-
Λοιπόν.... ο νόμος του Μέρφυ μάλλον έκανε το θαύμα του...
Επικοινώνησαν σήμερα από Hyundai...
Με αρχική πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/2 με 1/3 2023, το αυτοκίνητο φάνηκε σήμερα στο σύστημα άρα 1/12, όπως μου είπαν θα είναι Ελλάδα.
Πιθανολογώ ότι θα το έχω γύρω στις 15/12. -
@georgemit said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Λοιπόν.... ο νόμος του Μέρφυ μάλλον έκανε το θαύμα του...
Επικοινώνησαν σήμερα από Hyundai...
Με αρχική πιθανή ημερομηνία παράδοσης 15/2 με 1/3 2023, το αυτοκίνητο φάνηκε σήμερα στο σύστημα άρα 1/12, όπως μου είπαν θα είναι Ελλάδα.
Πιθανολογώ ότι θα το έχω γύρω στις 15/12.Σούπερ! Πάρε και ένα λαχείο σήμερα.
Εκτελώνισε το στις 2 Ιανουαρίου. -
Για ποιο λόγο; Τέλη κυκλοφορίας;
Προς το φόρουμ..
Πραγματικά υπάρχει κάποιος λόγος να το καθυστερήσω;
Τέλη δε θα χρεωθώ μόνο για τον 12ο του 22; -
Για να θωρειται μοντελο 2023 κι οχι 2022
-
@alexandros-k said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Για να θωρειται μοντελο 2023 κι οχι 2022
Αυτό ειλικρινά δε με ενδιαφέρει, το θέλω για ταξίδι τα Χριστούγεννα.
-
@georgemit said in [Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).]
Τέλη δε θα χρεωθώ μόνο για τον 12ο του 22;
Δε νομιζω. Ολο το 22 θα το χρεωθεις .....
-
Για ποιο λόγο; Τέλη κυκλοφορίας;
Προς το φόρουμ..
Πραγματικά υπάρχει κάποιος λόγος να το καθυστερήσω;
Τέλη δε θα χρεωθώ μόνο για τον 12ο του 22;Όλο το 22 , δεν σπάει στον μήνα
Τώρα αν δεν έχεις αμάξι και θα νοίκιαζες αφού δεν σε ενοχλεί ότι θα φαίνεται και μοντέλο του 22 προχωράς
Με το καλό να έρθει -
Αμάξι έχω αλλά δε μπορώ να περιμένω. Το θέλω, το θέλω, το χω ανάγκη πολλή.
Πίστευα ότι αυτό με τα τέλη έχει αλλάξει αφού υπάρχει και η δυνατότητα να τα πληρώνεις με το μήνα.
99€ είναι ίσως τα σκάσω.
Αυτο με το μοντέλο του '22 πραγματικά δεν είναι πρόβλημα, αν και όποτε το πουλήσω ως 23άρι θα το δώσω. -
Αμάξι έχω αλλά δε μπορώ να περιμένω. Το θέλω, το θέλω, το χω ανάγκη πολλή.
Πίστευα ότι αυτό με τα τέλη έχει αλλάξει αφού υπάρχει και η δυνατότητα να τα πληρώνεις με το μήνα.
99€ είναι ίσως τα σκάσω.
Αυτο με το μοντέλο του '22 πραγματικά δεν είναι πρόβλημα, αν και όποτε το πουλήσω ως 23άρι θα το δώσω.Κατσε να ερθει με το καλο
Μεχρι να ερθει εχεις χρονο να αποφασισεις ......Στην θεση σου , το 23 θα τους ελεγα να το εκτελωνίσουν
-
Σοφή κουβέντα...
-
Κρίμα δεν είναι αν το κυκλοφορήσεις για 10-15 μέρες το '22, να χάσεις ένα κατοστάρικο σε τέλη και κυρίως αρκετά περισσότερα στη μεταπώληση;
Ειδικά αφού έχεις αμάξι και δεν πιέζεσαι... -
Κοίταξε σχετικα με το μοντελο 22 ή 23 ειλικρινά δε με νοιαζει καθολου. Αν το πουλήσω, μοντελο 23 θα βαλω στην αγγελία και δε νομίζω να εχει κανεις πρόβλημα για 10μερες.
