Το σίγουρο είναι ότι με κάτι Ami που θα «οδηγούν» κατά προτίμηση άσχετοι και θα είναι από κινητά εμπόδια εως δημόσιος κίνδυνος
θα πληρώσουμε τη νύφη οι υπόλοιποι.
Εδώ ένας που παρκάρει τον κουβά.
Youtube Video
Το σίγουρο είναι ότι με κάτι Ami που θα «οδηγούν» κατά προτίμηση άσχετοι και θα είναι από κινητά εμπόδια εως δημόσιος κίνδυνος
θα πληρώσουμε τη νύφη οι υπόλοιποι.
Εδώ ένας που παρκάρει τον κουβά.
Youtube Video
@yem said in Citroen Ami:
εεεε και εσύ τι σκας βάλε κάμερα
Κι εδώ το μανεκέν επιδεικνύει τη σωστή dashcam για το Ami
@bouzou said in Cupra Formentor:
Απ την πρώτη επίσκεψη στην Seat-Cupra Αργυρούπολης ο καλά ενημερωμένος πωλητής μου είπε για τους ενδιασμούς μου περί dsg οτι είναι υγρού τύπου και συνεπώς πολύ πιο ανθεκτικό .
Ναι εξήγησα πόσο εύκολο είνα για ένα πωλητή-τεχνικό σύμβουλο να βρει την απάντηση στο ερώτημα που έκανε ο φίλος και πολλοί άλλοι θα είχαν κάνει πριν το φίλο.
Δε δικαιολογείται τόσο ανυπόστατη απάντηση για ένα επαγγελματία πωλήσεων,
στη χειρότερη πωλητής είσαι και λες αλήθεια δεν ξέρω, δεν απαντάς «το 1500άρι είναι ξηρό» (που δεν είναι).
Και για εκείνους που τυχόν απασχόλησε η εικόνα περί ηχομόνωσης και τον ήχο της μηχανής,
θα φανεί παράξενο αλλά και εκεί κρατάτε ένα μικρό καλάθι πριν την εξαγωγή συμπερασμάτων
γιατί τα αυτοκίνητα αυτά έχουν ένα ηχείο που δημιουργεί τεχνητό ...θόρυβο (και καλά πιο σπορτίφ).
Δεν είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση,
είναι ότι ρυθμίζεται η ένταση της φασαρίας που παράγει το ηχείο.
επειδή ειπώθηκε και ξαναειπώθηκε,
λοιπόν η μόνη προπαγάνδα είναι από την ανάποδη :
αφήνουμε εκτός πεδίου κριτικής το υποκείμενο Ami
και δικάζουμε προθέσεις εκείνων που το κρίνουν το Ami
τις χρήσεις του Ami κρίναμε, και την ικανότητά του να επιτελέσει με επάρκεια αυτό που πουλάει
ε πώς να το κάνουμε;...
@k-m said in Cupra Formentor:
Επίσης μου ειπε για το DSG οτι στην εκπαιδευση τους ειχαν ενημερωσει πως το 1500 είναι ξυρου και τα μεγαλυτερα υγρου, αλλα προς το παρον οτι 1500 εχουν ελέγξει με το πλαισιο ειναι υγρου.
Είτε δεν ξέρουν, είτε δεν θέλουν να πουλήσουν αν έχουν άλλες μάρκες που προωθούν.
Γιατί μια απλή ματιά στον κατάλογο των ανταλλακτικών,
θα επιβεβαίωνε πως όλα τα Formentor έχουν μόνο υγρού τύπου DSG
και συγκεκριμένα τα DQ381, DQ400E, DQ500 που είναι όλα υγρού τύπου.
Επί τη ευκαιρία
πριν μερικές βδομάδες είχα πετύχει ένα λευκό Formentor στο ΙΚΕΑ Αεροδρομίου Αθήνας απογευματινές ώρες
πραγματικά εντυπωσιακή αύρα και πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.
Ήρθε πάρκαρε παραδίπλα, και δημιουργούσε αίσθηση.
@jg4 said in Cupra Formentor:
cholo ευχαριστώ για την πληροφορία, όντως δεν το γνώριζα! Αφορμή για το σχόλιο μου ήταν όντως η ανύψωση τους όταν χιονίζει, όπως είπε ο k-m
Το κατάλαβα και γι' αυτό στο παρέθεσα από το εγχειρίδιο.
Όπως αναφέρει,
η service position είναι και για τις περιπτώσεις με την παγωνιά.
Και δεν ανοίγεις το καπό, ίσα ίσα με κλειστό καπό λειτουργεί η service position.
Η ιδέα είναι καλή.
Δεν είναι καινοτόμα ιδέα.
Φτηνό στη φορολογία, με δίπλωμα τύπου μηχανής έχουν υπάρξει ΙΧ και παλιότερα.
Στο συγκεκριμένο εδώ, η εκτέλεση της ιδέας είναι άπειρες φορές κακή.
Κατασκευαστική ξεπέτα. Πανάκριβη στην τελική.
