-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
@storm said in Toyota C-HR 2023:
Κορυφαία... Να δω τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα.
Εδώ μέσα μόνο αλήθειες, όσο και εαν πονάνε τον φίλο μου τον παγωμένο!!
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Ο Φάνης όταν πιστεύει κατι το υποστηρίζει με πάθος και ενθουσιασμό.
Μόνο με λογική και επιχειρήματα. Τα οποια τα γράφω (και άλλοι όχι μόνο εγώ), αλλά ακούω συνεχώς για ζουληχτά πλαστικά και καναπέδες λουή κενζ. Εγώ αναρτήσεις αγοράζω και αυτόματο κιβώτιο, για καναπέ κάθομαι σπίτι μου!
Ναι δεν αντιλέγω αλλά έχεις πάθος καθώς εκφέρεις τα επιχειρήματα σου. Αυτό μου αρέσει.
-
Αφού σου αρέσει βγείτε να γνωριστείτε κιόλα. Μπορεί να επιστρέψεις σπίτι με τογιότα...
Πελάτες μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Η αλήθεια ειναι οτι έχουμε φτιάσει σε σημείο να λέμε ότι η γωνιά που ανοίγει η πορτα των πισω ειναι πιο σημαντικό απο τον κινητήρα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Αναρτηση κορυφής ο ημιακαμπτος ;;;;;
Λεξους σε αλλη χωρα, όχι στην Ελλαδα με τα 2 συνεργεία και την αμφιλεγόμενη αισθητική!Διπλά ψαλίδια στα 22.000, όταν άλλοι τα δίνουν στις 50.000!! Κορυφαία ανάρτηση σε ποιότητα κύλισης και κράτημα!! Δεν υπάρχει λέμε, οι άλλοι δίνουν ημιάκαμπτο στα 50.000 και η Τογιότα διπλά ψαλίδια και ανάρτηση με συνδέσμους για τανκς. Αλλά αυτά δεν φαίνονται και πρέπει να ξέρεις, ενώ τα ζουληχτά πλαστικούλια φαίνονται και τραβάνε κόσμο, σαν χάντρες για ιθαγενείς!
Λέξους θα είναι το επόμενό μου (εαν δεν είναι Τέσλα), πανέμορφα και εξαιρετικά. Όσο για τα συνεργεία, λες και η BMW εχει περισσότερα, ένας Σπανός και ένας Σφακ έμειναν. Και Λέξους με σέρβις σε τιμές Τογιότα και όχι ένα νεφρό.
Ρε συ Φανη, εσυ βαζεις το μέτρο με το corolla σου προ αστρονομικών αυξήσεων, εγώ με το YC του ημιακαμπτου και των εξωφρενικών τιμών με την ποιότητα τσιχλόφουσκας!
Οπως καταλαβαίνεις δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα!Απλά επειδή το δικό μου παράδειγμα είναι πια ο κανόνας μιας και στο 1,8 corolla cross πάλι ημιακαμπτο βάζει και στο YC παει για 25 το καραβασικο...
-
Μόνος μου θα αγόραζα, δεν τον χρειάζομαι. Εκτός αν παίζει καμία έκπτωση!
-
Εσύ χάνεις....την έκπτωση...
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Η αλήθεια ειναι οτι έχουμε φτιάσει σε σημείο να λέμε ότι η γωνιά που ανοίγει η πορτα των πισω ειναι πιο σημαντικό απο τον κινητήρα για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα...
Ποιος κινητήρας τωρα; η μπαταρία;
Γιατί χωρις μπαταρία είναι για κλωτσιες ο κινητήρας. Τραχύς, θορυβώδης, ψόφιος!Και ναι όταν πουλας οικογενειακό αυτοκίνητο τετοια θέματα με τις πόρτες τα προσέχεις! Αλλιως κανε το κουπε και πουλα το 3πορτο!
Πραγματικά ολοι οι καμμενοι από τα γερμανικά με τις τεχνολογίες αιχμής στα late 00s εδώ βρεθήκατε και υμνείτε την τογιότα που εχει αρμέξει όσο δεν παει μια HSD τεχνολογία με ένα θορυβώδες πατινάρισμα;
Τουλάχιστον παλιότερα τα πλαστικά ήταν σοβαρότερα, όχι ανακυκλωμένες σερβιέττες! -
Ρε συ Φανη, εσυ βαζεις το μέτρο με το corolla σου προ αστρονομικών αυξήσεων, εγώ με το YC του ημιακαμπτου και των εξωφρενικών τιμών με την ποιότητα τσιχλόφουσκας!
Οπως καταλαβαίνεις δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα!Απλά επειδή το δικό μου παράδειγμα είναι πια ο κανόνας μιας και στο 1,8 corolla cross πάλι ημιακαμπτο βάζει και στο YC παει για 25 το καραβασικο...
