-
@cirus said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Eγώ λέω για japan αλλά όντως η φάση είναι "ότι καλύτερο μπορώ να πάρω".
Το βιτ είναι μικρό ρε γμτ.Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σε vitara, asx, qashqai (x-trail) φάση.
Το βιτ είναι όντως πολύ μικρό νομίζω.
Το asx ακόμα παίζει στη σκέψη μου, βρίσκεις κανένα. οκ μίζερο βέβαια.
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων.αν θες τετρακίνηση και μεγαλύτερους χώρους αλλά μπορείς να αποχωριστείς την Ιαπωνία για κατι γαλλικό, υπάρχει και το Duster.
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχχ
ααχαχαχαχαχμια χαρά είναι το duster ρε συ. Είναι και πιο μεγαλούτσικο αρα θα έχει και μεγαλύτερους χώρους.
αχαχαχ...
σε καλο σου....
αχαχαχ -
Eγώ λέω για japan αλλά όντως η φάση είναι "ότι καλύτερο μπορώ να πάρω".
Το βιτ είναι μικρό ρε γμτ.Εγώ είχα στο μυαλό μου κάτι σε vitara, asx, qashqai (x-trail) φάση.
Το βιτ είναι όντως πολύ μικρό νομίζω.
Το asx ακόμα παίζει στη σκέψη μου, βρίσκεις κανένα. οκ μίζερο βέβαια.
Το qq έχει πάρει την ανηφόρα και ανεβαίνει! Τα μετάχειρα φτάνουν την τιμή των καινούριων.αν θες τετρακίνηση και μεγαλύτερους χώρους αλλά μπορείς να αποχωριστείς την Ιαπωνία για κατι γαλλικό, υπάρχει και το Duster.
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχχ
ααχαχαχαχαχμια χαρά είναι το duster ρε συ. Είναι και πιο μεγαλούτσικο αρα θα έχει και μεγαλύτερους χώρους.
αχαχαχ...
σε καλο σου....
αχαχαχκαλα καλά mono vitara έχεις κολλήσει χαχαχαχαχα
ρε τι να φτο ρε
-
@gatoz πες μου τι σε χαλάει πολύ στο duster, λίγο αντικειμενικά.
-
Οι λέξεις "γάτος" και "αντικειμενικά" δεν χωράνε στην ίδια πρόταση.
-
επισης περι βιτ.
εχω ηδη ζησει χωρις το βιτ μου σχεδον 2 χρονια.
εχω ας πουμε την ανεση να μπορω να αλλαζω ευκολα οχηματα και μαλιστα ακριβα. οχι λογω οικονομικης ευχεριας αλλα λογω επαγγελματικης θεσης.
δοκιμασα ενα σκασμο. απο τα καλυτερα καθε κατηγοριας.
ηδη βρισκομαι με το ισως καλυτερο φεβ μεχρι 60000.
το βιταρα παραμενει αξεχαστο τοσο σε εμενα οσο και στην οικογενεια. σχεδον σε καθε ταξιδακι η γατα αναφερει το τι ωραιο ειναι το 3008 αλλα τι κριμα που δωσαμε το βιταρα γιατι αυτο της βγαζει μια ανημπορια στην εξερευνηση και περιορισμο μεγαλο.
το βιτ εχει την δυνατοτητα να ειναι πολυ ευχαριστο στην καθημερινοτητα. καθως και ευκολο.
και μιλωντας για το S, να πηγαινει εξαιρετικα στην ασφαλτο σε σημειο εκπληξης αλλα στο οποιοδηποτε χωμα να το βαζεις αφοβα.
εχουμε μια πανεμορφη χωρα και με το βιτ εχεις μια καλη δυνατοτητα να την απολαυσεις.
μαλιστα απροβληματιστα για πολλα-πολλα χρονια.
και για συνδεση με το προηγουμενο ποστ....
αν το νταστερ ηταν πιο φωτεινο και λιγοτερο βαρκα θα ειχε μια καποια ελπιδα. αλλα ειναι αναλογο του λαντα του 77 σε εμπνευση, ασε που εκεινο ειχε και ωραιους προφυλακτηρες. καποτε πηρα χάιουνται ματριξ να μεγαλωσω τα μωρα και να ξερνανε αφοβα. το εκανα ΦΘΗΝΑ. αλλα εχω ενα αυτοκινητηστικο κενο 3 ετων, οσο ειχα το ματριξ, στο μυαλο μου, χωρις κατι να αναπολω.
