-
Το lbx είναι ένα πιο ποιοτικό σε υλικά Yaris cross.
Δεν αλλάζει οδηγικά χαρακτηριστικά.
Υπερβολικές οι τιμές τους σε κάθε περίπτωση -
Οδηγικά το LBX είναι πολύ καλύτερο από το yc ειδικά σε αυτή την έκδοση
-
@sledgehammer said in LEXUS LBX:
Καλησπέρα και δυο ερωτήσεις:
Πώς είναι οδηγικά το LBX σε σχέση με το Yaris Cross; Το ίδιο βαρετό;
Πήρε η γυναίκα μου το νέο Yaris 130 και έχω εντυπωσιαστεί από την οικονομία του - κάνει σοβαρές διαδρομές στην πόλη με 70-80% ηλεκτρική κίνηση.
Θα ήθελα πολύ ένα B-SUV με το efficiency του Yaris και την οδηγική συμπεριφορά του Puma (το οποίο είχα σε leasing και χάρηκα πολύ). Καλά κοιτάω στο LBX ή να κοιτάξω αλλού και πού;
Κοίτα και κανένα C-HR. Στα ίδια περίπου λεφτά θα σου βγει με το LBX (ανάλογα την εξοπλιστική έκδοση βεβαίως) και θα εχεις ένα αυτοκίνητο αντιστοιχης οικονομίας, μεγαλύτερης κατηγορίας (χωρίς να ξεφεύγεις σε διαστασεις) και με πολύ καλή οδική συμπεριφορά (ελέω διπλών ψαλιδιών).
-
-
-
Θα ήθελα πολύ ένα B-SUV με το efficiency του Yaris και την οδηγική συμπεριφορά του Puma (το οποίο είχα σε leasing και χάρηκα πολύ). Καλά κοιτάω στο LBX ή να κοιτάξω αλλού και πού;
Καλά κοιτάς! Είχαμε το YC για 18 μήνες και έχω οδηγήσει από 1 ώρα τα 2 LBX (FWD & AWD). Είναι πολύ καλύτερο από το YC σε όλα του και στην οδική συμπεριφορά, άνεση και λειτουργία ανάρτηση. Απο όλα τα B suv, οδηγικά ειναι ό,τι πιο κοντά σε Puma εχω οδηγήσει.
Αναλυτικά τα έχω γράψει εδώ: https://cartalk.gr/lexus-lbx-awd/
Το lbx είναι ένα πιο ποιοτικό σε υλικά Yaris cross.
Δεν αλλάζει οδηγικά χαρακτηριστικά.Σαφώς και αλλάζει, εαν το οδηγήσει σε πίεση θα το καταλάβεις. Μιλάμε για καλύτερη ανάρτηση, πιο στιβαρό πλαίσιο και μεγαλύτερους τροχούς, ειναι σαφώς αναβαθμισμένο οδηγικά σε σχέση με το Γιάρις κρος.
-
Και εγώ το έχω οδηγήσει. Απλα καλύτερα υλικά απο το γιαρις κρος και απαράδεκτα ακριβό.
-
Και εγώ το έχω οδηγήσει. Απλα καλύτερα υλικά απο το γιαρις κρος και απαράδεκτα ακριβό.
Ειναι 80% άλλο αμάξι και ΤΣΑΜΠΑ για αυτό που ειναι. Έχει αλλη ανάρτηση, γεωμετρία, μετατρόχιο, πλαίσιο και πολλά άλλα.
Για όποιον έχει όρεξη να διαβάσει να καταλάβει γιατι μιλάμε - ειναι αμάξια που κάνεις άλλος δεν θα τολμούσε να βγάλει γιατί απλά δεν συμφέρει. Αλλα Lexus Rulez!!!
-
Αν δεν το βλέπεις τι να την κάνεις τέτοια λεπτομέρεια;
Μιλάμε για καθημερινό κουβαδάκι.
Ειλικρινά μόνο καλύτερης ποιότητας πλαστικά από το αδελφό γιαρις κρος ήθελε. Αυτό φαίνεται και αυτό χρειαζόταν μετά το αίσχος της Τογιότα με το γιαρις κρος. Θα έπρεπε πραγματικά να έχουν κάνει χαρακίρι όσοι επέτρεψαν να κυκλοφορήσει αυτό το έκτρωμα εσωτερικά με τιμή πάνω από 18 χιλιάδες ευρώ.
Αλλα όπως όλα τα δήθεν προϊόντα έτσι και στη λεξους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. -
Πραγματικά όσο μεγαλώνω δεν μου κάνουν αίσθηση τα καλά πλαστικά!
-
-
Rolls Royce
-
Το πρόβλημα του YC είναι η βαρετή σχεδίαση και οι μικροί χώροι πίσω επιβατών. Ή αίσθηση ντενεκε υπάρχει μεν, αλλά δεν πρέπει να σε ενοχλεί σε αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων.
Το lbx διόρθωσε το μεγάλο πρόβλημα της σχεδίασης και το μικρό της αίσθησης ντενεκε χωρίς να αλλάξει τίποτα στους χώρους. -
Πήρε η γυναίκα μου το νέο Yaris 130 και έχω εντυπωσιαστεί από την οικονομία του - κάνει σοβαρές διαδρομές στην πόλη με 70-80% ηλεκτρική κίνηση.
