-
@gatoz : Γάτε, όταν θα σταματήσεις να είσαι παντογνώστης γάτος και γίνεις νοήμων άνθρωπος, τότε θα παραδεχτείς ότι ούτε όλα τα ξέρεις ούτε το αλάθητο έχεις...
-
@harisma23 said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Γάτε, όταν θα σταματήσεις να είσαι παντογνώστης γάτος και θα γίνεις νοήμων άνθρωπος, τότε θα παραδεχτείς ότι ούτε όλα τα ξέρεις ούτε το αλάθητο έχεις...
το αυτο δι υμας τους αστους....
επειδη στελνατε τα καμαρια στα ιδιωτικα απο_χτισατε και αποψη...
σγα.... -
Στα ιδιωτικά έχουν αφεντικό. Στα δημόσια είναι το αφεντικό.
-
@piliourits said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Τι πρόβλημα έχεις με τους βουλευτές;
Τίποτα, με τους wannabe πολιτικούς της κακιάς ώρας...... έχω
-
@lap said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Πολλα, προφανώς η τύχη και η κατάρτιση μου σε κάποια θέματα μου δίνει αυτήν την δυνατότητα. Πριν λίγο καιρό είχα τρελό τρέξιμο και πολλά χλμ/ημέρα. Αδιάφορο για τους υπόλοιπους, τώρα ενδιαφέρονται.
Τώρα είμαι στην φάση που δεν χρειάζεται μετά το πιθανότερο να ξανά χρειαστεί.Τι θέμα είναι ότι μπήκα στην μπούκα των αντιπροσώπων του λαού....και ποιος θα με σώσει τώρα.
Δεν ξέρω σε ποιους αντιπροσώπους του λαού αναφέρεσαι, αλλά εγώ ομολογώ ότι έχω κουρασθεί να εργάζομαι επί καθημερινής βάσης και όλη την ημέρα να είμαι σε μία αλλοπρόσαλλη κατάσταση χωρίς αυτό να μου προσφέρει κάτι στη ζωή μου.
Οπότε όταν διαβάζω ότι υπάρχουν εργασίες που επιτρέπουν κάποια χαλαρότητα και ευελιξία σκέφτομαι μήπως υπάρχουν και άλλα διέξοδα και κακώς ταλαιπωρούμαι στον ιδιωτικό τομέα τόσα χρόνια.
Τέλος πάντων. Ίσως κάποιος άλλος αναφέρει τέτοια επαγγέλματα.
-
@gatoz said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
οτιναναι απαντας
γιατι κανουνε αραγες ουρες να στα ασεπ και στις λιστες μηπως φυγουν απο τις δουλειες αυτες?
επειδης ειχατε τα παιδια στα ιδιωτικα και πληρωνατε, δεν σημαινει οτι τα παιρνουν οι καθηγητες αυτα που χωνατεΕμένα πάντως η φιλη μου στο Κολλέγιο, δασκάλα καλλιτεχνικών στο Δημοτικό, παίρνει €1.800 καθαρά. Δεν την λες κακοπληρωμένη λοιπον!
Ουρά κανουν να πανε στα δημοσια γιατι ειναι σιγουρη δουλεια και χωρις να χρειαζεται να κανεις δουλεια και χωρις αξιολογηση. Κοινως ξυστες οπως λεει και ο Κρουζερ.
-
@fanis75 said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
οτιναναι απαντας
γιατι κανουνε αραγες ουρες να στα ασεπ και στις λιστες μηπως φυγουν απο τις δουλειες αυτες?
επειδης ειχατε τα παιδια στα ιδιωτικα και πληρωνατε, δεν σημαινει οτι τα παιρνουν οι καθηγητες αυτα που χωνατεΕμένα πάντως η φιλη μου στο Κολλέγιο, δασκάλα καλλιτεχνικών στο Δημοτικό, παίρνει €1.800 καθαρά. Δεν την λες κακοπληρωμένη λοιπον!
Ουρά κανουν να πανε στα δημοσια γιατι ειναι σιγουρη δουλεια και χωρις να χρειαζεται να κανεις δουλεια και χωρις αξιολογηση. Κοινως ξυστες οπως λεει και ο Κρουζερ.
οι αστουληδες ευκολα πετατε πετρες, θεωρειτε πως 'οι αλλοι περνανε καλα'
για δοκιμαστε να κανετε εκπαιδευτικοι στον ιδιωτικο τομεα -
για δοκιμαστε να κανετε εκπαιδευτικοι στον ιδιωτικο τομεαΓια μισθο ειπες; Τωρα το αλλάζεις; Προφανως στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι αραλικι, σε καμια δουλεια του ιδιωτικου. Αλλα €1.800/μήνα (επί 14) καθαρά δεν ειναι λιγα χρηματα. Και με 3 μηνες διακοπες.
