-
Καλοτάξιδο ! Έχει και 5 χρόνια δωρεάν service ;
-
Ευχαριστώ πολύ!
Αν έχω καταλάβει καλά 5 χρόνια δωρεάν ετήσιο έλεγχο. Εργασία και ανταλλακτικά τα πληρώνεις. Τουλάχιστον έχει 5 χρόνια εγγύηση. -
@georgemit said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Ευχαριστώ πολύ!
Αν έχω καταλάβει καλά 5 χρόνια δωρεάν ετήσιο έλεγχο. Εργασία και ανταλλακτικά τα πληρώνεις. Τουλάχιστον έχει 5 χρόνια εγγύηση.Καλορίζικο! Φοβερό εργαλείο και ωραίο χρώμα αν και με τα σκούρα δεν τα πάω καλά προσωπικά.
'Ακου εκεί μαρκετιστικη απατεωνιά δωρεάν ετήσιος έλεγχος, λες και δεν θα το πηγαίνεις έτσι και αλλιώς για ετήσιο σέρβις...αυτό και το ''δωρεάν'' σέρβις κάνω οτι δεν τα ακούω όταν μου τα προτείνουν γιατί ή απλά θα φουσκώνει η τιμή(βλέπε ΚΙΑ-κοιτούσα το xceed και χωρίς αυτό το δώρο 'εκοβαν 800 γιουρια) που σημαίνει πως αν πάρεις κάποια χρηματοδότηση, θα αφορά και τα προπληρωμένα σου σέρβις, οπότε θα πληρώσεις και τόκο γι αυτά... ή θα τρέμεις κάθε φορά μη κάναν καμιά τσιγκουνιά ελέω δωρεάν-όχι, καλυτερα να το πληρώνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο(λέμε τώρα). -
Με γεια , "εχθρε"
Καλα χιλιομετρα -
Ευχαριστώ, κι ο,τι είπαμε νερό και αλάτι.
-
Καλοτάξιδο! Πολύ ωραίο.
-
@alexandros-k said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Με γεια , "εχθρε"
Καλα χιλιομετρααυτό είναι το καλό στους άντρες
βρίζονται, φωνάζουν κανουν δείχνουν, μέχρι και στα χερια πιάνονται.
Τους βάζεις μια μπυρα στη μέση και ενα θεμα συζήτησης που αρέσει και στους 2 (πχ αμαξια)
και τα ξεχνάνε όλα!!!! μέχρι και φίλοι γίνονται
κάνε το ίδιο σε γυναικες τώρα χαχαχαχαχαχαχαχα
αν και συνηθως αυτες δεν βρίζονται η μία μπροστά στην άλλη ποτέ μόνο σε τρίτες. (χρυσή μου, αγαπη μου, κουκλίτσα μου τι κάνεις οταν είναι απέναντι)
προτιμώ το πρώτο
-
@cirus said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Τους βάζεις μια μπυρα στη μέση και ενα θεμα συζήτησης που αρέσει και στους 2 (πχ αμαξια)
ή ξυδι και καφε
χαχαχα
-
Καλορίζικο! Πάρα πολύ ωραίο! Εγώ το προτιμώ από το fastback.
Ήταν χθες μπροστά μου ένα σε άσπρο και ήταν πανέμορφο. Επίσης μου αρέσει πολύ ο ήχος/δούλεμα του κινητήρα και το πόσο "effortlessly" δείχνει να ξεκινάει από στάση.
Τρομερή τιμή για τα δεδομένα της εποχής και των SUV. -
Σε ευχαριστώ πολύ και όλα τα παιδιά πιο πάνω που μου ευχήθηκαν.
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς!
-
-
Καλώς ήρθες στην οικογένεια Hyundai! Από το 1996 έχω πάντα ένα Hyundai στην κατοχή μου και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Πόσο μάλλον τώρα που τα αυτοκίνητά της πραγματικά κοιτούν στα μάτια τον ανταγωνισμό και σε πολλά σημεία τον τρώνε λάχανο. Καλοτάξιδο!
-
@que2 said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Καλώς ήρθες στην οικογένεια Hyundai! Από το 1996 έχω πάντα ένα Hyundai στην κατοχή μου και ποτέ δεν το μετάνιωσα. Πόσο μάλλον τώρα που τα αυτοκίνητά της πραγματικά κοιτούν στα μάτια τον ανταγωνισμό και σε πολλά σημεία τον τρώνε λάχανο. Καλοτάξιδο!
παντα ήταν αξιοπιστα και τιμια.
αλλα τιποτα άλλο παρο μονο αυτα τα δυο θετικά ηταν. Και ενα καρο αρνητικά. Αξιοπιστοι φτηνοι κουβαδες με ροδες ήταν που ντρεπόσουν να κυκλοφορείς
Τωρα πια ομως είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ αυτοκίνητα και κοιτανε στα μάτια τον ανταγωνισμο.
Τι θες σε τεχνογνωσία και δεν έχουν πια?
Σε αγωνες ή σπορ αυτοκίνητα?
Σε ηλεκτρικα?
Σε υβριδικά?
κρατώντας ταυτόχρονα λογικές τιμές (αν και ανεβηκαν λίγο) και αξιοπιστία ανεβασαν ποιότητα, ανεβασαν σχεδιασμό σταματησαν να αντιγραφουν και κάνουν πλέον ερευνα και είναι και πρωτοπόροι μερικές φορές.
ανεβηκαν σε ολα τα επίπεδα!!!!
οποιος δεν το βλέπει θελει γυαλια μυωπίας επειγόντως. Η πιο εξελισώμενη μαρκα στην αυτοκινητοβιομηχανία είναι τα τελευταια 20 χρονια
-
@que2 said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
-
@stavrapt said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Καλοτάξιδο ! Έχει και 5 χρόνια δωρεάν service ;
Ρωτησα πριν λιγο τον πωλητή, τα 5 χρονια δωρεαν ελεγχου περιλαμβάνουν οπτικο ελεγχο πριν απο μεγαλο ταξίδι ή κτεο, αναμεσα στα σερβις. Π@π@ριες δλδ.
-
@georgemit said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Ρωτησα πριν λιγο τον πωλητή, τα 5 χρονια δωρεαν ελεγχου περιλαμβάνουν οπτικο ελεγχο πριν απο μεγαλο ταξίδι ή κτεο, αναμεσα στα σερβις. Π@π@ριες δλδ.
αχαχαχαχαχαχα είναι θεοί ρεεε!!
Πρώτη φορά το ακούω αυτό το "δώρο"!
Ρε τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι....χαχαχαχα -
η Opel εχει καθε ανοιξη και φθινόπωρο δωρεαν ελεγχο.
αν το προσεχεις δεν βρίσκουν κατι. πονταρουν οτι θα πας και θα σου βρουν τακακια κτλ για να στα παρουν
-
@k-m said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
η Opel εχει καθε ανοιξη και φθινόπωρο δωρεαν ελεγχο.
αν το προσεχεις δεν βρίσκουν κατι. πονταρουν οτι θα πας και θα σου βρουν τακακια κτλ για να στα παρουν
Βρε αυτό το ξέρω (έχω Opel) αλλά το να στο δίνουν δώρο κατά την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου είναι θεικής έμπνευσης μαρκετινγκ!!
Κάποιοι αδαείς βέβαια θα ψαρώσουν ακόμα και με αυτό (έχω κάποιους τέτοιους γνωστούς) οπότε το σκοπό του μάλλον τον εξυπηρετεί. -
Δεν θυμάμαι....σου ευχήθηκα!?! Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με Υγεία!!!
Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).