-
@groover1972 said in Toyota C-HR 2023:
@scorpio571 said in Toyota C-HR 2023:
Μόλις έκανα test drive (full option version). Εντυπώσεις στα γρήγορα:
- πολύ στιβαρή αίσθηση, αίσθηση ασφάλειας (ίσως βελτιωμένο απο το προηγούμενο)
- αναρτήσεις νομίζω ένα κλικ βελτιωμένες - ίσως λίγο πιο σπορτ όμως
- πολύ καλη θέση οδήγησης και καλό τιμόνι
- καλή αίσθηση ποιότητας στην καμπίνα
- οθόνη και ψηφιακά όργανα πολύ βοηθητικά και καλή ανάλυση
- το ζόρισμα του κινητήρα συνεχίζει (ανηφόρες, επιτάχυνση)
- δεν έχεις την ίδια αίσθηση επιτάχυνσης με τα συμβατικά αυτοκίνητα (κάπως σαν 'πατινάρισμα'?)
- οι μπροστά θέσεις ειναι κάπως περιοριστικές - αλλά οχι άβολες
Γενικά πολύ καλή αίσθηση και πολύ άνετη οδήγηση και μέσα σε κίνηση με stop and go. Θετικές εντυπώσεις και σίγουρα αρκετά βελτιωμένο απ το προηγούμενο.
Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
πίσω έκατσες ή έβαλες να κάτσουν κάποιοι;
Πίσω έχει χώρο για τα πόδια, όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα είμαι 188 cm και τα γόνατά μου είχαν σχεδόν 10 πόντους απόσταση από το κάθισμα του οδηγού, το οποίο είχα ρυθμίσει στα μέτρα μου.
Για εμένα το πρόβλημα είναι η ορατότητα από τα πίσω παράθυρα. Τα παιδιά ειδικά δε βλέπουν τίποτα.
-
@supergeorge said in Toyota C-HR 2023:
@scorpio571 said in Toyota C-HR 2023:
Μόλις έκανα test drive (full option version). Εντυπώσεις στα γρήγορα:
- πολύ στιβαρή αίσθηση, αίσθηση ασφάλειας (ίσως βελτιωμένο απο το προηγούμενο)
- αναρτήσεις νομίζω ένα κλικ βελτιωμένες - ίσως λίγο πιο σπορτ όμως
- πολύ καλη θέση οδήγησης και καλό τιμόνι
- καλή αίσθηση ποιότητας στην καμπίνα
- οθόνη και ψηφιακά όργανα πολύ βοηθητικά και καλή ανάλυση
- το ζόρισμα του κινητήρα συνεχίζει (ανηφόρες, επιτάχυνση)
- δεν έχεις την ίδια αίσθηση επιτάχυνσης με τα συμβατικά αυτοκίνητα (κάπως σαν 'πατινάρισμα'?)
- οι μπροστά θέσεις ειναι κάπως περιοριστικές - αλλά οχι άβολες
Γενικά πολύ καλή αίσθηση και πολύ άνετη οδήγηση και μέσα σε κίνηση με stop and go. Θετικές εντυπώσεις και σίγουρα αρκετά βελτιωμένο απ το προηγούμενο.
Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα επανέλθω.
πίσω έκατσες ή έβαλες να κάτσουν κάποιοι;
Πίσω έχει χώρο για τα πόδια, όπως έγραψα και σε προηγούμενο μήνυμα είμαι 188 cm και τα γόνατά μου είχαν σχεδόν 10 πόντους απόσταση από το κάθισμα του οδηγού, το οποίο είχα ρυθμίσει στα μέτρα μου.
Για εμένα το πρόβλημα είναι η ορατότητα από τα πίσω παράθυρα. Τα παιδιά ειδικά δε βλέπουν τίποτα.
καλα λιγο δυσκολο να χωρουσες εκει πισω ανετα.Απο μπροστα εξωτερικα σου αρεσει το καινουριο C-HR?
-
Το είδα τις προάλλες.
Έχει δίκιο. Χωρας πίσω αν είσαι άνω του 182-185 χωρίς να ακουμπάς τα γόνατα στο κάθισμα
Η θέση οδήγησης είναι εκπληκτική. Η ποιότητα μια χαρά. Πραγματικά δύο δευτερόλεπτα κάθησα να δω τα πλαστικά.... Ήταν καλά και αυτό φτάνει.
