-
Εμένα με πείσατε οτι είναι καλή περίπτωση το Ioniq-5 και πραγματικά όσο το ψάχνω με αρέσει περισσότερο.
Με αθηναικά κριτήρια δεν ξέρω εαν θα ήταν τόσο πρακτικό. Αλλά ο @sargus ξερει καλύτερα.
-
Χαχα!
Φυσικά και είναι κορυφή. Αφού σαρώνει σε βραβεία/ριβιους κτλ. Στην Αμερική το λένε tesla killer.(Δεν είσαι Αθήνα εσύ;)
-
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Χαχα!
Φυσικά και είναι κορυφή. Αφού σαρώνει σε βραβεία/ριβιους κτλ. Στην Αμερική το λένε tesla killer.(Δεν είσαι Αθήνα εσύ;)
Αθήνα είμαι και δεν ξέρω εαν θα με βόλευε γιατί είναι πολύ πλατύ.
-
@george1977 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Χαχα!
Αθήνα είμαι και δεν ξέρω εαν θα με βόλευε γιατί είναι πολύ πλατύ.
Σου αγοράζω το crv πάντως για να κάνεις χώρο στο γκαράζ για το Ioniq...χεχε
-
Έχει μερικά Touran περιξ των 100.000 χλμ., των 20.000 ευρώ και της 5ετίας η Βελμαρ (stock center με 5πλες εγγυησεις κτλ.). Μου φέρνουν ντελιβερυ Κρητη και αν δε μου αρέσει το ακυρωνω.
Τι λένε αυτοί; Τους εμπιστευομαστε; -
Εχει πλεον η ΔΕΗ 300KWH φορτιστες.
Το μονο αυτοκινητο που τους αξιοποιει πλήρως είναι το ioniq-5.
Σε 10 λεπτα βαζεις 200 χλμ αυτονομια.
-
Έχει μερικά Touran περιξ των 100.000 χλμ., των 20.000 ευρώ και της 5ετίας η Βελμαρ (stock center με 5πλες εγγυησεις κτλ.). Μου φέρνουν ντελιβερυ Κρητη και αν δε μου αρέσει το ακυρωνω.
Τι λένε αυτοί; Τους εμπιστευομαστε;Δεν θα είχα πρόβλημα με τη stock center γενικά, αλλά το Touran έπαιξε πολύ και ως Uber/taxi
-
Το scross του @panormus772 να πάρεις @sargus
-
Τι λένε αυτοί; Τους εμπιστευομαστε;Έχω γράψει σχετικά στο τοπικ των εμπόρων. Μου έχουν κα ει καλή εντύπωση.
Γενικα οι έμποροι αυτό τον καιρό τα πουλάνε όλα και ακριβά και ξεπουλάνε, οπότε δεν προλαβαίνουν να αποκρύπτουν κιόλας. -
Καταλήγω σε μεταχειρισμενο mpv. Έπεισα την κυρά για μεταχειρισμενο (που δεν ήθελε με τίποτα γενικά) οπότε κατευθυνομαι εκεί.
Touran ή c4 Picasso/spacetourer (5θεσιο).
Στη stock center πας και παραγγελνεις όποιο αμάξι τους σου αρέσει από όλη την Ελλάδα και στο φέρνουν Κρήτη αν σε ενδιαφέρει να το πάρεις. Οπότε είναι καλή περίπτωση.Έδωσα 200 ευρώ να μου φέρουν ένα Touran από Αθήνα. Αν μας αρέσει όταν το δούμε θα το πάρω. Αλλιώς κάποιο άλλο από αυτά τα δύο μοντέλα.
Διστάζω ακόμη για ηλεκτρικό (τοσων χρημάτων που θα το παντρευτώ εννοώ - όχι για ηλεκτρικό γενικά). Νιώθω μια ανασφάλεια οπότε είπα να το . αποφύγω.
-
Αφού την έπεισες για μεταχειρισμένο, τώρα έχει σειρά εκείνο το roadster που πάντα ήθελες.
Έχεις εμπειρία πλέον στο να την πείθεις.
Μετά ξέρεις, μια man cave κάπου στο σπίτι, και μετά ένα κότερο -
@lap said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Αφού την έπεισες για μεταχειρισμένο, τώρα έχει σειρά εκείνο το roadster που πάντα ήθελες.
