-
Γεια σας,
Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο και χρειάζομαι βοήθεια γιατί οι επιλογές είναι αρκετές, οι πληροφορίες άπειρες και το κεφάλι μου πάει να σπάσει.
Ψάχνω για μικρομεσαίο hatchback ή "B-suv", αξιόπιστο, με κινητήρα που να μπορεί να πάει άνετα το φορτωμένο αυτοκίνητο ένα ταξιδάκι και με αξιόλογο πακέτο εξοπλισμού. Επίσης να μην έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης.
Έως τώρα έχω δει απο κοντά C3, Stonic, i30. Απο αυτά μου άρεσε το i30 και έπειτα το stonic.
Δεν με ξετρέλαναν απλά δεν τα απέρριψα με την πρώτη.
Με βάση τα κριτήρια που ανέφερα έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση; -
#vitara
-
Vitara νομίζω πως υπάρχει καθυστέρηση αρκετών μηνών δυστυχώς. θα το εξακριβώσω αύριο
-
i30, 1500, 160hp
to_vitara_troei_skoni
-
@eleth said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Γεια σας,
Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο και χρειάζομαι βοήθεια γιατί οι επιλογές είναι αρκετές, οι πληροφορίες άπειρες και το κεφάλι μου πάει να σπάσει.
Ψάχνω για μικρομεσαίο hatchback ή "B-suv", αξιόπιστο, με κινητήρα που να μπορεί να πάει άνετα το φορτωμένο αυτοκίνητο ένα ταξιδάκι και με αξιόλογο πακέτο εξοπλισμού. Επίσης να μην έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης.
Έως τώρα έχω δει απο κοντά C3, Stonic, i30. Απο αυτά μου άρεσε το i30 και έπειτα το stonic.
Δεν με ξετρέλαναν απλά δεν τα απέρριψα με την πρώτη.
Με βάση τα κριτήρια που ανέφερα έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση;Τι σχέση έχει το Β C3 που τερματίζει στα 20-21000 με το ι30 που ξεκινάει πολύ ψηλότερα μια και είναι επόμενη κατηγορία ?
Επίσης το Στόνικ είναι ενδιάμεσα.
Στα 25000 θα κοιτάξεις το 3 αιρκρος όχι το μικρό
-
@eleth said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Vitara νομίζω πως υπάρχει καθυστέρηση αρκετών μηνών δυστυχώς. θα το εξακριβώσω αύριο
Γενικά όλα τα σουζουκι τρώνε απίστευτες καθυστερήσεις και αυξήσεις.
Οικογενειακή φιλη περιμένει από Σεπτέμβριο το ignis και της είπαν για 1200 ευρώ αύξηση.
Ψάχνετε και αυτή ως παραδόπιστη για το ότι αλλά συμφώνησε κλπ.
Δεν υπάρχει η μαλακια και η κουτοπονηριά του έλληνα -
@iceman7 said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Γενικά όλα τα σουζουκι τρώνε απίστευτες καθυστερήσεις και αυξήσεις.
Οικογενειακή φιλη περιμένει από Σεπτέμβριο το ignis και της είπαν για 1200 ευρώ αύξηση.Τα ignis/swift αργούν γιατί έρχονται από japan.
Τα Vitara/scross από ότι βλέπω είναι πάλι στο 5-6μηνο.Στα λεφτά που ζητάει ο φίλος, θα κοίταζα πάλι το i30... DISTINCTIVE 1.5T 48V 159hp 7-DCT νομίζω τα έχει όλα.
-
Όλα μπορούν να πάνε ένα ταξιδάκι φορτωμένα. Είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεσαι κάτι οδηγοκεντρικό όπως το αυτόματο i30 των 160 ίππων; Άλλο τι θα επιλέγαμε εμείς με τα δικά μας κριτήρια κι άλλο τι ταιριάζει σε κάποιον άλλο.
Ο εξοπλισμός ασφάλειας του Yaris Cross περιλαμβάνει συστήματα που δεν έχει ο ανταγωνισμός, νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με τα θέλω σου. Καίει πολύ λιγότερο από τα άλλα, είναι και ψηλό, αλλά και πολύ πιο αγχολυτικό στην καθημερινή μετακίνηση. -
@dimsabas said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Όλα μπορούν να πάνε ένα ταξιδάκι φορτωμένα. Είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεσαι κάτι οδηγοκεντρικό όπως το αυτόματο i30 των 160 ίππων; Άλλο τι θα επιλέγαμε εμείς με τα δικά μας κριτήρια κι άλλο τι ταιριάζει σε κάποιον άλλο.
