-
@sonath said in VW Tiguan 2024:
@dettol said in VW Tiguan 2024:
1 εβδομάδα με το νέο Tiguan R-line 150 ps.
Από που να αρχίσω...
Αίσθηση οδήγησης: Απλά απίστευτη. ϋψος που σου δίνει ξεκούραστη οδήγηση, οι δε πλευρικοί καθρέφτες του είναι πραγματικά μεγάλοι.
Κατανάλωση: Σταθερά κάτω από 7 lt. Ειδικά δε σε κίνηση στην ΕΟ και με ταχύτητες νορμάλ, ήτοι +- 130 km/h η κατανάλωση παίζει από 4,6 έως 6,8 (max). Ειδικά το στροφόμετρο στο 0 (μηδέν) κατά την κύλιση είναι μια τρέλα (to start stop το έχω απενεργοποιημένο μονίμως)...
Εξοπλισμός: Δεν ήθελα DCC, έβαλα 15αρα οθόνη, extra ηχομονωτικά κρύσταλλα, Led matrix, χρώμα λευκό oryx (πέρλα), και όλο το πακέτο IQ drive.
Led Matrix: (Φιλικη συμβουλή σε υποψήφιους αγοραστές) - η διαμόρφωση ξεκινάει από τα Led Matrix. Τίποτα άλλο να μην είχε το αυτοκίνητο, μόνο τα Led Matrix αρκούν. Η ασφάλεια, η αίσθηση, η οδηγική απόλαυση και η ορατότα, εκτοξεύονται.
Οδηγική αίσθηση: Για τα δικά μου μέτρα σύγκρισης, κορυφαία.
Media: Χρησιμοποιώ usb stick από τη μία πλευρά USB A και από την άλλη πλευρά USB C. Ανάγνωση φανταστική στα folders και φυσικά όταν θέλω να ακούσω κάτι λέω στην IDA να μου το παίξει... (Hello IDA, play ...)
Χώροι: χωρίς σχόλιο. Χωράει πολύ πράγμα.
Χρωματάκια στην καμπίνα, γκατζετακια δε με ενδιαφέρουν - δεν τα πειράζω καν.
Κάμερες 360: Εξαιρετικό εργαλείο και λειτουργία. Ιστορικά έχω πάει από Golf IV, σε Golf V και τώρα Tiguan, έχω γκαραζ που κλείνει με ηλεκτρική πόρτα ακριβώς 5 m. Με τα 4,53 του Tiguan με τις κάμερες και τα καλούδια μπαινογβαίνω άνετα, παρά τα 20 cm αέρα μπροστά και πίσω.Highlights πολλά.
Αν έπρεπε να διαλέξω θα ξεκινούσα από τα Led Matrix και μετά το "σβήσιμο" (0 στροφές) στο άφημα του γκαζιού σε κύλιση ακόμα και μέσα στην πόλη. Με τρελαίνει.Αυτά προς το παρόν, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ CONFIGURATION.
Όποιος έχει κάποια ερώτηση ευχαρίστως να πω την εμπειρία μου.
συμφωνω απολυτα για τα led matrix και τις 360.
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το θεμα των κινητηρων vag, εβαλαν e-tsi και στα τιγκ; Για αυτο και λες οτι σβηνει ο κινητηρας εν κινησει (εγω ειχα μεινει στην απανεργοποιηση των δυο εκ των τεσσαρων κυλινδρων); Αν ισχυει αυτο, καλη φαση, διοτι η καταναλωση του αυτοκινητου μεσα στην πολη ηταν απο τα μελανα του σημεια.Κατανάλωση σήμερα το απόγευμα Αθήνα - Κόρινθο με AC και acc active. Αρχίζω να πιστεύω τις καταναλώσεις που δίνει η VW.
Για όσους είναι της ηλικίας μας θα θυμούνται τη Sandra φυσικά (album 80's).
Εννοείται βρε συ. Ο Γερμανός και να πει ψέματα για αυτοκίνητο του; δεν υπάρχει!
Χαρακίρι θα κάνει...
