Vitara νομίζω πως υπάρχει καθυστέρηση αρκετών μηνών δυστυχώς. θα το εξακριβώσω αύριο
Best posts made by eleth
-
RE: Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€
-
RE: VW Tiguan 2016
@fanis75 said in Nέο VW Tiguan:
Είναι άμεσου ψεκασμού, για αυτό.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με ηρέμησες!
Latest posts made by eleth
-
@kapelis said in Nέο VW Tiguan:
Κάνε 2 test....
1 όταν παίζει ράδιο πατάς μια το στρογγυλό κουμπί και κάνει mute τον ήχο ράδιο.
2 επιλέγεις media και επιλέγεις άλλη πηγή ήχου στην οποία δεν έχεις τίποτα να παιξει- Με ένα γρήγορο πάτημα δεν κάνει τίποτα, αν το κρατήσω λίγο παραπάνω κλείνει όλο το σύστημα
- Αυτο δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά λογικά θα λειτουργεί
@fenderiarhs said in Nέο VW Tiguan:
@kapelis said in Nέο VW Tiguan:
Κάνε 2 test....
1 όταν παίζει ράδιο πατάς μια το στρογγυλό κουμπί και κάνει mute τον ήχο ράδιο.
2 επιλέγεις media και επιλέγεις άλλη πηγή ήχου στην οποία δεν έχεις τίποτα να παιξειΕγω απλα χαμηλωνω τον ηχο. Ο ηχος της πλοηγησης ειναι ανεξαρτητος.
Δεν το ήξερα πως ο ήχος της πλοήγησης είναι ανεξάρτητος. Οπότε απλά χαμηλώνω φωνή και είμαι κομπλέ. Θα το δοκιμάσω για επιβεβαίωση.
Όχι πως θα βγει άκρη αλλά ας ρωτήσω: Πρώτα λάδια πότε λέτε να αλλάξω; Έχω διαβάσει όλες τις απόψεις. Κράτα τα γιατί τα εργοστασικά έχουν πρόσθετα για το στρώσιμο, άλλαξε τα να φύγουν τα γρέζια κλπ
Λέω να τα αλλάξω κοντά στα 2.000 χλμ για να είμαι κάπου ενδιάμεσα. -
@fanis75 said in Nέο VW Tiguan:
Είναι άμεσου ψεκασμού, για αυτό.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, με ηρέμησες!
-
Αγόρασα πρόσφατα κι εγώ το Tiguan με βενζινοκινητήρα 1500 150. εχω κάνει λίγα χιλιόμετρα αλλά οι μεχρι τωρα εντυπωσεις είναι καλες. Έχω δυο αποριες ομως αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
-
Παρατήρησα σήμερα πως η μηχανή ειδικά όταν είναι κρύα κάνει έναν περίεργο ήχο, σαν να είναι ντιζελοκινητηρας. Όταν ζεσταθεί μειώνεται καπως ο θόρυβος αλλά δεν εξαλείφεται. Στην καμπίνα μέσα δεν ακούγεται τίποτα. Απ έξω ακούγεται ελαφρά και όταν ανοιξεις Το καπό τρομάζεις λίγο! Το γκουγκλαρα, άλλοι λέγαν πως είναι φυσιολογικό και άλλοι όχι. Συμπέρασμα δεν έβγαλα. Γνωρίζουμε λοιπόν κάτι γι αυτό; Αν θέλετε ανεβάζω ηχητικό το μεσημεράκι.
-
Έστω ότι παίζει ραδιόφωνο και έχω βάλει στο Apple CarPlay πλοήγηση. Αν θέλω να σταματήσω το ραδιόφωνο χωρίς να κλείσω όλο το σύστημα μπορώ κάπως να το κάνω;
-
-
Η 116 μόνο με παραγγελία απ' οτι μου είπαν αναμονή 6-8 μήνες οπότε βγαίνει εκτός.
Κρατάμε i30 και να αλλάξω λίγο τα κριτήρια μήπως και βρεθούν περισσότερες εναλλακτικές,
28.000 (και κάτι αν πιστεύετε οτι αξίζει η υπέρβαση) αλλά 1200+ κυβικά;
Σε peugeot αξίζει να κοιτάξω 308, 2008 ή ούτε καν; -
@criuser said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Τι σχέση έχει το Β C3 που τερματίζει στα 20-21000 με το ι30 που ξεκινάει πολύ ψηλότερα μια και είναι επόμενη κατηγορία ?
Επίσης το Στόνικ είναι ενδιάμεσα
Στα 25000 θα κοιτάξεις το 3 αιρκρος όχι το μικρό
Δικό μου λάθος, ήθελα να γράψω πως είδα τα C3 και C3 aircross. Προτιμώ το i30!
@antonakis said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Τα ignis/swift αργούν γιατί έρχονται από japan.
Τα Vitara/scross από ότι βλέπω είναι πάλι στο 5-6μηνο.Στα λεφτά που ζητάει ο φίλος, θα κοίταζα πάλι το i30... DISTINCTIVE 1.5T 48V 159hp 7-DCT νομίζω τα έχει όλα.
Αν πάω τελικά στο i30 εκεί θα πάω αλλά με μηχανικό κιβώτιο
@dimsabas said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Όλα μπορούν να πάνε ένα ταξιδάκι φορτωμένα. Είμαστε σίγουροι ότι χρειάζεσαι κάτι οδηγοκεντρικό όπως το αυτόματο i30 των 160 ίππων; Άλλο τι θα επιλέγαμε εμείς με τα δικά μας κριτήρια κι άλλο τι ταιριάζει σε κάποιον άλλο.
Ο εξοπλισμός ασφάλειας του Yaris Cross περιλαμβάνει συστήματα που δεν έχει ο ανταγωνισμός, νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα με τα θέλω σου. Καίει πολύ λιγότερο από τα άλλα, είναι και ψηλό, αλλά και πολύ πιο αγχολυτικό στην καθημερινή μετακίνηση.Για το yaris cross καλό 2024
-
Vitara νομίζω πως υπάρχει καθυστέρηση αρκετών μηνών δυστυχώς. θα το εξακριβώσω αύριο
-
Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€
Γεια σας,
Είμαι κι εγώ στην αναζήτηση για νέο αυτοκίνητο και χρειάζομαι βοήθεια γιατί οι επιλογές είναι αρκετές, οι πληροφορίες άπειρες και το κεφάλι μου πάει να σπάσει.
Ψάχνω για μικρομεσαίο hatchback ή "B-suv", αξιόπιστο, με κινητήρα που να μπορεί να πάει άνετα το φορτωμένο αυτοκίνητο ένα ταξιδάκι και με αξιόλογο πακέτο εξοπλισμού. Επίσης να μην έχει μεγάλο χρόνο παράδοσης.
Έως τώρα έχω δει απο κοντά C3, Stonic, i30. Απο αυτά μου άρεσε το i30 και έπειτα το stonic.
Δεν με ξετρέλαναν απλά δεν τα απέρριψα με την πρώτη.
Με βάση τα κριτήρια που ανέφερα έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση;