-
@realzeus said in BMW 1 Series F70 (2024):
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
@realzeus said in BMW 1 Series F70 (2024):
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
@spi_duster said in BMW 1 Series F70 (2024):
Όπως έγραψα πιο πάνω όταν έχουν κέφια οι Ιταλοί ζωγραφίζουν. Τυχεροί οι υπόλοιποι κατασκευαστές που οι Ιταλοί κοιμούνται αυτή την εποχή.
Δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις. Οι Ιταλοι σχεδον εχουν εξαφανιστει απο τον χαρτη αυτοκινητιστικά. Εκτος Φερραρι και ειδικα αυτοκινητα.
Ανώτερο αυτοκίνητο η Giulia της 3άρας οδηγικά.
μονο εσυ το πιστευεις πια αυτο
Εγώ και όλος ο αυτοκινητιστικός ειδικός τύπος. Οδήγησέ την και θα με θυμηθείς. Επίσης μιλάω για σοβαρές, πισωκίνητες, BMW, με κοντά 300 άλογα, όχι προσθιοκίνητες χαζομαρούλες 120-140 ίππων... Πάλι καλύτερη η Giulia σε σχέση με μια 330!!!
εχει αλλαξει η αγορα. επισης τι θα κερδισω αν οδηγησω την Τζουλια; Εχω οδηγησει πολλες BMW με 300 ιππους 20 χρονια ποιο πριν. Αυτο που θα ηθελα να δοκιμασω ειναι το Μαζερατι κουπε η ισως το Γρεκαλε καμμια Φεραρρι κοκ.
-
Μεγάλη μαλακία σχεδιαστικά προφυλακτήρα ο πίσω προφυλακτήρα με αυτό το μαύρο ματ πράματα πράγμα.
Ο μοναδικός τρόπος να αποφύγεις έναν βασική έκδοση. -
@vdx said in BMW 1 Series F70 (2024):
Μεγάλη μαλακία σχεδιαστικά προφυλακτήρα ο πίσω προφυλακτήρα με αυτό το μαύρο ματ πράματα πράγμα.
Ο μοναδικός τρόπος να αποφύγεις έναν βασική έκδοση.Φιλε κατι πηγε λαθος στην μεταφραση,αν καταλαβα καλα εννοεις οτι δεν σου αρεσει που εχει στην εκδοση mpack(και στην mdesign)μεγαλες επιφανειες με μαυρο ματ πλαστικο στο πισω προφυλακτηρα,βεβαια το ιδιο συμβαινει και με τον μπροστινο,ακομα και στην βασικη εκδοση που γραφεις υπαρχει παλι ματ μαυρο πλαστικο απλα πιανει λιγοτερη επιφανεια.Δυστυχως το φετινο μοντελο δεν εχει εκδοση sportline(προς το παρον τουλαχιστον)για να παρεις την απλη εκδοση εμφανισιακα και να προσθεσεις μετα οτι γουσταρεις,εχει στανταρ πακετα που αν βγαλεις κατι η προσθεσεις κατι αλλο προσθαφαιρει μετα και αλλο εξοπλισμο απο μονο του.
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@vdx said in BMW 1 Series F70 (2024):
Κρίμα 🥲 Καλό το 7αρι, ZF και αυτό;
Δεν φτιάχνει τέτοιες διπλοσύμπλεκτες mπούρδες η ZF, ειναι σοβαρή εταιρία! Αυτό ειναι Getrag (θυμάστε τα Φόρντ?), δηλαδή πλέον Magna - ειναι το ίδιο κιβώτιο που φοράνε τα Puma και τα Renault, το 7DCT300. Που σημαίνει ότι αντέχει μέχρι 300Νμ ροπή.
7HDT400 48V ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ Χ1 Χ2 ΚΑΙ F70
-
-
Έχετε βρει κάνενα site/review που να αναφερει πραγματικες καταναλωσεις; Οχι τι ανακοινωνει η εταιρια αλλα τι ισχυει πραγματικα. Η μπορουμε να φανταστουμε 8-9 στην πολη και 5-6 εκτος;
-
@alexandros-a-92 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έχετε βρει κάνενα site/review που να αναφερει πραγματικες καταναλωσεις; Οχι τι ανακοινωνει η εταιρια αλλα τι ισχυει πραγματικα. Η μπορουμε να φανταστουμε 8-9 στην πολη και 5-6 εκτος;
-
@super-t said in BMW 1 Series F70 (2024):
χωρις να εχει κυκλοφορησει τι να ανεβασει ο κοσμακης. Για αυτο λεω για καναν reviewer
-
@super-t said in BMW 1 Series F70 (2024):
χωρις να εχει κυκλοφορησει τι να ανεβασει ο κοσμακης. Για αυτο λεω για καναν reviewer
Λογικα θα καιει κατι λιγοτερο απο το σημερινο μοντελο λογω υποβοηθησης της μπαταριας και της παραπανω ροπης(σε ανοιχτο δρομο).π.χ το 118i εχει 22 κιλα ροπη αυτο(120) εχει 28 κιλα.
