-
Χαίρομαι που εντυπωσιάστηκαν από την φοβερή δουλειά που έχει γίνει στην ανάρτηση, ειδικά όσων αφορά την οδική συμπεριφορά. Γιατί την ίδια αίσθηση αποκόμισα και εγώ και το έγραψα. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο αυτοκίνητο, δεν έχει καμία σχέση με το Γιάρις Κρος.
-
Το αμαξι ειναι fun to drive το ξαναλεω!! (ειδικα για κατηγορια hybrid)..το χα ξαναγραψει στο φιλο με το puma..δεν το λεω σαν μελλοντικος κατοχος καθως δεν με πολυνοιαζει πραγματικα αυτος ο τομεας..για αλλα πραγματα το επελεξα..η διαφορα ειναι μεγαλη με το yc και τελικα οι φημες για μεγαλη τροποποιηση στην υπαρχουσα πλατφορμα της toyota πρεπει να ισχυουν..
-
Εντάξει τι άκυρη και νομίζω ιντριγκαδορικη σύγκριση επιχείρησαν στο συγκεκριμένο άρθρο οι 4Τ.
Τον dieselοματρακα του 2016 παπατζοπριμιουμ με ένα φρέσκο και τεχνολογικά υπερσύγχρονο αυτοκίνητο που έχει φτιάξει ένα πριμιουμ όνομα εδώ και δεκαετίες!
Και αν κατάλαβα καλά η παπατζοπριμιουμ ντιζελοτρατα έχει και ...37.000€ !!!!
Το DS με το νέο ψευτο hybrid κινητήρα - κιβώτιο έχει 33-34 κ και θα ήταν πιο λογική ας πούμε σύγκριση.
Πιο καλά θα μου καθόταν μια σύγκριση με το 2008 με το νέο κινητήρα που έχει κάποιο νόημα σε σχέση με την απάτη DS
-
Εντάξει τι άκυρη και νομίζω ιντριγκαδορικη σύγκριση επιχείρησαν στο συγκεκριμένο άρθρο οι 4Τ.
Τον dieselοματρακα του 2016 παπατζοπριμιουμ με ένα φρέσκο και τεχνολογικά υπερσύγχρονο αυτοκίνητο που έχει φτιάξει ένα πριμιουμ όνομα εδώ και δεκαετίες!
Και αν κατάλαβα καλά η παπατζοπριμιουμ ντιζελοτρατα έχει και ...37.000€ !!!!
Το DS με το νέο ψευτο hybrid κινητήρα - κιβώτιο έχει 33-34 κ και θα ήταν πιο λογική ας πούμε σύγκριση.
Πιο καλά θα μου καθόταν μια σύγκριση με το 2008 με το νέο κινητήρα που έχει κάποιο νόημα σε σχέση με την απάτη DS
Το πιθανότερο να ήταν διαθέσιμο για δημοσιογραφικό το diesel μόνο.
-
To DS-3 έπρεπε να είχε σταματήσει να βγαίνει από καιρό.
-
Εντελώς άστοχη η σύγκριση και ξεκάθαρα αδικεί το DS3.
Για μένα δεν θα έπρεπε να την κάνουν καθόλου ή να την κάνουν με τον σωστό αντίπαλο, το νέο DS 3 Hybrid που στα specs είναι ίδιο με το LBXΕπίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα τεστ δεν λένε ξεκάθαρα την άποψή τους αλλά το πάνε γύρω γύρω και ότι καταλάβει ο καθένας
Πχ "Αν τώρα θελήσεις να ανεβάσεις ρυθμό, τότε απλώς ύστερα από λίγο κατεβαίνεις από το όχημα, για να βεβαιωθείς ότι όντως οδηγείς κάτι με αυξημένη απόσταση από το έδαφος."
Τι σημαίνει αυτό ρε παληκάρι ;
Εχει δύναμη και γκάζι το αμάξι ή όχι ; -
Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα τεστ δεν λένε ξεκάθαρα την άποψή τους αλλά το πάνε γύρω γύρω και ότι καταλάβει ο καθένας
Γιατί δεν θέλουν να σπάσουν αυγά και να δυσαρεστήσουν κανέναν!
Πχ "Αν τώρα θελήσεις να ανεβάσεις ρυθμό, τότε απλώς ύστερα από λίγο κατεβαίνεις από το όχημα, για να βεβαιωθείς ότι όντως οδηγείς κάτι με αυξημένη απόσταση από το έδαφος."
Τι σημαίνει αυτό ρε παληκάρι ;
Σημαίνει ότι στρίβει εξαιρετικά και δεν θυμίζει ψηλό αυτοκίνητο, αλλά χαμηλό, σε οδική συμπεριφορά.
