-
@antoniokon said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ρε φίλε συμφωνώ για το Vitara, αλλά θέλω εταζέρα πίσω. Δεν το θέλω για χόμπι το αυτοκίνητο.
θα δω στο τριημερο για κωδικο ανταλλακτικου στο σερβις μανιουαλ.
Αν βρεις κάτι μου λες... Ευχαριστώ.
δες και αυτο μετα απο προχειρη ματια στο καρ τζι αρ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327443858-suzuki-grand-vitara
πολυ καθαρο ειναι
δεν εχει ομως αργα
εχεις ομως τον γατο που ξερει πως και που μπαινουν χωρις κανενα προβλημα ή θεμα
αν του πας τη τιμη στα 6, θες αλλο 1.3 περιπου για αργαΛείπει και το κουμπάκι ESP...
κομπλε οι λυσεις γατου. κομπλε.
-
@nikos-golf said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ας κράταγες το panda πριν λίγα χρόνια. Έχεις αλλάξει ένα σωρό αυτοκίνητα και χλμ δε κάνεις. Μπαίνεις συνέχεια σε ένα κυκεώνα αλλαγών άνευ ουσίας. Εννοείται δικό σου θέμα αλλά γυρνάς συνέχεια γύρω γύρω από την ουρά σου ρε Νικόλα
Όσο δεν κάθομαι στην καμπούρα άλλων και είμαι εντελώς ανεξάρτητος οικονομικά και βιοποριστικά, τότε μπορώ να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου.
Μην περιμένεις από μένα να σκεφτώ σαν κυρΠαντελής με οικογένεια και παιδάκια, με πεθερά και πεθερό.
Αν μου καρφωθεί να αλλάξω αυτοκίνητο θα το κάνω. Δεν ρωτώ κανέναν.
Ωραία αίσθηση αυτή... Γουστάρω να κάνω ότι μου καπνίσει... -
@nikos-golf said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ας κράταγες το panda πριν λίγα χρόνια. Έχεις αλλάξει ένα σωρό αυτοκίνητα και χλμ δε κάνεις. Μπαίνεις συνέχεια σε ένα κυκεώνα αλλαγών άνευ ουσίας. Εννοείται δικό σου θέμα αλλά γυρνάς συνέχεια γύρω γύρω από την ουρά σου ρε Νικόλα
Όσο δεν κάθομαι στην καμπούρα άλλων και είμαι εντελώς ανεξάρτητος οικονομικά και βιοποριστικά, τότε μπορώ να κάνω ότι θέλω στη ζωή μου.
Μην περιμένεις από μένα να σκεφτώ σαν κυρΠαντελής με οικογένεια και παιδάκια, με πεθερά και πεθερό.
Αν μου καρφωθεί να αλλάξω αυτοκίνητο θα το κάνω. Δεν ρωτώ κανέναν.
Ωραία αίσθηση αυτή... Γουστάρω να κάνω ότι μου καπνίσει...και εν τοις πραγμασι ζηλευω αυτην ακριβως τη δυνατοτις....
-
Το σωστό διαγνωστικό είναι απαραίτητο για να έχει κάποιος πραγματική εικόνα για ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.
Ολοκληρωμένα διαγνωστικά έχουν μόνο τα εξουσιοδοτημένα. Για τα vw πχ είναι πανάκριβα και έχουν και συνέχεια updates. Ούτε τα εξειδικευμένα συνεργεία vag δεν τολμάνε να τ' αγοράσουν.
Καλύτερα να δώσει κάποιος τα € για τον έλεγχο σε ένα εξουσιοδοτημένο. Αυτά που βλέπει ο spot τα κάνουν και τα συνοικιακά συνεργεία και τσάμπα αν σε ξέρουν κιόλας. -
@dublin ευχαριστώ!
Θα βγω offtopic, ελπίζω να μην θυμώσει ο θεματοθέτης.
Είναι γνωστό ότι είμαι Γαλλόφιλος και κυρίως του PSA Group. Οπότε και ψάχνομαι ποιο πολύ σε Peugeot/Citroen.
Επειδή όμως θέλω πολύ εσωτερικό ύψος μέσα στο αυτοκίνητο (πολυμορφικότητα) το C3 μου έχει κολλήσει.Έχω μπερδευτεί όμως με τα μοντέλα και τις χρονιές. Το 2012 ποιο C3 κυκλοφορούσε;
2010-2016 χοντρικά κυκλοφόρησε το C3 II, αλλά μπήκε σίγουρα και στο 2017 με κάποια αυτοκίνητα. Είχε πολύ χώρο για κεφάλι (για την κατηγορία).
Θα κοίταζα και Jazz και τώρα που το θυμήθηκα , όταν θέλαμε ένα γάιδαρο αλλά με πολυμορφικες ιδιότητες ήμουν μεταξύ C3 Picasso και B Max και τελικά προτιμησαμε το Ford γιατί πραγματικά είχε κάποιες έξυπνες και μοναδικές ιδέες.
