-
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πλέον Ford Kuga FHEV & Qashqai e-power, όλα full υβριδικά και μάλλον και καλύτερα εξοπλισμένα. Στα 40Κ έχει χασει το στόχο του.
-
@jamesd said in Νέο VW Tiguan (2024):
Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις πλέον Ford Kuga FHEV & Qashqai e-power, όλα full υβριδικά και μάλλον και καλύτερα εξοπλισμένα. Στα 40Κ έχει χασει το στόχο του.
Δεν θέλω πρίζα και τα 2,5l του πρώτου. Το δεύτερο πάει πάνω από 40k νορμάλ εξοπλισμένο (n-connecta), έχει ημιάκαμπτο και δεν είναι όσο οικονομικό υπόσχεται.
-
-
Πολύ σύντομα αναμένεται η διάθεσή του και από τις ελληνικές αντιπροσωπείες. Πάντως ούτε οι πωλητές γνωρίζουν με ακρίβεια τις τιμές.
Αν ξεκινάει στα 36k με αυτόν τον εξοπλισμό, ίσως είναι καλή τιμή δεδομένου του εξοπλισμού του. Aπό επικοινωνία που είχα με αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει και η πρώτη έκδοση με όνομα "Tiguan", όπως δηλαδή στο γερμανικό site.
Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια πιο πλήρης από τη Life (αντί της Elegance), η οποία εκτιμάται ότι θα πουλήσει περισσότερο από όλες τις εκδόσεις καθώς θα είναι η πιο vfm.
-
Η Tiguan δεν έχει ούτε ACC στη Γερμανία, με 36Κ θα είναι πολύ ακριβό.
-
@jamesd said in Νέο VW Tiguan (2024):
Η Tiguan δεν έχει ούτε ACC στη Γερμανία, με 36Κ θα είναι πολύ ακριβό.
Πράγματι το ACC ξεκινά από την life έκδοση όπως κ στο απερχόμενο μοντελο , ας μας πει κάποιος αν ο ανταγωνισμός στα ανάλογα λεφτά (36k) πλέον η κ λιγότερα κ στο ίδιο να πω “brand name” προσφέρει το ACC από την πρώτη έκδοση για να υπάρχει κ η σύγκριση…
-
@katafractos17 said in Νέο VW Tiguan (2024):
Μερακλήδικο πάντως το R Line.
Ενώ και αυτό το έκραξα όταν το πρωτοείδαμε στα βίντεο , ειδικά σε σχέση με το νέο 3008 , είναι το μαμημένο το Tiguan το Golf της C-SUV κατηγορίας.
Ειδικά αυτό το R Line στο παραπάνω βίντεο ξεχυλίζει βαρβατίλα και... αρρενωπή τοξικότητα.
Μου άρεσε σε ένα σημείο που εστίασαν στις ... κρυμμένες εξατμίσεις και το μάρσαραν!
Δεν ακουγόταν κάτι ωραίο η δυνατό , μάλιστα ακουγόταν το ηλεκτρόγκαζο που το έκοβε να δώσει άμεσα στροφές κινητήρα , αλλά είχα καιρό να δώ τέτοιο...απαγορευμένο πλάνο σε παρουσίαση τελευταία με την επέλαση των hybrid και των ηλεκτρικών.Anti-woke το παίζει η πολυαγαπημένη μας VW ;
Έχει πιάσει κάποιο κομμάτι αγοραστών στον πληθυσμό που κάνουν συνέχεια retweet τα αντι woke ποσταρίσματα του Elon και ψηφίζουν χωρίς να το ψάχνουν πολύ - πολύ Μητσοτάκηδες;Μου αρέσει τελικά γιατί αφορά υποψήφιους αγοραστές που δεν πολισκοτίζονται ,
θέλεις μικρό ; Polo
Θέλεις μεσαίο ; Golf
Θέλεις μεγάλο οικογενειακό ; TiguanΔεν θα κάτσουνε να σκάσουνε ψάχνωντας εναλλακτικές , και κατα 90% δεν θα χάσουν και κάτι σε σχέση και με τον ανταγωνισμό , μόνο κερδισμένοι θα είναι για τον χρόνο που δεν σπατάλησαν να κάνουν έρευνα αγοράς.
Απόδειξη είναι οι ψαγμένοι αγοραστές που καταλήγουν στα VW που επιβεβαιώνουν αυτό το overall καλύτερο που έχουν τα αυτοκίνητα της σε κάθε κατηγορία.
Και βραχυχρόνια κερδισμένοι θα βγούν όταν μάλιστα Κορεάτες και Γάλλοι έχουν έρθει τιμολογιακά κοντά τους πλέον , το όνομα και η εικόνα VW στο τέλος μετράει περισσότερο για την πλειοψηφία των καταναλωτών.
-
Ποιο όνομα και ποια εικόνα έχει η vag? Μια χρυσή μετριότητα είναι η πλειοψηφία των αυτοκινήτων της και πάντα στον πάτο των ερευνών αξιοπιστίας. Εννοείται ότι οι «ψαγμένοι» δεν θα πάνε εκεί. Στο φβ ένας δυστυχής του το έκλεψαν και η μοναδική φωτογραφία που είχε ήταν φορτωμένο στην οδική….
-
@libitas said in Νέο VW Tiguan (2024):
Πολύ σύντομα αναμένεται η διάθεσή του και από τις ελληνικές αντιπροσωπείες. Πάντως ούτε οι πωλητές γνωρίζουν με ακρίβεια τις τιμές.