Το 100αρικο για τα τελη ισως σκεφτω αν μου το φέρουν τελευταίες μερες του ετους. -
Κοίταξε σχετικα με το μοντελο 22 ή 23 ειλικρινά δε με νοιαζει καθολου. Αν το πουλήσω, μοντελο 23 θα βαλω στην αγγελία και δε νομίζω να εχει κανεις πρόβλημα για 10μερες.
Το 100αρικο για τα τελη ισως σκεφτω αν μου το φέρουν τελευταίες μερες του ετους.Νομίζω πληρώνεις κλάσμα των τελών. Το επιβεβαιώνεις από τους πωλητές αυτό. Ξέρουν.
Με καλό να το υποδεχτείς. -
Κλασμα πληρωνεις οταν εχεις καταθεσει πινακιδες και θες να τις ξαναπαρεις. Για καινουριο αμαξι το πληρωνεις ολο, απο οσο θυμαμαι
-
Πάρτο και κάνε το ταξιδακι σου Χριστουγεννιάτικα με νουργιο αυτοκίνητο θα είναι τρέλα!
Πραγματικά πιστεύω ότι ορισμένοι κοιτάνε το έτος, αλλά εγώ προσωπικά ΠΑΝΤΑ τον μήνα.. είναι κουτοπονηρια να λες ένα αυτοκίνητο 12/22 ότι είναι ένα χρόνο παλιότερο από ένα του 01/23.. ένας μήνας είναι!
-
Το πιθανότερο είναι κάπως έτσι να γίνει. Σιγά μην αντέξω να το καθυστερήσω έστω και μία βδομάδα.
-
Το βαπόρι από την Περσία καταφθάνει αύριο, όπως μου είχαν πει. Παραλαμβάνω σε 10 εργάσιμες...
Πάντως περίμενα μέχρι σήμερα να δώσει το οκ η εισαγωγική ότι είναι και το δικό μου μέσα.
Αν ήθελαν το έδιναν σε άλλον από ότι κατάλαβα, πρέπει να γίνονται αρκετές ρεμούλες... -
Το 100αρικο για τα τελη ισως σκεφτω αν μου το φέρουν τελευταίες μερες του ετους.Νομίζεις , είχα το φόκους 12/2003 και όλοι έβαζαν +1 χρόνο στο παζάρεμα για να ρίξουν τα λεφτά . Κατά τα άλλα πάρτο να το ταξιδέψεις στις γιορτές να το χαρείς
-
@yem said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Το 100αρικο για τα τελη ισως σκεφτω αν μου το φέρουν τελευταίες μερες του ετους.Νομίζεις , είχα το φόκους 12/2003 και όλοι έβαζαν +1 χρόνο στο παζάρεμα για να ρίξουν τα λεφτά . Κατά τα άλλα πάρτο να το ταξιδέψεις στις γιορτές να το χαρείς
Παντα συμβαίνει αυτο!
Οι περισσότεροι θα το κανουν.
Κριμα να σου ανεβάζουν την πίεση!
Αλλωστε τις γιορτές που θα πας με καινούργιο αμαξι;
Στην καφρίλα ; να το έχεις και έννοια;
Χαλαρα 4-5 Γενάρη το έχεις στα χέρια σου ... -
@yem said in Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).:
Πέσανε οι τζίφρες και τη μεθεπόμενη Τετάρτη μάλλον θα το έχω.
Δε σκέφτομαι από τώρα την πώληση, για αμάξι που δεν έχω δει καν αλλά όταν το δώσω θα το δώσω στη τιμή που θέλω είτε η άδεια γράφει 22 είτε 23.
Δε πρόκειται να λάβω υπόψιν μου γελοία παζάρια.
Ταξίδι Νο2, νέο αυτοκίνητο (πάλι).