-
Το αμαξι ειναι fun to drive το ξαναλεω!! (ειδικα για κατηγορια hybrid)..το χα ξαναγραψει στο φιλο με το puma..δεν το λεω σαν μελλοντικος κατοχος καθως δεν με πολυνοιαζει πραγματικα αυτος ο τομεας..για αλλα πραγματα το επελεξα..η διαφορα ειναι μεγαλη με το yc και τελικα οι φημες για μεγαλη τροποποιηση στην υπαρχουσα πλατφορμα της toyota πρεπει να ισχυουν..
Όσες φορές και να το πεις και χωρίς καμία διάθεση να σε κοροϊδέψω γιατί σε σέβομαι το θεωρώ μόνο σαν αστείο το fun to drive όταν αποδίδετε σε οχήματα που όλο το concept τους είναι η οικονομία.
Οδήγησε ένα πραγματικό fun to drive όχημα να καταλάβεις την διαφορά.
Μην με παρεξηγείς , το θεωρώ πολύ καλό το αμαξάκι αυτό και όμορφο και πολλά άλλα. Να το πάρεις είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για αυτά που θες στο έχω ξαναπει
Αλλά μόνος σου το αδικείς αν βάζεις όχημα που ο κινητήρας του δουλεύει πάντα σε στροφές για την μέγιστη οικονομία στην ζυγαριά με άλλα οχήματα που έχουν φτιαχτεί για επιδόσεις και fun. Είναι κάτι σαν ανέκδοτο να λέμε τέτοια πράγματα.
Μπορούμε να πούμε ότι πάει σβέλτα για οικονομικό αμαξάκι αν θες (που ούτε αυτό το πιστεύω αλλά τεσπά) .
Υγ ελπίζω να μην με παρεξηγείς , δεν γράφω για να μηδενίσω την άποψη σου απλά πιστεύω ότι στον συγκεκριμένο τομέα έχεις άδικο για το συγκεκριμένο αμαξι
-
Να σε δω τι θα κάνεις όταν θα σου παίζει φώτα….
-
-
-
Fun to drive δεν σημαίνει μόνο ταχύτητα, αλλά κυρίως (για εμένα) στριφτερό αμάξι που να το χαίρεσαι στις στροφές. Υπάρχουν αργά αμάξια που χαίρεσαι να τα στρίβεις και γρήγορα αμάξια που ειναι μόνο για ευθείες.
-
-
Είχα έναν συμμαθητή στο λύκειο με μεσογειακή αναιμία, ουσιαστικά παράλυτο στα κάτω άκρα.
Είχαν φέρει οι γονείς του ένα ειδικά διαμορφωμένο BMW αυτόματο, από την Ιταλία, με όλα τα πεντάλ ποδιού, να χειρίζονται από τα χέρια (γκάζι – φρένο).
Με αυτό πήγαινε στο πανεπιστήμιο και αργότερα εκεί που εργαζόταν.
Ήταν το πιο fun to drive όχημα στο οποίο έχω ανέβει, για τον πάντα χαμογελαστό φίλο.
-
Είχα έναν συμμαθητή στο λύκειο με μεσογειακή αναιμία, ουσιαστικά παράλυτο στα κάτω άκρα.
Είχαν φέρει οι γονείς του ένα ειδικά διαμορφωμένο BMW αυτόματο, από την Ιταλία, με όλα τα πεντάλ ποδιού, να χειρίζονται από τα χέρια (γκάζι – φρένο).
Ήταν το πιο fun to drive όχημα στο οποίο έχω ανέβει, για τον πάντα χαμογελαστό φίλο.
Τα bmw είναι fun to drive τα περισσότερα ( δεν ειπες μοντέλο αλλά γενικά τα bmw και ιδιαίτερα τα περισσότερα που είχαν και πίσω κίνηση) είτε έχουν τα πεντάλ κανονικά είτε τα έχουν όπως λες στο τιμόνι για τον συμπαθή φίλο σου με ειδικές ανάγκες
-
Τα bmw είναι fun to drive τα περισσότερα ( δεν ειπες μοντέλο αλλά γενικά τα bmw και ιδιαίτερα τα περισσότερα που είχαν και πίσω κίνηση) είτε έχουν τα πεντάλ κανονικά είτε τα έχουν όπως λες στο τιμόνι για τον συμπαθή φίλο σου με ειδικές ανάγκες
Μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ότι ο συγκεκριμένος ήταν ευτυχισμένος γιατί μπορούσε να μετακινηθεί και όχι γιατί οδηγούσε BMW.