Και σήμερα έτσι είναι. Πάρε Γιάρις 4κούνα να έχεις διπλά ψαλίδια, μικρή διαφορά στην τιμή. Και η Κορόλα πήρε πάνω, αλλά έτσι κάνανε και οι άλλοι και πλέον μπορέι η Κορόλα να έχει 29.000, αλλά το Φόκους έχει 32 και έβαλε ημιάκαμπτο ενώ η Κορόλα όχι. Οπότε και με σημερινή σύγκριση, πάλι καλή ανάρτηση έχουν. Όσο για την ΚΚ, απλά παίρνεις την 2λιτρη με τα ψαλίδια ή το CHR το 1.8. Λύσεις υπάρχουν. Αυτό που λεω είναι ότι και έχει ημιάκαμπτο και η Τογιότα αλλά έχει και διπλά ψαλίδια, ενω οι άλλοι δεν τα προσφέρουν καθόλου.
Όποιος έχει φράγκα, παιρνει το απόλυτο, δλδ BMW και ξενοιάζει. Αλλά δεν συζητάμε για αυτούς εδώ.
Μπα, δεν κάνουν αφού πουλάνε από μόνα τους. Για αυτό και οι πωλητές βαριούνται, δεν έχουν τι να κάνουν.
-
Μπα, δεν κάνουν αφού πουλάνε από μόνα τους. Για αυτό και οι πωλητές βαριούνται, δεν έχουν τι να κάνουν
Θα τους στείλουμε τον @alex-mix
-
Και σήμερα έτσι είναι. Πάρε Γιάρις 4κούνα να έχεις διπλά ψαλίδια, μικρή διαφορά στην τιμή. Και η Κορόλα πήρε πάνω, αλλά έτσι κάνανε και οι άλλοι και πλέον μπορέι η Κορόλα να έχει 29.000, αλλά το Φόκους έχει 32 και έβαλε ημιάκαμπτο ενώ η Κορόλα όχι. Οπότε και με σημερινή σύγκριση, πάλι καλή ανάρτηση έχουν. Όσο για την ΚΚ, απλά παίρνεις την 2λιτρη με τα ψαλίδια ή το CHR το 1.8. Λύσεις υπάρχουν. Αυτό που λεω είναι ότι και έχει ημιάκαμπτο και η Τογιότα αλλά έχει και διπλά ψαλίδια, ενω οι άλλοι δεν τα προσφέρουν καθόλου.
Τα εχει κανει τόσο αχταρμα η ΤΟΥΟΤΑ με τόσα μοντέλα, το ένα πανω στο άλλο χωρις ωστόσο να έχει καταφέρει να δώσει κατι συνολικά πλήρες και σωστό που είναι πραγματικά απορίας αξιο!
Τοσα μοντέλα και όλα με ψεγαδια.. κανένα να πεις ναι ρε συ αυτό είναι!Τρελή πετυχεσιά!
Ειχε μια ευκαιρία να κανει κατι σχετικά καλό με το 1,8 CC και το εχεσε, βαζοντας ημιακαμπτο!
Ενα cc με ψαλίδια παρά την αθλια εκμετάλλευση χώρων για 4,50 μέτρα αμαξι και με τα μέτρια πλαστικά και συναρμογή των νέων τογιοτα θα ήταν πιο ευπεπτο!
Αλλά και εκει απέτυχε! Εχει στην ίδια κατηγορία μη εμπορικο αμάξι χαμηλό με ψαλίδια (corolla) και ένα ιδιαίτερο όχημα οπως το chr...
αλλά στην κατηγορία που παγκοσμίως σκοτώνει ημιάκαμπτο! -
Τοσα μοντέλα και όλα με ψεγαδια.. κανένα να πεις ναι ρε συ αυτό είναι!
Όλα άκρως πετυχημένα στην κατηγορία τους και έχει πετύχει το φοβερό να έχει ένα αμάξι για κάθε γούστο. Και κερασάκι Λέξους για το απόλυτο!! Φοβερό μάρκετινγκ και προϊόντική κατηγοριοποίηση. Και είναι και τα καλύτερα στην κατηγορία τους, συνολικά όχι επιμέρους.
Βάλε διπλα στην Κορόλα με τα 140 και τα 29.000 όποιο αυτόματο c hatch θες, συνολικά ειναι υποδεέστερο (σε επιμέρους μπορει να κερδίζει) και πάντα πιο ακριβό!!
Όσο για το ΚΚ 1.8 που λες, εδώ το πιο εμπορικό μοντέλο της κατηγορίας ειναι με ημιάκμαπτο και δεν ενόχλησε κανέναν, γιατί έχει 3Δ και ζουληχτό ταμπλό....χαχαχα. Αφού ο κόσμος δεν ασχολειται με τέτοια και δεν γνωρίζει κιόλας.
-
Τοσα μοντέλα και όλα με ψεγαδια.. κανένα να πεις ναι ρε συ αυτό είναι!