-
Καθηγητής σε ιδιωτικό:
Θες μέσο για να μπεις τις περισσότερες φορές.
Αν μπεις δεν βγαίνειςΣτα δημόσια τώρα είναι άλλο κομμάτι και θέλει μεγάλη κουβέντα. Πτυχιολάγνοι όσοι ασχολούνται με την εκπαίδευση. Γλώσσες αγοραστές, δεύτερα πτυχία - master.
Αν έπρεπε να διαλέξω από τα δύο θα επέλεγα ιδιωτικό δημοτικό και δημόσιο γυμνάσιο / λύκειο. Είναι τύχη σε τι καθηγητές θα πέσεις στην β βάθμια.
-
Ουρά κανουν να πανε στα δημοσια γιατι ειναι σιγουρη δουλεια και χωρις να χρειαζεται να κανεις δουλεια και χωρις αξιολογηση.
Και αξιολόγηση υπάρχει (από την διεύθυνση) και δουλειά γίνεται στα Δημόσια. Απλά το επίπεδο πολλές φορές σέρνεται προς το κάτω από μαθητές-τουρίστες. Όμως το ίδιο συμβαίνει και στα ιδιωτικά, απλά εκεί πληρώνουν οι γονείς και το κουκουλώνουν... Υπάρχουν δε μερικά ιδιωτικά που πηγαίνουν οι διάφοροι γόνοι που δεν μπορούν να πάρουν καν απολυτήριο δημόσιου Λυκείου, ώστε να έχουν ένα χαρτί, όχι για να πάνε μετά σε πανεπιστήμιο.
-
για δοκιμαστε να κανετε εκπαιδευτικοι στον ιδιωτικο τομεαΓια μισθο ειπες; Τωρα το αλλάζεις; Προφανως στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι αραλικι, σε καμια δουλεια του ιδιωτικου. Αλλα €1.800/μήνα (επί 14) καθαρά δεν ειναι λιγα χρηματα. Και με 3 μηνες διακοπες.
επι τι?
το καλοκαιρι απολυσις.... και ταμειο ανεργειας -
Προφανως στον ιδιωτικο τομεα δεν ειναι αραλικι, σε καμια δουλεια του ιδιωτικου.
Μπα. Υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα που περνάνε ζάχαρη για διαφόρους λόγους.
-
@realzeus said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Ουρά κανουν να πανε στα δημοσια γιατι ειναι σιγουρη δουλεια και χωρις να χρειαζεται να κανεις δουλεια και χωρις αξιολογηση.
Και αξιολόγηση υπάρχει (από την διεύθυνση) και δουλειά γίνεται στα Δημόσια. Απλά το επίπεδο πολλές φορές σέρνεται προς το κάτω από μαθητές-τουρίστες. Όμως το ίδιο συμβαίνει και στα ιδιωτικά, απλά εκεί πληρώνουν οι γονείς και το κουκουλώνουν... Υπάρχουν δε μερικά ιδιωτικά που πηγαίνουν οι διάφοροι γόνοι που δεν μπορούν να πάρουν καν απολυτήριο δημόσιου Λυκείου, ώστε να έχουν ένα χαρτί, όχι για να πάνε μετά σε πανεπιστήμιο.
Καμία μα καμία αξιολόγηση δεν υπάρχει, ούτε από διευθυντές ούτε από κανέναν. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Για αυτό η παιδεία μας έχει τα χάλια της. Ο κάθε ψυχοπαθής που κατάφερε και τρύπωσε μέσω επετηρίδας κάνει και τον καθηγητή. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν υπάρχουν και φωτεινά παραδείγματα Δασκάλων….απλά χάνονται στον γενικό χαμό.
-
Έχω διαφορετική εντύπωση. Επίσης, επετηρίδα; Πόσο παλιά έμεινες; Τα τελευταία 20 χρόνια είναι μέσω ΑΣΕΠ.
-
Και αξιολόγηση υπάρχει (από την διεύθυνση) και δουλειά γίνεται στα Δημόσια.
Απο αυτά που ξέρω τίποα δεν γίνεται. Ναι υπάρχουν οι φωτεινές εξαιρέσεις, αλλα ειναι αυτό εξαιρέσεις. Τίποτα δεν κάνουν και δεν μπορούν να κάνουν. Η ανηψιά μου στην Βούλα είχε δασκάλα που δεν έκανε τιποτα στην τάξη και ο Δντης (γνωστός της μητέρας της), της είπε ότι δεν μπορέι να κάνει κάτι παρά να περιμενει 3-4 χρόνια ακόμα να βγει στην σύνταξη η συγκεκριμένη. Μπάχαλο ειναι και απέραντο δημόσιο.
επι τι?