Και κατά τη γνώμη μου,
δε θα δεχόταν να το κυκλοφορήσει σε δημόσιο δρόμο ούτε ο έφηβος της Εκάλης ούτε ο πατέρας του εφήβου για το παιδί του.
Από άχρηστες χρήσεις,
θα αγόραζε το Ami
είτε ο έφηβος της Εκάλης για να πεταχτεί στον κήπο μέχρι το σπιτάκι του σκύλου
είτε κάποιος ψωνισμένος της μπουρζουαζίας που θα νόμιζε ότι επιδεικνύει την εξυπνάδα του.
Από λιγότερο άχρηστες δραστηριότητες,
θα το έβλεπα ως εναλλακτική για τα ηλεκτρικά πατίνια στους τουρίστες για τα κέντρα των πόλεων.
Καλές δουλειές Citroen!
Ειδικά με τις κρατικές επιδοτήσεις.
Αυτό πού το πας;
Λέει
Βασικός Εξοπλισμός Εκθέματος
Αποθηκευτικός χώρος 63Lεμπρός από το συνοδηγό
και εννοεί τον κενό χώρο της καμπίνας...
Τροχοί 14"
και θα μπορούσε να εννοεί ότι οι τροχοί είναι εξοπλισμός...
Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (D,N,R)
και θα μπορούσε να εννοεί ότι έχει ταχύτητες και αλλάζουν αυτόματα...
Ποιόν νομίζουν ότι κοροιδεύουν;...
Δες προηγούμενο βίντεο πώς τα πάει στις ανηφόρες.
Μελίσσια μόνο χαμηλά, Κερατσίνι το ξεχνάτε και Κατεχάκη αν πάρεις γερή φόρα...
Super market το αφήνεις έξω, δεν πας πολύ υπόγειο !
H Alfa; Πέρυσι κερδοφόρα; Για πείτε και πόσα ήταν τα κέρδη...
Fake news.
Επί δεκαετίες αυτό που γίνεται είναι πως είναι ζημιογόνα.
Και παλαιότερα ακόμα, πάλι ζημιογόνα ήταν.
Μέχρι που στο τέλος κατά καιρούς περνούσε στο ιταλικό δημόσιο.
Στο τέλος κατέληξε και στη Fiat, και πάλι είναι ζημιογόνα.
Και από τη Fiat στη Stellantis, να παίρνει μια ευκαιρία σε ορίζοντα 10ετίας.
"Stellantis Gives Its Alfa Romeo, Lancia And DS Brands One Last Chance"
https://www.forbes.com/sites/michaeltaylor/2021/05/17/stellantis-gives-its-alfa-romeo-lancia-and-ds-brands-one-last-chance/?sh=623df997761d
Τέλος πάντων
πέρυσι στην ημερίδα των Financial Times «Future of the Car»
ο Carlos Tavares (CEO της Stellantis) αυτό που είπε ήταν
“My clear management stance is that we give a chance to each of our brands, under the leadership of a strong CEO, to define their vision, build a roadmap and make sure they use the valuable assets of Stellantis to make their business case fly,”
“We’re giving each a chance, giving each a time window of 10 years and giving funding for 10 years to do a core model strategy."
“If they succeed, great. Each brand is given the chance to do something different and appeal to customers.”
@mastoras78 said in Alfa Romeo:
Καλά το ότι η Alfa είναι εδώ και χρόνια σαν την Ολυμπιακή, είναι δεδομένο..
Από εκεί και πέρα ο cholo παίζει αντιποδόσφαιρο σα τον Simeone
όχι και αντιποδόσφαιρο...
κοίτα ξεκίνησα να ζητάω μια έγκυρη πηγή
και αυτό θα ήταν όλο
Διεγράφησαν προσβλητικές απόψεις κατά των συνομιλητών. Δέχεστε προειδοποίηση. Την επόμενη φορά θα υπάρξει ποινή. {Admin}
@harisma23 said in Alfa Romeo:
Η αλήθεια είναι ότι ούτε 40 μέρες δεν έχεις από τότε που μπήκες στο forum και ήδη έχεις εντυπωσιάσει με τη διαλεκτική ευχέρεια και την αναλυτική ικανότητα που έχεις. Βλέπω μεγάλο δρόμο μπροστά σου...
μαζί μου ασχολείσαι...
μην μου ανησυχείς
είσαι όσο δείχνεις
μα όμως ε....
χαχαχα
@cholo said in Alfa Romeo:
Στα αλήθεια κάτι λείπει, να το ψάξεις γατί είναι ακατανόητος ο τρόπος σκέψης.
Κι επειδή μπορεί να κατανοηθεί με ένα τρόπο
αφού φιλοξενεί το περιοδικό, δεν είναι δύσκολο.
Καλέστε τον υπογράφοντα και θα σας εξηγήσει τί εννοεί στο κείμενό του.Πώς συμβαίνει αυτό στις ειδήσεις της Alfa romeo, στρατός κανονικός (όχι για το Δία LOL)...
