-
Είδα ένα Lexus χθες στην ΕΡΤ 3, τέλειο απλά, δεν ξέρω ποσό κανει αλλά ήταν αψεγάδιαστο
-
Φοβερό είναι το Lexus, δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι κρίμα να το πάρεις στην πιο απλή του έκδοση;
Θα θες τα ωραία καθίσματα, θα θέλεις και τα αλκανταρα, και φοβάμαι πως η τιμή θα ανεβαίνει επικίνδυνα -
Aυτό συμβαίνει με τα πριμιάρικα. Για να το φχαριστηθείς πρέπει να το φορτώσεις, άρα να ξηλωθείς για τα καλά...
-
Φαινεται πολύ ωραίο αλλά δε θα επρεπε να προσφέρεται και με κάποιο πιο δυνατό σε ισχύ σύστημα?
-
Με όλα τα παραπάνω, όπως το αυτοκίνητο που έκανες test drive, πόσο βγαίνει περίπου;
37Κ
Αν μπορεί να μου πει κάποιος που μπορώ να μιλήσω για να πάρω κανα ετοιμοπαράδοτο να μου στείλει μήνυμα.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι θα έχουν αρκετά ετοιμοπαράδοτα γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που είχαν κάνει τις αρχικές κρατήσεις, όταν βγήκαν τα πακέτα εξοπλισμού, σχεδόν όλοι πρόσθεσαν έξτρα. Αυτή την στιγμή έχουν 6μηνη παράδοση.
Φαινεται πολύ ωραίο αλλά δε θα επρεπε να προσφέρεται και με κάποιο πιο δυνατό σε ισχύ σύστημα?
Εννοείται, αν ήταν 4cyl και είχε επίσης δύο δυνατούς ηλεκτροκινητήρες μπρος/πίσω και μεγαλύτερη μπαταρία, και καμιά 200αρια άλογα, δεν θα υπήρχε κανένα παράπονο για την τιμή. Τώρα έχουμε τον @lap να μας κάνει κόντρες με το MG.
-
Αυτοί που αγοράζουν lexus αγοράζουν κύρος τεχνολογία πολυτέλεια με κοινό παρανομαστή την αξιοπιστία , τ'άλογα και η τελική είναι το τελευταίο που τους νοιάζει.
Αν και ο Πρόεδρος δεν είναι μονοφάης θα δώσει το πρωτότυπο καθημερινό του και στον "λαό" με κανένα 70άρι χιλιάδες €
Ο κανονικός λαός θα περιμένει τα μεταχειρισμένα LBX - γιατί τα ct200h εχουν παλιώσει- για να πάρει μια τζούρα ανώτερης τάξης ...
-
Πάρτε LFA άμα θέλετε άλογα.
-
-
Υπάρχει το UX για αυτό τον σκοπό. Αλλιώς θα το κανιβαλήσει.
Να βγάλουν πιο δυνατό και το UX!
Στας ΗΠΑ είδα βγαίνει ως UX300h με 200 άλογα, εδώ πουλάνε ακόμα το παλιό.
-
-
Δε ξέρω εγω θα ήθελα να υπάρχει και μια επιπλέον επιλογή.Το UX εντωμεταξύ πόσα χρόνια κυκλοφορεί?
-
Δε ξέρω εγω θα ήθελα να υπάρχει και μια επιπλέον επιλογή.Το UX εντωμεταξύ πόσα χρόνια κυκλοφορεί?
Αρκετά, από το 2019 (όπως και η Κορόλα στην οποία βασίζεται). Οπότε σε 1-2 χρόνια αναμένεται το νέο μοντέλο. Απλά, περίμενα ότι με το F/L θα έβαζαν το νέο υβριδικό σύνολο με τα 197 άλογα.
-
Υπάρχει το UX για αυτό τον σκοπό. Αλλιώς θα το κανιβαλήσει.
Να βγάλουν πιο δυνατό και το UX!
Στας ΗΠΑ είδα βγαίνει ως UX300h με 200 άλογα, εδώ πουλάνε ακόμα το παλιό.
Είτε στην Ελλάδα είναι τα ζώα μου αργά, είτε στην Ελλάδα δεν το φέρνουν. Στην Γερμανία πάντως υπάρχει το 300h με τα 199 άλογα.
-
-
Φαίνεται να μην βαθμολογείται καλά στο seat belt warning και στην πρόσκρουση με πεζό χωρίς κράνος.
-
-
Φαίνεται να μην βαθμολογείται καλά στο seat belt warning και στην πρόσκρουση με πεζό χωρίς κράνος.
Αδιάφορα και τα 2.
Ναι, αλλά 45000€? και το YC με 30000€ 5 αστέρια ?
Σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να έχει 8 για καβάτζα στα επόμενα χρόνια που θα είναι ποιο αυστηρά.
-
-
Καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για "Toyota" μόνο όταν πέσεις σε πολύ κακό οδόστρωμα, εκεί θα αρχίσει να κουδουνάει όπως τα δίδυμα εξ αγχιστείας αδέρφια του. Πραγματικά δεν μπορούν να τα βιδώσουν όλα για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα; Μάλλον όχι.
και στο πιο αυστηρο σημειο που ξεχωριζεις το premium ....(οι περισσοτεροι αυτο κανουμε νομιζω και στα td ..κλειστα παραθυρα /ηχοσυστημα και αναζήτηση 'κατσαρου' οδοστρωματος) αποτυχια πρακτικα....
-
Χθες μπήκα μέσα στο Golden Hall. Το εσωτερικό είναι φοβερό αλλά αρκετά στενό. Ανεβαίνει και η και η κεντρική κονσόλα ψηλά...
Παντως ειναι πάρα πολλά τα λεφτά.Δε ξέρω αν εχει νόημα.Παιρνεις τετρκίνητο CX30 σχεδόν.
LEXUS LBX