-
@dettol said in Hyundai Inster (2024):
@criuser said in Hyundai Inster (2024):
Θα του κόψουμε τα φτερά του γλάρου.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην μας πεις τίποτα τέτοια στο ψαρονέφρι και πνιγούμε!
Όχι εκεί θα φάμε γλαροσουπα...
-
Θα του κόψουμε τα φτερά του γλάρου.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Μην μας πεις τίποτα τέτοια στο ψαρονέφρι και πνιγούμε!
Όχι εκεί θα φάμε γλαροσουπα...
εχω ηδη απαντησει, εχεις μεινει λιγο πισω. Οπως ακριβως και η στελαντις
-
Πάντως αν έρθει στα 15-18 το γλαρόνι, έχει πέσει παραγγελεια από την πρώτη μέρα.
Έπιτελους ένα αμάξι σε διαστάσεις Αθήνας, πλήρως εξοπλισμένο και με πραγματική οικονομία.
Απορώ πραγματικά με όσους αγοράζουν σήμερα aygo, picanto, i10, ignis κλπ κουτάλα και με καταναλώσεις 6-8 ανάλογα την εποχή.
Τραγικά νούμερα ενώ με γλάρο ή leapmotor παίζεις στα 6 ευρώ τα 300 χλμ -
-
@panormus772 said in Hyundai Inster (2024):
οτι ειναι καλο και πρακτικο, το ξερουμε. Το μονο που μενει να δουμε ειναι σε τι τιμη θα ερθει.
-
οτι ειναι καλο και πρακτικο, το ξερουμε. Το μονο που μενει να δουμε ειναι σε τι τιμη θα ερθει.
Aς ελπίσουμε πως ο ανταγωνισμός με τα κινέζικα αυτού του τύπου (βλ. leapmotor+σια) να βοηθήσει στην τιμολόγηση.
-
Aς ελπίσουμε πως ο ανταγωνισμός με τα κινέζικα αυτού του τύπου (βλ. leapmotor+σια) να βοηθήσει στην τιμολόγηση.
Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου. Η τιμολόγηση των κορεατικών, θερμικών είτε ηλεκτρικών,δείχνει ότι δεν βλέπουν ως ανταγωνισμό τους κινέζους αλλά τους ευρωπαίους. Επομένως δεν θεωρώ ότι θα δούμε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.
-
Πάντως αυτην την στιγμη στην Κορέα το Casper electric η πιο απλή εκδοση χωρίς τις εκπτώσεις που δινει το κράτος είναι στα 22.000 ευρώ.Με τις εκπτωσεις πέφτει στα 15.000.
Αν δούμε τιμή κατω απο 20 θα είναι πολύ καλά. -
Γυρω στα 23-25 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ το βλέπω να ξεκινάει
Είναι ποιοτικο, ωραιο αμαξάκι αλλα το βλέπω να είναι πιο ακριβό από τα κινέζικα
Εχει βεβαια πραγματάκια να το δικαιολογήσει οπως διαμόρφωση χώρων μέσα, διακόπτες παντού κτλ
Τωρα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό ένας υποψηφιος αγοραστης θα το εκτιμήσει τόσο ωστε να δωσει μια διαφορά τάξης 2-3000 ευρώ παραπάνω αλλα σίγουρα φαίνεται ωραιό και πρακτικό ηλεκτρικο αμαξάκι
-
Αν έχει τελική 23-25, τότε πρέπει να είσαι τρελός να το επιλέξεις από BYD ή MG.
-
@jammamon said in Hyundai Inster (2024):
Αν έχει τελική 23-25, τότε πρέπει να είσαι τρελός να το επιλέξεις από BYD ή MG.
οχι απαραιτητα οταν θα έρθει Ελλαδα μπορει το dolfin να έχει ακριβότερα
το Dolfin εχει 20 με την προσφορά , μολις τελιώσουν τα 500 κομματια δεν θα έχει τόσο
μπορεί οταν έρθει το inster να μην υπάρχει αυτή η προσφορά
Και μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι μικρό αμαξακι ενώ το dolfin οχι. Θελω να πω αν κάποιος θέλει μικρούλι και τον ενοχλει το μεγαλύτερο μήκος δεν σκεφτεται μεταξύ των 2. Το ίδιο ισχύει και για το Mg δεν έχουν φέρει μικρά ακόμα να δούμε τιμές
με το Seagull που ούτε εκείνο έχει φτάσει ακόμα θα ανταγωνίζεται
πρέπει να δούμε τιμές όταν θα έρθουν για να έχουμε άποψη βασικά, μεχρι τότε μόνο εικασίες κάνουμε
προς το παρόν σε μέγεθος μόνο με το leapmotor t03 που έχει 16 ανταγωνιζεται. Το leapmotor βεβαια είναι πολύ πιο basic και απλό και μικρότερης ποιοτητας
-
@cirus said in Hyundai Inster (2024):
το Dolfin εχει 20 με την προσφορά , μολις τελιώσουν τα 500 κομματια δεν θα έχει τόσο
Εγώ δεν το πιστέυω αυτό, πιστεύω πάντα τόσο θα έχει και απλά το λένε για να τρέξει ο κόσμος να προλάβει, να έχουν πωλήσεις εντός 2024 ώστε να πιέσουν να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Κλασσικά κόλπα μάρκετινγκ του 1990 (εκεί έχει μείνει ο Σφακ έτσι και αλλιώς!!).