-
Το c3 ΙΙ το καλύτερο c3. Ποιοτικό και άνετο.
-
Εμένα τώρα γιατί μου αρέσει ποιο πολύ το C3 που κυκλοφορούσε πριν το 2010; Περίεργα πράγματα.
-
Τότε ήμουν πολύ μικρός θυμάμαι και έλεγα να το αγοράσουμε ως δεύτερο τρίτο οικογενειακό. Είχα τρελαθεί με το σχέδιο του, σαν νέο 2cv. Και εγώ φίλος της citroen από τότε.
Όταν όμως στα φοιτητικά μου χρόνια το ειχε μια φίλη μου και είπε να με πάει βόλτα, το τι τριγμούς και πόσο πλαισιο λάστιχο είχε δεν λέγεται, ως συνοδηγός έπαθα σοκ πόσο ψεύτικο ηταν....άσε που της έβγαζε συνεψως βλάβες. Από τότε το διεγραψα από το μυαλό μου.
Το δε c3 ΙΙ ήταν δέκα φορές καλύτερο, πολύ πιο στιβαρό σε αίσθηση πάρα τις μαλακές αναρτήσεις του.
-
Εμένα τώρα γιατί μου αρέσει ποιο πολύ το C3 που κυκλοφορούσε πριν το 2010; Περίεργα πράγματα.
Δεν το λέω από εξωτερική ομορφιά. Το II ήταν πολύ καλύτερα μελετημένο, βελτίωσαν πολυ την αεροδυναμική (κάποτε θυμώνουν και τα νούμερα!), έχει περισσότερους χώρους σε παρόμοιο αμάξωμα (πλατφόρμα), καλύτερα υλικά παντού, και με ένα Bridgestone 005 (τα Pilot της μεσαίας τάξης..) στρίβει και αρκετά ικανοποιητικά παρ' ότι αρκετά μαλακό (ως σωστό Citroen).
Συνεργάτης μου έχει το Ι ακόμη σαν πρώτο αυτοκίνητο πάντως και είναι γενικά ευχαριστημένος, αλλά τον βλέπω πάει που και που στον μάστορα!
-
Θυμάμαι στην επίσημη πανελλήνια παρουσίαση της πρώτης C3, κάπου στο 2000-2001 είχαν δεξίωση για όλους τους συντάκτες από όλα τα Μέσα στο κτήμα Νάσιουτζικ. Εκεί που σε όλες τις παρουσιάσεις είχαν έναν από κάθε περιοδικό, τότε μας είχαν όλους. Μιλάμε ότι ήμαστε σα δεξίωση γάμου, εκατοντάδες άτομα.
Κάποια στιγμή παίρνει το μικρόφωνο ο Υπεύθυνος Τύπου κι ανακοινώνει ότι όποιος συντάκτης το παραγγείλει για προσωπικό αυτοκίνητο, θα έχει έκπτωση 3 χιλιάρικα. Όχι ασήμαντο ποσό για μοντέλο που ξεκινούσε από τα 11-12 τότε. Αυτά για να μαθαίνετε πραματάκια για τον χώρο. -
@lap said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το c3 ΙΙ το καλύτερο c3. Ποιοτικό και άνετο.
Άνετο δεν θα το έλεγα σε καμία περίπτωση. Ειδικά ο πίσω άξονας κοπανούσε αρκετά με τα 16άρια ζαντολάστιχα της καλής έκδοσης.
-
Τα άλλαξαν μια περίοδο θυμάμαι. Κάτι με ανάκληση. Ένας από τους θορύβους ήταν το ίδιο το αμορτισέρ, όχι ο ημιακαμπτος...δεν θυμάμαι και πολλά από τότε που τα έψαχνα.
-
Συμφωνώ απόλυτα. Έχει χαζεψει πολύ ο κόσμος.
Σκοτώνει για πλάκα. Οπότε καλύτερα να μην μπλέκεις. -
@chris__7 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Ρε φίλε συμφωνώ για το Vitara, αλλά θέλω εταζέρα πίσω. Δεν το θέλω για χόμπι το αυτοκίνητο.
θα δω στο τριημερο για κωδικο ανταλλακτικου στο σερβις μανιουαλ.
Αν βρεις κάτι μου λες... Ευχαριστώ.
δες και αυτο μετα απο προχειρη ματια στο καρ τζι αρ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327443858-suzuki-grand-vitara
πολυ καθαρο ειναι
δεν εχει ομως αργα
εχεις ομως τον γατο που ξερει πως και που μπαινουν χωρις κανενα προβλημα ή θεμα
αν του πας τη τιμη στα 6, θες αλλο 1.3 περιπου για αργακαλυτερα ενα crv 1600 κυβικα.Τα suzuki βγαζουν προβληματα γενικα
τι πραμα?
μα τι λες?
που το στηριζεις?