Επειδή είναι κομμένη η φωτογραφία το 130 το μεγάλο είναι η ταχύτητα που είχες την ώρα που έβγαλες φώτο;
Ρωτάω γιατί βλέπω χαμηλές αρκετα στροφές περίπου 2400 για 130 χλμ. Τόσο έχει; -
@wantone said in VW Tiguan 2024:
winter pack μηπως εχεις λιστα τι περιλαμβανει;
στο δικο μου ηταν θερμαινομενα καθισματα αλλα και θερμαινομενα πιτσιλιστηρια και το αμαξι ειχε και ανοξείδωτη εξατμιση.
περα απο την εξατμιση που οντως ειναι θετικο. τα αλλα πρεπει να μενεις σε ενα μερος οπως η Φλωρινα για να ειναι χρησιμα.
Το winter pack stage 1 είναι ακριβώς όπως το λες. Το stage 2 που έδινε τα πίσω θερμαινόμενα το έκοψαν από τη More. Το 3 έχει επιπλέον remote. Για ανοξείδωτη εξάτμιση δεν ξέρω κάτι αλλά θα το ρωτήσω όταν θα πάω στα κοντά αντιπροσωπεία.
Βασικά είπα να το αφήσω στην άκρη το winter pack και εκτός του Dcc+ να βάλω την αναβάθμιση ηχοσυστήματος Harman Kardon. Λατρεύω την μουσική και ειδικά την ποιοτική της απόδοση. Είναι κάτι το οποίο θα απολαμβάνω 365 ημέρες τον χρόνο, αντίθετα με το winter pack.
-
Από που να αρχίσω...
Αίσθηση οδήγησης: Απλά απίστευτη. ϋψος που σου δίνει ξεκούραστη οδήγηση, οι δε πλευρικοί καθρέφτες του είναι πραγματικά μεγάλοι.
Κατανάλωση: Σταθερά κάτω από 7 lt. Ειδικά δε σε κίνηση στην ΕΟ και με ταχύτητες νορμάλ, ήτοι +- 130 km/h η κατανάλωση παίζει από 4,6 έως 6,8 (max). Ειδικά το στροφόμετρο στο 0 (μηδέν) κατά την κύλιση είναι μια τρέλα (to start stop το έχω απενεργοποιημένο μονίμως)...
Εξοπλισμός: Δεν ήθελα DCC, έβαλα 15αρα οθόνη, extra ηχομονωτικά κρύσταλλα, Led matrix, χρώμα λευκό oryx (πέρλα), και όλο το πακέτο IQ drive.
Led Matrix: (Φιλικη συμβουλή σε υποψήφιους αγοραστές) - η διαμόρφωση ξεκινάει από τα Led Matrix. Τίποτα άλλο να μην είχε το αυτοκίνητο, μόνο τα Led Matrix αρκούν. Η ασφάλεια, η αίσθηση, η οδηγική απόλαυση και η ορατότα, εκτοξεύονται.
Media: Χρησιμοποιώ usb stick από τη μία πλευρά USB A και από την άλλη πλευρά USB C. Ανάγνωση φανταστική στα folders και φυσικά όταν θέλω να ακούσω κάτι λέω στην IDA να μου το παίξει... (Hello IDA, play ...)
Κάμερες 360: Εξαιρετικό εργαλείο και λειτουργία. Ιστορικά έχω πάει από Golf IV, σε Golf V και τώρα Tiguan, έχω γκαραζ που κλείνει με ηλεκτρική πόρτα ακριβώς 5 m. Με τα 4,53 του Tiguan με τις κάμερες και τα καλούδια μπαινογβαίνω άνετα, παρά τα 20 cm αέρα μπροστά και πίσω.Highlights πολλά.
Αν έπρεπε να διαλέξω θα ξεκινούσα από τα Led Matrix και μετά το "σβήσιμο" (0 στροφές) στο άφημα του γκαζιού σε κύλιση ακόμα και μέσα στην πόλη. Με τρελαίνει.Αυτά προς το παρόν, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ CONFIGURATION.