Η θέση συνοδηγού είναι όντως στενή λόγω του ταμπλό. Από την άλλη θηλυκές υπάρξεις κάθονται εκει, είναι αρκετά πιο μικροκαμωμένες, πιστεύω θα ναι καλά.
Γενικά το αυτοκίνητο χρειάζεται την πανοραμική. Είναι must εξοπλισμός.
Από κοντά εξωτερικά είναι πραγματικά σαν concept car
Υ.γ οι χειρολαβές σε τρομάζουν με τον θόρυβο που κάνουν. Αν το είχα αγοράσει και πήγαινα να μπω μέσα με καφέ, τυρόπιτα, χαρτοπετσέτες και χυμό στο χέρι μπορεί και να μου έπεφταν πάνω μου, και από την δυσκολία να το ανοίξω με ένα χέρι και από τον θόρυβο που κάνουν όταν ανοίγουν όλες μαζι.
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Το είδα τις προάλλες.
Έχει δίκιο. Χωρας πίσω αν είσαι άνω του 182-185 χωρίς να ακουμπάς τα γόνατα στο κάθισμα
Η θέση οδήγησης είναι εκπληκτική. Η ποιότητα μια χαρά. Πραγματικά δύο δευτερόλεπτα κάθησα να δω τα πλαστικά.... Ήταν καλά και αυτό φτάνει.
Η θέση συνοδηγού είναι όντως στενή λόγω του ταμπλό. Από την άλλη θηλυκές υπάρξεις κάθονται εκει, είναι αρκετά πιο μικροκαμωμένες, πιστεύω θα ναι καλά.
Γενικά το αυτοκίνητο χρειάζεται την πανοραμική. Είναι must εξοπλισμός.
Από κοντά εξωτερικά είναι πραγματικά σαν concept car
Υ.γ οι χειρολαβές σε τρομάζουν με τον θόρυβο που κάνουν. Αν το είχα αγοράσει και πήγαινα να μπω μέσα με καφέ, τυρόπιτα, χαρτοπετσέτες και χυμό στο χέρι μπορεί και να μου έπεφταν πάνω μου, και από την δυσκολία να το ανοίξω με ένα χέρι και από τον θόρυβο που κάνουν όταν ανοίγουν όλες μαζι.
Έχεις δίκιο για τις χειρολαβές, ξέχασα να το αναφέρω. Όταν είσαι μέσα κι έχεις κλείσει την πόρτα σε άσχετη φάση κλείνουν και κάνουν μεγάλο θόρυβο.
-
Εγώ νόμιζα πως μου έπεσε κάτι στο αυτοκίνητο και την υπόλοιπη ώρα έψαχνα να δω τι μου έπεσε. Τόσο θόρυβο κάνουν. Σαν να σου πέφτει το κινητό στα πλάγια από το κάθισμα πάνω στα πλαστικά.
Με λυπήθηκε ένα παλικάρι και μου είπε ότι θα μου δώσει 5 ευρώ αν σταματήσω να ψάχνω γιατί τον ζαλισα. Ήταν οι χειρολαβές!
-
Ακουγεται οτι το C-HR ειναι το αγαπημενων των ληστων.Θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που εχει keyless entry μπορεις απλα με μια θηκη στο κλειδι να το προστατευσεις να μη σου κλεψουν τον κωδικο?Γενικα αν δε το εχεις σε παρκινγκ κλειστο εισαι καταδικασμενος?Εστω και για ενα μηνα διακοπες πχ που θα πας και θα το εχεις εκτος παρκινγκ?Εβλεπα σε ενα βιντεο το auto pilot (ας πουμε) του C-HR και ομολογω πως ηταν αρκετα καλο.Σε σχεση με τα κορεατικα πχ
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Ακουγεται οτι το C-HR ειναι το αγαπημενων των ληστων.Θα ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που εχει keyless entry μπορεις απλα με μια θηκη στο κλειδι να το προστατευσεις να μη σου κλεψουν τον κωδικο?Γενικα αν δε το εχεις σε παρκινγκ κλειστο εισαι καταδικασμενος?Εστω και για ενα μηνα διακοπες πχ που θα πας και θα το εχεις εκτος παρκινγκ?Εβλεπα σε ενα βιντεο το auto pilot (ας πουμε) του C-HR και ομολογω πως ηταν αρκετα καλο.Σε σχεση με τα κορεατικα πχ
Το keyless entry system μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω συγκεκριμένης απλής διαδικασιας, που περιγράφεται στο manual.
