-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Δείτε τις πωλησεις και μετά απαντάτε......
1η η Τογιότα...κάτι κάνει καλά μάλλον....χαχαχα!!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023:
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί , παιρνει Corolla υβριδικο ??
Όχι, C hatch, αρκεί να έχει καλή ανάρτηση. Τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό, ο οδηγός κάνει το αμάξι αρκεί να έχει καλή βάση.
Να παρω ενα Megane RS με ημιακαμπτο , δλδ δεν ειναι καλο , να δουμε πιο παει καλυτερα
-
@nickthetrib said in Toyota C-HR 2023:
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί , παιρνει Corolla υβριδικο ??
C hatch παίρνει
To Corolla είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία!
Όποιος έχει απόλυτη προτεραιότητα την οδήγηση θα πάρει focus βέβαια!!!
αλλά και η νεα Corolla δεν είναι και μεγάλη παραχώρησηΔεν παιρνει C hatch . Παιρνει ενα καλο σπορ αμαξι , ανεξαρτητως κατηγοριας
-
Καλά προσωπικά κανα Leon θα έπαιρνα αντί την παππουδιέρα. Άσσος δεύτερη επιλογή. Οκ δεν είναι 29 χιλιάρικα είναι ξέρω 'γω 31. Κλάιν μαιν.
-
Να παρω ενα Megane RS με ημιακαμπτο , δλδ δεν ειναι καλο , να δουμε πιο παει καλυτερα
Ίδια λεφτά έχουν?
-
Ίδια λεφτά έχουν?
Mε τα λεφτα παει ο ημιακαμπτος ?
-
Και για να τελειωνουμε, πολλά αμαξια εχουν ημιακαμπτο και ειναι πολυ καλα στο δρομο. Αρα μη λεμε ημιακαμπτος= μαπα
Θεωρητικα ειναι χειροτερος απο ανεξαρτητη αναρτηση, αλλά η πραξη δεν συμφωνει παντα με αυτο -
Και για να τελειωνουμε, πολλά αμαξια εχουν ημιακαμπτο και ειναι πολυ καλα στο δρομο. Αρα μη λεμε ημιακαμπτος= μαπα
Θεωρητικα ειναι χειροτερος απο ανεξαρτητη αναρτηση, αλλά η πραξη δεν συμφωνει παντα με αυτοεγω να πω απο τη δικη μου εμπειρια οτι οταν καλομαθεις σε αυτοκίνητο με ανεξάρτητη ανάρτηση (golf στη δικη μου περιπτωση) όταν πας σε ημιακαμπτο καταλαβαινεις τη διαφορά. Σίγουρα όμως εχει να κανει και με την υλοποίηση ....
-
Σας παρακαλω σας παρακαλω.Υπαρχουν και αλλα μοντελα με ανεξαρτητη ,γρηγοροτερα,μεγαλυτερα και ποιοτικοτερα και φθηνοτερα
-
-
-
Θεωρητικα ειναι χειροτερος απο ανεξαρτητη αναρτηση, αλλά η πραξη δεν συμφωνει παντα με αυτοΞερεις τι ειναι να κυνηγας το μισο λιτρο της καταναλωσης και να εισαι με 100-120χλμ μεγιστη ταχυτητα ενω εχεις ανεξαρτητη πισω?
Οι περισσοτεροι εντο-με-ταξι που δεν πιεζουν τα αυτοκινητα τους σε στριφτερες διαδρομες αν τους βγαλεις τα ψαλιδια και βαλεις ημιακαμπτο το πιο πιθανο ειναι να μην το καταλαβουν.
Δεν μιλαμε παιδια για στρατζα πισω 30κονταετιας. Πλεον εχει αλλαξει η φαση...
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
-
@storm said in Toyota C-HR 2023:
Ο @fanis75 είτε είναι ο Μότις, είτε εργάζεται στην Τογιότα. Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιος (και τόσος) οπαδισμός.
Όπως είπα, οπαδός ειμαι ΜΟΝΟ της BMW...κανενός άλλου. Αλλά επειδή
δεν έχω λεφτάπαπούδεψα, ψηφίζω με τηντσέπηαρωστεια μου (περαστικα να πω) (και όχι με την καρδιά μου) οπότε και κοιτάω τικαλύτεροξενερωτο, φτηνιαρικο και ασχημο μπορώ να πάρω με τα χρήματα που διαθέτω.fixed
-
Την έχει ξεπεράσει η ζωή σε όλα την Τογιότα
Mάλλον όλους τους άλλους με τα θερμικά εν έτη 2024 τους έχει ξεπεράσει. Η Τογιότα, σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να αγοράσει ένας Έλληνας για τις συνθήκες της χώρας μας. Για τις πιο σοβαρές χώρες υπάρχει η Λέξους, όπου και κυριαρχεί.
Τραγική ειναι ρε συ! Μονο την οικονομία των υβριδικών πουλαει μέχρι να επικρατήσουν τα επαρατα ηλεκτρικά!
Τεχνολογία και συνολα για αστική κίνηση μόνο, αλλά επειδή ο κοσμάκης έχει μεινει στο "δεν σπαει δεν χαλάει" τα αγοράζει για κάθε περίσταση....
Αθλια ποιότητα.... εμετική για μια εταιρεία που πουλούσε μετρια αλλά αξιόπιστα (και σε υλικά) αμάξια!
