-
@antonmone said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@dettol said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@criuser said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Όταν δίνεις 200 άλογα και πουλάς την ψηλή ταχύτητα και δεν στρίβεις είναι έως και έγκλημα.
τωρα, αυτα τα πραγματα τα πιστευεις και τα λες ή απλα τα λες για να βγαλεις το σιτροεν καλυτερο;;;;
Μην δίνεις σημασία,τον πείραξε η ταραμοσαλάτα ,αύριο θα είναι καλά!
Η ταραμοσαλάτα είναι μια φορά το χρόνο...
Τα κινέζικα σκουλήκια και κατσαρίδες που τρώνε κάθε μέρα τους έχουν μεταλλάξει.
Σε λίγο θα ντύνονται σαν τον Μάο...
-
Η εβδομάδα ξεκινάει καπως έτσι εδώ .
-
Όταν δίνεις 200 άλογα και πουλάς την ψηλή ταχύτητα και δεν στρίβεις είναι έως και έγκλημα.
τωρα, αυτα τα πραγματα τα πιστευεις και τα λες ή απλα τα λες για να βγαλεις το σιτροεν καλυτερο;;;;
Μην δίνεις σημασία,τον πείραξε η ταραμοσαλάτα ,αύριο θα είναι καλά!
Η ταραμοσαλάτα είναι μια φορά το χρόνο...
Τα κινέζικα σκουλήκια και κατσαρίδες που τρώνε κάθε μέρα τους έχουν μεταλλάξει.
Σε λίγο θα ντύνονται σαν τον Μάο...
Ζήσε Μαο μου να φας τριφύλλι!
-
Δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα.
Προχτές είχαμε πάλι αναφορές στο πόσο βάρκα είναι τα σιτροέν σε άλλο θέμα.
Δεν τις προλαβαίνω όλες.
Βάψε το μαλλί πορτοκάλι και βάλε δασμούς μόνος σου να προλάβεις!!!
Μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί!!Θα τους τσακίσω.
Είχανε βγάλει γλώσσα που το πρώτο ινδικό που ήταν χωρίς αερόσακους πήρε 0 στο κρας τεστ αλλά δεν έλεγαν ότι ήταν έκδοση που κόστιζε 6000 ευρώ.
Τελικά ίσως είχε 1 η 2 αερόσακο αλλά δεν θυμάμαι.Τώρα έχει αλλάξει η νομοθεσία έχει 4 η. 6 αλλά και 15000 ευρώ.
Θα τσακίζεις και τους Ινδούς;
Τι έχεις πάθει σήμερα Τσακ Νορις με τάρανδο;Έχω ακούσει πολλά τον τελευταίο καιρό από πολλούς που είχαν επηρεαστεί από τον εμμονικο σύντροφό σου.
Μάλιστα είχαμε γεμίσει χεητερς σε όλα τα Στελλαντις θέματα.
Πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη.
-
Βασίλη με λένε έχω καλές σχέσεις με τους ταράνδους.
Ενίοτε τους συμπονω κιόλας...
-
Βασίλη, σε μπερδέψανε και πας για ban με την παράθεση!
-
Βάλε δική σου φωτό με τάρανδο να γλιτώσεις το ban.
Ή βάλε οικογενειακή με τη Μελανια! -
Δεν είναι φωτογραφία είναι σκίτσο.
-
ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
ΑΓΝΟΙΑ
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑΟι Ισπανοί χαχολοι,που για το μόνο πράγμα που έγιναν γνωστοί παγκοσμίως είναι για την αντίστοιχη στάση,που προέκυψε κατά λάθος γιατί δεν ήξεραν τι να βάλουν που,(προσπέρασε Criu αυτά είναι για μας τους νέους
),τώρα έμαθαν και από τα συμπαθή τετράποδα που ως γνωστόν αφθονούν στη χώρα τους!
Γαι όποιον θέλει να μάθει την αλήθεια μ,με γνώση και επιστημονική μέθοδο ,υπάρχει αντίστοιχη δόκιμη από Έλληνα φυσικά.Το καθαρόαιμο λοιπόν Atto πέρασε με 78 χλμ και δεν τα κατάφερε οριακά στα 81.
