-
-
Πολλές παραδοχές:
- Θα υπάρξει 2035 ή το πυρηνικό ολοκάυτωμα θα μας έχει προλάβει?
- Θα έχουμε χωρίο?
- θα έχουμε λεφτά να μπορούμε να πάμε τρίημερο?
- Θα υπάρχουν τριήμερα ή θα τα έχει καταργήσει ο Κυριάκος με τον Άδωνη κατά την 4η τετρετίας τους?
- Μήπως θα έχουμε γεμίσει φορτιστές στις ΕΟ, οπότε θα έχουμε φορτιστή κάθε 10χλμ?
- Σε 11 χρόνια τα ηλεκτρικά θα έχουν πάνω από 1.000χλμ αυτονομία?
- Μήπως θα έχουμε επαγωγική φόρτιση κατά μήκος των Ε.Ο?
Σε κάθε περίπτωση, θα έχουμε και ένα υβρίδιο Τογιότα ή θερμικό Σουζούκι (όλα τα άλλα θα έχουν διαλύσει σε 11 χρόνια από τώρα) για καβάτζα.
-
Θα πρέπει να μπουν βέβαια και μερικά δεδομένα
Βασικό οτι δεν πάμε σε δυστοπίες τύπου MAD MAX οπότε μην προτείνεται τίποτα lada με κινητήρα απο supra ...
Επίσης επειδή θα υπάρχει κράτος αφήστε τα ντήζελ euro 0-1-2-3-4 και τα υπόλοιπα 5-6 με ξηλωμένα dpf και δοχεία ουρίας στην ησυχία τους...
Μια ακόμη , επειδή ζούμε στην Ελλάδα μπορεί να έχουμε αρκετά παραπάνω EV αλλα σίγουρα οι μερικοί παραπάνω φορτιστές ΔΕΝ θα φτάνουν τα τριήμερα...
και άλλη μια, οι κάμερες θα είναι παντού οπότε κάτι Saab με "πρόγραμμα" να μην προταθούν...
-
Fiesta ST
-
Όποιο έχουμε. Σιγά μην αγοράζουμε κι άλλα.
-
@antonakis said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Όποιο έχουμε. Σιγά μην αγοράζουμε κι άλλα.
Ναι, με τη προυποθεση να εχει αντεξει μεχρι τοτε.
-
Μέχρι το 2035 θα έχουμε σούπερ τρένα, δεν θα ταξιδεύουμε με ΙΧ. Αφήστε που μπορεί να έχει απαγορευτεί το ΙΧ για ταξίδια, λόγω κλίματος. Πολλά μπορεί να συμβούν τα επόμενα 11 χρόνια, με την μαλάκινση που δέρνει την ΕΕ.
-
το hybrid toyota που έχεις μια χαρα κάνει την δουλεια δεν νομιζω ότι χρειαζεσαι κάτι άλλο.
Απλά πάρε ηλεκτρικο tesla και κράτα το toyota και τελος
-
#mono_vitara
-
@fanis75 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Μέχρι το 2035 θα έχουμε σούπερ τρένα, δεν θα ταξιδεύουμε με ΙΧ. Αφήστε που μπορεί να έχει απαγορευτεί το ΙΧ για ταξίδια, λόγω κλίματος. Πολλά μπορεί να συμβούν τα επόμενα 11 χρόνια, με την μαλάκινση που δέρνει την ΕΕ.
λάθος μέρα...
-
@gatoz said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
λάθος μέρα...
Κάθε μέρα ειναι λάθος μέρα σε αυτή τη χώρα....
-
Ακόμη ανεβαίνετε σε τραίνο στην ελλάδα; Σοβαρά τώρα; Θα βάζατε τα παιδιά σας σε λεωφορείο που θα κινούνταν με 150 χαω σε δρόμους με γέφυρες και τούνελ χωρίς λωρίδες, διαγράμμιση και σήμανση και φανάρια;
Το θέμα έπρεπε να το λέτε «ποιο ηλεκτρικό αγοράζουμε για την πόλη και τις γύρω περιοχές», όχι το ανάποδο.
Ολα τα θερμικά κάνουν ταξίδι, από 2CV μέχρι το κορυφαίο όχημα οικογενειακής μετακίνησης Οκτάβια, που κρίμα που δεν το ήξερα τόσα χρόνια, που τα έδιναν 20κάτι χιλιάρικα φουλ εκδόσεις αερίου αυτόματα, κι ο κλασσικός ο μ...ς ο έλληνας οικογενειάρχης, πήγαινε κι αγόραζε οτιδήποτε άλλο, ειδικά κάτι καρούλια με μπαγαζέρα στην οροφή... εξαιρούνται τα βάγκον και τα πολυμορφικά, που ήταν το ίδιο κατάλληλα για οικογενειακό ταξίδι. -
@piliourits said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Ακόμη ανεβαίνετε σε τραίνο στην ελλάδα; Σοβαρά τώρα; Θα βάζατε τα παιδιά σας σε λεωφορείο που θα κινούνταν με 150 χαω σε δρόμους με γέφυρες και τούνελ χωρίς λωρίδες, διαγράμμιση και σήμανση και φανάρια;
Διάβασε τα στατιστικά τροχαίων στην Ελλάδα και δεν θα τα βγάζεις ούτε στο δρόμο.
