-
@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Και εγώ πιστεύω πως αρχίζουν να το ξεσκίζουν με τη διχρωμία.
Εσένα που είναι μαύρο πως είναι αυτές τις μέρες; Πόσους βαθμούς πιάνει μέσα;Lap δεν θα πω ψεμματα ,το χω σε γκαραζ ,εξω οπου παω μερα βαζω ηλιοπροστασια ,εχει και φιμε ,δεν εχω δωσει σημασια φιλε.Απο βδομαδα ομως που ξεκιναω αδεια ,διακοπες ,μπανακια και θα μενει στον ηλιο θα σου πω
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εσένα που είναι μαύρο πως είναι αυτές τις μέρες; Πόσους βαθμούς πιάνει μέσα;Lap δεν θα πω ψεμματα ,το χω σε γκαραζ ,εξω οπου παω μερα βαζω ηλιοπροστασια ,εχει και φιμε ,δεν εχω δωσει σημασια φιλε.Απο βδομαδα ομως που ξεκιναω αδεια ,διακοπες ,μπανακια και θα μενει στον ηλιο θα σου πω
εχει το chr ανεμιστηρα-εξαερισμο καμπινας?οταν το αφηνεις στον ηλιο π.χ.
το πριους μου εχει,δηλαδη πριν κλειδωσεις πατας του κουμπι του εξαερισμου κλειδωνεις και εκεινο βγαζει το ζεστο αερα της καμπινας.κανει δουλεια πραγματικα. -
@miata_4ever said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
το πριους μου εχει,δηλαδη πριν κλειδωσεις πατας του κουμπι του εξαερισμου κλειδωνεις και εκεινο βγαζει το ζεστο αερα της καμπινας.κανει δουλεια πραγματικα.Δεν εχω chr φιλε μου ,kia xceed εχω αλλα σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου
-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ιδού και οι φίλοι μας οι Πολωνοί. PDF στο οποίο μπορείτε να δείτε εκδόσεις, τιμές, εξοπλισμούς κλπ.
(1 zl = 0,22€)
https://pdf.sites.toyota.pl/spec_nowa_toyota_c-hr.pdfΤο καλο ειναι για μενα πως αυτη η διχρωμια που πιανει και το πισω μερος βγαινει στις ακριβες εκδοσεις γιατι δεν μου αρεσε καθολου ,λες και το χες τρακαρει και πηρε απ αλλο χρωμα αμαξι και εβαλες φαινεται.....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ
-
το πριους μου εχει,δηλαδη πριν κλειδωσεις πατας του κουμπι του εξαερισμου κλειδωνεις και εκεινο βγαζει το ζεστο αερα της καμπινας.κανει δουλεια πραγματικα.Δεν έχει τέτοιο σύστημα εξαερισμού το C-HR.
Προφανώς αναφέρεσαι στο σύστημα που λειτουργεί σε συνεργασία με το solar panel της οροφής του Prius.
Πολύ προχωρημένο gadget για την εποχή του. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
το πριους μου εχει,δηλαδη πριν κλειδωσεις πατας του κουμπι του εξαερισμου κλειδωνεις και εκεινο βγαζει το ζεστο αερα της καμπινας.κανει δουλεια πραγματικα.Δεν έχει τέτοιο σύστημα εξαερισμού το C-HR.
Προφανώς αναφέρεσαι στο σύστημα που λειτουργεί σε συνεργασία με το solar panel της οροφής του Prius.
Πολύ προχωρημένο gadget για την εποχή του.ναι για αυτο λεω.πατουσες και το κουμπι στο κλειδι (A/C)πριν μπεις ,δουλευε το κλιμα μεσα και εμπαινες μεσα χωρις να κανεις μπανιο
-
@nmsm2 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αμαξάρα είναι, όπως πλέον είναι όλα τα νέα μοντέλα της toyota, prius, ch-r, συμπεριλαμβανομένου του δίλιτρου cc, το οποίο αν και δεν έχει την καμπίνα του νέου ch-r, οδηγικά, από κατανάλωση, ισχύ κινητήρια, ασφάλεια κλπ, αισθάνεσαι ότι οδηγείς αυτοκίνητο που πραγματικά βρίσκεται αρκετά χρόνια μπροστά από γαλλικά, γερμανικά κλπ και μερικά ιαπωνικά (mazda, suzuki, οι οποίες δυστυχώς έχουν μείνει πίσω).
Καινούριο συκώτι κάναμε...
-
-
Αυτό έβγαινε έτσι από εργοστάσιο, έτσι δεν είναι;
-
Ήταν έξτρα αντικλεπτικός εξοπλισμός
-
Εδω λενε οτι το πορτπαγκαζ στο καινουργιο CHR ειναι 388 λιτρα...
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Είναι απορίας άξιο που τα βρήκαν αφού δεν βλέπω να έχουν ανακοινωθεί κάπου επίσημα οι χώροι. Αλλά από το autotriti δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
-
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Είναι απορίας άξιο που τα βρήκαν αφού δεν βλέπω να έχουν ανακοινωθεί κάπου επίσημα οι χώροι. Αλλά από το autotriti δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
Λες να το εκοψαν με το ματι?