Η δοκιμή είναι στη αρχή του βίντεο.
Προσωπικά θα περιμένω μους τεστ απο τον ίδιο για το Citroen για να βγάλω συμπέρασμα!
-
Αρχικά πρέπει να αλλάξει φωνή ο τύπος...
Δεν τον ήξερα, κοίταξα λίγο τι τέστ Σιτροέν έχει κάνει.
-
Το είδα πρώτη φορά στο δρόμο και πήγαμε μαζί αρκετή ώρα. Μου έκανε ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση το πόσο ψηλό είναι. Καμμιά σχέση με το παλιό. Πέρασε δίπλα του ένα t-roc και μου φάνηκαν ότι έχουν το ίδιο ύψος.
-
Παρόμοια και εδώ , πέτυχα για πολύ ώρα σε μποτιλιάρισμα να είναι παράλληλα ( συνέχεια σχεδόν) ένα C3 και ένα YC , ε λοιπόν έχει δίκιο ο ταξιδευτής , bsuvιζει τελείως πλέον.
Από ομορφιά , στα μάτια μου πάντως δεν .... Ήταν μάλλον και ακριβή έκδοση αλλά μου φάνηκε πιο συμπαθής ο μικρός Ιάπωνας, τόσο καλά!
-
@civil357 said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Παρόμοια και εδώ , πέτυχα για πολύ ώρα σε μποτιλιάρισμα να είναι παράλληλα ( συνέχεια σχεδόν) ένα C3 και ένα YC , ε λοιπόν έχει δίκιο ο ταξιδευτής , bsuvιζει τελείως πλέον.
Από ομορφιά , στα μάτια μου πάντως δεν .... Ήταν μάλλον και ακριβή έκδοση αλλά μου φάνηκε πιο συμπαθής ο μικρός Ιάπωνας, τόσο καλά!
Προφανώς και ειναι B suv, ετσι το ήθελε η εταιρία και είναι ξεκάθαρο εμφανησιακά. Τώρα από ομορφιά, ειναι Βασιλειάδου, αλλά περί ορέξεως.....
-
Εγώ σας τα έχω πει από την αρχή, ότι είναι απέναντι στο γιάρις κρος και το 3 αιρκρος απέναντι στο Κορόλα Κρος.
-
Το είδα πρώτη φορά στο δρόμο και πήγαμε μαζί αρκετή ώρα. Μου έκανε ΦΟΒΕΡΗ εντύπωση το πόσο ψηλό είναι. Καμμιά σχέση με το παλιό. Πέρασε δίπλα του ένα t-roc και μου φάνηκαν ότι έχουν το ίδιο ύψος.
Είναι μόνο 17 mm χαμηλότερο, αλλά Ουσιαστικά είναι ψηλότερο από το T-ROC γιατί δεν έχει μπάρες
-
Και ένα αφιερωμένο στη σειρά μου τον @fanis75
T-cross vs C3
-
@a-d-p said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Και ένα αφιερωμένο στη σειρά μου τον @fanis75
T-cross vs C3Μακράν το Τ κρος, πολυ πιο όμορφο και ολοκληρωμένο....απλά ειναι πιο ακριβό (ό,τι πληρώνεις παίρνεις!).
-
Αυτό το κουβαδάκι αριστερά του c3, ποιο είναι?
-
Σαφέστατα πιο ωραίο το σουτιεν
-
Πρέπει να έχουν στοκαρει ότι μπορούν οι εταιρείες ενοικίασης από δαυτο.
Βλέπω πολλά τελευταία στο δρόμο και σε καλές εκδόσεις, σε γαλάζιο και κόκκινο είναι πολύ όμορφα, τουλάχιστον ως επιλογές είναι πολύ καλυτερα από τα basic 208 και Corsa με τάσια για τους τουρίστες.Αν είσαι μέσα σε χαμηλό αυτοκίνητο και τα έχεις μπροστά σου ή δίπλα σου SUVίζουν ξεκάθαρα, αν τα βλέπεις περπατώντας μοιάζουν πιο μικρά και στενά, χάνουν δηλαδή σε σχέση με ένα Τcross ή με ένα Taigo, με το Troc δεν το συγκρίνω είναι ιεροσυλία.