Αγαπητε το LBX είναι ένα πολύ καλό αμαξακι. Βαρετο ή όχι δεν θα το πω καλό είναι να κάνεις ενα test drive. Σιγουρα είναι και ποιοτικο (περισσότερο από το puma) και πολύ πιο οικονομικό από το puma
Αλλα το puma είναι πολύ πιο διασκεδαστικο και δεν συγκρινεται οδηγικα προφανως.
Βαλε σε ταξη τι προτιμάς για να αποφασίσεις. Και τα 2 είναι πολύ καλές επιλογές.
Και αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο σε λίγο καιρό θα πουλήσω ενα Puma ST με 260 αλογα το οποίο εχει απο PPF ζελατινες για να μην γρατζουνιζεται και όλο τον καταλογο των έξτρα , τιτανιο εξατμισεις και γενικά εχω βαλει 15000 ευρω εξτρα.
αν σε ενδιαφερει φυσικα σε μεταχ. κοιτα το , δεν το εχω βαλει ακόμα αγγελια, σε κανα μηνα θα το βάλω https://www.youtube.com/watch?v=lcINxJRMF5Y
βεβαια οικονομικο δεν είναι. Αλλα είναι οικονομικό για 260 αλογα
Ρε σατανα, εμας βρήκες να το φορτώσεις ;
-
Τσάμπα δεν ειναι σε καμία περίπτωση το LBX και, κατα τη γνώμη μου, για να δικαιολογήσει την τσιμπημένη τιμή του, θα έπρεπε να είναι λίγο μεγαλύτερο και με καλύτερους χώρους, αλλά και να διαφοροποιείται ως προς το engineering περισσότερο από το YC (ενδεικτικά να έχει πιο ψαγμενη ανάρτηση στις 2κίνητες εκδόσεις ή να εχει ενα 4κυλινδρο μοτέρ κλπ.).
Βέβαια, με τις "παπάτζες" που κατά καιρούς πουλάνε οι άλλοι premium κατασκευαστές στα entry level μοντέλα τους, το πακέτο δεν ειναι άσχημο, αλλά θα το ήθελα (αρκετά) φθηνότερο ή έστω πρακτικότερο. -
@red_monster said in LEXUS LBX:
Αγαπητε το LBX είναι ένα πολύ καλό αμαξακι. Βαρετο ή όχι δεν θα το πω καλό είναι να κάνεις ενα test drive. Σιγουρα είναι και ποιοτικο (περισσότερο από το puma) και πολύ πιο οικονομικό από το puma
Βαλε σε ταξη τι προτιμάς για να αποφασίσεις. Και τα 2 είναι πολύ καλές επιλογές.
Και αν σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένο σε λίγο καιρό θα πουλήσω ενα Puma ST με 260 αλογα το οποίο εχει απο PPF ζελατινες για να μην γρατζουνιζεται και όλο τον καταλογο των έξτρα , τιτανιο εξατμισεις και γενικά εχω βαλει 15000 ευρω εξτρα.
αν σε ενδιαφερει φυσικα σε μεταχ. κοιτα το , δεν το εχω βαλει ακόμα αγγελια, σε κανα μηνα θα το βάλω https://www.youtube.com/watch?v=lcINxJRMF5Y
Γιατί το λες αυτό? Το "φόρτωσα" σε κανέναν ? Υπέροχο είναι . Απλά για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να το πουλήσω .
-
Με τον 4cyl 1,8 και όχι ημιακαμπτο, (όπως ακριβώς βγαίνει το chr) θα υπήρχε μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το yc και θα ήταν πιο κοντά στο προφίλ της Lexus.
-
@red_monster said in LEXUS LBX:
Γιατί το λες αυτό? Το "φόρτωσα" σε κανέναν ? Υπέροχο είναι . Απλά για τους δικούς μου λόγους αποφάσισα να το πουλήσω .
Χιούμορ !
-
Με τον 4cyl 1,8 και όχι ημιακαμπτο, (όπως ακριβώς βγαίνει το chr) θα υπήρχε μεγαλύτερη διαφοροποίηση σε σχέση με το yc και θα ήταν πιο κοντά στο προφίλ της Lexus.
Συμφωνω απολυτα..γενικα η μη υπαρξη αλλων κινητηρων ειναι μειον οπως και ο ημιακαμπτος στα fwd..Παρολα αυτα σ ολα τα αλλα τ αμαξι μοιαζει πιο πολυ με chr παρα με yc..απ την εξωτερικη εμφανιση το πως το αισθανεσαι μεσα οταν το οδηγας σαν μεγαλυτερο αυτοκινητο την οδηγικη συμπεριφορα κλπ κλπ
-
Ο,τι και να λένε οι ζηλόφθονες χέητερς, το αμάξι ειναι κορυφή!! Με εξαίρεση τα Τέσλα - που ειναι η ευακαιρία του αιώνα! - ειναι ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σήμερα σε αυτά τα χρήματα. Τόσο απλά. Σε ληζινγκ αλλάζη η κατάσταση, αλλά όταν πληρώνεις τα ωραία σου λεφτάκια από την τσέπη σου, τότε καλύτερη επιλογή δεν υπάρχει.
LEXUS LBX