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το θεμα των κινητηρων vag, εβαλαν e-tsi και στα τιγκ; Για αυτο και λες οτι σβηνει ο κινητηρας εν κινησει (εγω ειχα μεινει στην απανεργοποιηση των δυο εκ των τεσσαρων κυλινδρων); Αν ισχυει αυτο, καλη φαση, διοτι η καταναλωση του αυτοκινητου μεσα στην πολη ηταν απο τα μελανα του σημεια.Το σβήσιμο του κινητήρα εν κινήσει, εμφανίζεται σε διάφορες φάσεις: π.χ. εντός πόλης όταν έχεις ταχύτητα και αφήσεις το γκάζι να κυλίσει σβήνει, στην εθνική εννοείται, επίσης όταν έχεις ACC (Adaptive CC) και κρίνει ότι πρέπει να κόψει, ανάβει μόνο του από το σβησμένο cruising και προσαρμόζει κλπ. Θέλω να πω ότι από μόνο του κρίνει την οδηγική συμπεριφορά και κατάσταση και αναβοσβήνει μόνο του κατά την κίνηση.
Δεν έχω αλλάξει οδηγικό προφιλ (δεν τα έχω μάθει ακόμα τι μου δίνει το καθένα) και πάω μόνο στο normal.
μενεις αθηνα; αν ναι, τι καταναλωσεις βλεπεις οταν κινεισαι σε κινηση σταματα-ξεκινα (πχ κηφισιας, μεσογειων, κηφισος κτλπ);
Κάποιες ημέρε στην ΑΘήνα, κάποιες στην Κόρινθο. Σήμερα που ανέβηκα το πρωί Αθήνα, από Αχιλλέως έως Σταδίου μέσω Θερμοπυλών και Πειραιώς σταμάτα - προχώρα διαρκώς, η κατανάλωση από 6,1 lt μου έφτασε 6.3 lt.
πριν ειχες κανει τη διαδρομη κορινθο - αθηνα, σωστα; Δυστυχως δεν βγαζουμε ασφαλη συμπερασματα ετσι. Αν δεν σου κανει κοπο, την επομενη φορα με το που ερθεις αθηνα μηδενισε το κοντερ καταναλωσης να δουμε τι γραφει μεσα στην πολη.
Οτι η καταναλωση θα ειναι χαμηλη στο ταξιδι, για αυτο δεν εχω μμια αμφιβολια. Στα 120km/h με 4 ατομα, πρεπει να εγραφα 7.5-7.8 με το προηγουμενο 1.5 . Αν γραφεις παντως εως 9.0 σε συνθηκες φουλκινησης (χωρις κλιμα), ειναι σουπερ αποτελεσμα για mild hybridΛοιπόν, εχθές από κέντρο μέχρι Mall με full κίνηση (Σταδίου, Πανεπιστημίου, Χαριλάου Τρικούπη, Γαλάτσι Mall), με AC ανοικτό, είχε 10,2 lt.
Σήμερα το πρωί, από Ν. Ηράκλειο - κέντρο χωρίς AC, είχε κατανάλωση 8,3 lt.
πρεπει να εισαι - (5-10)% σε σχεση με τον κλασσικο tsi. Ηρακλειο - κεντρο επειδη ειναι κατηφορα, αν δεν εχει κινηση, ειναι λογικο το περιπου στο 8.
κεντρο - mall το 10.2 ειναι επισης λογικο. Ειχες μεν ac, αλλα επειδη η θερμοκρασια εχει πεσει, δεν καιει φουλ. Νομιζω θα το δικο μου θα εκαιγε γυρω στο 11.5
τεσπα, οτι γλυτωσεις απο καυσιμο, καλο ειναι
Να γινονται τα 100 ευρω ανεφοδιασμου, 90-95 δεν το λες κακοΕυχαριστουμε για τα δεδομενα!
Κατανάλωση σήμερα το απόγευμα Αθήνα - Κόρινθο με AC και acc active. Αρχίζω να πιστεύω τις καταναλώσεις που δίνει η VW.
Εξαιρετική κατανάλωση για το βαρύ Tiguan. Στην ίδια διαδρομή και με ίδιες συνθήκες (ACC στα 130 και AC) με το T-Roc 1.0 που είναι αρκετά πιο ελαφρύ είχα 6.2 lt/100.
Και οι στροφές πιο ψηλά στα 130 κοντά στις 3.000. -
@tkin73 said in VW Tiguan 2024:
Από που να αρχίσω...
