-
Επιλέχθηκε δίκτυο 400 V αντί της ακριβότερης αρχιτεκτονικής 800 V που συναντάται σε άλλα μοντέλα όπως το EV6 και το EV9.
Θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις μπαταριών, με 58 kWh και 77,4 kWh, ώστε να καλύψει διαφορετικές οδηγικές ανάγκες. Οι βασικές εκδόσεις θα έχουν ένα ηλεκτρικό μοτέρ με ισχύ περίπου 220 ίππων, ενώ λογικά θα υπάρξουν και κορυφαίες τετρακίνητες με δύο.
Με την παγκόσμια πρεμιέρα του EV3 να έχει προγραμματιστεί για τις 23 Μαΐου, οι ανυπόμονοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια μέσω livestream στο YouTube.
Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος. Όσο για τις τιμές πώλησης αυτές αναμένονται ελαφρώς υψηλότερες από του Kia Niro EV.
-
Εαν βγει έτσι, δεν βλέπεται το κακόμοιρο....άθλιο σχέδιο και ας έχει και κινητήρα αντι-ύλης!
-
220hp rwd μια χαρά φαίνεται, όμως μικρό δεν το λες στα 4400. Γύρω στα 4100 που είναι ιδανικό μέγεθος για εντός πόλης σε κανονική ev πλατφόρμα δεν έχουν βγάλει ακόμα, κάτι σαν το rivian r3x ξέρω γω.
-
@fanis75 said in Kia EV3 2024:
Εαν βγει έτσι, δεν βλέπεται το κακόμοιρο....άθλιο σχέδιο και ας έχει και κινητήρα αντι-ύλης!
Το αμαξωμα μ αρεσει, η ζαντα ειναι αθλια.
Θελω κανονικες ζαντες, οχι ταψια. -
@ataim said in Kia EV3 2024:
220hp rwd μια χαρά φαίνεται, όμως μικρό δεν το λες στα 4400. Γύρω στα 4100 που είναι ιδανικό μέγεθος για εντός πόλης σε κανονική ev πλατφόρμα δεν έχουν βγάλει ακόμα, κάτι σαν το rivian r3x ξέρω
ωραίο!!!!
me like
μοιάζει στο EV9 σε σχεδίαση
-
Θα μπορούσε να είναι και Citroen
-
και εμενα μου αρεσει παντως. Αυτα τα φουτουριστικα που κανουν οι κορεατες και ιαπωνες πολυ τα γουσταρω.
Αρκει να ειναι και η τιμη καλη βεβαιως -
Αν έχει καλή τιμή μπορεί να τσουλήσει!
-
Ωραίο!
-
@lap said in Kia EV3 2024:
Ωραίο!
οχι οχι τα μπερδεψες
αυτό είναι οντως ομορφο, εσυ θα γραφεις ωραιο στα χάλια αμάξια , αυτο είναι το στυλ σου, δεν γραφεις ωραιο στα ωραια, μας μπερδεύεις
-
-
-
πιο άσχημο πεθαίνεις!! Μάλλον έχουν διαγωνισμό στην ΚΙΑ ποιος θα σχεδιάσει το πιο άσχημο αυτοκίνητο. Τρισάθλιο σχέδιο.
-
@fanis75 said in Kia EV3 2024:
πιο άσχημο πεθαίνεις!! Μάλλον έχουν διαγωνισμό στην ΚΙΑ ποιος θα σχεδιάσει το πιο άσχημο αυτοκίνητο. Τρισάθλιο σχέδιο.
Δύστυχος έτσι είναι, έχει χαλάσει η σχεδιαστική γλώσσα της Kia!
-
-
Πολύ ουδέτερο σχεδιαστικά , δηλαδή αν κλείσεις τα μάτια σου και προσπαθήσεις να το φέρεις στο μυαλό σου θα είναι ένα απλός ορθογώνιος όγκος.
Το ίδιο και εσωτερικά.
Μακρόστενη οθόνη και ένα τιμόνι. -
ΠΑνεμορφο εξωτερικα, ψιλοφλυαρο εσωτερικα (μετα τα τεσλα, ολα φλυαρα μου φαινονται στον εσωτερικο τους σχεδιασμο).
Σχεδιασμενη πλατφορμα εξ αρχης για ηλεκτρικα (σε αντιθεση με το νιρο), με αποτελεσμα εξαιρετικους χωρους για εμπρος και πισω επιβατες.
Εχει frunk, αλλα ειναι μικρο. Τουλαχιστον εχει ομως, εστω να χωραει τα καλωδια.
Αεραγωγοι για τους πισω επιβατες, αλλα απο οτι ειδα δεν εχει usb θυρες για αυτους.
Rollable parcel shelf, ενα τεραστιο thumbs up και κατι που μου εχει λειψει στο τεσλα.Τελειως ακυρος ο σχεδιασμος του "τεμπελη". Ξεδιπλωνει και εχει "τραπεζακι" αλλα οχι αποθηκευτικο χωρο. WTF?!
Πολυ καλη προταση! Αντε να δουμε και τιμη
-
KIA EV3 ή VOLVO EX30; Εχω διλημα.
-
@sportseat23 said in Kia EV3 2024:
KIA EV3 ή VOLVO EX30; Εχω διλημα.
ειναι παρα πολυ νωρις για τετοια συγκριση. Δεν ξερουμε τιμες του kia οπως επισης και ιπποδυναμεις/μπαταριες κτλπ.
Το kia φαινεται να ειναι καλυτερο για οικογενεια ομως με περισσοτερους χωρους. -
@ataim said in Kia EV3 2024:
220hp rwd μια χαρά φαίνεται, όμως μικρό δεν το λες στα 4400. Γύρω στα 4100 που είναι ιδανικό μέγεθος για εντός πόλης σε κανονική ev πλατφόρμα δεν έχουν βγάλει ακόμα, κάτι σαν το rivian r3x ξέρω γω.
διαβασα οτι μονο προσθοκινητο βγαινει οεο! Ονειρααα, που το θελουμε πισωκινητο ολοι και εγω μαζι
Kia EV3 2024