-
Βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Με 100 και 136 άλογα.
Προφανώς οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ τους.
Δες και το τέστ του 208 που έχουν οι 4Τ με αυτόν τον κινητήρα αλλά έχει και τις δύο εκδοχές και στα 136 έχει 8,1 και 210 επιδόσεις.
-
@dimmad said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Μην ξεγελιέστε γιατί Full extra βγαίνει 44+
Μόνο που τα φουλ έξτρα της ντιες , δεν υπάρχουν σε ανάλογες εταιρείες που κοιτάτε παρά μόνο στις πρίμιουμ.
Ψάξτε το, δεν έχω πολύ χρόνο σήμερα.
-
@criuser said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Case solved...
https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-ds-3-hybrid-stin-ellada-times/
33800 performance line
+9000€ τα 2 διαθέσιμα πακέτα
- 1100€ διχρωμία
Μπήκα χθες configurator
-
Βγαίνει σε 2 εκδόσεις. Με 100 και 136 άλογα.
Προφανώς οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ τους.
Δες και το τέστ του 208 που έχουν οι 4Τ με αυτόν τον κινητήρα αλλά έχει και τις δύο εκδοχές και στα 136 έχει 8,1 και 210 επιδόσεις.
Βγαίνει και με 130 αλλά είναι+1000€, προφανώς λόγω τέλους ταξινόμησης, το υβριδικό πληρώνει τα μισά.
-
Πως γίνετε το ίδιο μηχανικό σύνολο να βγάζει τόσο μεγάλα σε διαφορά νούμερα ιπποδύναμης επιτάχυνσης κλπ κλπ σε κάθε αυτοκίνητο ???
Εεε Γάλλοι ειναι, ότι θέλουν λένε...έτσι και αλλιώς όλα ψέματα είναι, γαλλόχρεπα αφού!
Μόνο που τα φουλ έξτρα της ντιες , δεν υπάρχουν σε ανάλογες εταιρείες που κοιτάτε παρά μόνο στις πρίμιουμ.
Ντι ες = πρίμιο, οπότε σε όλες τις ανάλογες εταιρίες υπάρχουν.
-
Για MG3 Hybrid+ Trophy με βλέπω και με τα 20000€ διαφορά θα το πάω για ηχομόνωση
-
Πως γίνετε το ίδιο μηχανικό σύνολο να βγάζει τόσο μεγάλα σε διαφορά νούμερα ιπποδύναμης επιτάχυνσης κλπ κλπ σε κάθε αυτοκίνητο ???
Eντάξει κι η Ford είχε τον 1.0 ecoboost που έβγαζε 100, 125 και 155hp με κάποιες μικρές διαφορές σε χαρτογράφηση,κινητήρα.
-
Και οι ανάγκες είναι ακριβός για Αυτό το μέγεθος 2 άτομα 40 κιλά Σκύλος. Και με δυνατότατα να πατάς εκτός ασφάλτου ( όχι εξτρέμ καταστάσεις)
Ο σκύλος θα είναι μόνιμος συνεπιβάτης;
-
@ektoras said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Και οι ανάγκες είναι ακριβός για Αυτό το μέγεθος 2 άτομα 40 κιλά Σκύλος. Και με δυνατότατα να πατάς εκτός ασφάλτου ( όχι εξτρέμ καταστάσεις)
Πάντα και παντού
-
@ektoras said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Πάντα και παντού
Θα πρέπει να είναι εύκολο και άνετο και για αυτόν.
-
Για MG3 Hybrid+ Trophy με βλέπω και με τα 20000€ διαφορά θα το πάω για ηχομόνωση
Το μεγαλο προβλημα τι θα λες στους γνωστους στο φορουμ για να δικαιολογησεις οτι δεν πηρες Στελλαντις.
-
Χαχαχαχαχα.
