-
-
Μια απορία! Πόσες φορές έχεις πέσει από το πεζουλάκι κάθε φορά που βγαίνεις από το yudo?
-
@lap said in ECOCAR YUDO:
Μια απορία! Πόσες φορές έχεις πέσει από το πεζουλάκι κάθε φορά που βγαίνεις από το yudo?
ουτε μια. δεν ξερω πως φαίνεται αλλα δεν είναι τοσο μικρο το περιθωριο στο πλάι.
-
Ωχ τώρα το δα! Το αλάρμ το έχει στην πλαφονιέρα;;;;
-
ειναι φοβερα βολικο αυτο! και σε εμενα ετσι ειναι.
-
@dettol said in ECOCAR YUDO:
ειναι φοβερα βολικο αυτο! και σε εμενα ετσι ειναι.
Εμενα ειναι από αυτά που δεν μαρέσουν. Δεν το εχω συνηθισει εκει
-
Θα ήταν ωραίο να είχε το φως της πλαφονιέρα στην θέση των ηλεκτρικών παραθύρων !
Και γιαλαντζί Toyota και γαλλικό ταπεραμέντο
-
Εχοντας κυκλοφορήσει για 6000 χλμ με το κουβαδάκι εχω να πω ότι τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά του με τα οποια μπορεις να ζήσεις καθως δεν είναι κατι φοβερο
Με 21 χιλιαρικα μαζι με φορτιστή το αμαξάκι είναι VFM
ναι σιγουρα βγήκε το dolfin που οσο κράταει η προσφορα είναι ακόμα πιο VFM αλλα αυτό δεν σημαινει οτι το YUDO είχε κακη τιμη στην αρχή
Τωρα τα αρνητικα.
Ειναι αβεβαιο τι support θα έχω στο μέλλον καθώς το μοντελο επαψε να πουλάει καθως και ακρυβινε και η BYD προσφερει το dolfin που είναι καλύτερο συνολικα και χανει μονο σε ελαχιστα σημεία και μαλιστα σε καλυτερη τιμή!!! Οποτε ποιος θα αγορασει το yudo? κανενας. Με προβληματιζει λίγο αυτό να πω την αληθεια, δεν είμαι και τοσο cool και ανετος με αυτό (τι support θα έχω στο μέλλον εννοω)
Το θετικο βεβαια του να μην έχουν πουληθει πάνω από 11-15 αυτοκίνητα σε ολη την Ελλαδα είναι ότι κυκλοφορώ με κάτι σπάνιο και εχει την πλάκα του αυτό καθώς κανενας δεν το ξέρει το αμαξι (ακόμα και αυτοί που ασχολούνται με αυτοκίνητα) και όλοι, μα ολοι με ρωτανε γιαυτό. Φανταστειτε με ρωτάνε μεχρι και γυναικες και την BYD την ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ, οποτε με ρωτάνε αν είναι BYD
-
Απο οτι διαβασα η αρχικη εταιρεια χρεοκοπησε και την εξαγορασε μια αεροπορικη οπου διεσωσε την παραγωγη του Yuntu οπως το λενε εκει, οποτε για 2-3 χρονια μαλλον εισαι καλυμενος.
Εαν απο εδω και περα δεν πουλησει παλι ισως να υπαρχει προβλημα εαν θα βρεις ανταλλακτικα σε περιπτωση που χρειαστει.
Παντως ειναι ωραιο αμαξι και ισως θυμα της δυσπιστιας που υπαρχει με τα ηλεκτρικα που ειναι αγνωστο ειδος για πολλους. Μπορει και να γινει συλλεκτικο και ανεκτιμητης αξιας (!) που ξερεις τι θα φερει το μελλον.
-
@george-0 said in ECOCAR YUDO:
Απο οτι διαβασα η αρχικη εταιρεια χρεοκοπησε και την εξαγορασε μια αεροπορικη οπου διεσωσε την παραγωγη του Yuntu οπως το λενε εκει, οποτε για 2-3 χρονια μαλλον εισαι καλυμενος.
Εαν απο εδω και περα δεν πουλησει παλι ισως να υπαρχει προβλημα εαν θα βρεις ανταλλακτικα σε περιπτωση που χρειαστει.
Παντως ειναι ωραιο αμαξι και ισως θυμα της δυσπιστιας που υπαρχει με τα ηλεκτρικα που ειναι αγνωστο ειδος για πολλους. Μπορει και να γινει συλλεκτικο και ανεκτιμητης αξιας (!) που ξερεις τι θα φερει το μελλον.
καλα συλλεκτικης αξιας δεν υπάρχει περιπτωση ουτε να παρει αξία παρα μονο να χασει
αλλα για τα υπολοιπα που λες συμφωνω και ειναι η ανυσυχία μου γιατι οντως δεν βλέπω να πουλάει τιποτα με αυτή την τιμή που το δίνουν τώρα (ηταν τελευταια φορα 24Κ αν υπολογίσεις την επιδότηση).
Φοβαμαι οτι μπορει για πρωτη φορα στην ζωη μου, μετα από 2-3 χρόνια να σκεφτομαι αν θα πρέπει να το πουλήσω όχι γιατι θελω και δεν με εξυπηρετεί αλλα γιατι δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικα και support στο μέλλον και αρα να προλαβω να το δώσω όσο έχει
-
@cirus said in ECOCAR YUDO:
καλα συλλεκτικης αξιας δεν υπάρχει περιπτωση ουτε να παρει αξία παρα μονο να χασει
αλλα για τα υπολοιπα που λες συμφωνω και ειναι η ανυσυχία μου γιατι οντως δεν βλέπω να πουλάει τιποτα με αυτή την τιμή που το δίνουν τώρα (ηταν τελευταια φορα 24Κ αν υπολογίσεις την επιδότηση).
Φοβαμαι οτι μπορει για πρωτη φορα στην ζωη μου, μετα από 2-3 χρόνια να σκεφτομαι αν θα πρέπει να το πουλήσω όχι γιατι θελω και δεν με εξυπηρετεί αλλα γιατι δεν θα υπάρχουν ανταλλακτικα και support στο μέλλον και αρα να προλαβω να το δώσω όσο έχει
Το πουλάς χθες...
-
Αγαπούλα.....
Πούλα!!!!
-
@nascar1 said in ECOCAR YUDO:
Το πουλάς χθες...
τωρα δεν το πουλάω με τιποτα. Ειναι καινούργιο αμαξι το οποιο με εχει βολεψει παρα πολύ και δεν εχω κανενα παραπονο από αυτό , δεν μου πάει να το πουλήσω με τιποτα
τωρα σε κανα 2 χρονια θα το σκεφτώ, μπορει αν ειμαι καλά οικονομικα και αντεχω οικονομικα και εχει ερθει μεγαλο ηλεκτρικο να μου αρέσει να το δώσω να πάρω μεγαλο ηλεκτρικο. Μεχρι τότε θα το κρατησω σιγουρα, δεν θελω να το δωσω
-
Αφού έχεις πάρει απόφαση να πουλήσεις και το puma, ίσως να είναι ευκαιρία να φύγει κι αυτό (Ειδικά αν μπορείς να εκμεταλλευτείς κανένα ΚΗ3...)
-
@antonakis said in ECOCAR YUDO:
Αφού έχεις πάρει απόφαση να πουλήσεις και το puma, ίσως να είναι ευκαιρία να φύγει κι αυτό (Ειδικά αν μπορείς να εκμεταλλευτείς κανένα ΚΗ3...)
Πήρε ήδη το ΚΗ3
Δεν εχει νοημα να πωληθει και πόσο δηλαδη να παει;
αλλά δεν βγαζουν ζημιές τα ηλεκτρικά!