Ο εξοπλισμός ασφάλειας του Yaris Cross περιλαμβάνει συστήματα που δεν έχει ο ανταγωνισμός, νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με τα θέλω σου. Καίει πολύ λιγότερο από τα άλλα, είναι και ψηλό, αλλά και πολύ πιο αγχολυτικό στην καθημερινή μετακίνηση.Tα συστηματα του YC που ακριβως τα χρησιμοποιείς καθημερινά ;
-
Το adaptive cruise control με αυτόματο σταμάτα-ξεκίνα στο μποτιλιάρισμα; Εν δυνάμει παντού.
-
Το adaptive cruise control με αυτόματο σταμάτα-ξεκίνα στο μποτιλιάρισμα; Εν δυνάμει παντού.
Ελα να το χρησιμοποιήσεις στην Κηφισίας τότε!
Ρε σεις πλακα μου κανετε;
Συστήματα για ταξίδια σε αμαξάκι πόλης.
Και ευκολίες καθημερινές απούσες...Αν δεν ήταν ο υβριδισμός και το αυτόματο απατο θα πήγαινε !
-
@iceman7 said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Ελα να το χρησιμοποιήσεις στην Κηφισίας τότε!
Στην Κηφισίας δεν δουλεύει γιατί οι άλλοι οδηγοί οδηγούν σα μα ....
-
@criuser said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Τι σχέση έχει το Β C3 που τερματίζει στα 20-21000 με το ι30 που ξεκινάει πολύ ψηλότερα μια και είναι επόμενη κατηγορία ?
Επίσης το Στόνικ είναι ενδιάμεσα
Στα 25000 θα κοιτάξεις το 3 αιρκρος όχι το μικρό
Δικό μου λάθος, ήθελα να γράψω πως είδα τα C3 και C3 aircross. Προτιμώ το i30!
@antonakis said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Τα ignis/swift αργούν γιατί έρχονται από japan.
Τα Vitara/scross από ότι βλέπω είναι πάλι στο 5-6μηνο.Στα λεφτά που ζητάει ο φίλος, θα κοίταζα πάλι το i30... DISTINCTIVE 1.5T 48V 159hp 7-DCT νομίζω τα έχει όλα.
Αν πάω τελικά στο i30 εκεί θα πάω αλλά με μηχανικό κιβώτιο
Ο εξοπλισμός ασφάλειας του Yaris Cross περιλαμβάνει συστήματα που δεν έχει ο ανταγωνισμός, νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με τα θέλω σου. Καίει πολύ λιγότερο από τα άλλα, είναι και ψηλό, αλλά και πολύ πιο αγχολυτικό στην καθημερινή μετακίνηση.Για το yaris cross καλό 2024
-
Προφανώς... αλλά ο άνθρωπος λέει ότι του άρεσε. Τι άλλο να του προτείνεις σε αυτά τα λεφτά.
Το YC είναι υπέροχο αυτοκίνητο, αλλά έχει χρόνο αναμονής στο θεό, εκτός αν πετύχεις ακύρωση και τα περισσότερα άλλα έχουν περάσει το όριο των 25.000 ....Προφανώς παίζει ρόλο η χρήση στην τελική. Όσο και η άποψη του τελικού ιδιοκτήτη.
Υ.Γ. και της γυναίκας του.
-
Προφανώς το i30 είναι το καλύτερο από όσα αναφέρθηκαν.
-
#mono_vitara
-
Και το i30 και το stonic δεν πάνε πίσω σε πλαστικούρα πάντως σε σχέση με το yaris cross. Για να μην λέμε μόνο για την Toyota.
Σαφώς όμως οι χαμηλότερες τιμές των Kia-Hyundai δείχνουν ότι οι Κορεάτες αναγνωρίζουν την πραγματικότητα των αυτοκινήτων που πουλάνε και άρα δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στον πελάτη. -
Δεν είμαι αυτός που θα υποστηρίξει τα VAG,αλλά τα Skoda B-suv και hatch (Kamiq, Scala) αφού δεν έχεις υποχρεωτικό το αυτόματο στις επιλογές σου,γιατί δεν τα κοιτάς;
Eυρύχωρα για ταξίδι,ποιοτικό εσωτερικό και στον εξοπλισμό Style είναι κάτω από 24-25.000.Δεν ξέρω αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα βέβαια.
-
@antonakis said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Στην Κηφισίας δεν δουλεύει γιατί οι άλλοι οδηγοί οδηγούν σα μα ....
Μια χαρά δουλεύει. Το ACC προσωπικά το χρησιμοποιώ 90% στην πόλη και 10% σε ταξίδι.
-
Να το πω;
Μη με βαρέσετε ομως.....
Bmw 116 στα 23000 περίπου.
Μικρομεσαίο,άνετο ταξίδι ,ποιοτικό και καλός εξοπλισμός .
Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€