-
@criuser said in Citroen Ami:
To AMI είναι στα 5-6000 άρα πολύ πιο κάτω οπότε δεν έχει αντίπαλο προς το παρόν.
Bάλε κάτι.
-
@antonakis said in Citroen Ami:
Bάλε κάτι.
Δεν του βγαίνει το αφήγημα εαν βάλει την πραγματική τιμή....χαχαχαχα!!!
-
Εντάξει, έχει επιπλέον 1000 έκπτωση για κάτω των 29 και 1000€ για 3 εξαρτώμενα τέκνα, και επιπλέον 1000€ ανά επιπλέον εξαρτώμενο τέκνο έως και 4000€, οπότε doable.
-
@antonakis said in Citroen Ami:
Εντάξει, έχει επιπλέον 1000 έκπτωση για κάτω των 29 και 1000€ για 3 εξαρτώμενα τέκνα, και επιπλέον 1000€ ανά επιπλέον εξαρτώμενο τέκνο έως και 4000€, οπότε doable.
Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω δεν γίνεται.
Να γ@μηθουμε όμως για ένα αμί!;!;! Jamais!!!
-
Εγώ θυμάμαι είχα φτιάξει ένα αμι με τα αυτοκόλλητα και την αεροτομή. 9Κ βγήκε!!!
Το ότι κάθισα και έφτιαξα τιμή για ένα αμι λέει πολλά. Το κράζω αλλά το θαυμαζω
-
-
#gia_petama
-
"Καθημερινό εργαλείο δουλειάς" ... με αυτονομία 75 χιλιομέτρων.
Όλα τα στελέχη σε αυτή τη χώρα μαζεύτηκαν.
Ξυπνάνε το πρωί με την ησυχία τους, τρώνε το πλούσιο πρωϊνό τους, κάνουν το ντουζάκι τους με την ησυχία τους, τραβάνε και ένα ξύρισμα ίσως και ένα καζανάκι, φοράνε τα Χαρμάνια τους και πάνε στην γραφειάρα στα 5 χιλιόμετρα από την σπιταρώνα, όπου τους περιμένει μία θεσάρα στο υπόγειο εταιρικό πάρκινγκ, όπου η πρίζα περιμένει εναγωνίως τον πελάτη της..."Καθημερινό εργαλείο δουλειάς" ...
Εργαλείο για την καθημερινότητα
Το σίγουρο είναι πως το Ami δεν είναι αυτοκίνητο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το συγκρίνουμε με οποιοδήποτε τέτοιους είδους όχημα. Βασικά είναι ένα καθημερινό εργαλείο δουλειάς που μπορεί να κινηθεί άνετα σε περιοχές με κίνηση και δυσκολίες στο παρκάρισμα.
-
Αν πηγαίνεις Αμπελόκηπους - Κουμουνδούρου κάθε μέρα, ή Αμπελόκηπους - Παγκράτι (που δεν βολεύει και πολύ το μέτρο ακόμη), γενικά άμα μένεις Αμπελόκηπους λέει ένα Ami!
Είπαμε, το κάθε εργαλείο για την συγκεκριμένη δουλειά που χρειάζεται.
-
Και για την διαδρομή του Μονμαν στην Θεσσαλονίκη θα έσκιζε...
-
Πέτυχα Citroen Ami στον περιφερειακό της Δρπατεσωνας με κατεύθυνση προς Ιχθυόσκαλα φορτωμένο σε 3 μετρο τρέιλερ. το ρυμουλκούσε ένα Citroen C5 aircross αν δεν κάνω λάθος. Φωτογραφικό υλικό δεν έχω καθώς οδηγούσα.(source:trustmebro)
-
Θα έχει να το θυμάται το καημένο με τέτοιες ταχύτητες που ταξίδευε.
-
@celebrimor said in Citroen Ami:
Πέτυχα Citroen Ami στον περιφερειακό της Δρπατεσωνας με κατεύθυνση προς Ιχθυόσκαλα φορτωμένο σε 3 μετρο τρέιλερ. το ρυμουλκούσε ένα Citroen C5 aircross αν δεν κάνω λάθος. Φωτογραφικό υλικό δεν έχω καθώς οδηγούσα.(source:trustmebro)
Ωραίος ο τύπος, C5 Aircross οικογενειακό και ταξιδιαρικο και Ami για γύρω γύρω!
-
@dublin said in Citroen Ami:
@celebrimor said in Citroen Ami:
Ωραίος ο τύπος, C5 Aircross οικογενειακό και ταξιδιαρικο και Ami για γύρω γύρω!
Καλά παίζει κιόλας να έμεινε από μπαταρία και να το τραβούσαν με το αμάξι τρέιλερ της αντιπροσωπείας - συνεργείου.
-
Παίζει να κουβαλούσαν το σπιτάκι του σκύλου.
-
Από τα 3 (τα έκανα upvote όλα) πιο πολύ μου άρεσε το τελευταίο.
Πιο πιθανό είναι το δεύτερο! -
Το πιο πιθανό σενάριο -λόγο της περιοχής-είναι ότι φορτώθηκε στο οικογενειακό για να μεταφερθεί στο νησί που θα είναι ο τόπος που θα κινείτε
-
Και ότι γενικά η Σιτροέν έχει για όλες τις ανάγκες τις λύσεις...
-
Έχεις βάλει να χτυπάει αλαρμ σε λέξεις κλειδιά;
-
Οχι, τα σάιτ της σιτροέν τα διαβάζω όλα, όπως και τα άλλα της στελλάντις.
Αλλοι έχουν αλάρμ παντού μήπως γράψει κάποιος adblue στην ενότητα για τα πλυντήρια και τις λευκές συσκευές...
Citroen Ami