Επίσης, ακόμα και αν είναι ενεργό το Keyless, εφοσον το κλειδί τοποθετηθεί σε μεταλλικό κουτί Faraday, δεν εκπέμπει σήμα, ώστε να μπορεί ο κλέφτης να ανοίξει και να ενεργοποιήσει το συτοκινητο.
Προσωπικά, ανεξαρτήτως keyless, δεν θα άφηνα ένα C-HR εκτός κλειστού parking και ασφαλώς θα το είχα πάντα ασφαλισμένο για ολική/μερική κλοπή.
Δυστυχώς, ολα τα αυτοκίνητα κλέβονται, είναι να μη στο βάλουν στο μάτι... -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Το keyless entry system μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω συγκεκριμένης απλής διαδικασιας, που περιγράφεται στο manual.
Επίσης, ακόμα και αν είναι ενεργό το Keyless, εφοσον το κλειδί τοποθετηθεί σε μεταλλικό κουτί Faraday, δεν εκπέμπει σήμα, ώστε να μπορεί ο κλέφτης να ανοίξει και να ενεργοποιήσει το συτοκινητο.
Προσωπικά, ανεξαρτήτως keyless, δεν θα άφηνα ένα C-HR εκτός κλειστού parking και ασφαλώς θα το είχα πάντα ασφαλισμένο για ολική/μερική κλοπή.
Δυστυχώς, ολα τα αυτοκίνητα κλέβονται, είναι να μη στο βάλουν στο μάτι...κατσε το κλειδι το συγκεκριμενο ποτε ειναι ενεργο?Ολη την ωρα δεν ειναι?Και αν ειναι απενεργοποιημενο πως θα παρει σημα να ξεκινησει μετα?
-
Δυστυχώς, ολα τα αυτοκίνητα κλέβονται, είναι να μη στο βάλουν στο μάτι...κατσε το κλειδι το συγκεκριμενο ποτε ειναι ενεργο?Ολη την ωρα δεν ειναι?Και αν ειναι απενεργοποιημενο πως θα παρει σημα να ξεκινησει μετα?
By default το keyless είναι ενεργοποιημένο, οπότε ανοίγεις - κλεινεις το αυτοκίνητο αγγίζοντας την χειρολαβη, χωρίς να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί στο κλειδί.
Αν απενεργοποιηθεί το Keyless, το αυτοκίνητο ανοίγει-κλείνει με πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού στο κλειδί.
Το αυτοκίνητο ούτως ή αλλως ανάβει και σβήνει με πάτημα του διακόπτη start stop, ανεξαρτήτως του αν είναι ή όχι ενεργό το keyless, αρκεί το κλειδί να βρίσκεται μέσα στην καμπίνα. -
By default το keyless είναι ενεργοποιημένο, οπότε ανοίγεις - κλεινεις το αυτοκίνητο αγγίζοντας την χειρολαβη, χωρίς να πατήσεις το αντίστοιχο κουμπί στο κλειδί.
Αν απενεργοποιηθεί το Keyless, το αυτοκίνητο ανοίγει-κλείνει με πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού στο κλειδί.
Το αυτοκίνητο ούτως ή αλλως ανάβει και σβήνει με πάτημα του διακόπτη start stop, ανεξαρτήτως του αν είναι ή όχι ενεργό το keyless, αρκεί το κλειδί να βρίσκεται μέσα στην καμπίνα.εσυ πως πιστευεις οτι τα κλεβουν γενικα?ολο ακουγονται κλοπες.Αν βαλεις ενα αντικλεπτικο στο τιμονι (αυτο που δεν μπορει να το γυρισει) βοηθαει?