Όλα άκρως πετυχημένα στην κατηγορία τους και έχει πετύχει το φοβερό να έχει ένα αμάξι για κάθε γούστο. Και κερασάκι Λέξους για το απόλυτο!! Φοβερό μάρκετινγκ και προϊόντική κατηγοριοποίηση. Και είναι και τα καλύτερα στην κατηγορία τους, συνολικά όχι επιμέρους.
Βάλε διπλα στην Κορόλα με τα 140 και τα 29.000 όποιο αυτόματο c hatch θες, συνολικά ειναι υποδεέστερο (σε επιμέρους μπορει να κερδίζει) και πάντα πιο ακριβό!!
Ποιος αγοράζει c hatch;
-
Αναρτηση κορυφής ο ημιακαμπτος ;;;;;
Λεξους σε αλλη χωρα, όχι στην Ελλαδα με τα 2 συνεργεία και την αμφιλεγόμενη αισθητική!Διπλά ψαλίδια στα 22.000, όταν άλλοι τα δίνουν στις 50.000!! Κορυφαία ανάρτηση σε ποιότητα κύλισης και κράτημα!! Δεν υπάρχει λέμε, οι άλλοι δίνουν ημιάκαμπτο στα 50.000 και η Τογιότα διπλά ψαλίδια και ανάρτηση με συνδέσμους για τανκς. Αλλά αυτά δεν φαίνονται και πρέπει να ξέρεις, ενώ τα ζουληχτά πλαστικούλια φαίνονται και τραβάνε κόσμο, σαν χάντρες για ιθαγενείς!
Λέξους θα είναι το επόμενό μου (εαν δεν είναι Τέσλα), πανέμορφα και εξαιρετικά. Όσο για τα συνεργεία, λες και η BMW εχει περισσότερα, ένας Σπανός και ένας Σφακ έμειναν. Και Λέξους με σέρβις σε τιμές Τογιότα και όχι ένα νεφρό.
για του λογου το αληθες, αυτο ειναι C-HR του 2019.
-
Ποιος αγοράζει c hatch;
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί....θα σου εξηγήσει ο Δίας αναλυτικά.
Αλλά και στα αψηλά, τι καλύτερο προσφέρει ο ανταγωνισμός? Μαλακό ταμπλό, ημιάκαμπτο και κινητήρα του 1980 με επίσκεψη στο συνεργείο όπως τα μνημόσυνα, κάθε 3μηνο.
-
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί , παιρνει Corolla υβριδικο ??
-
Τα εχει κανει τόσο αχταρμα η ΤΟΥΟΤΑ με τόσα μοντέλα, το ένα πανω στο άλλο χωρις ωστόσο να έχει καταφέρει να δώσει κατι συνολικά πλήρες και σωστό που είναι πραγματικά απορίας αξιο!
Τοσα μοντέλα και όλα με ψεγαδια.. κανένα να πεις ναι ρε συ αυτό είναι!Υπάρχει μάρκα που να εχει βγαλει αμαξι χωρις ψεγάδια? Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Βαζεις κατω τι σου προσφερει ο καθενας, τα ζυγίζεις σύμφωνα με τα θέλω σου και αποφασίζεις.
Άλλος δίνει καλή ποιότητα υλικών, άλλος δίνει οικονομία καυσίμου, άλλος δίνει καλο άνοιγμα πόρτας...
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
Τοσα μοντέλα και όλα με ψεγαδια.. κανένα να πεις ναι ρε συ αυτό είναι!Υπάρχει μάρκα που να εχει βγαλει αμαξι χωρις ψεγάδια? Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Βαζεις κατω τι σου προσφερει ο καθενας, τα ζυγίζεις σύμφωνα με τα θέλω σου και αποφασίζεις.
Άλλος δίνει καλή ποιότητα υλικών, άλλος δίνει οικονομία καυσίμου, άλλος δίνει καλο άνοιγμα πόρτας...
Συγνωμη αλλα η γενική κατευθυνση όλου του φόρουμ ειναι οτι ΤΟΥΟΤΑ UBER ALLES....
-
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023:
Όποιος ξέρει από αυτοκίνητα και του αρέσει να οδηγεί , παιρνει Corolla υβριδικο ??
C hatch παίρνει
To Corolla είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία!
Όποιος έχει απόλυτη προτεραιότητα την οδήγηση θα πάρει focus βέβαια!!!
αλλά και η νεα Corolla δεν είναι και μεγάλη παραχώρηση -
@nickthetrib said in Toyota C-HR 2023:
C hatch παίρνει
To Corolla είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία!
Όποιος έχει απόλυτη προτεραιότητα την οδήγηση θα πάρει focus βέβαια!!!
αλλά και η νεα Corolla δεν είναι και μεγάλη παραχώρησηΔείτε τις πωλησεις και μετά απαντάτε......
-
Όχι, C hatch, αρκεί να έχει καλή ανάρτηση. Τα άλογα δεν κάνουν τον οδηγό, ο οδηγός κάνει το αμάξι αρκεί να έχει καλή βάση.
Toyota C-HR 2023