-
Ίσως φανεί παράξενο αλλα το Yaris Cross θα πουληθεί οχι γιατί δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλα γιατί η πώληση του (€€€€€) θα χρηματοδοτήσει την αγορά tesla .
Οπότε για ρεζέρβα του Tesla σε περίπτωση black out θα αγόραζα το παγκόσμιο φαινόμενο
έχασα ενα την Δευτέρα για μερικές ώρες , ξέρω θα στεναχωρήσω τον @miata_4ever αλλα το πήρε ο πρώτος που πήρε τηλ εγω ήμουν ο δεύτερος
-
Opel insignia 1.6 Turbo ή C200 W203 και με υγραέριο ακόμη.
Αυτοκίνητα με πάτημα , κράτημα , ποιότητα κύλισης καλού hatchback μετά το 2016 και αν δεν κάνω λάθος με πολύ υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.
Στην κατηγορία SUV καλόσυντηρημένο CX7 ή ML350 από 2006 έως οπότε έβγαιναν δεν ξέρω.
Χρηματοκιβώτια , αυτοκινητάρες , καλύτερα από οποιοδήποτε B η C SUV του 2016.Και φυσικά όλα τα Τοyota Hybrid, δεν χρειάζονται εξηγήσεις νομίζω σχετικά.
-
@monman2 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Ίσως φανεί παράξενο αλλα το Yaris Cross θα πουληθεί οχι γιατί δεν είναι καλό αυτοκίνητο αλλα γιατί η πώληση του (€€€€€) θα χρηματοδοτήσει την αγορά tesla .
Οπότε για ρεζέρβα του Tesla σε περίπτωση black out θα αγόραζα το παγκόσμιο φαινόμενο
έχασα ενα την Δευτέρα για μερικές ώρες , ξέρω θα στεναχωρήσω τον @miata_4ever αλλα το πήρε ο πρώτος που πήρε τηλ εγω ήμουν ο δεύτερος
Πώς τσεκαρεις ότι η μπαταρία είναι οκ;
-
@piliourits said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Το θέμα έπρεπε να το λέτε «ποιο ηλεκτρικό αγοράζουμε για την πόλη και τις γύρω περιοχές», όχι το ανάποδο.
Ολα τα θερμικά κάνουν ταξίδι, από 2CV μέχρι το κορυφαίο όχημα οικογενειακής μετακίνησης Οκτάβια, που κρίμα που δεν το ήξερα τόσα χρόνια, που τα έδιναν 20κάτι χιλιάρικα φουλ εκδόσεις αερίου αυτόματα, κι ο κλασσικός ο μ...ς ο έλληνας οικογενειάρχης, πήγαινε κι αγόραζε οτιδήποτε άλλο, ειδικά κάτι καρούλια με μπαγαζέρα στην οροφή... εξαιρούνται τα βάγκον και τα πολυμορφικά, που ήταν το ίδιο κατάλληλα για οικογενειακό ταξίδι.Το octavia μόνο αν έχεις δικό σου parking,πιάνει 1,5 θεση
-
@dimitrioskosmas said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
@monman2 said in Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή ποιο συμβατικό αυτοκίνητο κρατάμε για να πάμε χωριό τα τριήμερα αργιών του 2035...:
Πώς τσεκαρεις ότι η μπαταρία είναι οκ;
Αλλαγμένη στην Toyota με ισχύουσα εγγύηση 3 ετων , τι να τσεκάρω αλλα 10 χρόνια ζωής είχε min
-
Αν είναι να πουλήσεις το cross για το tesla και θες να πάρεις ένα αξιοπιστο τιμιο φτηνό αμάξι για το χωριό πάρε ενα Skoda octavia 5
Ειναι φτηνό γιατι κανενας δεν αγοράζει μεγαλα μακρια αμάξια (σε station παιζει να είναι ακόμα φτηνότερο)
Δεν το κλέβουν οπότε το αφήνεις εξω χωρις φοβο
εχει φτηνα και απειρα ανταλακτικα
είναι σουπερ καλό και άνετο για ταξίδια
εχει σουπερ μεγαλο πορτμπαγκαζ να πάρεις μπαγαζια, το αρνι , την σούβλα τα κάρβουνα και τον παπα του χωριου μαζι -
μα που στο καλο ειναι το χωριο και θελετε ρεζερβα θερμικο για να πηγαινετε;;;;;
Eγω εχω αρχισει να ψηνω τον εαυτο μου για μικρο ηλεκτρικο. Ευτυχως που εχει κλεισει το κινουμαι ηλεκτρικα, αλλιως παιζει να ειχα τραβηξει ηδη τη σκανδαλη
Θερμικό "ρεζέρβα" των EV ή με ποιο συμβατικό αυτοκίνητο πάμε χωριό τα τριήμερα του 2035...