Μετά ξέρεις, μια man cave κάπου στο σπίτι, και μετά ένα κότεροχεχε...
Κάτι σαν man cave εχω, το civic έχω οπότε κομπλε από εκεί.
Αυτό που προσπαθώ εδώ και χρόνια να την πείσω, το άγιο δισκοπότηρο δηλαδή, είναι να μου επιτρέψει να... "κλαδεύω και άλλες πορτοκαλιές" (μόνο εγώ φυσικά!). Για κάποιο λόγο όμως δεν πείθεται....πφφφ γυναίκες ρε φίλε! -
Την καλύτερη κίνηση έκανες.
Άλλωστε όταν καλείσαι να το αγορασεις ο ιδιος κανεις δεν βάζει δικά του λεφτά σε άγουρες υλοποιήσεις.Άσε τα ηλεκτρικά για τους έχοντες και τους λαμβάνοντες φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις που τους πληρώνουμε όλοι μας για να βιώνουν ανώτερη εμπειρία οδηγησης.
-
Αυτό που προσπαθώ εδώ και χρόνια να την πείσω, το άγιο δισκοπότηρο δηλαδή, είναι να μου επιτρέψει να... "κλαδεύω και άλλες πορτοκαλιές" (μόνο εγώ φυσικά!). Για κάποιο λόγο όμως δεν πείθεται....πφφφ γυναίκες ρε φίλε!Άλλες πορτοκαλιες;;; Πολλά ζητας!!!
-
@iceman7 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Την καλύτερη κίνηση έκανες.
Άλλωστε όταν καλείσαι να το αγορασεις ο ιδιος κανεις δεν βάζει δικά του λεφτά σε άγουρες υλοποιήσεις.Άσε τα ηλεκτρικά για τους έχοντες και τους λαμβάνοντες φοροαπαλλαγές και επιδοτήσεις που τους πληρώνουμε όλοι μας για να βιώνουν ανώτερη εμπειρία οδηγησης.
Συνήθως έτσι γίνεται. Όταν έρχεται η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπη πρυτανεύει η λογική. Όπως και να έχει καλοταξιδο το αυτοκίνητο ότι και αν αγοραστεί.
-
@nickthetrib said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Αυτό που προσπαθώ εδώ και χρόνια να την πείσω, το άγιο δισκοπότηρο δηλαδή, είναι να μου επιτρέψει να... "κλαδεύω και άλλες πορτοκαλιές" (μόνο εγώ φυσικά!). Για κάποιο λόγο όμως δεν πείθεται....πφφφ γυναίκες ρε φίλε!Άλλες πορτοκαλιες;;; Πολλά ζητας!!!
Μήπως αν αλλάξει φρούτο;!
-
@dublin said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
@nickthetrib said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Άλλες πορτοκαλιες;;; Πολλά ζητας!!!
Μήπως αν αλλάξει φρούτο;!
Αυτό είναι θέμα @sargus!!!
Αν θέλει να αλλάξει φρούτο, αλλά νομίζω ότι εκεί θα είναι χειρότερα τα πράγματα!!!
Για πες @sargus, μπανάνα;;; -
Εγώ περίμενα πάντως να αποκτήσει το forum ένα Ioniq. Μπορεί να μην με βολεύουν προσωπικά, αλλά κρυφά μέσα μου θέλω ένα ηλεκτρικό για την πόλη. Φυσικά θα είχα και 2ο αυτοκίνητο, κανονικό και σοβαρό.
-
Έστω και καθυστερημένα θα πω ότι αν ήμουν στην θέση σου θα πήγαινα χαλαρά για το ionic. Το μόνο σε αυτό το αμάξι που με χαλάει είναι το υπερβολικό του πλάτος. Σήμερα πέτυχα το αδερφάκι του ΚΙΑ σε κάτι στενά της Πάτρα και πραγματικά υπέφερε ο οδηγός να το περάσει. Κατά τα άλλα αμάξι από άλλο πλανήτη
-
Ειδα ενα Ioniq εχτες, ειναι οντως τεραστιο. Για Αθηνα δεν βλεπω ακριβως τι θα το κανεις. Μονο στα νοτια υπαρχει χωρος για αυτο.
Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!