-
Το εχω παραγειλει απο την πρωτη μερα με mpack
δωρεαν πακετο premium, ηλιοροφη, ηχοσυστημα 12 ηχειων και αυτοματο κλιματισμο στα 35000 Το αμαξι ειναι πολυ πιο ωραιο αν το δειτε απο κοντα!!! εξαιρετικα μοντερνο εσωτερικο και σιγουρα ΟΧΙ ΚΙΑ, αν και αυτα ειναι υποκειμενικα -
@mebmw said in BMW 1 Series F70 (2024):
Το εχω παραγειλει απο την πρωτη μερα με mpack
δωρεαν πακετο premium, ηλιοροφη, ηχοσυστημα 12 ηχειων και αυτοματο κλιματισμο στα 35000 Το αμαξι ειναι πολυ πιο ωραιο αν το δειτε απο κοντα!!! εξαιρετικα μοντερνο εσωτερικο και σιγουρα ΟΧΙ ΚΙΑ, αν και αυτα ειναι υποκειμενικαΚαλοριζικο και καλοταξιδο,πρεπει να σου κοψανε και κανα χιλιαρικο συμφωνα με τα extra που εβαλες απο οτι ειδα στον διαμορφωτη,σου δωσανε χρονο παραδοσης?
-
Σε ευχαριστω πολύ ! Ναι μαζ με επιλογή το skyscraper grey.
Για παραδοση Οκτώβριο αλλά όχι συγκεκριμένη ημερομηνία -
Για παραδοση Οκτώβριο αλλά όχι συγκεκριμένη ημερομηνίαΣυζητησες μαζι τους καθολου για τον εξοπλισμο;
Εχω 2 αποριες:
1ον αν ο κλιματισμος που μπορει να μπει σαν εξτρα αφορα απλα τους πισω επιβατες και μπροστα εχεις διζωνικο κανονικα χωρις το εξτρακαι 2ον για διατηρηση λωριδας κτλπ χρειαζεται παλι τον εξτρα εξοπλισμο (driving assistant το λεει αν θυμαμαι σωστα) ή είναι κατι άλλο αυτό;
-
Πείτε μας μετά από 3-4 χρόνια πόσο θα τρίζει κιολας
-
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αρκετα βοηθητικο σχολιο για οποιονδηποτε ψαχνει κατι για το αμαξι.
-
Για παραδοση Οκτώβριο αλλά όχι συγκεκριμένη ημερομηνίαΣυζητησες μαζι τους καθολου για τον εξοπλισμο;
Εχω 2 αποριες:
1ον αν ο κλιματισμος που μπορει να μπει σαν εξτρα αφορα απλα τους πισω επιβατες και μπροστα εχεις διζωνικο κανονικα χωρις το εξτρακαι 2ον για διατηρηση λωριδας κτλπ χρειαζεται παλι τον εξτρα εξοπλισμο (driving assistant το λεει αν θυμαμαι σωστα) ή είναι κατι άλλο αυτό;
bmw που να βάζεις κάποιο κωδικο εξτρα χωρις να χρειάζεται να βάλεις/πληρώσεις κάποιον αλλον κωδικό νομίζω δεν υπάρχει εκτός αν μιλάμε για το χρώμα!!!
Θα είχαν κλείσει ολες οι γερμανικές μαρκες και όσες ελεγχονται απο αυτές (σκοντα, σεατ) αν δεν τιμολογουσαν ετσι.
Θελεις ενα εξτρα? πληρώνεις τουλάχιστον 3! -
@tkin73 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εχω 2 αποριες:
bmw που να βάζεις κάποιο κωδικο εξτρα χωρις να χρειάζεται να βάλεις/πληρώσεις κάποιον αλλον κωδικό νομίζω δεν υπάρχει εκτός αν μιλάμε για το χρώμα!!!
Θα είχαν κλείσει ολες οι γερμανικές μαρκες και όσες ελεγχονται απο αυτές (σκοντα, σεατ) αν δεν τιμολογουσαν ετσι.
Θελεις ενα εξτρα? πληρώνεις τουλάχιστον 3!Συνηθως συμφερει η αγορά πακέτου παντως απο την αγορά μεμονωμένου εξοπλισμού!
-
@chris__7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Τριξιμο σε bmw μετα από 3-4 χρόνια δυσκολο!
Αλλες βλάβες ίσως -
40.5K βλεπω με βασικό εξοπλισμο η 120d παρότι αρχικά γράφει 35.5Κ δεν το λες και ευκαιρια . Το λεω επειδη εχει περασει μια λογικη οτι ο ασος ειναι καλα τιμολογημένος ....οταν η 116d ( εστω με τα 120 αλογα και τον 1.5 ή 1.6 νομιζω) πριν ξεκινούσε από τα 22Κ!!!
-
@iceman7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@tkin73 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εχω 2 αποριες:
Θελεις ενα εξτρα? πληρώνεις τουλάχιστον 3!Συνηθως συμφερει η αγορά πακέτου παντως απο την αγορά μεμονωμένου εξοπλισμού!
τα πακετα είναι οντως συμφεροντα , πληρώνεις βέβαια κατι +5-7Κ αλλά είναι προφορτωμενα πακετα που δεν μπορεις να πειραξεις κατι. Ή το παιρνεις ή φεύγεις...
BMW 1 Series F70 (2024)