Επειδη δεν το εχω παρακολουθησει ιδιαιτερα το θεμα των κινητηρων vag, εβαλαν e-tsi και στα τιγκ; Για αυτο και λες οτι σβηνει ο κινητηρας εν κινησει (εγω ειχα μεινει στην απανεργοποιηση των δυο εκ των τεσσαρων κυλινδρων); Αν ισχυει αυτο, καλη φαση, διοτι η καταναλωση του αυτοκινητου μεσα στην πολη ηταν απο τα μελανα του σημεια.Κατανάλωση σήμερα το απόγευμα Αθήνα - Κόρινθο με AC και acc active. Αρχίζω να πιστεύω τις καταναλώσεις που δίνει η VW.
Χαρακίρι θα κάνει...
Επειδή είναι κομμένη η φωτογραφία το 130 το μεγάλο είναι η ταχύτητα που είχες την ώρα που έβγαλες φώτο;
Ρωτάω γιατί βλέπω χαμηλές αρκετα στροφές περίπου 2400 για 130 χλμ. Τόσο έχει;Με 7η τόσες στροφές πρέπει να έχει. Είναι πολύ μακριά
Το μεγάλο λευκό 130 στη μέση είναι η ταχύτητα που πηγαίνει
Αριστερά το πράσινο 130 είναι του acc
Και φυσικά δεξιά ειναι αυτό που διαβάζει στα σήματα το όχημα -
@tkin73 said in VW Tiguan 2024:
Από που να αρχίσω...
Χαρακίρι θα κάνει...
Ρωτάω γιατί βλέπω χαμηλές αρκετα στροφές περίπου 2400 για 130 χλμ. Τόσο έχει;Το σημείο είναι περίπου στους Αγίους Θεοδώρους, από το κέντρο πήγαινα με κίνηση και από Χαϊδάρι και μετά χωρίς.
Όλη σχεδόν τη διαδρομή ήμουν από 120 km/h έως 130km/h (κυρίως) και το cruise αυτό το είχα μετά τα τούνελ και μέχρι σχεδόν τα διόδια ΜΟΗ και αυτό διότι στα τούνελ έκοβε βάσει ορίου και το έκοψα για να μπορώ να πάω λίγο περισσότερο.
Μέση ταχύτητα δεν κοίταξα, αλλά από διόδια Ελευσίνας μέχρι διόδια MOH ήμουν στο όριο πλην κάποιες φορές που έκανα άκρη για να με περάσουν άλλα αυτοκίνητα και στη μεσαία έβρισκα αυτοκίνητο και το acc έκοβε.
Οι στροφές είναι αυτές (ανέβαζα 135 km/h και άφηνα το γκάζι και σετάριζα στα 130 km/h).
-
Έχεις απόλυτο δίκιο για τη σημασία του dcc.
Εγώ το απέρριψα για 2 βασικούς λόγους:
- Το παίρνεις υποχρεωτικά με sport πίσω ανάρτηση και δεν το ήθελα αυτό με τίποτα και
- Έχει πολύ ηλεκτρονικό απάνω και αν χαλάσει κάτι μπλέκεις, για να μην πω πόσο κοστίζει η αλλαγή αμορτισέρ.
Συγνώμη αλλά αμφότερα δεν βγάζουν λογική. Και εξηγώ:
-
Δεν ήθελες πίσω σπορ ανάρτηση αλλά πήρες R-line με 19" ζάντες; Επιπλέον θα ήμουν βέβαιος πως το R-line έχει κάποιου είδους σπορ ρύθμιση στην ανάρτησή του.