Εαν το όχημα ήταν LADA, FIAT, ή BMW έχει πολύ μικρή σημασία.
Το βασικό είναι να σε ικανοποιεί ότι αυτοκίνητο και αν οδηγείς, αν καλύπτει τις ανάγκες σου, (όποιες και αν είναι αυτές), γιατί ο καθένας θεωρεί πολύ διαφορετικά τον όρο χαρά κατά την οδήγηση.
-
Μάλλον δεν έγινε κατανοητό, ότι ο συγκεκριμένος ήταν ευτυχισμένος γιατί μπορούσε να μετακινηθεί και όχι γιατί οδηγούσε BMW.
Εαν το όχημα ήταν LADA, FIAT, ή BMW έχει πολύ μικρή σημασία.
Το βασικό είναι να σε ικανοποιεί ότι αυτοκίνητο και αν οδηγείς, αν καλύπτει τις ανάγκες σου, (όποιες και αν είναι αυτές), γιατί ο καθένας θεωρεί πολύ διαφορετικά τον όρο χαρά κατά την οδήγηση.
Βρε φίλε μου έτσι είναι όπως τα λες . Αλλά fun to drive χαρακτηρίζονται κάποια συγκεκριμένα οχήματα που δίνουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά .
Τώρα αν δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου αυτοκίνητο, ζεις στον Αμαζόνιο με 10 γυναίκες και είσαι κυνηγός και μπεις σε lada συνοδηγός θα πεις ότι είναι διαστημόπλοιο και το πιο fun που έχεις δει στη ζωή σου.
Αλλά για αυτό μιλάγαμε?
Αν είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα είναι fun to drive και όλα τα αυτοκίνητα είναι supercar και όλα τα αυτοκίνητα είναι οικονομικά και όλα τα αυτοκίνητα είναι off road σε σχέση με κάτι άλλο . Αν είναι να μην κάνουμε και καθόλου συζήτηση αφού όλα τα αυτοκίνητα είναι το ιδιο
-
Όσες φορές και να το πεις και χωρίς καμία διάθεση να σε κοροϊδέψω γιατί σε σέβομαι το θεωρώ μόνο σαν αστείο το fun to drive όταν αποδίδετε σε οχήματα που όλο το concept τους είναι η οικονομία.
Μην με παρεξηγείς , το θεωρώ πολύ καλό το αμαξάκι αυτό και όμορφο και πολλά άλλα. Να το πάρεις είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο για αυτά που θες στο έχω ξαναπει
Αλλά μόνος σου το αδικείς αν βάζεις όχημα που ο κινητήρας του δουλεύει πάντα σε στροφές για την μέγιστη οικονομία στην ζυγαριά με άλλα οχήματα που έχουν φτιαχτεί για επιδόσεις και fun. Είναι κάτι σαν ανέκδοτο να λέμε τέτοια πράγματα.
Μπορούμε να πούμε ότι πάει σβέλτα για οικονομικό αμαξάκι αν θες (που ούτε αυτό το πιστεύω αλλά τεσπά) .
Υγ ελπίζω να μην με παρεξηγείς , δεν γράφω για να μηδενίσω την άποψη σου απλά πιστεύω ότι στον συγκεκριμένο τομέα έχεις άδικο για το συγκεκριμένο αμαξι
Καταρχην οποια και αν ειναι η γνωμη σου με τον τροπο που γραφεις ειναι δεκτη και κερδιζεις τον σεβασμο του αλλου..
Το fun to drive του καθενος ειναι διαφορετικο..προφανως δεν ειναι ενα αμαξι επιδοσεων..Γνωριζοντας οτι ειναι ενα αδερφακι του yc και οχι μια porshe σιγουρα καταλαβαινεις οτι ειναι αυτο το αδερφακι που καποτε εκανε κοντρες και εστριβε στα λιμανακια..δεν υπαρχει συγκριση..στριβει απιστευτα καλα..φευγει στο φαναρι πολυ γρηγορα και λογω της δυνατης μπαταριας..εχει δυναμη παντου..οχι τρελη αλλα αυτη που χρειαζετε για να σ αρεσει η οδηγηση..οταν και αν ποτε ερθει το morizzo rr θα δουμε τι μπορει να κανει αυτη η πλατφορμα μ ενα πυραυλακι στο δικο σου στυλ (fun to drive)..αν και θα προτιμουσα να βγει ενα plug in κοντα στα αλογα σου..180-200
Προσωπικα στα 36 και εχοντας περασει απο s2000, type-r ep3 στριφτερο..civic eg turbo 1000 κιλα 600 αλογα βρηκα στο lexus ενα ωραιο συνδυασμο ανεσης και sport hatch-ιλας αν και suv και λογω της χαμηλης θεσης οδηγησης..sport οχι gti..Με το καλο να ρθει και θα δουμε μηπως το βαλω και μεγαρα καποια στιγμη στο μελλον για πλακα..βλεπω και τα απο κατω ηδη και περνω ιδεες βελτιωσης
-
@tolisk20 said in LEXUS LBX:..
