-
Ότι δεν πήγε στο leasing δλδ ξεσαβουριασμα.
-
@gtsartsal said in Hyundai Kona 2023:
@yem said in Hyundai Kona 2023:
@v_a said in Hyundai Kona 2023:
Λες να είναι τελικά ευκαιρία το 3008 στα 28Κ ;
(Ser Gatos is pleased not to comment)Εγώ γιατί βλέπω 3008 allure plus 1.2 EAT8 (130hp) με 41.600€?
Τα 28κ είναι για ετοιμοπαράδοτα - χειροκίνητα - active pack.
Σε εμένα για αυτόματο 3008 που με ενδιέφερε, μου έκαναν προσφορά για συγκεκριμένο χρώμα που είναι τελευταία κομμάτια 32700 ευρώ. Βέβαια όπως είπα τελικά δεν συνέχισα το ενδιαφέρον καθώς το Nissan Qashqai μου ταίριαξε και με κάλυψε πολύ περισσότερο.
-
ΟΚ οι τιμές, αλλά ειναι τόσο άσχημο το καημένο....δεν βλέπεται σχεδόν. Σαν να κάνουν διαγωνισμό για το πιο πρωτότυπα άσχημο αμάξι οι κορεάτες, ένα πράγμα!
-
@fanis75 said in Hyundai Kona 2023:
ΟΚ οι τιμές, αλλά ειναι τόσο άσχημο το καημένο....δεν βλέπεται σχεδόν. Σαν να κάνουν διαγωνισμό για το πιο πρωτότυπα άσχημο αμάξι οι κορεάτες, ένα πράγμα!
Υποκειμενικό σίγουρα το ζήτημα, αλλά μπορεί να πει κανείς άσχημο το sportage;
-
Κοίτα, αν βάλεις δίπλα το baygon, σίγουρα είναι πιο σεξυ το kona...
(Αν και το bayon όσο το βλέπω τόσο εκτιμώ πόσο αμάξι ουσίας είναι) -
Χμμμ...
Πριν καν το δούμε το βαφτίσαμε Multipla και άσχημο. Ας περιμένουμε λίγο.
-
@fotonios said in Hyundai Kona 2023:
Εγώ! Μπροστά βλέπεται, πίσω είναι άθλιο...κακάσχημο. Μόνο το Τουσόν είναι όμορφο από όλα αυτά και το Ioniq5.
-
@fotonios said in Hyundai Kona 2023:
Εγώ! Μπροστά βλέπεται, πίσω είναι άθλιο...κακάσχημο. Μόνο το Τουσόν είναι όμορφο από όλα αυτά και το Ioniq5.
Ας πούμε εμένα αυτά τα μπροστά φώτα του tuscon που σχηματίζουν τρίγωνα, μου φαίνεται τρομερά άσχημο. Και ο κωλος του sportage με αυτή την επιθετική σχεδιαστική γραμμή, μου φαίνεται υπέροχο.
-
Συγνώμη αλλά σας διαβάζω τόσα πόστς
Μια χαρά είναι το multipla -
Εγώ θεωρώ τα εμπρός φώτα σε λάθος θέση.Ολα τα αυτοκίνητα σε εκείνο ακριβώς το σημείο έχουν χτυπήματα ή γδαρσιματα από ιδία λάθη ή από απροσεκτους.
-
Χωρίς μαύρους προφυλακτήρες-μαρσπιέ βλέπεται, με τα μαύρα μπαλώματα δεν μου αρέσει
-
@jamesd said in Hyundai Kona 2023:
Χωρίς μαύρους προφυλακτήρες-μαρσπιέ βλέπεται, με τα μαύρα μπαλώματα δεν μου αρέσει
Συμφωνώ απολύτως! Στην τελική αν δεν μπορείς να πάρεις την N-Line πας και τους ρίχνεις ένα βάψιμο…
-
Πάντως για να λέμε και τα καλά είναι από τα λίγα κορεατικά με καλό χώρο (headroom & legroom) για ψηλούς οδηγούς, well done Hyundai!
-
Η μεσαία έκδοση 1,6 4x4 198 ps στα 37Κ τιμολογείται οσο και η corolla cross 2.0 4x4 197ps. Δεν ξέρω αν η toyota έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο , θα καίει σίγουρα τα μισά απο το hyundai 5lt έναντι 10lt με αντίτιμο τον φόρο πολυτελείας 440 ευρώ. Νομίζω το huyndai θα έχει και τέλη κυκλοφορίας .
