-
@red_monster said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@criuser said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@xenos said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@fanis75 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Τι πήγε να κάνει με πολυτεχνείο στην Τράπεζα ?
Τα πιο περιζήτητα στελέχη ειναι, Πολυτεχνείο με ΜΒΑ = διευθυντικές θέσεις και άνω με τις καλύτερες απολαβές. Συνδυάζει 2 κόσμους, διεθνώς είναι οι πιο περιζήτητοι.
Ναι αλλά με 20 χρόνια πείρα, όχι με ΑΣΕΠ νεούδι.
Γιος φίλου στο εξωτερικό, ξεκίνησε με πτυχίο Φυσικής από εδώ και μετά από βαρβάτο και ονομαστό μεταπτυχιακό από πανεπιστήμιο πρώτης κατηγορίας, μπήκε στον τραπεζικό κλάδο και αλλάζει τις εταιρείες πρώτης γραμμής μια χαρά.
Τι σχέση έχει με τον τυπάκο εδώ που μπήκε για να βολευτεί.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Γιος φίλου σου (αυτό είναι το σημαντικό εδώ) με πτυχίο φυσικής (=ότι να ναι) => είναι τρομερός και το θεωρείς λογικό.
Άγνωστος σου, με τυπικά πολύ περισσότερα προσόντα (πολ./μεταπτ.) => μπήκε να βολευτεί.Ποιος τα ισοπεδώνει όλα; Ο λαπ θα μπορούσε να ναι γιος σου!
Που σαι ρε @gatoz να διαβάσεις;;;;;;Οτι νάναι είναι αυτό που σκέφτεσαι γιατί δεν ξέρεις.
Τα προσόντα του παιδιού, όλοι εδώ μέσα δεν τα βλέπουμε ούτε με κυάλια. Δεν θα πω περισσότερα στοιχεία παρά μόνο ότι μετά τις αιτήσεις του πήρε υποτροφίες σε 10 πανεπιστήμια του εξωτερικού και πήγε σε Πανεπιστήμιο πρώτης γραμμής, σε χώρα πρώτης γραμμής με 50000 τον χρόνο υποτροφία.
Σε χώρα της Μέσης Ανατολής που θέλει να ανέβει πανεπιστημιακά του έδιναν 200000.
Ούτε θέλεις να σου πω πόσα παίρνει τώρα τον χρόνο λίγο πάνω από τα 30 του.
Οσο για τα άλλα προσόντα που λες τα έχουν μερικές δεκάδες εδώ μέσα και δεν αισθάνονται αδικημένοι από την κακούργα κενωνία.
Κρούζερ, αν θες την ταπεινή μου γνώμη, όλα αυτά για τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ και τις εκατοντάδες περγαμηνές είναι περιττά και το μόνο που καταφέρνεις είναι δίνεις τροφή για ειρωνικά σχόλια.
Εξαρτάται ποιος τα εκφέρει.
-
Εγώ δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις και ακραίες τιμες στον μέσο όρο των ανθρώπων. Γνωρίζω και εγώ, έχω και ένα δυο συγγενείς, οι οποίοι απορούμε πως έχουν φτάσει εκεί που εχουν φτάσει σε επιστημονικό επίπεδο, αλλά αυτό που διαπιστώνω είναι πως οι δεξιοί φίλοι εδώ μέσα επικαλούνται τις ακραίες τιμες ως μεσες και τις μεσες ως σφάλμα
-
@wantone said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@stefan147 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@stefan147 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@red_monster said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
@fanis75 said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Προφανώς σε μεγάλες εταιρείες τα αφεντικά και ο περίγυρος τους δηλαδή το κορυφαίο 1-3% της εταιρείας θα έχει ειδικό καθεστώς και θα παίζουν και μαύρα.
Στις ναυτιλιακές τα μάυρα ειναι κανόνας, για όλους εκτός των κλητήρων.
Το sap έχει ειδική παραμετροποίηση για τα μαύρα, μόνο στην Ελλάδα και στην Τουρκία.
Ναυτιλιακή = μαύραΤο customisation στο SAP η καθε εταιρεια το φτιαχνει μονη της.
ΟΧΙ
το 2002 παντως αυτο γινονταν το εκανε το δικο μου IT group στην εταιρεια που δουλευα. δηλ μου λες ολοι οι SAP consultants που γνωριζω δεν εχουν αντικειμενο εργασιας πια?
Και το 1950 είχε λούστρους στο δρόμο σε κάθε τετράγωνο. Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πόσο άστοχη είναι η ερώτηση σου.
Oριστε; Δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε οσο αφορα εγκατασταση ΣΑΠ.
wantone, αν θες την ταπεινή μου γνώμη, όλες αυτές οι λεπτομέρειες για τo SAP είναι περιττές και το μόνο που καταφέρνεις είναι δίνεις τροφή για ειρωνικά σχόλια.
-
@lap said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Εγώ δεν αρνούμαι ότι υπάρχουν φωτεινές εξαιρέσεις και ακραίες τιμες στον μέσο όρο των ανθρώπων. Γνωρίζω και εγώ, έχω και ένα δυο συγγενείς, οι οποίοι απορούμε πως έχουν φτάσει εκεί που εχουν φτάσει σε επιστημονικό επίπεδο, αλλά αυτό που διαπιστώνω είναι πως οι δεξιοί φίλοι εδώ μέσα επικαλούνται τις ακραίες τιμες ως μεσες και τις μεσες ως σφάλμα
Μήπως αντί να αναρωτιέστε να στρώσετε και εσείς τον κώλο σας κάτω να μαθετε συντονισμένα μια τέχνη και όχι ένα πειπερ από εδω και ένα από εκεί άντε και ένα τρίτο γιατί το μυαλό γίνεται σούπα και από ουσία μηδέν ?