Το fun to drive του καθενος ειναι.... να βγει ενα plug in κοντα στα αλογα σου..180-200
Προσωπικα στα 36 και εχοντας περασει απο s2000, type-r ep3 στριφτερο..civic eg turbo 1000 κιλα 600 αλογα βρηκα στο lexus ενα ωραιο συνδυασμο ανεσης και sport hatchΈτσι, αυτοί που στα 20 είχαν S2k και μόντες 600 ίππων, στα 40 αγοράζουν lbx και το βαφτίζουν σπορ!
Εσείς το λέτε σπορ εγώ το λέω γεράματα, μου έλεγαν οι φίλοι ότι κάποτε θα αφήσω τα roadster και θα ψωνίσω αυτόματο suv και θα γουστάρω και τους έλεγα είστε τρελοί τελείως, τώρα είμαι όλο έξω από την lexus και περιμένω κανένα από ακύρωση.Του λείπουν δύο πράγματα:
ιπποδύναμη, τα 90 του θερμικού μαζί με τα 95 του mg2 έπρεπε να δίνουν με μια μεγαλύτερη μπαταρία 180,
και δεύτερον ένας καλύτερος προγραμματισμός της μετάδοσης στη σπορ ρύθμιση. -
Καταρχην οποια και αν ειναι η γνωμη σου με τον τροπο που γραφεις ειναι δεκτη και κερδιζεις τον σεβασμο του αλλου..
Το fun to drive του καθενος ειναι διαφορετικο..προφανως δεν ειναι ενα αμαξι επιδοσεων..Γνωριζοντας οτι ειναι ενα αδερφακι του yc και οχι μια porshe σιγουρα καταλαβαινεις οτι ειναι αυτο το αδερφακι που καποτε εκανε κοντρες και εστριβε στα λιμανακια..δεν υπαρχει συγκριση..στριβει απιστευτα καλα..φευγει στο φαναρι πολυ γρηγορα και λογω της δυνατης μπαταριας..εχει δυναμη παντου..οχι τρελη αλλα αυτη που χρειαζετε για να σ αρεσει η οδηγηση..οταν και αν ποτε ερθει το morizzo rr θα δουμε τι μπορει να κανει αυτη η πλατφορμα μ ενα πυραυλακι στο δικο σου στυλ (fun to drive)..αν και θα προτιμουσα να βγει ενα plug in κοντα στα αλογα σου..180-200
Προσωπικα στα 36 και εχοντας περασει απο s2000, type-r ep3 στριφτερο..civic eg turbo 1000 κιλα 600 αλογα βρηκα στο lexus ενα ωραιο συνδυασμο ανεσης και sport hatch-ιλας αν και suv και λογω της χαμηλης θεσης οδηγησης..sport οχι gti..Με το καλο να ρθει και θα δουμε μηπως το βαλω και μεγαρα καποια στιγμη στο μελλον για πλακα..βλεπω και τα απο κατω ηδη και περνω ιδεες βελτιωσης
Πάντα είναι καλή ιδέα η πίστα με οποιωσδηπωτε αμάξι, βρίσκεις τα όρια του και περνάς όμορφα . Χρήματα για λάστιχα να έχεις . Αφού μου ανέφερες αμαξαρες που πέρασαν από τα χέρια σου σε θεωρώ μέχρι και ιερόσυλο να λες fun to drive το κατά τα άλλα πολύ καλό αμαξάκι . Δεν μπορεί να το βάζεις ούτε κοντά σε αυτό το factor με ένα s2000 ή type r . Είσαι και hondaκιας παναθεμα σε που δεν μπορω να πω ούτε ένα κακο λόγο αφού είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες και έχουν βγάλει αριστουργήματα σε κινητήρες και αυτοκίνητα και μηχανές .
Όπως και να έχει με το καλό να το πάρεις. Αλλά όσο και να περιμένω να μας γράψεις εντυπώσεις στο fun to drive δεν θα συμφωνήσουμε . Μπορεί να τα βρούμε σε αλλά με μια μπύρα η ένα καφέ κάποια στιγμή σε συνάντηση αλλά σε αυτό δεν θα συμφωνήσουμε . Καλή καρδιά όμως
LEXUS LBX