Είναι όμως πολύ κακό μέσα , παπατζα Stellantis, αν μπεις μέσα μετά από ένα Tcross ή Taigo ακόμη και στις Basic εκδόσεις τους που έχουν παραπλήσια τιμή με την max του C3 θα βγεις πριν βάλεις το αριστερό πόδι και κωλομερι.
Λέμε είναι BSUV και μπορεί να καλύψει μια μικρή οικογένεια με μικρό κόστος αγοράς αλλά δεν είναι έτσι.
Αν το δούμε ως BSUV στην περίπτωση αυτή εγώ θα προτιμούσα το μεγαλύτερο C3 Aircross στην έκδοση Plus στα 21500€
Και μετά γιατί όχι το Renault Captur (Evolution LPG 100 στα 22400€) μετά τις νέες τιμές, τα VW που είπαμε παραπάνω, το Duster (21900€ το LPG expression ) επίσης, κλπ κλπ ,Δηλαδή ως BSUV δεν φτουράει μια δίπλα σε όλα τα ανταγωνιστικά BSUV, κάποιος υποψήφιος αγοραστής θα προτιμήσει να ανοιχτεί 2 χιλιάρικα παραπάνω για να πάρει πολύ καλύτερο αυτοκίνητο.
Πάμε να το δούμε και ως Supermini, εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα σίγουρα, έχει καλή τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα Supermini της αγοράς με καλύτερους χώρους και είναι ψηλότερο.
Και ποιο θα επιλέξει ένας λογικός υποψήφιος αγοραστής;
Το plus ή το max με τα 100 άλογα με 18900 ή 19900 αντίστοιχα.Έλα μου όμως που εκεί , από εχθές πέφτεις επάνω στον τοίχο που ακούει στο όνομα Clio ...
19.900 Lpg 100 evolution
21.400 Lpg 100 Techno
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά μικρό μου C3.Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για το Aircross , με αντίστοιχη λογική, δεν θα το αναλύσω παραπάνω, αρκεί να δει κάποιος τι παίρνει πλέον με 25000 έως 27500 που έχουν τα plus και max υβριδικά.
Το plus με τα 100 αλογάκια στα 21.500 μόνο είναι η κορυφαία επιλογή της αγοράς αυτή την στιγμή από πλευράς VFM για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, αυτό ναι πραγματικά αξίζει.Δυστυχώς η Citroen ενώ είχε πολύ φιλόδοξο πλάνο με τα C3 / C3 Aircross , πλέον με τη ρελανς που έχει κάνει ο ανταγωνισμός τιμολογιακα ξεβρακωθηκε εντελώς και αποκαλύφθηκε αυτό που από την πρώτη στιγμή ονομάζω 'παπατζα Stellantis" , νόμιζαν πως με μέτρια ποιότητα, υπερπτωχο εσωτερικό προηγούμενων γενεών Dacia, generic σχεδίαση μακριά από την παράδοση της μάρκας, και τιμές λίγο πιο κάτω από VAG θα κατάφερναν να πετύχουν.
Βασιζόταν το σκεπτικό τους κατά την άποψη μου πολύ στα εμπόδια που είχαν προεξοφλήσει για τον Κινεζικό ανταγωνισμό και πως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα έμεναν τιμολογιακα υψηλά και άρα θα συνέχιζαν με αυτό τον τρόπο να αρμεγουν τα πρόβατα όπως και πριν.(Μήπως πραγματικά πιστεύουν αυτό που λέει για πλάκα ο Criuser πως ...λόγω μεταξονιου θα το βάλει κάποιος δίπλα σε καλύτερα και ακριβότερα CSUV όπως το Corolla, το QQ κλπ )
Την πάτησαν και εδώ όπως και με την Peugeot και με όλες τις υπόλοιπες μάρκες και τα αντίστοιχα μοντέλα του ομίλου που δεν έχουν την παραμικρή ξεχωριστή τοποθέτηση ούτε ποιοτικά, ούτε μηχανολογικά, ούτε τιμολογιακα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Citroen C3 / e-C3 (2024)