Αν και νομιζω καπου εκει γυρω θα ειναι, το πολυ 400 λιτρα. -
17" felgi aluminiowe 215/60 R17
18" felgi aluminiowe 225/55 R18
19" felgi aluminiowe 225/50 R19
20" felgi aluminiowe GR SPORT 245/40 R20�Οι τροχοί σωστά έχουν μεγαλώσει λίγο, το παλιό φόραγε 225/50/18, με τον μεγαλύτερο στις 19in και τον μικρότερο στις 17in στην comfort 1,8 έκδοση
Έχουν αρκετή διάφορα και φαίνεται να χωράει στην 17in και 215/65 διάσταση η οποία δίνει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο από την 19in ενισχύοντας άνεση, και τελική ταχύτητα, θα φτάνει τα 175, και θα επηρεάζει λίγο την κατανάλωση. -
Δεν έχω παρά να χαιρετήσω τον νεορεαλιζμό της Τουότα, όσο αφορά τις επιλογές τροχών. Τα έχουμε ξαναπεί, ο κοζμάκης, ο κάγκουρας πλατύπους δηλαδή, θέλει χοντρό ζαντολάστιχο. Ας καίει,ας κοστίζει, ας ακούγεται, ας κοπανάει.
Και τα αγύριγα κεφάλια,οι ιάπωνες, που συνήθως κάνουν ότι θέλουν αυτοί, έτειναν αυτή την φορά ευήκοα ώτα στο πάγιο αίτημα των πελατών τους.
Και εις ανώτερα. Είθε το επόμενο μοντέλο να ξεκινάει το απλό τις 18" και το σπέσιαλ να φτάνει στις 21", το δε gazoo racing στις 22,5". Τρέμετε ρενώ και όπελ, στο εξής τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο... -
Είπαμε όλα τα toyota βγαίνουν dtm ready.
Τα ελαστικά μικρού πλάτους, μεγάλης διαμέτρου τροχού, μεγάλης διαμέτρου ζάντας πιθανώς βοηθάνε στις μετρήσεις των ρυπων;
Τα έχουμε δει σε οχήματα που σκοπεύουν σε οικονομία όπως το νέο prius ή το i3Στο chr πάντως θα χωράει κ 16αρα που σημαίνει οτι θα μπορούσε κανείς να βάλει μόνος του την 215/70/16 που έχει ακριβώς την ίδια διάμετρο τροχού με την 19in. Έτσι θα έχει ένα γενναίο 150mm sidewall για τους βρωμοδρομους μας.
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Είπαμε όλα τα toyota βγαίνουν dtm ready.
Τα ελαστικά μικρού πλάτους, μεγάλης διαμέτρου τροχού, μεγάλης διαμέτρου ζάντας πιθανώς βοηθάνε στις μετρήσεις των ρυπων;
Τα έχουμε δει σε οχήματα που σκοπεύουν σε οικονομία όπως το νέο prius ή το i3Στο chr πάντως θα χωράει κ 16αρα που σημαίνει οτι θα μπορούσε κανείς να βάλει μόνος του την 215/70/16 που έχει ακριβώς την ίδια διάμετρο τροχού με την 19in. Έτσι θα έχει ένα γενναίο 150mm sidewall για τους βρωμοδρομους μας.
Φοράνε μικρή ζάντα τα Toyota, τα λέτε παππουδίστικα, φοράνε μεγάλη ζάντα τα Toyota τα λέτε καγκουρικα...
Πέραν της πλάκας, θεωρώ ότι με 16αρα το νέο C-HR, όπως και το τωρινό, θα είναι σαν "κουτσό" αισθητικά και μαλλον θα χανει και στον οδηγικό τομέα και είναι κρίμα, γιατί με την ανάρτησή του καλύπτει άνετα και σπορ ανησυχίες.
Οι καταναλώσεις που ανακοινώνει η Toyota για setup με 18αρες και 19ρες ζάντες επαληθεύονται άνετα στην πράξη, οπότε δεν χρειάζονται αλχημείες με μικρότερες ζάντες, για να "βγουν" τα νούμερα στις μετρήσεις.
Συν τοις άλλοις, απο προσωπική εμπειρία, έχοντας οδηγησει C-HR με 18ρες και 19ρες για αρκετες χιλιάδες km, καταλήγω στο συμπέρασμα οτι τα πατώματα και οι αναρτήσεις των σύγχρονων Toyota δεν έχουν θέμα κοπανηματος με ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου, διατηρώντας πολύ καλή ισορροπία κρατήματος-άνεσης. -
Όσο καλή δουλειά και αν κάνει η ανάρτηση στην απόσβεση το μεγαλύτερο προφίλ βοηθάει αρκετά, ειδικά αν μένεις σε περιοχή με κακή οδοστρωση.
Θα ήθελα να δω πως θα έδειχνε πάντως μια μαυρη rpf1 16in στο chr.
-
Όσο καλή δουλειά και αν κάνει η ανάρτηση στην απόσβεση το μεγαλύτερο προφίλ βοηθάει αρκετά, ειδικά αν μένεις σε περιοχή με κακή οδοστρωση.
Μαύρη είναι η λέξη κλειδί , θα δείχνει ΓΑΜΑΤΑ !
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Μαύρη είναι η λέξη κλειδί , θα δείχνει ΓΑΜΑΤΑ !
Προσωπικά, το θεωρώ μαύρο χάλι το συγκεκριμένο, ειδικά με τις προεκτάσεις των πλαστικών φρυδιών, που οπτικά κάνουν τους θόλους να δείχνουν ακόμα μεγαλύτεροι και τις ζάντες αντίστοιχα μικρότερες.
Βέβαια, γούστα είναι αυτά...
Toyota C-HR 2023