Αν ξεκινάει στα 36k με αυτόν τον εξοπλισμό, ίσως είναι καλή τιμή δεδομένου του εξοπλισμού του. Aπό επικοινωνία που είχα με αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει και η πρώτη έκδοση με όνομα "Tiguan", όπως δηλαδή στο γερμανικό site.
Τέλος, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια πιο πλήρης από τη Life (αντί της Elegance), η οποία εκτιμάται ότι θα πουλήσει περισσότερο από όλες τις εκδόσεις καθώς θα είναι η πιο vfm.
Σε επικοινωνία που είχα εγω με αντιπροσωπεία με ενημέρωσε (αν και έχω αμφιβολίες για την αξιοπιστια των λεγόμενων του πωλητή) ότι το νέο Tig θα εκκινεί σε μια περιοχή πέριξ των 39.000, από τα γυρω γύρω συμπεραίνω ότι εννοούσε την Life με τον 1.5 150ps eTSI.
-
Με τις νέες τιμές που διαβάζω, μου φαίνεται ότι εμείς με τα 33000 για το 3008 αυτόματο πετρέλαιο, θα νομίζουμε ότι μας το χάρισαν...
-
Αν του έδωσαν του φίλου τιμή βάσης 39k και δεν λένε μπαρουφες θα κλάψει κάθε πικραμένος. Θα ξεκινά ως 130ps. Άρα το 150ps δεν θα ξεκινάει 1,5k επάνω; Λέω εγώ τώρα...
-
Όταν το 1.000άρι golf ξεκινά από 29+ λογικό ακούγεται.
-
@criuser said in Νέο VW Tiguan (2024):
Με τις νέες τιμές που διαβάζω, μου φαίνεται ότι εμείς με τα 33000 για το 3008 αυτόματο πετρέλαιο, θα νομίζουμε ότι μας το χάρισαν...
Εντάξει αυτή προφανώς ήταν μια ευνοϊκή συγκυρία που ορθώς εκμεταλλεύτηκες. Active Plus 3008, αυτόματο πετρέλαιο, τιμή διαμορφωτή 36.900.
-
@sabas_thess said in Νέο VW Tiguan (2024):
Αν του έδωσαν του φίλου τιμή βάσης 39k και δεν λένε μπαρουφες θα κλάψει κάθε πικραμένος. Θα ξεκινά ως 130ps. Άρα το 150ps δεν θα ξεκινάει 1,5k επάνω; Λέω εγώ τώρα...
Πιστεύω δεν θα υπάρχει έκδοση Tiguan, η Life θα είναι η entry όπως και στο FL μοντέλο. Εξάλλου αν δεν απατώμαι 3 εκδόσεις σίγουρα είχε το προ FL μοντέλο, 3 (;) και το FL.
-
@delorean said in Νέο VW Tiguan (2024):
Εντάξει αυτή προφανώς ήταν μια ευνοϊκή συγκυρία που ορθώς εκμεταλλεύτηκες. Active Plus 3008, αυτόματο πετρέλαιο, τιμή διαμορφωτή 36.900.
Εμένα είναι η Active Pack, που έχει κάποια λιγότερα από το Plus.
Αλλά πλέον νομίζω ότι δεν θα ξαναφέρουν 3008, μόνο ότι έχει ήδη παραγγελθεί και είναι στο δρόμο, αφού θα έλθει το καινούργιο.Προφανώς και αυτό εκεί στο 40άρι θα ξεκινάει.
-
@delorean said in Νέο VW Tiguan (2024):
Εμένα είναι η Active Pack, που έχει κάποια λιγότερα από το Plus.
Αλλά πλέον νομίζω ότι δεν θα ξαναφέρουν 3008, μόνο ότι έχει ήδη παραγγελθεί και είναι στο δρόμο, αφού θα έλθει το καινούργιο.Προφανώς και αυτό εκεί στο 40άρι θα ξεκινάει.
Το καινούριο δεν ειναι ηλεκτρικό; Γιατί είδα να λανσάρεται ως e-3008. Ή θα έχει και θερμικούς με κάποια hybrid τεχνολογία;
-
Οπως διαβάσαμε πρόσφατα και στο άρθρο του νέου 5008, θα έχει :
τρεις εκδόσεις ηλεκτροκινητήρα και αυτονομία έως και 660 χλμ., το νέο «5008» θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2024 και σε plug-in υβριδική έκδοση με απόδοση 195 ίππους, καθώς και σε μια βενζινοκίνητη παραλλαγή, με ήπια υβριδικό σύστημα κίνησης 48V, η οποία θα αποδίδει 136 ίππους.
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-peugeot-e-5008-me-aytonomia-eos-660-chlm/
Πάντως και στην Γαλλία το υβριδικό με τα 136 δεν ξεκινάει ψηλά, στα 37730.
-
Tα υπάρχοντα υβριδικά 3008 136hp σε active pack και plus έχουν τιμοκατάλογο 33.500 και 34.200. Αν έρθουν τα αντίστοιχα νέα μοντέλα στα 39-40.000 μιλάμε για μεγάλη αύξηση..
-
Στην Γαλλία έχει μόνο Allure και GT εκδόσεις.
-
Λογικό γιατί τα παίρνουν μετά στον Ρμεούνδο!
VW Tiguan 2024