το καλοκαιρι απολυσις.... και ταμειο ανεργειαςΕπί 14 η φίλη μου, σου είπα που είναι. Προφανώς δεν ξέρω τι κάνουν σε όλα τα ιδιωτικά, αλλά ούτε εσύ. Όπως λοιπόν γενικεύεις εσύ, το ίδιο κάνω και εγώ.
-
Έχω διαφορετική εντύπωση. Επίσης, επετηρίδα; Πόσο παλιά έμεινες; Τα τελευταία 20 χρόνια είναι μέσω ΑΣΕΠ.
Αυτοί που μπήκαν πριν 25 χρόνια πχ, που είναι τώρα? Δεν διδάσκουν σε τάξεις? Το ΑΣΕΠ εξετάζει μόνο τα τυπικά και ακαδημαϊκά προσόντα που για να διοριστείς προφανώς και υπάρχουν. Ποιος όμως έχει κάνει ψυχολογική αξιολόγηση για να δούμε αν ο διδάσκων είναι πραγματικά ικανός? Οι περιφερειακές διευθύνσεις είναι γεμάτες με εκπαιδευτικούς που έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Το ξαναλέω, για να έχεις πρόβλημα και να σε διώξουν πρέπει να τελεστεί κακούργημα αλλιώς κανείς δεν σε ακουμπάει. Για αυτό τώρα σκούζουν και έχουν γεμίσει πανώ τα σχολεία για να μην περάσει η αξιολόγηση….
-
Η ανηψιά μου στην Βούλα είχε δασκάλα που δεν έκανε τιποτα στην τάξη και ο Δντης (γνωστός της μητέρας της), της είπε ότι δεν μπορέι να κάνει κάτι παρά να περιμενει 3-4 χρόνια ακόμα να βγει στην σύνταξη η συγκεκριμένη. Μπάχαλο ειναι και απέραντο δημόσιο.
Απλά ο συγκεκριμένος Δντης δεν ήθελε να κάνει την δουλειά του. Μπορούσε να της κάνει κακές αξιολογήσεις και μετά η δασκάλα θα ήταν υπόλογη. Απαντάει και στον @kkostask αυτό νομίζω. Όπως στις Ε.Δ. που δεν βάζανε ποτέ κακή αξιολόγηση, για να μην χάσει την δουλειά του κάποιος. Αλλά αυτό ήταν νοσηρότητα. Εγώ έχω βάλει κακό βαθμούς σε ετήσια αξιολόγηση!
-
Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος διευθυντής είναι να πάρει τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια ή την δευτεροβάθμια και να ζητήσει να φύγει κάποιος εκπαιδευτικός που θεωρεί ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Τίποτα περισσότερο, επιμένεις ότι γίνεται αξιολόγηση από τον εκάστοτε δντη που ΔΕΝ γίνεται ποτέ, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο θεσμοθετημένο. Έχω παράδειγμα από εκπαιδευτικό που έβαζε το φβ του στους μαθητές και τους έδειχνε βιντεάκια με αυτοκίνητα και συνταγές αντί να κάνει μάθημα. Όσο και να διαμαρτυρηθήκαμε, όσα τηλέφωνα και να πήρε ο Δντης, ο συγκεκριμένος είναι ακόμα στην τάξη και «διδάσκει»….7 χρόνια μετά….
-
@kkostask said in Πολιτική και Αυτοκίνητα:
Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος διευθυντής είναι να πάρει τηλέφωνο στην πρωτοβάθμια ή την δευτεροβάθμια και να ζητήσει να φύγει κάποιος εκπαιδευτικός που θεωρεί ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Τίποτα περισσότερο, επιμένεις ότι γίνεται αξιολόγηση από τον εκάστοτε δντη που ΔΕΝ γίνεται ποτέ, ούτε υπάρχει κάτι τέτοιο θεσμοθετημένο. Έχω παράδειγμα από εκπαιδευτικό που έβαζε το φβ του στους μαθητές και τους έδειχνε βιντεάκια με αυτοκίνητα και συνταγές αντί να κάνει μάθημα. Όσο και να διαμαρτυρηθήκαμε, όσα τηλέφωνα και να πήρε ο Δντης, ο συγκεκριμένος είναι ακόμα στην τάξη και «διδάσκει»….7 χρόνια μετά….
αληεθια ποσο σχεση εχουν αυτα που λετε με τις αμοιβες των εκπαιδευτικων στα ιδιωτικα σχολεια?
ειναι κακοπληρωμενοι και γινονται απολυσεις τους καθε καλοκαιρι
και δωρα που δινονται και επιστρεφονται
τωρα λεει ο καθενας για τη κουμπαρα του, οκ, οτιναναι -
Οκ, ότι σε βολεύει….δεν θα σου χαλάσουμε χατήρι….
Πολιτική και Αυτοκίνητα