-
@fanis75 said in Hyundai Inster (2024):
Εγώ δεν το πιστέυω αυτό, πιστεύω πάντα τόσο θα έχει και απλά το λένε για να τρέξει ο κόσμος να προλάβει, να έχουν πωλήσεις εντός 2024 ώστε να πιέσουν να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Κλασσικά κόλπα μάρκετινγκ του 1990 (εκεί έχει μείνει ο Σφακ έτσι και αλλιώς!!).
και εγω αυτο σκεφτομουν, αλλα πουθενα στην ευρωπη δεν κοστιζει 26800 το δελφινι.
Οσο για το inster, ξεκιναει απο 23k gbp στην αγγλια και 24295 ευρω στην ολλανδια, με την μικρη μπαταρια (βασικα και οι δυο μικρες ειναι ). Ε ποσο να φτασει στην ελλαδα; 1-2 χιλιαρικα ακομα;
-
@fanis75 said in Hyundai Inster (2024):
ΜΠΟΡΕΙ, είναι κάτι που δεν το ξέρουμε
οπως δεν ξέρουμε και την τιμή του inster
οπως δεν ξέρουμε ποτε και ΄ποσο θα έρθει το Seagull
κανενας δεν μπορει να πει με σιγουριά κάτι για κάτι που υποθέτουμε
οπως είπα μονο εικασίες μπορουμε να κάνουμε προς το παρόν
-
Εχει βεβαια πραγματάκια να το δικαιολογήσει οπως διαμόρφωση χώρων μέσα, διακόπτες παντού κτλ
Τωρα δεν ξέρω κατα πόσο αυτό ένας υποψηφιος αγοραστης θα το εκτιμήσει τόσο ωστε να δωσει μια διαφορά τάξης 2-3000 ευρώ παραπάνω αλλα σίγουρα φαίνεται ωραιό και πρακτικό ηλεκτρικο αμαξάκι
Yπ'όψιν έχει στάνταρ και αντλία θερμότητας,που σ'αυτή την κατηγορία δεν ξέρω πόσα από τα κινέζικα έχουν.
-
Yπ'όψιν έχει στάνταρ και αντλία θερμότητας,που σ'αυτή την κατηγορία δεν ξέρω πόσα από τα κινέζικα έχουν.
νομίζω το dolfin εχει. Και το inster δεν ξέρω αν θα έχει σε ολες τις εκδόσεις του αντλία ή έχει σε μερικές εκδοσεις ή είναι έξτρα
-
τα byd εχουν ολα. Μου ειχε κανει και εμενα εντυπωση που τοσο φτηνο αυτοκινητο εχει αντλια θερμοτητας (οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια για την ελλαδα, τουλαχιστον τη νοτια, αλλα λεμε τωρα, κουβεντα κανουμε)
-
Αν κρίνω από την απτή ποιότητα του EV3 και του Leapmotor, μην παίρνετε όρκο ότι το Κορεάτικο θα είναι πιο ποιοτικό.
-
@dimsabas said in Hyundai Inster (2024):
Αν κρίνω από την απτή ποιότητα του EV3 και του Leapmotor, μην παίρνετε όρκο ότι το Κορεάτικο θα είναι πιο ποιοτικό.
ορκο οχι
αλλα στην τελική ρε dim αυτός που θέλει να αγοράσει αυτα τα μικρά αυτοκινητάκια (οχι το EV3) leapmotor, inster, yudo κτλ δεν ενδιαφέρεται και πάρα πολύ για την ποιοτητα των πλαστικών. Η συναρμογη να είναι καλή είναι σημαντικό και να έχει όσα περισσότερα σε εξοπλισμο με την μικρότερη δυνατή τιμή είναι το selling point τους
δηλαδη αν δώσεις 16Κ για το leap που εχει σχεδον τα πάντα δεν θα το ψυρίσεις και θα έχεις παράπονο επειδη είναι σκληρα τα πλαστικά του. χ3στήκαμεν δηλαδής. Η εμφανιση είναι λίγο χάλια αλλα ακομα και αυτό θα το συγχωρέσεις για την τιμή
-
Όσο και να σε νοιάζει μόνο να κάνεις τη δουλειά σου, όταν μετά το Spring μπαίνεις στο T03, νομίζεις ότι μπαίνεις σε Mercedes. Ε, χαλάλι το λίγο παραπάνω που κοστίζει. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που θέλουν το απολύτως φθηνότερο.
Hyundai Inster (2024)