Έλα πες την αλήθεια τώρα. Τρολάρεις, ε;
Να καλέσουμε τον υπογράφοντα, ε; Μας το χρωστάει ή το χρωστάει προσωπικά σε σένα;
Μήπως να στήσουμε και κανά λαϊκό δικαστήριο και να τον καλέσουμε σε απολογία;Από την άλλη, εγώ σε καταλαβαίνω. Έχεις τεκμηριώσει τόσο καλά την άποψη σου, με νούμερα και αδιάσειστα στοιχεία, που σε πνίγει το δίκιο σου. Από τη μία ο Δίας κι ο αρθρογράφος, από την άλλη ο στρατός των αλφίστι, πόσο να αντέξεις;
καλά κρασιά...
ελπίζω να είσαι ανήλικος γιατί για ενήλικος δε δικαιολογείται η τρικυμία...
Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας. Επιμένεις να εγκαλείς τους πάντες να παρουσιάσουν στοιχεία και νούμερα, μέχρι και τον αρθρογράφο των 4Τ που δεν συμμετέχει στην κουβέντα, αλλά θέλεις να τον καλέσουμε να εξηγήσει! Από την άλλη εσύ από τη δική σου πλευρά δεν έχεις παρουσιάσει κανένα στοιχείο, αφήνοντας στην ουσία τη δήλωση που έκανες στον αέρα. Κάτι λείπει...
Στα αλήθεια κάτι λείπει, να το ψάξεις γατί είναι ακατανόητος ο τρόπος σκέψης.
Κι επειδή μπορεί να κατανοηθεί με ένα τρόπο
αφού φιλοξενεί το περιοδικό, δεν είναι δύσκολο.
Καλέστε τον υπογράφοντα και θα σας εξηγήσει τί εννοεί στο κείμενό του.
Πώς συμβαίνει αυτό στις ειδήσεις της Alfa romeo, στρατός κανονικός (όχι για το Δία LOL)...
Χαχα όλοι οι butt-hurt !!!
Cholo, βρίσκεσαι σε λεκτική αντιπαράθεση με το Δία, σχετικά με τα κέρδη ή ζημιές της AR. Ο Δίας παρέθεσε ένα άρθρο που μιλάει για κέρδη. Κι εσύ τον εγκαλείς γιατί δεν παρέθεσε νούμερα, ενώ αρνείσαι να παραθέσεις τα δικά σου στοιχεία που θα τεκμηριώσουν την άποψη σου.
Πέρα από το αν τελικά έχεις δίκιο ή όχι επί της ουσίας (δηλαδή των ζημιών της AR) είναι πραγματικά ακατανόητος ο τρόπος σκέψης σου...
Για να σου απαντήσω στην απορία
ο λόγος που ζητάω νούμερα κερδοφορίας είναι πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κερδοφορία για τα ετήσια αποτελέσματα του 2021.
Δεν επιβεβαιώνεται η «είδηση» πουθενά .
Ούτε από τον Τσεο που θα έκανε τούμπες τώρα.
Και επειδή το άρθρο ανήρτησε στους 4Τ ο υπογράφων κ. Χρήστος Αποστολόπουλος
δεν είναι δύσκολο να τον καλέσει κάποιος να εξηγήσει αν η «κερδοφορία» που εννοεί, αναφέρεται στην ετήσια βάση του 2021 καθώς και την πηγή που επικαλείται.
Δεν είναι δύσκολο. Εδώ είναι το φόρουμ του περιοδικού λέει.
@gatoz said in Alfa Romeo:
πραγματι υπαρχει ατελειωτη στη φυση. ή στη παραφυση. ειδικα εαν θελεις να επιβαλεις αποψεις με κοπτοραπτικη.
οποτε παραδινομαι.
όλο δικό σου,
αν δε μπορείς να το πάρεις αλλιώς...
ω, μα ναι, φαινεται απο τα ποστ αλλωστε η χαλαρωτις.
βρε άσε τη δική μου χαλάρωση,
εσύ που ασχολείσαι όμως...
ξεπέρασέ το, αν δε μπορείς να χαλαρώσεις
επιμενεις και τελικα φαινεται επιλεγεις τη στρατευση.
εγώ χαλαρά είμαι, για σένα δεν το βλέπω
πολύ προσωπικά το πήρες και το παίρνεις
@fanis75 said in Alfa Romeo:
Πάντως και στην Καλιφόρνια ένα φίλος μου δεν έβρισκε αυτοκίνητο να αγοράσει. Μόνο η Giulia ηταν ετοιμοπαράδοτη και την πήρε σε φοβερή τιμή, με μεγάλη έκπτωση,
Εννοείται κι ότι όλο αυτό συνοδεύεται κι από πωλήσεις που μειώθηκαν από 63k το 2020 στις 55k.
Μειωμένες πωλήσεις και χαμηλωμένες τιμές.
Οι λόγοι της «κερδοφορίας» που λέγαμε...