-
Δάσκαλε δίδαξε μας....
-
Προς συντονιστές/διαχειριστές: Ένα αρχικά πολύ ενδιαφέρον θέμα εκτροχιάστηκε πάλι με εντελώς άσχετα σχόλια. Κρίμα.
Δυστυχώς τα περισσότερα Θέματα στο φόρουμ, καιρό τώρα, καταλήγουν σε αντιπαράθεση μεταξύ συγκεκριμένων μελών. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί χρήστες με τεχνικό υπόβαθρο και εμπειρία δεν συμμετέχουν. -
Ε τα είπαμε στην αρχή βρε μπαμπη
Τι άλλο να πούμε; -
Ε τα είπαμε στην αρχή βρε μπαμπη
Τι άλλο να πούμε;Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν φίλε lap, αλλά εδώ ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Μπορείτε να τα πείτε και σε chat αν θες την γνώμη μου, δεν είναι ανάγκη να ποστάρετε εδώ.
Βλέπει κάποιος ότι έχει απαντήσεις στο Θέμα και το ανοίγει να δει μήπως έχει κάτι ενδιαφέρον, αλλά μάταια. -
Μαλακίες των Σπαρτιατών.... Μια ζωή χοντροκομμένοι και αμόρφωτοι, δεν είχαν θέματα συζήτησης και πληθώρα παραστάσεων πέρα από κραυγές και ξύλο. Δεν τα λέω εγώ...οι Αθηναίοι
Πέρα από την πλάκα, μέσα στις χαζομάρες όπως λες πιάνεις πολλά στις συζητήσεις, εγώ τουλάχιστον πιάνω.
Κάνε την αρχή και πες κάτι σχετικό από παραστάσεις γύρω σου. Εσύ είχες κάνει ένα εξαιρετικό ποστ.
-
Συγγνώμη αν θίξαμε τους επιστήμονες τους φόρουμ με τις κακαρίδες μας, δεν θα επαναληφθεί !
-
Έτσι και από αύριο με τον εργοδότη σου.
Άντε σταματώ. Έχεις δικιο μπαμπη.....
-
Το θέμα είναι που είχαμε μείνει πριν πιάσουμε τις υπερβολές...
-
Ααα στα 200Κ το έτος έναν μέσος διευθυντής και στα 500Κ ο γιος του που σπούδασε με άριστα.
-
@babisstinson said in ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ:
Προς συντονιστές/διαχειριστές: Ένα αρχικά πολύ ενδιαφέρον θέμα εκτροχιάστηκε πάλι με εντελώς άσχετα σχόλια. Κρίμα.
Δυστυχώς τα περισσότερα Θέματα στο φόρουμ, καιρό τώρα, καταλήγουν σε αντιπαράθεση μεταξύ συγκεκριμένων μελών. Δεν είναι τυχαίο που αρκετοί χρήστες με τεχνικό υπόβαθρο και εμπειρία δεν συμμετέχουν.Σωστό, αλλά επειδή έχω και κανονική εργασία δεν έχω χρόνο να σβήνω και να μεταφέρω. Το κάνω όποτε μπορω, αλλά θέλει ώρα. Βέβαια η εύκολη λυση είναι σβησιμο ολα να τελειώνω...ίσως το κάνω. Γιατί εκκαθάριση δεν γινεται, με τους εκτροχιασμούς του Λαπ.
-
Πάλι εγώ;;;; Αφού είστε βαρετοί εάν δεν μπει λίγο σαλτσα....
Άντε σας αφήνω να γράψετε εσείς. Να μείνετε στο θέμα....
-
Ααα στα 200Κ το έτος έναν μέσος διευθυντής και στα 500Κ ο γιος του που σπούδασε με άριστα.
Ο πατέρας δεν ήταν διευθυντής. Ξύστης με αυτογνωσία ήταν και έντιμος, για αυτό ο γιος έψαχνε τις υποτροφίες για έξω, γιατί ο μπαμπάς δεν μπορούσε να βοηθήσει...
Είχε μεγάλη πλάκα όταν μου περιέγραφε την δουλειά στην υπηρεσία.
Μου λέει εγώ κάθομαι, η δουλειά που πρέπει να κάνω βγαίνει σε μία άντε 2 μέρες. Αλλά είμαι έλεγε από τους πιο δραστήριους εκεί μέσα, να δεις τους άλλους πόσο κάθονται...
Για αυτό είναι φίλος μου. Γιατί έχει αυτογνωσία και εντιμότητα.
-
Πασοκος.
-
Πασοκος.
ΕΔΑ ήταν παλιά, μη φανατικός αριστερός, γενικά...
Υπάρχουν και τέτοιοι, γιατί είναι σπάνιοι...
-
Άρα Πασοκος
-
Άρα Πασοκος
Σε καμία περίπτωση. Ιδεολόγος αριστερός και καθαρός άνθρωπος είναι. Συχαινόταν και συχαίνεται το πασοκ και τα λαμόγια του.
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