-
Παιδια μην τρελενεστε με το keyless entry.
Σιγά μην κουβαλάνε οι τσιγγάνοι λαπτοπ και κεραίες για να σου σκαναρουν το σπίτι.
Το να μπούνε είναι το πιο απλό...
Youtube Video -
Καταρχάς πώς σας κάνει καρδιά να αφήνετε στο δρόμο το καμάρι σας των 30 - 35k €;;;;;;;;
Και δε μιλάω για τους κλέφτες, μιλάω για τον ήλιο, τα καιρικά φαινόμενα, τους άσχετους που παρκάρουν - ξεπαρκάρουν δίπλα στο αγαπημένο μας αμαξάκι, τον κάθε κακόβουλο γείτονα ή περαστικό που ζηλεύει τη λάμψη του.
Προσωπικά αν δεν είχα κλειστό πάρκινκ μόνο μετάχειρο c4 του 15 - 16 με 10 - 12 χιλιάρικα max. -
Η πρώτη γρατζουνιά (σαν την πρωτη αγάπη ένα πράμα) είναι δύσκολη...
Μετά συνηθίζεις -
Μπα για κάποιους κολλημένους σαν εμένα όλες οι γρατζουνιές είναι μαχαιριές στην καρδιά.
-
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Μπα για κάποιους κολλημένους σαν εμένα όλες οι γρατζουνιές είναι μαχαιριές στην καρδιά.
-
Σε νιώθω.... Η γυναίκα μου έκανε πριν λίγες μέρες μια τελειωτική μαχαίρια! Άνοιξε την πόρτα συνοδηγού με όλη την φόρα πάνω σε γωνία ενός καγκελου.
Αποτέλεσμα έφτασε έως λαμαρίνα!
Εκείνη την ώρα την άφησα στην δουλειά με ένα ψεύτικο χαμόγελο και χωρίς σαγαπω καρδιά μου.
Μολις έφυγε, έκλαιγα σαν μικρό παιδί... -
Πλάκα κάνεις.
Εμένα θα τα άκουγε κανονικά. Σιγά μη χαμογελώ κιόλας
-
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
Σε νιώθω.... Η γυναίκα μου έκανε πριν λίγες μέρες μια τελειωτική μαχαίρια! Άνοιξε την πόρτα συνοδηγού με όλη την φόρα πάνω σε γωνία ενός καγκελου.
Εκείνη την ώρα την άφησα στην δουλειά με ένα ψεύτικο χαμόγελο και χωρίς σαγαπω καρδιά μου.
Μολις έφυγε, έκλαιγα σαν μικρό παιδί...σας νιώθω. Μόλις βρήκα μια διπλή παράλληλη γρατζουνιά, από τον καθρέπτη έως την χειρολαβή... εννοείται από κλειδί. Δεν πολυφαίνεται, αλλά είναι βαθειά, πιάνει το νύχι. Δεν έκλαψα αλλά νευρίασα αρκετά... Δεν έχουμε όλοι κλειστό γκαράζ...
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Πλάκα κάνεις.
Εμένα θα τα άκουγε κανονικά. Σιγά μη χαμογελώ κιόλας
Τα άκουσε μετά... Γιατί εκείνη την ώρα δεν βγήκα να το δω! Και μου λέει...στείλε μου τον λογαριασμό!
Η απάντηση μου ήταν απλά: με απόδειξη ή τιμολόγιο;
Μετά το πήρα λίγο στην πλάκα για να μην μείνω από 3ο εγκεφαλικό -
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
Μολις έφυγε, έκλαιγα σαν μικρό παιδί...σας νιώθω. Μόλις βρήκα μια διπλή παράλληλη γρατζουνιά, από τον καθρέπτη έως την χειρολαβή... εννοείται από κλειδί. Δεν πολυφαίνεται, αλλά είναι βαθειά, πιάνει το νύχι. Δεν έκλαψα αλλά νευρίασα αρκετά... Δεν έχουμε όλοι κλειστό γκαράζ...
Πόσο εκνευριστικο είναι...ο κάθε κομπλεξικος που βλέπει ένα καινούριο αμάξι ή ένα καλοσυντηρημενο και θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου....
Toyota C-HR 2023