-
Φίλε μου αυτό το έχεις δει;
https://ecocar.city/?lang=en
Έχω δει μερικά στον δρόμο, φαντάζομαι αντίστοιχη λογική έχει με το Ami.
Πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, και το high speed πιάνει μέχρι 80 χλμ/ω. -
@babisstinson said in Citroen Ami:
Φίλε μου αυτό το έχεις δει;
https://ecocar.city/?lang=en
Έχω δει μερικά στον δρόμο, φαντάζομαι αντίστοιχη λογική έχει με το Ami.
Πολύ μεγαλύτερη αυτονομία, και το high speed πιάνει μέχρι 80 χλμ/ω.Το είδα. Είδα και τα σχόλια από κάτω... Τρίχες. Δεν είναι ακόμα έτοιμη η τεχνολογία για αξιόλογο και φτηνό ηλεκτρικό....
-
@cholo said in Citroen Ami:
Το σίγουρο είναι ότι με κάτι Ami που θα «οδηγούν» κατά προτίμηση άσχετοι και θα είναι από κινητά εμπόδια εως δημόσιος κίνδυνος
θα πληρώσουμε τη νύφη οι υπόλοιποι.Εδώ ένας που παρκάρει τον κουβά.
Youtube Videoεεεε και εσύ τι σκας βάλε κάμερα
Youtube Video -
@yem said in Citroen Ami:
εεεε και εσύ τι σκας βάλε κάμερα
Κι εδώ το μανεκέν επιδεικνύει τη σωστή dashcam για το Ami
-
χααχχαχααχχαχ
-
Απίστευτο μένος.. σιγά μην σας πάρει και τις γυναίκες.
Είναι όχημα, όχι αυτοκίνητο, και δεν θα προλαβαίνουν να τα φτιάχνουν.
-
Και τα τσιγάρα δεν προλαβαίνουν να τα φτιάχνουν. Είναι καλά; Αξίζουν;
-
Η Renault φτιάχνει το Twizy 12 χρόνια τώρα, είναι στην ίδια κατηγορία με το Ami. Είναι ηλεκτρικό. Έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε στον δρόμο κάθε μέρα.
-
Πολύ καλύτερο σε πολλά σημεία. Ίσως πιο κοντά ως εναλλακτικό του παπιου.
Και παίρνει κλίσεις μιας μηχανής και η πίσω ρόδα στρίβει σαν κλαρκ για να παρκάρει. Νομίζω έχει και κανονικό αμάξωμα και αερόσακο
-
εγω θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με αυτό.
εξυπνη ιδέα αλλά μέτρια υλοποίηση με τιμη πρωταπριλιάτικου αστείου.
με ποδήλατο πάντως πας πιο γρήγορα με την ίδια ασφάλεια (μηδενική) με περίπου την ίδια αυτονομία (ποσο να αντέξεις να κάνεις πετάλι? περίπου όσο αντεχει και αυτουνου η μπαταρία) και κάνεις και γυμναστική. βεβαια εχει οροφή και δεν βρέχεσαι στα + του.
Με αλλη τιμή θα μπορούσε να γίνει τρεντυ σε εφήβους.
-
@super-t said in Citroen Ami:
Η Renault φτιάχνει το Twizy 12 χρόνια τώρα, είναι στην ίδια κατηγορία με το Ami. Είναι ηλεκτρικό. Έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε στον δρόμο κάθε μέρα.
ειναι πιο γρήγορο και πιο όμορφο το twizy με εξίσου υπερβολική τιμή βεβαια
-
@lap said in Citroen Ami:
Πολύ καλύτερο σε πολλά σημεία. Ίσως πιο κοντά ως εναλλακτικό του παπιου.
Και παίρνει κλίσεις μιας μηχανής και η πίσω ρόδα στρίβει σαν κλαρκ για να παρκάρει. Νομίζω έχει και κανονικό αμάξωμα και αερόσακο
αν και κακασχημο πιο καλή επιλογή φαίνεται
-
Κουκλάκι είναι
-
Συγνώμη αλλά αυτό είναι πολύ πιο κουλ..
(Δεν ξέρω οι σημερινοί 16 αρηδες λένε τη φράση κουλ ή όχι;)
-
@cirus said in Citroen Ami:
εγω θα ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω με αυτό.
Εσύ πας εκδρομές στα βουνά με το puma st....