δινοντας λοιπον σοβαρα λεφτα αν δεν ειχα την δυνατοτητα αλλαγης συχνα, προφανως θα επαιρνα κατι που θα το γουσταρα κιολας. -
Μεγάλη η χάρη σου που απάντησε με αυτό το ύφος
-
-
Ο άνθρωπος το λέει καθαρά. Ζητά αξιοπιστο Ιαπωνικό suv με αξιοπρεπείς χώρους και σεβαστή απόσταση από το έδαφος με ντίζελ καταρχήν κινητήρα.
Εχοντας περάσει από τα χέρια μου αρκετα αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και 3 ιαπωνικά ΤΟΥΟΤΑ (COROLLA 1.6 L/B, STARLET 1.3 & CARINA E 1.6) Μόνο#Duster 1.5 dci -
Fiat tipo cross 1.6 diesel.
Λίγο πάνω από 20χιλιαρικα με μοτερουκλα και άφθονους χώρους και κόβει κορδέλα. -
Επίσης αν παίζει καμία προωθητική ενέργεια, κανένα ξεστοκάρισμα που να έχει πάρει το αφτί σας...
Αν και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει ρίξε μία ματιά στην SSANGYONG. Tivoli και XLV 1.6 diesel κάτω από 20 χιλιάρικα και με πλούσιους εξοπλισμούς.
Φυσικά δεν είναι Made In Japan, είναι Made in Korea, αλλά είναι αξιόπιστα. Επίσης με 22 χιλιάρικα 4x4 το Tivoli και 24 χιλιάρικα το XLV.
Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν τους έχουν μείνει κομμάτια. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν κάποια κομμάτια.
-
Μακρυά!
-
Κασκάι από μένα. Ψηλό, άνετο, ευρύχωρο, ντίζελ, σχετικά αξιόπιστο, με ολίγη από τζαπάν, πολλά διαθέσιμα. Με 4κίνηση, η οποία δεν είναι προϋπόθεση απ' ότι λέει ο ξένος. Κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια δηλαδής.
-
Από αξιοπιστία και χαμηλή κατανάλωση Suzuki. Είτε βιτ είτε s-cross.
Ακόμα και σε βενζίνη. Ιδίως ο 1.4 μπορεί να γίνει απολαυστικός κινητήρας (πάντα στα πλαίσια του ανταγωνισμού του).
Είναι VFM -
@teo-mak said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Fiat tipo cross 1.6 diesel.
Λίγο πάνω από 20χιλιαρικα με μοτερουκλα και άφθονους χώρους και κόβει κορδέλα.Θα με πνίξεις παναθεμασε!
-
Πού 'σαι ρε Ξενοφώντα, ψυχάρα;
-
@dstou said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Κασκάι από μένα. Ψηλό, άνετο, ευρύχωρο, ντίζελ, σχετικά αξιόπιστο, με ολίγη από τζαπάν, πολλά διαθέσιμα. Με 4κίνηση, η οποία δεν είναι προϋπόθεση απ' ότι λέει ο ξένος. Κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια δηλαδής.
Πράγματι. Αυτό αξίζει να το δει.
-
@storm said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Επίσης αν παίζει καμία προωθητική ενέργεια, κανένα ξεστοκάρισμα που να έχει πάρει το αφτί σας...
Αν και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει...
Μέχρι εδώ έχεις δίκιο!
-
@dimsabas said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Πού 'σαι ρε Ξενοφώντα, ψυχάρα;
Άστα Δημήτρη που φτάσαμε! Να κοιτάζουμε κουτιά! Όλα κουτιά είναι μετά το μξ!
-
Κασκάι απορώ, έχει πουληθεί κανένα 4κίνητο ποτέ Ελλάδα;;;
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες εκδόσεις κοιτάζουμε; Να έχει κανένα μπλιπλίκι; Μπήκα σε ενός συναδέλφου με 4 κάμερες κλπ. -
Κασκάι απορώ, έχει πουληθεί κανένα 4κίνητο ποτέ Ελλάδα;;;
Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιες εκδόσεις κοιτάζουμε; Να έχει κανένα μπλιπλίκι; Μπήκα σε ενός συναδέλφου με 4 κάμερες κλπ.Υπάρχουν μερικά με τον 1.6dci φανταστικο μοτέρ....αν δεν έχεις θέμα μεγέθους εγώ θα προτιμούσα το X-Trail λόγω καταγωγής...Japan original νομίζω...
Προσιτό SUV made in Japan;