-
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Ένα ενδιαφέρον συγκριτικό τεστ του C-HR με το αντίστοιχο Kona Hybrid από το site που μας φιλοξενεί:
Το c-hr πολυ καλυτερο αλλα δεν εχει χωρους δυστυχως.Το κονα εχει θεματα γενικα ξεκινησε και με ανακληση για το abs
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Ένα ενδιαφέρον συγκριτικό τεστ του C-HR με το αντίστοιχο Kona Hybrid από το site που μας φιλοξενεί:
Το c-hr πολυ καλυτερο αλλα δεν εχει χωρους δυστυχως.Το κονα εχει θεματα γενικα ξεκινησε και με ανακληση για το abs
Γιατί είναι τόσο ψόφιο το Kona; Τι 11,2 sec για 0-100;
-
@supergeorge said in Toyota C-HR 2023:
C-HR, ατμοσφαιρικός 98 ίππoυς + ηλεκτρικό μοτέρ 94 ίππων
Hyundai Kona Hybrid, ατμοσφαιρικός 105 ίππων + ηλεκτρικό μοτέρ 43 ίππων,Δλδ το kona έχει πολύ μικρότερο ηλεκτρικό μοτέρ, ούτε τα μισά άλογα.
-
@a-d-p said in Toyota C-HR 2023:
C-HR, ατμοσφαιρικός 98 ίππoυς + ηλεκτρικό μοτέρ 94 ίππων
Hyundai Kona Hybrid, ατμοσφαιρικός 105 ίππων + ηλεκτρικό μοτέρ 43 ίππων,Δλδ το kona έχει πολύ μικρότερο ηλεκτρικό μοτέρ, ούτε τα μισά άλογα.
Ήταν λανθασμένη η διατύπωσή μου. Εννοούσα γιατί το έκαναν τόσο ψόφιο.
-
Γιατί ειναι ένα μέτριο υβρίδιο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τα 25+ χρόνια εμπειρίας της Τογιότα πάνω στα υβρίδια.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Γιατί ειναι ένα μέτριο υβρίδιο που δεν μπορεί να συγκριθεί με τα 25+ χρόνια εμπειρίας της Τογιότα πάνω στα υβρίδια.
Προφανώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Toyota ή τα Honda, που θεωρώ ότι είναι οι μόνες υλοποιήσεις σε HEV που αξίζει να αγοράσεις, αλλά τουλάχιστον στα μεγαλύτερα αδέρφια τους έχουν βάλει κινητήρες με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις.
Εδώ μιλάμε για τάφο.
-
Τεσπα, το έκαναν μέτριο, ας το έδιναν τουλάχιστον και σε μέτρια τιμή , σε αυτήν την τιμή δεν βλέπω το λόγο να το προτιμήσω έναντι κάποιου Toyota με τον 1,8.
PS. @gatoz από το 2025 συμπληρώνω κ μπορώ να βγω σύνταξη όποτε θέλω
-
Προφανώς και δεν μπορεί να συγκριθεί με τα Toyota ή τα Honda, που θεωρώ ότι είναι οι μόνες υλοποιήσεις σε HEV που αξίζει να αγοράσεις, αλλά τουλάχιστον στα μεγαλύτερα αδέρφια τους έχουν βάλει κινητήρες με αξιοπρεπέστατες επιδόσεις.
Εδώ μιλάμε για τάφο.
Αν θυμάμαι καλά και με το Tucson με τα 235 άλογα, ο @dimsabas δεν είχε μείνει ευχαριστημένος.
Στα μοντέλα MY25 έχουν ρίξει την ιπποδύναμη στα 215
-
Ήταν το PHEV με τα 265. Δεν έχω οδηγήσει τη full hybrid έκδοση.
-
@dimsabas said in Toyota C-HR 2023:
Ήταν το PHEV με τα 265. Δεν έχω οδηγήσει τη full hybrid έκδοση.
