-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
π.χ. το υποβραχιόνιο στο δικό μου ειναι μαλακά και το ψεύτικο δέρμα επίσης πολύ απαλό, στο CHR είναι ένα σκληρό πλαστικό
Τι μλκιες κοιτάτε ρε; Χαχαχα!
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023:
π.χ. το υποβραχιόνιο στο δικό μου ειναι μαλακά και το ψεύτικο δέρμα επίσης πολύ απαλό, στο CHR είναι ένα σκληρό πλαστικό
Μη το λες Δια ο καθενας μας εχει την ανωμαλια του.Εγω πχ εχω 2 .
1ον υποβραχιονιο ,αν δεν εχει δεν το παιρνω.
2ον μαλακά υλικα στο ταμπλο . -
Εγώ αν δεν έχει υποβραχιονιο στο ταμπλό ούτε που να το κοιτάξω
-
@realzeus said in Toyota C-HR 2023:
Στατικά τι θες να δώ!?!? Πως στρίβει?? χαχαχα....επίσης ειναι κάτι που το προσέχεις αμέσως, αφού με το που μπεις ακουμπάς εκεί το χέρι σου και είναι ελαφρώς ενοχλητικό για εμένα. Μου θύμισε το ξεφτισμένο υποβραχιόνιο στο αμάξι του πατέρα μου.
-
@gatoz said in Toyota C-HR 2023:
@nasosto said in Toyota C-HR 2023:
Εδώ πια έχουμε ξεφύγει, περάσαμε σε άλλη πίστα!
-
Όμορφο σαν supercar
-
Ποιότητα κύλισης και ποιότητα κατασκευής που παραπέμπει στη κορυφαία μάρκα Mercedes-Benz
-
Εύκολο στην οδήγηση, θυμίζει μοντέλα της αγαπημένης μάρκας Peugeot
-
Αίσθηση ασφαλείας και σιγουριάς όπως την έχω βιώσει σε μοντέλα της Renault
-
Οδική συμπεριφορά «ποίημα»
-
Πιο μεγάλοι χώροι
-
Τιμή που βάζει δύσκολα στον ανταγωνισμό.
https://www.thecars.gr/testdrive/test-drive-times-odigoume-to-neo-toyota-c-hr-vinteo/
τελειωσε το επιδομα του οαεδ για ανεργους δημοσιογραφους
Και εδώ το τερμάτισε: "Στο δρόμο οι 140 ίπποι και η ποσότητα ροπής των 140 Nm, κινούν με χαρακτηριστική ευκολία το ιαπωνικό αυτοκίνητο."
-
-
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023:
Κι εγω για να "ξενερωσω" τον φιλο bill_hsd , θα πω οτι αεραγωγους κατω απο τα καθισματα εχουν πολλααααα αμαξια, ακομα και supermini
εδώ είχε το Cmax το 2002...
-
@npapanik said in Toyota C-HR 2023:
-
Όμορφο σαν supercar
-
Ποιότητα κύλισης και ποιότητα κατασκευής που παραπέμπει στη κορυφαία μάρκα Mercedes-Benz
-
-
-
-
Πιο μεγάλοι χώροι
-
https://www.thecars.gr/testdrive/test-drive-times-odigoume-to-neo-toyota-c-hr-vinteo/
Και εδώ το τερμάτισε: "Στο δρόμο οι 140 ίπποι και η ποσότητα ροπής των 140 Nm, κινούν με χαρακτηριστική ευκολία το ιαπωνικό αυτοκίνητο."
έχει όντως 140nm;
-
-
Εμένα κάτω από τα καθίσματα έχει κέρματα και πατάτες τηγανητές που έχουν γίνει σαν πέτρα
-
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023:
@npapanik said in Toyota C-HR 2023:
-
Όμορφο σαν supercar
-
-
-
-
-
Πιο μεγάλοι χώροι
-
έχει όντως 140nm;
Λογικά το ένα από τα δύο μοτέρ.
-
-
Ναι για το 1 μοτερ λεει
-
Τρελός γνώστης του πως λειτουργούν τα υβριδικά.
-
Τελείως θεωρητικά με μισό γκάζι στις 3κ σαλ βγάζει την μέγιστη ροπή των 240nm ενώ στην πλήρη επιτάχυνση wot στις 5κ σαλ 200nm. Το παλιό 1.8 πρέπει να έχει 230/170 αντίστοιχα.
(και αυτό είναι που κάνει μερικούς να πιστεύουν ότι με μισό γκάζι πάει πιο γρήγορα, ) -
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023:
Το yaris δοκίμαζε;
Θα δούμε τι κατανάλωση θα γράψει οταν το δοκιμάσει ο ecodriver απο την Αυστρία , εχει μια στανταρ διαδρομή που εχει δοκιμάσει πολλά υβριδικά μεταξύ άλλων και το προηγούμενο δίλιτρο chr
https://www.youtube.com/playlist?list=PLMifAVqvDvjoceS3NwuBEjlGciYXjvRU_ -
@ataim said in Toyota C-HR 2023:
Το yaris δοκίμαζε;
Λέει στα σχόλια ότι η διαδρομή δεν ήταν η ίδια που έχει δοκιμάσει αλλά αυτοκίνητα. Ήταν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, άρα δε σημαίνει και πολλά
-
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Μαλλον βρηκα την εκδοση με τα 29300
Πραγματι! Πρώτη φορά το βλέπουμε και με την μικρή οθόνη. Υπερτραγικο θα έλεγα... το χαλάει πάρα πολύ το εσωτερικό και σε εμφάνιση και σε πρακτικότητα.
-
Πέρα από την οθόνη εγώ μια χαρά το βρίσκω
-
Θα συμφωνησω και με τους 2 η μικρη οθονη το κανει να φαινεται μαπα μου θυμιζει το sportage στην απλη εκδοση με τις οθονες.Απο την αλλη οκ 29300 με 33500 ειναι σχεδον 4χιλιαρικα διαφορα οποτε οκ καταπινεται
-
Θα πάρω τηλέφωνο να δω αν το έχουν διαθέσιμο για test drive
Toyota C-HR 2023