώριμο μοντέλο, το οποίο έχει λύσει τις παιδικές του ασθένειες!!!
Καλά για την toyota μιλάμε, δεν παίζει το νέο να έχει καμία "επικίνδυνη" καινοτομία.
-
Καλά για την toyota μιλάμε, δεν παίζει το νέο να έχει καμία "επικίνδυνη" καινοτομία.
Μηχανήματα είναι, οτιδήποτε έχει περιθώριο κατασκευαστικού λάθους.
-
To nx 450h + με ανάλογο εξοπλισμό με το nissan κανει γύρω στα 70.Αλλα πλέον μιλάμε για plug in με 309 άλογα.
Και εγώ θα το προτιμουσα .Ίσως είναι χειρότερο από το nissan σε χώρους και εκτός δρόμου. Αλλά ποιότητα εσωτερικού και design είναι αλλού.Επισης δεν έχει ρεζέρβα.Παιδιά δεν θα ήθελα να παει η τιμή στα ουράνια και ταυτόχρονα ψάχνω ενα αξιόπιστο οικογενειακό SUV, γιαυτό και δεν κοιτάω Lexus κτλ.
KIA Sorento, Mazda CX-60, Honda CR-V, Volvo XC-90 ειναι ολα ακριβότερα και βγαίνουμε εκτός θέματος. -
@dimsabas said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω αναφορικά με την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου. Νομίζω όμως ότι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί και τόσο. Από τη στιγμή που δε σε νοιάζει η τιμή αγοράς κι η κατανάλωση, γιατί να δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στο αν ένα θα σου κοστίσει 5Κ παραπάνω σε βλάβες σε βάθος δεκαετίας;
Αυτό που μπορώ να συνεισφέρω είναι το πόσο καλά μοντέλα είναι. Έχω δοκιμάσει ακριβώς το X-Trail που θες να αγοράσεις:
https://cartalk.gr/nissan-x-trail-e-power-e-4orce/Και το RAV σε Suzuki. Αν και το PHEV, όχι ακριβώς την έκδοση που κοιτάς:
https://cartalk.gr/suzuki-across/Φιλέ μου σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα σχόλια και τα link που έδωσες! Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστικός, αλλά εμένα αυτο που με ανησυχεί ειναι μια απρόβλεπτη βλάβη ανω των 3-5Κ στα επόμενα 10 χρόνια. Μην μου πουν π.χ. στον 6-ο ή 7-ο χρόνο είσαι για καινούρια μπαταρία 7Κ και μετά μου βγει όσο το Lexus. Σε αντίθεση με αυτο ενα με το RAV4 ευελπιστώ τα επόμενα 10 χρόνια να μην έχω έκτακτα έξοδα άνω των 500-700 ευρω/χρόνο.
-
Στη θέση σου κι εφόσον είχα την οικονομική άνεση, θα άλλαζα αυτοκίνητα στην 5ετία και δε θα πονοκεφάλιαζα για τέτοια ζητήματα. Αλλά και πάλι, οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι μικρές, κάτω από 2 kWh. Δε θα σου βγει κάνα τρελό κόστος, ακόμα κι αν χρειαστεί αντικατάσταση.
Γενικά πάντως, κανένα υβριδικό σύστημα δε δουλεύει τόσο καλά κι ομαλά κι απροβλημάτιστα όσο της Toyota. Ειδικά το σύστημα των 145 ίππων που φορά το Nissan Juke και διάφορα Renault, έχει έντονους κραδασμούς. -
απο τα πιο ξεπερασμενα κλισε στην αγορα του αυτοκινητου
λες και ειμαστε στα 90s
οπως το "δεν σπανε , δεν χαλανε" nissan sunny , toyota corolla , χα χα ! -
@spyrosk said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
απο τα πιο ξεπερασμενα κλισε στην αγορα του αυτοκινητου
λες και ειμαστε στα 90s
οπως το "δεν σπανε , δεν χαλανε" nissan sunny , toyota corolla , χα χα !Επειδή έχω κοννέ με αγωνιστική ομάδα, ισχύει ακόμα και τώρα.
-
@dimsabas said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Στη θέση σου κι εφόσον είχα την οικονομική άνεση, θα άλλαζα αυτοκίνητα στην 5ετία και δε θα πονοκεφάλιαζα για τέτοια ζητήματα. Αλλά και πάλι, οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι μικρές, κάτω από 2 kWh. Δε θα σου βγει κάνα τρελό κόστος, ακόμα κι αν χρειαστεί αντικατάσταση.
Γενικά πάντως, κανένα υβριδικό σύστημα δε δουλεύει τόσο καλά κι ομαλά κι απροβλημάτιστα όσο της Toyota. Ειδικά το σύστημα των 145 ίππων που φορά το Nissan Juke και διάφορα Renault, έχει έντονους κραδασμούς.Συμφωνώ, αν μπορείς να δώσεις 40000€+ για αυτοκίνητο, ποιος ο λόγος να τα κρατάς 10 χρόνια; Εκτός κι αν κάνεις ελάχιστα χιλιόμετρα. Από ένα χρονικό κ χιλιομετρικο όριο, τα αυτοκίνητα είναι ασύμφορα, τρύπιος κουμπαράς, βαρέλι δίχως πάτο κτλ.
Χαμένος βγαίνεις, οι εταιρείες γιατί τα αλλάζουν κ δεν τα κρατούν χρόνια;Στα 90-110.000 χλμ τα ξεφορτωνομαι, εχοντας αλλάξει το πολύ 1 φορά τακάκια (μπροστά μόνο) και άντε 2 φορές λάστιχα το πολύ. Μάλιστα στο GOLF δεν άλλαξα ούτε τακάκια (το έδωσα περίπου στα 110.000χλμ, έπειτα από τρία χρόνια), συμπλέκτη ποτέ, δίσκους φρένων ποτέ. Μάλιστα στο baleno δεν είχα αλλάξει ουτε μπαταρία μετά από 7,5 χρόνια.
-
Το mazda CX-60 2.5 phev παίζει στο budget σου;
Απίστευτο εμφανισιακά, είδα ένα στο δρόμο σε μαύρο χρώμα και μου έπεσε το σαγόνι.
-
@vagkirk said in Toyota RAV4 ή Nissan X-trail:
Το mazda CX-60 2.5 phev παίζει στο budget σου;
Απίστευτο εμφανισιακά, είδα ένα στο δρόμο σε μαύρο χρώμα και μου έπεσε το σαγόνι.
Νομίζω ξεκινάει από κάπου στα 58, δλδ 14000 παραπάνω
Toyota RAV4 ή Nissan X-trail