Ας οψονται τα καρτέλ που αλωνίζουν και μας προσφέρουν την ακριβότερη βενζίνη της Ευρώπης!
Αν είχε 1,20 η 95αρα ουτε οι ίδιοι στις αντιπροσωπείες δεν θα αγόραζαν τις κουδουνίστρες αυτές!Ζωντανο παραδειγμα για το τι επιλεγει αυτος που δεν εχει θεμα με το κοστος κτησης κινησης και συντηρησης του αυτοκινητου....!
προφανως και επιλογη δεν ειναι το premium Lexus αλλα τα Βαρια Δυτικοευρωπαικα μοντελα....
-
Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Εδω ειναι ενα τοπικ της toyota και συγκεκριμενα του chr.Ειναι φυσιολογικο να διαβαζουμε πολλα θετικα γιαυτην.Οπως στο περισσοτερα τοπικ απο αλλες εταιριες.Μην σας πω πως εδω διαβαζουμε και καποια αρνητικα γιατι υπαρχει και ο @iceman7.
Τα αυτοκινητα αυτα γιαυτο που πουλανε(hybrid) αξιζουν μεχρι το τελευταιο τους ευρω σε σχεση με τον ανταγωνισμο.Σε σχεση με την τσεπη μας ειναι αλλο.
Δεν μπορω να κανω συγκρισεις διαφορετικων κινητηρων.Το chr πχ πρεπει να το συγκρινουμε με το ,kia niro,arkana και juke ,δεν λεω qasqhai γιατι εκει πρεπει να συγκρινουμε cc.Σαν ποιοτητα θα πω πως ολα υπερυσχυουν της toyota ,σαν κινητηρα ομως (δεν γνωριζω)απλα το μονο που θα πω ειναι πως εχουν ακομα χρονια μπροστα τους για να την φτασουν. -
Μπορείς να παραμείνεις στο τοπικό. Περνάς
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.Εδω ειναι ενα τοπικ της toyota και συγκεκριμενα του chr.Ειναι φυσιολογικο να διαβαζουμε πολλα θετικα γιαυτην.
Εσύ να αφήσεις τις γαλυφιές και να κοιτάξεις το επόμενο αμάξι σου να το πάρεις σε κανένα χρώμα της προκοπής!!
-
Κόκκινο μαύρο!!!! Τα σπάει
Παναχαϊκή δεν είναι κόκκινο μαύρο;;;
-
Το συμπέρασμα είναι ότι ο καθένας επιλέγει με βάση τις προτεραιότητες του. Εάν ο καθένας μας ήταν διατεθειμένος να σκάσει 50+ χιλ εννοείται ότι θα πήγαινα σε hybrid X1 ή lexus, αλλά δεν ήμουν διότι δύσκολα δίνει κάποιος σε ιδιόκτητο αυτοκίνητο 50χιλ. (όχι leasing).
Επίσης, κάνουμε ένα λάθος, συγκρίνουμε το yaris cross με αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών (iceman)
Επειδή γράφονται περί toyotεων κλπ.
Ως κάτοχος golf όταν έψαχνα για αυτοκίνητο είχα θέσει βασικά κριτήρια:- να είναι full hybrid ανεξαρτήτως εταιρείας.
- Περίμενα αρχικά το hrv και όταν βγήκε με τιμή στο θεό, με λιλιπούτειο πορτμπαγκαζ χωρίς μπάρες οροφής (τις έδινε μόνο την πιο ακριβή έκδοση δηλαδή άνω των 40.000!) φυσικά το εγκατέλειψα, τότε δεν είχε ξεκινήσει ακόμη η διάθεση του cc.
-To jeep compass οδηγικά ήταν για τα μπάζα και μόλις είχε βγει το hybrid (ecompass) με αξιοπιστία επίσης για τα μπάζα (fiat). - Το qq (όχι το epower που ξεκινά πάνω από 40.000), δεν ήταν fh αλλά mild της πλάκας (κατανάλωση 8 και άνω, με ημιάκαμπτο κοντά στα 40χιλ τότε, μόνο η techna είχε ανεξάρτητη),
-το sportage δεν μου άρεσε καθόλου εξωτερικά και η fh έκδοση ξεκινούσε πάνω από 40.000,
-το tucson σε fh πάλι (όχι mild που ρουφάει 8-10 μέσα στην πόλη) ξεκινούσε από 40.000 κλπ...
Επίσης, είχα θέσει ως όρο να έχει ανεξάρτητη ανάρτηση διότι δεν ήμουν διατεθειμένος να σκάσω 35+ με ημιάκαμπτο, γιατί το θεωρώ κοροϊδία από τις εταιρείες σε αυτά τα χρήματα.
Οπότε, η αγορά σε οδηγεί στη toyota χωρίς να το καταλάβεις. Μόλις βγήκε το cc στα 35.500 (fh, 200 hp, πανοραμική, ψηφιακό πίνακα οργάνων, διπλά ψαλίδια, κατανάλωση γύρω στο 4,5) δεν ασχολήθηκα με τον μη premium χαρακτήρα του, το παρήγγειλα αμέσως.
-Το ίδιο θα συμβεί και με το chr είναι μονόδρομος για όποιον θέλει κάτι πιο εξεζητημένο σχεδιαστικά με πλεονεκτήματα που ανέφερα
Toyota C-HR 2023