Καποια στιγμή θα ρίξουν τιμή και θα πουλήσουν.. -
@antonakis said in ECOCAR YUDO:
Όχι αυτό δεν φεύγει με τίποτα, δεν υπάρχει άλλο μικρό suv ψηλό μικρό όχημα ηλεκτρικό σαν αυτό στα χρήματα που το πήρα με μεγάλους χώρους όπως αυτό για να το άλλαζα εξαλλου. Το γουστάρω πολύ το αμαξάκι. Θα φύγει μόνο στο μέλλον όταν αλλαχτεί με ηλεκτρικό μεγάλο που θα κάνει και ταξίδια αν το πάρω απόφαση και βγουν κάτι επενδύσεις που κάνω και θα έχω χρηματα. Για κάτι άλλο δεν το αλλάζω, είναι ακριβώς ότι χρειάζομαι εγώ στις παρούσες συνθηκες. Μόνο το Hyundai inster είναι σε παρόμοιες διαστάσεις ψηλό ηλεκτρικό αλλά κοστιζει παραπάνω. Κάτι άλλο δεν υπάρχει.
Το puma θα φύγει μόνο προς την μέση του έτους και μετά με βαριά καρδια. Θέλω να το ευχαριστηθω λίγο ακόμα πριν το αποχωριστω
-
Βασίλη ίσως έρθει και ο γλάρος από BYD αλλά ψηλό όντως τέτοιας κατηγορίας ηλεκτρικό δεν υπάρχει.
Στην τελική θέμα τιμής είναι.
Εγώ θα το έβλεπα για κάθε μέρα αλλά λίγο πιο κάτω από τα 20. -
@iceman7 said in ECOCAR YUDO:
Βασίλη ίσως έρθει και ο γλάρος από BYD αλλά ψηλό όντως τέτοιας κατηγορίας ηλεκτρικό δεν υπάρχει.
Στην τελική θέμα τιμής είναι.
Εγώ θα το έβλεπα για κάθε μέρα αλλά λίγο πιο κάτω από τα 20.Για να δούμε και τον γλάρο εδώ πόσο θα έχει είμαι πολύ περίεργος ειλικρινά. Αν έχει και αυτό προσφορά όπως το dolfin θα γίνει της μουρλης.
Πάντως σαν το yudo σε μικρές διαστάσεις μέχρι 4 μέτρα ψηλό αμαξάκι δεν υπάρχει άλλο στην αγορά περιέργως !!!! και να πω την αλήθεια μου με έχει βολεψει πολύ που είναι αρκετα ψηλό μικρό σε μήκος αλλά χωράει και 5 άτομα (4 και ένα παιδί) και ταυτόχρονα έχει πολύ καλό χώρο αποσκευών πίσω . Ειδικά που του έφτιαξα και χώρο αποσκευών μπροστά και χωράει και εκεί πράγματα . Γενικά σε πρακτικότητα τα σπάει
-
Εμένα θα με βόλευε πολύ για εταιρικό, αλλά το καλοκαίρι που κάνω δυο φορές την εβδομάδα επίσκεψη στην νότια Ρόδο άρα κάνω 110 χιλιόμετρα δεν ξέρω πόσο οριακά θα ήμουν με την μπαταρία και την χρήση κλιματιστικού...
-
@limited_one said in ECOCAR YUDO:
Εμένα θα με βόλευε πολύ για εταιρικό, αλλά το καλοκαίρι που κάνω δυο φορές την εβδομάδα επίσκεψη στην νότια Ρόδο άρα κάνω 110 χιλιόμετρα δεν ξέρω πόσο οριακά θα ήμουν με την μπαταρία και την χρήση κλιματιστικού...
110 χιλιομετρα αν εχεις full Μπαταρία τα κάνεις ανετα και σου μένει το 50% της μπαταρίας με το δικο μου τουλάχιστον. Σε νησι που δεν μπορεις να το πας τερμα γκάζι αρα δεν κάνεις μεγαλη κατανάλωση το εχει ανετα. Μονο αν τα έκανες εθνική με τερμα γκάζι θα πήγαινες χαμηλότερα (πάλι θα τα εβγαζε με λιγότερη μπαταρια να απομένει ομως)
και μιλάω για το normal όχι να το βάλεις στο eco που βγαζει παραπάνω (απενεργοποιει το aircon ομως)
ECOCAR YUDO