-
Το Dcc+ είναι κώδικας στο υφιστάμενο infotainment που δίνει εντολή σε πιθανότατα υδραυλικές βαλβίδες ώστε να παίξει με την σκληρότητα επαναφοράς και ανταπόκρισης των αμορτισέρ. Θεωρώ ότι είναι τόσο απλό καθώς εκ της ατόπου απαγωγής αν ήταν οτιδήποτε πιο extreme και πολύπλοκο ο VAG θα το χρέωνε 3k. Τα matrix led που επέλεξες αρχικά να πούμε ότι από μόνα τούς παίζει να κοστίζουν 3-4k το φανάρι. Πέραν τούτου έρχονται σε πακέτο (με Navi οκ) το iq drive το οποίο με τη σειρά του πρέπει να φέρει 4-5 κάμερες και αντίστοιχους επιπλέον αισθητήρες. Είσαι σίγουρος ότι έχει περισσότερο ρίσκο ηλεκτρολογικά η επιλογή του Dcc+;
ΥΓ: Disclaimer. Τα ανωτέρω δεν έχουν ίχνος πρόθεσης ειρωνίας και δεν αποτελούν κατά οποιοδήποτε τρόπο trigger για άλλον ένα "πόλεμο" posts. Το λέω γιατί είστε και ιδιαίτερα παρεξηγησιάρηδες εδώ μέσα...
-
Με sport πισω αναρτηση το dcc ειναι απειρως πιο μαλακο απο το απλο χωρις την sport αναρτηση…….
Το r line χωρις dcc για εμενα εχει σοβαρο θεμα ανεσης.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
;
ΥΓ: Disclaimer. Τα ανωτέρω δεν έχουν ίχνος πρόθεσης ειρωνίας και δεν αποτελούν κατά οποιοδήποτε τρόπο trigger για άλλον ένα "πόλεμο" posts. Το λέω γιατί είστε και ιδιαίτερα παρεξηγησιάρηδες εδώ μέσα...
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα είναι και εμφύλιος, αν πάρεις τελικά Tiguan
-
@fenderiarhs said in VW Tiguan 2024:
Με sport πισω αναρτηση το dcc ειναι απειρως πιο μαλακο απο το απλο χωρις την sport αναρτηση…….
Το r line χωρις dcc για εμενα εχει σοβαρο θεμα ανεσης.
Ο γνωστός Thomas, είπε ότι με 19αρες πρέπει να βάλεις και dcc+.
Μάλιστα τα ιεραρχησε με αυτή τη σειρά- Dcc+
- sport ανάρτηση
- 19-20αρες
Προσωπικά και χωρίς να έχω κάποια μεγάλη εμπειρία, το απλό Tiguan (Life) μου φάνηκε πιο μαλακό από το δικό, τουλάχιστον στο μισάωρο td που το έκανα μέσα στη Θεσσαλονίκη.
-
https://www.car.gr/s/ezuzsodk/
https://www.car.gr/s/zmc7erhr/Αρχίσαμε να πουλάμε τα test drive
Λογικά πρέπει να είναι σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού και τιμής καινούριου
https://www.car.gr/s/mvfpaez2/Αυτό έχει και dcc+ και matrix hd φώτα και κοστίζει 48500€ καινούριο
IQ Drive: καμερες 360ο περιμετρικα ολου του αυτοκινητου.
Οπτικη και ηχητικη υποβοηθηση εμπρος πισω και στο πλαι
Head up display
Εργοστασιακο navigation
Matrid LED HD φωτα
Διπλα ηχομονωτικα κρυσταλα εμπρος πισω και πισω φιμε
Εργοστασιακος συναγερμος
Full Keyless Go
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενη αναρτηση DCC PRO (eco comfort sport) -
47.000 για μεταχειρισμένο δικίνητο Tiguan 1,5T?
Ok. -
-
στο δικο μου ηταν θερμαινομενα καθισματα αλλα και θερμαινομενα πιτσιλιστηρια και το αμαξι ειχε και ανοξείδωτη εξατμιση.
περα απο την εξατμιση που οντως ειναι θετικο. τα αλλα πρεπει να μενεις σε ενα μερος οπως η Φλωρινα για να ειναι χρησιμα.
Το winter pack stage 1 είναι ακριβώς όπως το λες. Το stage 2 που έδινε τα πίσω θερμαινόμενα το έκοψαν από τη More. Το 3 έχει επιπλέον remote. Για ανοξείδωτη εξάτμιση δεν ξέρω κάτι αλλά θα το ρωτήσω όταν θα πάω στα κοντά αντιπροσωπεία.