Θα τους δείχνεις φωτογραφίες κρουαζιέρας για τα επόμενα πόσα έτη με αυτά τα 20.000 ευρώ διαφοράς
-
Καλησπέρα σε όλους. Παρακάτω θα παραθέσω μια Πολύ Πρόχειρη οικονομική Μελέτη κόστους 5ετιας για LBX Cool Advance και Puma ST
Δεν προσέθεσα κόστος ασφάλισης γιατί είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Έχω Υπολογίσει την κατανάλωση με 3.7λτ το LBX στην Πόλη και με 9 το ST για 7500klm
Έχω Υπολογίσει την κατανάλωση με 5.7λτ το LBX σε ταξίδι και με 6 το ST για 7500klmΤιμή λίτρου 2 ευρό και στις 2 περιπτώσεις
Αν Θέλετε να προσθέσω ή να αλλάξω κάτι έχω το εξελοφυλο ανοικτό.
Τα επιτόκια είναι 7.5% για το LBX από τράπεζά αττικής και 3.5% για το Puma από Ford και τα 2 περιέχουν την εισφορά 0.6% που είναι στα ψιλά γράμματα.
-
Θα έβαζα 8000 χλμ. πόλη και 4.000 χλμ. εθνική. Θα αύξανα την κατανάλωση του υβριδικού στην πόλη. 3,7 μου φαίνεται δύσκολο, κάτι σε 4,2 ίσως.
Θα προσέθετα και την ασφάλιση για λόγους πληρότητας υπολογιζμών, είναι σοβαρό κόστος.
Θα προσέθετα και μια αλλαγή ελαστικών και μια δισκόπλακες στο ΣΤ.
Είναι αυτόματο το ΣΤ?ΠΣ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα έβαζα και την εναπομείνουσα αξία μετά από 5 χρόνια, πες 50% κάτω, γιατί τα ηλεκτρικά το 2030 θα αλωνίζουν, και θα έκανα και μια διαίρεση με τα διανυθέντα χλμ. για να βρω το κόστος ανά χλμ. συνολικά.
-
Καλησπέρα σε όλους. Παρακάτω θα παραθέσω μια Πολύ Πρόχειρη οικονομική Μελέτη κόστους 5ετιας για LBX Cool Advance και Puma ST
Δεν προσέθεσα κόστος ασφάλισης γιατί είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Έχω Υπολογίσει την κατανάλωση με 3.7λτ το LBX στην Πόλη και με 9 το ST για 7500klm
Έχω Υπολογίσει την κατανάλωση με 5.7λτ το LBX σε ταξίδι και με 6 το ST για 7500klmΤιμή λίτρου 2 ευρό και στις 2 περιπτώσεις
Αν Θέλετε να προσθέσω ή να αλλάξω κάτι έχω το εξελοφυλο ανοικτό.
Τα επιτόκια είναι 7.5% για το LBX από τράπεζά αττικής και 3.5% για το Puma από Ford και τα 2 περιέχουν την εισφορά 0.6% που είναι στα ψιλά γράμματα.
Το Lexus κάνα 4,5 θα υπολόγιζα κατανάλωση για να πιάσεις και τα ταξιδια και το puma st αυτόματο κάνα 8ρι μέση κατανάλωση θα εβαζα. 9-10 και πάνω μόνο όταν το πατάς πολύ θα πάει
Είναι όμως άδικη σύγκριση γιατί είναι τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα. Θέλω να πω ότι δεν είναι όλα αριθμοί , είναι και τι θέλεις.
Το ένα είναι άνετο ψιλοπολυτελες και οικονομικό και το άλλο είναι το πιο fun to drive στην κατηγορία με κορυφαίο χώρο αποσκευών αλλά μέτρια ποιότητα/συναρμογη. Και τα 2 κορυφαία στους τομείς τους
Διάλεξε όπως νομίζεις εσύ. Αλλά θα σου πω για το st ότι θα ψάχνεις συνεχώς να βγάλεις διαδρομές για εκδρομές γιατί δεν θα χορταινεις να το οδηγείς. Για το Lexus δεν ξέρω
-
Κάτι στην κατανάλωση δεν μου κάθεται καλά...
π.χ. για το πούμα...
Υπολογίζεις 15.000 χλμ ανά έτος (μισά μισά πόλη εθνική)....
Άρα τα 7.500 χλμ της πόλης στοιχίζουν 75 επί 9 επί 2€=1.350€...
Τα 7.500 χλμ της εθνικής στοιχίζουν 75 επί 6 επί 2€=900€...
Σύνολο 2.250 € και όχι 1.225 που έχεις βάλει....