-
Ως θέση οδηγησης φαίνεται πολύ έξυπνη ιδέα. Αυτή η απόσταση από το μπροστινό παρμπρίζ δημιουργεί μια πολύ ευχάριστη αίσθηση.
Είναι κρίμα που μια τέτοια έξυπνη ιδέα την σπατάλησαν σε μια τόσο κακη ποιοτικά κατασκευή. Αν ήταν σαν το smart, δηλαδη μικρογραφία πραγματικού αυτοκινήτου, τότε θα ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Αυτό τώρα δεν μπορεί να βγάλει μια ανηφόρα;
-
@lap , σοβαρά τώρα έχεις άπλα , έχω την αίσθηση ότι ακόμα και ένα δίμετρος δεν θα βρίσκει στα γόνατα !το μπουκαλάκι στο "ταμπλό" δεν το φτάνεις αν δεν γύρεις πολύ μπροστά . Βρε @dublin ok κάνουμε λίγο χοντρή πλάκα , όχι όσο η citroen που για ένα τέτοιο "όχημα" θέλει 10.000ε , τουλάχιστον η Renault εκτός από εξηλεκτρισμό -micromobility - πουλμούρ -σου πουλάει και δήθεν οικολογία , σου λέει το δικό μου πλουσιοπαίχνιδο είναι απο 50% ανακυκλώσιμα υλικά και όταν το βαρεθείτε ανακυκλώνετε κατά 95%. Έτσι οι χίπηδες τις Ε.Ε. δεν θα έχουν τύψεις , και καυσαέρια δεν θα έχει και δεν ρυπαίνουν με την . https://electricvehicleweb.com/renault-duo-renault-bento/
ΘΑ ΤΟ βγάλει και με κουτί για Πίτσα
-
This post is deleted! -
Τα κοσμητικά επίθετα και οι φράσεις του τύπου "όποιος το πάρει είναι ζώον και πλουσιοχλεχλες" και κάτι τέτοια ενοχλούν.
Αυτά εμπίπτουν περισσότερο σε προπαγανδιστική προετοιμασία δυστοπιων και όχι σε συζήτηση σε φόρουμ.
Προδικάζουν με επίθετα τους ανθρώπους που θα/μπορεί να το πάρουν. Με ποιο δικαίωμα αναρωτιέμαι αποφασίζουν όλοι αυτοί για τους πιθανούς αγοραστές αυτού του οχήματος;
Εγώ είχα πει μία ντουζίνα χρήσεις που θα έχει αυτό το όχημα που εμπίπτει σε πολλές κατηγορίες ανθρώπων και πορτοφολιων, κάποιοι ήταν πλουσιοχλεχλεδες, κάποιο ακριβώς το αντίθετο.αλλα τι σημαίνει αυτό; Όποιος πάρει Ami, ένα όχημα που ξεκινάει από 5.500 ευρώ, που ΔΕΝ παίρνεις καν 300αρι Honda scooter (που είναι πρώτα σε πωλήσεις), είναι καπιταλιστικό σκουλήκι και πρέπει να απαγχονιστει στο Σύνταγμα; Ή πρέπει να πάμε να κάψουμε με μολότοφ τα Ami όπου τα πετύχουμε;
Δηλαδή μόλις δεις εσύ έναν, και έχεις υποστεί την πλύση εγκεφάλου εδώ μέσα, θα συνδυαστεί κατ' ευθείαν με τους χαρακτηρισμούς. Αυτό το θεωρώ κόκκινη γραμμή και δεν υπάρχει στον πολιτισμένο διάλογο.
Τα επιχειρήματα και τις προτάσεις τα δέχομαι φυσικά και τα παρακολουθώ, αλλά όχι τα επίθετα και τους χαρακτηρισμούς. Είναι η απαρχή του χάους, της συμπλοκής και του κανιβαλισμού. Δηλαδή ακριβώς όπως έχει επικρατήσει να γίνεται ο δημόσιος διάλογος στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
-
Το ΑΜΙ έχει 9500 ΧΩΡΙΣ την κρατική επιδότηση.
Με αυτή κατεβαίνει στα 6500 και αν είσαι και κάτω των 29 ετών στα 5500.Εκεί λοιπόν θα κριθεί.
Ενα σμάρτ έκανε 14000 το 2009, που πήρε φίλος το κάμπριο 16800.
https://www.smart.mercedes-benz.com/gr/el/home#test-drive-conversion
Οπότε αφήστε τις βούρτσες από τα χέρια και μην τις συγκρίνετε...
Citroen Ami