γυρνας σε θεματα και πετας ασχετες φωτοβολιδες. αστηρικτες. οπως εκανες στα ρενω που χαθηκες.
και δεν σου γραφω οτι τα χοντα παρουσιαζουν προβληματα ως πρωην κατοχος σιβικ του 2008 που εβγαλε απο τον εναμισο χρονο που το ειχα, τον ενα στα συνεργεια. και επειδη δεν πεταω ασχετα, μπες στο civinfo greek και ψαξε τα post μου της εποχης με το ιδιο ακριβως νικνέιμ.Απορώ πως δεν έπαθε εγκεφαλικό και μόνο που το διάβασε ....
-
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα!
-
Το έχω ψάξει φίλε, αλλά η spotawheel τα έχει ακριβά τα ρημάδια τα μικρά. Πανάκριβα.
Όλα τα έχει πανάκριβα.
-
@mastoras78 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@criuser said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Τα αυτοκίνητα είναι λίγα. Τα καινούργια ακριβαίνουν συνέχεια, αλλά ευκαιρίες υπάρχουν.
Οχι σε τιμή, αλλά σαν αμάξια, εξοπλισμός και χιλιόμετρα.
Τα τζάπαν είναι επίσης λίγα.
Για πές για τις ευκαιρίες που υπάρχουν... έχω μια υποψία
Να μας πείτε και εμάς που βρίσκετε ευκαιρίες.
Από τη στιγμή που ο κόσμος αγοράζει αμάξι χωρίς έλεγχο (υπάρχουν κάμποσοι απ ότι καταλαβαίνω) δεν προλαβαίνεις τίποτα, καθώς ο άλλος σου λέει θα γλιτώσω το πέρα δώθε.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι μηχανικοί της γειτονιάς κάνουν αυτή τη δουλίτσα (αγορά "ευκαιρίας", μικρο-μάζεμα, πώληση) για να τσιμπήσουν 1-2 χλιαρικάκια ανά περίπτωση. -
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Το έχω ψάξει φίλε, αλλά η spotawheel τα έχει ακριβά τα ρημάδια τα μικρά. Πανάκριβα.
Όλα τα έχει πανάκριβα.
Πανάκριβα αλλά έχει απίστευτο αριθμό αυτοκινήτων και καθημερινά η αλάνα φορτώνεται με νέα αυτοκίνητα. Τα οποία έρχονται και περνούν από ελέγχους.
Το Σαββάτο πήγε φίλος για βόλτα και γιατί έψαχνε και κάποιον υπάλληλο (ήθελα να πάω και εγώ αλλά δεν μπόρεσα).
Δεν μπορώ να γράψω πολλά, γιατί δεν ήμουν παρών ώστε να είμαι σίγουρος ότι ισχύουν αυτά που έμαθα.Θα ρίξω όμως μία ερώτηση. Η spotawheel πουλάει μόνο σε ιδιώτες ή δίνει και σε εμπορίες; Και αν δίνει/τροφοδοτεί άλλες εμπορίες τι ή μάλλον ποια αυτοκίνητα τους δίνει;
Ομολογώ ότι ποιο εύκολα θα αγόραζα ή και θα έκανα ανταλλαγή στην spotawheel παρά κάπου αλλού.
-
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Όλα τα έχει πανάκριβα.
Πανάκριβα αλλά έχει απίστευτο αριθμό αυτοκινήτων και καθημερινά η αλάνα φορτώνεται με νέα αυτοκίνητα. Τα οποία έρχονται και περνούν από ελέγχους.
Το Σαββάτο πήγε φίλος για βόλτα και γιατί έψαχνε και κάποιον υπάλληλο (ήθελα να πάω και εγώ αλλά δεν μπόρεσα).
Δεν μπορώ να γράψω πολλά, γιατί δεν ήμουν παρών ώστε να είμαι σίγουρος ότι ισχύουν αυτά που έμαθα.Θα ρίξω όμως μία ερώτηση. Η spotawheel πουλάει μόνο σε ιδιώτες ή δίνει και σε εμπορίες; Και αν δίνει/τροφοδοτεί άλλες εμπορίες τι ή μάλλον ποια αυτοκίνητα τους δίνει;
Ομολογώ ότι ποιο εύκολα θα αγόραζα ή και θα έκανα ανταλλαγή στην spotawheel παρά κάπου αλλού.
Οι άνθρωποι κάνουν δουλειά. Με αυτά που έχω δει σε μάντρες αλλά και ημι-τρελους ιδιώτες καλύτερα να πληρώσω κάτι παραπάνω..αν πάρω μεταχειρισμένο με χίλια spot, για μένα είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου
-
Αν προσέξεις τις αγγελίες τους στο car.gr έχουν την τεχνική έκθεση για κάθε αυτοκίνητο. Έχει πολύ ενδιαφέρον οι πληροφορίες που έχουν αυτές οι τεχνικές εκθέσεις. Ειδικά οι αναφορές στα βαψίματα.
Προσιτό SUV made in Japan;