Αντίστοιχα για το LBX 1.410 € ανά έτος...
-
@dstou said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Θα έβαζα 8000 χλμ. πόλη και 4.000 χλμ. εθνική. Θα αύξανα την κατανάλωση του υβριδικού στην πόλη. 3,7 μου φαίνεται δύσκολο, κάτι σε 4,2 ίσως.
Τα χιλιόμετρα είναι με βάση δικές μου ανάγκες.
Είναι πραγματική έχω Yaris Cross.
Θα προσέθετα και την ασφάλιση για λόγους πληρότητας υπολογιζμών, είναι σοβαρό κόστος.
Η ασφάλεια δεν μπήκε γιατί δε θα αλλάξει τη διαφορά κόστους μια και θα είναι η ίδια +- 20 ευρό
Θα προσέθετα και μια αλλαγή ελαστικών και μια δισκόπλακες.
Πάλι δεν αλλάζει τη διαφορά μεταξύ τιμής.
Είναι αυτόματο το ΣΤ?
Ναι, μόνο αυτόματο βγαίνει
ΠΣ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα έβαζα και την εναπομείνουσα αξία μετά από 5 χρόνια, πες 50% κάτω, γιατί τα ηλεκτρικά το 2030 θα αλωνίζουν, και θα έκανα και μια διαίρεση με τα διανυθέντα χλμ. για να βρω το κόστος ανά χλμ. συνολικά.
Δεν μπορείς να γκαρίζεις λόγο αστάθειας μαι πάρα πολλών παραγόντων.
ΠΧ αν το LBX είχε σήμα Toyota με τις σημερινές τάσεις θα είχε μεγαλύτερη αξία από την αρχική αγορά αφού οχήματα μεταχειρισμένα 3 ετιας κοστίζουν τα ίδια ή και παραπάνω από ότι αγοράστηκαν καθώς οι "πονηροί " πωλητές βάζουν +1000 ευρό γιατί έχεις αναμονή 12 μήνες αν το παραγγείλεις κλπ κλπ.
Η ανάλυση είναι για να δούμε τη διαφορά των 2 ΤΟΠ από εξοπλισμό σε σχέση μεταξύ τους.
Για το μεγαλύτερο ποσοστό αγοραστών που ναι θα βάλει δάνειο.
-
@antoniokon said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Κάτι στην κατανάλωση δεν μου κάθεται καλά...
π.χ. για το πούμα...
Υπολογίζεις 15.000 χλμ ανά έτος (μισά μισά πόλη εθνική)....
Άρα τα 7.500 χλμ της πόλης στοιχίζουν 75 επί 9 επί 2€=1.350€...
Τα 7.500 χλμ της εθνικής στοιχίζουν 75 επί 6 επί 2€=900€...
Σύνολο 2.250 € και όχι 1.225 που έχεις βάλει....
Αντίστοιχα για το LBX 1.410 € ανά έτος...
Έχεις απόλυτο δίκαιο έβαλα τα λίτρα κατάλάθος το διορθώνω
-
Μου αρεσει που όλοι στέκονται στην κατανάλωση και όχι στο 7.5% επιτόκιο της toyoτάρας (9% για τα "απλά" toyota). Ο συγγενής μου που έψαχνε για καινούριο αμάξι είδε τα εδώ επιτόκια toyota, kia, hyundai, peugeot, citroen, bmw κοκ και φρίκαρε, του είναι πιο φτηνό να πάρει q3 sportback με 4% και baloon
-
@fiverg said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Μου αρεσει που όλοι στέκονται στην κατανάλωση και όχι στο 7.5% επιτόκιο της toyoτάρας (9% για τα "απλά" toyota). Ο συγγενής μου που έψαχνε για καινούριο αμάξι είδε τα εδώ επιτόκια toyota, kia, hyundai, peugeot, citroen, bmw κοκ και φρίκαρε, του είναι πιο φτηνό να πάρει q3 sportback με 4% και baloon
Σκέψου ότι Toyota Lexus έχουν 8.9%+ 0.6%
Η Άττικα δίνει για Υβριδικά 6.9%+0.6
Η Ford 2.9%+0.6%
B-SUV Και όχι Μόνο