Οκ. Γράψτε λάθος
-
Βρε παιδια εχω μια απορια.
Γιατι τοσα chr 2ης γενειας ελαφρως μτχ απο ιδιωτες? -
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Γιατι τοσα chr 2ης γενειας ελαφρως μτχ απο ιδιωτες?πικρα πολυ, ε, ειπανε να χαρουνε λιγο
-
Eίναι συχνό φαινόμενο πλέον. Πιστεύω έχει να κάνει με τα άλματα τιμών των νέων ιχ. Οπότε ο άλλος μπαίνει στη σκέψη να το χώσει, κι ας είναι 3-4 ετών μετάχειρο, ακόμη στο στρώσιμο δηλαδή. Και μετά να πάρει κάποιο άλλο, ή να ποντάρει στις επιδοτήσεις των ηλεκτρικών.
-
@gatoz said in Toyota C-HR 2023:
πικρα πολυ, ε, ειπανε να χαρουνε λιγο
Αχαχαχα ειλικρινα φιλε δεν περιμενα αλλη απαντηση
-
@dstou said in Toyota C-HR 2023:
Eίναι συχνό φαινόμενο πλέον. Πιστεύω έχει να κάνει με τα άλματα τιμών των νέων ιχ. Οπότε ο άλλος μπαίνει στη σκέψη να το χώσει, κι ας είναι 3-4 ετών μετάχειρο, ακόμη στο στρώσιμο δηλαδή. Και μετά να πάρει κάποιο άλλο, ή να ποντάρει στις επιδοτήσεις των ηλεκτρικών.
Ναι ρε φιλε αλλα εδω μιλαμε για το καινουργιο οχι για 3 ετων .
Ισως να μην ηταν αυτο περιμεναν.
Ισως οικονομικο
Ισως......... -
Γιατι τοσα chr 2ης γενειας ελαφρως μτχ απο ιδιωτες?5 βλέπω στο car, το ένα από έμπορο....δεν τα λες κ πολλά αναλογικά με τις πωλήσεις που κάνει.
Κάποιος ήθελε να τρέχει πάνω από 170, κάποιος άλλος έχασε τη δουλειά του μέχρι να παραλάβει και σε κάποιον άλλο απλά δεν του άρεσε. -
Γιατι τοσα chr 2ης γενειας ελαφρως μτχ απο ιδιωτες?5 βλέπω στο car, το ένα από έμπορο....δεν τα λες κ πολλά αναλογικά με τις πωλήσεις που κάνει.
Κάποιος ήθελε να τρέχει πάνω από 170, κάποιος άλλος έχασε τη δουλειά του μέχρι να παραλάβει και σε κάποιον άλλο απλά δεν του άρεσε.Είναι πολύ περισσότερα από 5
-
@kozani76 said in Toyota C-HR 2023:
Κάποιος ήθελε να τρέχει πάνω από 170, κάποιος άλλος έχασε τη δουλειά του μέχρι να παραλάβει και σε κάποιον άλλο απλά δεν του άρεσε.Είναι πολύ περισσότερα από 5
χοντρικα, με εως 50000km και χωρις την τελευταια γενιαμ ειναι πανω απο 100!!!!
-
Γιατι τοσα chr 2ης γενειας ελαφρως μτχ απο ιδιωτες?Γιατί πολλοί τα πήραν με το σκεπτικό ότι θα έχει πάλι 12 μήνες χρόνο παράδοσης, ώστε μετά να τα πουλήσουν με καπέλο, οτι έκαναν και με το Γιάρις. Αλλά μάλλον η ζήτηση δεν ειναι τόσο μεγάλη και η αναμονή ειναι ακόμα λογική (κάπου 3 μήνες μαξ) και έτσι τι να τα κάνουν, τα πουλάνε.
-
Aν πεσουν πολυ οι τιμες θα με ενδιαφερει και μενα.
Toyota C-HR 2023