Οικονομοτεχνικά είναι ενα δίλημμα αλλά η ζυγαριά γέρνει και στους χρόνους παράδοσης των μοντέλων. -
2.6cm μεγαλύτερο μεταξόνιο έχει το κονα παρότι είναι 11cm κοντύτερο συνολικά.
Από κατανάλωση το τούρμπο κονα σε σχέση με το υβριδικό διλιτρο στην πόλη θα καίει τα διπλά. Στο ταξίδι όμως στα 120-130 η διαφορά θα μειώνεται πολύ.
Στα υβριδικά με το 1.8 140 θα πρέπει να γίνει η σύγκριση.
To κκ βγαίνει λίγο φθηνότερο και είναι μάλλον πιο σβελτο.
Βέβαια το κκ έχει παράδοση +12 μήνες ενώ το κονα λένε για 2. Φυσικά άμα αρχίσει να φορτώνει παραγγελίες θα αλλάξουν και εδώ οι χρόνοι. -
@tkin73 said in Hyundai Kona 2023:
Από κατανάλωση το τούρμπο κονα σε σχέση με το υβριδικό διλιτρο στην πόλη θα καίει τα διπλά. Στο ταξίδι όμως στα 120-130 η διαφορά θα μειώνεται πολύ.
Βέβαια το κκ έχει παράδοση +12 μήνες ενώ το κονα λένε για 2. Φυσικά άμα αρχίσει να φορτώνει παραγγελίες θα αλλάξουν και εδώ οι χρόνοι.Το 5.6λτ ανά 100κμ των 4τ για το υβριδικό κονα δεν είναι λίγο υψηλό; Υπολογίζω γυρω στα 2λτ διαφορά κατανάλωσης με το χιλιάρι 120 ίππων, και αν συνυπολογισεις και ταξίδια δεν ξέρω αν θα κάνει κάποιος απόσβεση τα λεφτά του full hybrid kona σε λιγότερο από 8-10 χρόνια…
-
Πολύ σωστά , και οπως βλέπω η Corolla Cross 1.8 είναι 1.500 ευρώ πιο φθηνή σε active plus και style σε σχέση με την Premium και Distinctive του Κona , και ακριβώς ίδια σε τιμή η Lounge με την Nline.
Οπότε είναι θέμα γούστου και σύγκρισης στους επιμέρους τομείς , επιδόσεις , ανεση , οδηγική συμπεριφορά , ποιότητα κλπ.
Το Kona ημιάκαμπτο έχει πίσω και αυτό;
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δουμε ένα καλό συγκριτικό μεταξύ τους.
-
Το 5.6λτ ανά 100κμ των 4τ για το υβριδικό κονα δεν είναι λίγο υψηλό; Υπολογίζω γυρω στα 2λτ διαφορά κατανάλωσης με το χιλιάρι 120 ίππων, και αν συνυπολογισεις και ταξίδια δεν ξέρω αν θα κάνει κάποιος απόσβεση τα λεφτά του full hybrid kona σε λιγότερο από 8-10 χρόνια…
Η διαφορά τους είναι λιγότερο από 3.000€. Οπότε αν συνυπολογίσουμε και τα τέλη κυκλοφορίας, μάλλον πιο γρήγορα γίνεται απόσβεση.
-
@vagkirk said in Hyundai Kona 2023:
Το Kona ημιάκαμπτο έχει πίσω και αυτό;
Multi-link πολλαπλών συνδέσμων έχει η υβριδική έκδοση.
-
Βέβαια το κκ έχει παράδοση +12 μήνες ενώ το κονα λένε για 2. Φυσικά άμα αρχίσει να φορτώνει παραγγελίες θα αλλάξουν και εδώ οι χρόνοι.Το 5.6λτ ανά 100κμ των 4τ για το υβριδικό κονα δεν είναι λίγο υψηλό; Υπολογίζω γυρω στα 2λτ διαφορά κατανάλωσης με το χιλιάρι 120 ίππων, και αν συνυπολογισεις και ταξίδια δεν ξέρω αν θα κάνει κάποιος απόσβεση τα λεφτά του full hybrid kona σε λιγότερο από 8-10 χρόνια…
Ανάλογα που κινείσαι. Αν κάνεις πολλά ταξίδια η διαφορά θα είναι κάτω και από 2λτ. Στην πόλη όμως σε κίνηση το ένα θα καίει 5 το άλλο 8-9. Επίσης το συμβατικό έχει ημιάκαμπτο πίσω που στα ταξίδια θα μειονεκτει σε σχέση με το υβριδικό.
Hyundai Kona 2023