Βασικά είπα να το αφήσω στην άκρη το winter pack και εκτός του Dcc+ να βάλω την αναβάθμιση ηχοσυστήματος Harman Kardon. Λατρεύω την μουσική και ειδικά την ποιοτική της απόδοση. Είναι κάτι το οποίο θα απολαμβάνω 365 ημέρες τον χρόνο, αντίθετα με το winter pack.
Φανταζομαι το γνωριζεις ήδη, αλλα με το ΗΚ ηχοσυστημα χανεις το αποσπωμενο δαπεδο που σου δινει αλλα περιπου 20-25 εκατοστα βαθος στο πορτπαγκαζ.
-
@sportseat23 said in VW Tiguan 2024:
Φανταζομαι το γνωριζεις ήδη, αλλα με το ΗΚ ηχοσυστημα χανεις το αποσπωμενο δαπεδο που σου δινει αλλα περιπου 20-25 εκατοστα βαθος στο πορτπαγκαζ.
Σε όλο τα πλάτος του χώρου αποσκευών ή μόνο κεντρικά στο σημείο που τοποθετείται το γουφερ;
-
Σε όλο πρέπει να είναι, αν κρίνω σωστά από τα 7000 vd που έχω δεί. Το έχω κατά νου εν αναμονή td ώστε να δω ότι το μαμά είναι επαρκές. Αν είναι θα το αφήσω εκτός και θα βάλω κάτι άλλο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι απογοητευτικό το μαμά. Από 3 καινούργια αυτοκίνητα τα οποία έχω αγοράσει και πόσα παράλληλα έχω δοκιμάσει μόνο τα mainstream Toyota είχαν παντελώς άχρηστα ηχοσυστήματα.
03:30':
Το subwoofer είναι στην αριστερή πλευρά της θέσης της ρεζέρβας. Αφήνει καθαρό τον χώρο αυτής αλλά κόβει το ύψος του καλύμματος. Βέβαια σε όποιο όχημα βάλεις το αδιάβροχο προστατευτικό έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να το κατεβάσεις πιο κάτω.
-
Σε όλο πρέπει να είναι, αν κρίνω σωστά από τα 7000 vd που έχω δεί. Το έχω κατά νου εν αναμονή td ώστε να δω ότι το μαμά είναι επαρκές. Αν είναι θα το αφήσω εκτός και θα βάλω κάτι άλλο. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα είναι απογοητευτικό το μαμά. Από 3 καινούργια αυτοκίνητα τα οποία έχω αγοράσει και πόσα παράλληλα έχω δοκιμάσει μόνο τα mainstream Toyota είχαν παντελώς άχρηστα ηχοσυστήματα.
03:30':
Το subwoofer είναι στην αριστερή πλευρά της θέσης της ρεζέρβας. Αφήνει καθαρό τον χώρο αυτής αλλά κόβει το ύψος του καλύμματος. Βέβαια σε όποιο όχημα βάλεις το αδιάβροχο προστατευτικό έτσι και αλλιώς δεν μπορείς να το κατεβάσεις πιο κάτω.
Χάνεις και τη ρεζέρβα;
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
47.000 για μεταχειρισμένο δικίνητο Tiguan 1,5T?
Ok.Ενώ τα 55000€ για τετρακίνητο είναι πιο εύπεπτα ας πούμε
https://www.car.gr/s/6o6rdsdc/ -
Ε αυτο είναι και καινούριο διλιτρο 193ps ,τα αλλα ειναι μτχ...
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
Ε αυτο είναι και καινούριο διλιτρο 193ps ,τα αλλα ειναι μτχ...
Ε..ναι, αλλά πάλι πολλά λεφτά για Tiguan ...
Τα μτχ θα τα σπρώξει εύκολα η Καρεντα είτε leasing είτε balloon.... πρέπει να είναι μόλις 2000€ κάτω από καινούριο η τιμή τους.
-
Αν ο @sabas_thess σκέφτεται για ρεζέρβα τότε σίγουρα χάνεται ο χώρος κάτω από το δάπεδο.
Αν όχι τότε το γουφερ δεν πιάνει πολύ χώρο.
Θα βγάζει το χώρισμα και θα εκμεταλλεύεται όλο το Πορτ μπαγκαζ.
VW Tiguan 2024