-
@tkin73 said in Renault Austral:
@dublin said in Renault Austral:
@alexandros-k said in Renault Austral:
Εχει και εκπτωση απο 1800 εως 2200€ αναλογα της εκδοσης, αλλά και παλι ακριβο ειναι νομιζω
https://www.carandmotor.gr/agora/aytes-times-toy-renault-austral-stin-ellada
τοσα τους λειπουν??? καλα κρασα....ουτε εξοδα απο την διαφημιση δεν θα βγάλουν....απορω εχουν τολμησει να φερουν αμαξια στην ελλαδα σε αυτες τις τιμες?... γιατι κάπου διαβαζα για ετοιμοπαραδοτα...
στα 38.5 (36.5 με την τρεχουσα εκπτωση) δεν παιρνεις:(I-ACC with S&G), Σύστημα διατήρησης οχήματος στο κέντρο της λωρίδας (LC), Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας με λειτουργία επιλογής προσαρμογής ταχύτητας (OSP), Θερμαινόμενο τιμόνι
Pack Safety: Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης με δυνατότητα λειτουργίας σε διασταύρωση (AEB), Σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου (BSW) και αποφυγή σύγκρουσης κατά την προσπέραση (BSI), Σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας (RCTA), Αυτόματο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης στην οπισθοπορία (R-AEB), Οπτική και ηχητική προειδοποίηση για ασφαλή αποβίβαση
Pack Parking 2: Hands-free σύστημα παρκαρίσματος, 3D κάμερα παρκαρίσματος 360°, Εξωτερικοί καθρέπτες με μνήμη
Pack Winter Comfort: Κάθισμα οδηγού/συνοδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο σε μήκος, κλίση πλάτης, ύψος, με μνήμη ρυθμίσεων & κάθισμα οδηγού με λειτουργία μασάζ, Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού/συνοδηγού, Εμπρός προσκέφαλα 2 ρυθμίσεων, Θερμαινόμενο εμπρός κρύσταλλο παρμπρίζ
Κάθισμα πίσω με διαιρούμενη βάση 60/40 ρυθμιζόμενο σε μήκος & Πίσω υποβραχιόνιο
Hλεκτροχρωμικός εσωτερικός καθρέφτης
Σπορ πεντάλια αλουμινίου
Χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι
Δερμάτινο τιμόνι
Διακόσμηση χρωμίου σε εσωτερικό θυρών και τιμόνι
Δερμάτινη επένδυση στο εσωτερικό θυρών και υφασμάτινη στο ταμπλό, δερμάτινη επένδυση στην κεντρική κονσόλα
Υφασμάτινες/Alcantara επενδύσεις καθισμάτων ALPINE
Δίχτυ προστασίας χώρου αποσκευών
Σύστημα πολυμέσων openR link με οθόνη 12" και σύστημα πλοήγησης
Ενσωματωμένο σύστημα Google & over-the-air ενημερώσεις
Πλαίσιο σε μαύρο γυαλιστερό περιμετρικά των παραθύρων
Μαύρη απόχρωση σημάτων και έμβλημα Alpine στα εμπρός φτερά
Θερμαινόμενο εμπρός κρύσταλλο παρμπρίζ
Ηλεκτρική πίσω πόρτα
Ράγες οροφής
Πανοραμική οροφή με ηλεκτρικό σκιάδιο
Φιμέ κρύσταλλα στα πίσω πλαϊνά παράθυρα και στο τζάμι πόρτας χώρου αποσκευών
Προβολείς LED Adaptive Vision με αυτόματη εναλλαγή μεγάλης/μεσαίας σκάλας φώτων (HBA), αυτοπροσαρμοζόμενα φώτα βάσει ταχύτητας και συνθήκες καιρού (AFS) και λειτουργία φώτων ως προβολείς ομίχλης
Πίσω φανοί με 3D εφέ και δυναμική ένδειξη αλλαγής πορείας
Ζάντες αλουμινίου KOMAH 19″ diamond-cut,
ελαστικά 205/55 R19
Pack Extended Grip: Ζάντες αλουμινίου ALTAO 18″,
ελαστικά 4 εποχών 235/55 R18
και επιπρόσθετα προγράμματα οδήγησης (+ Driving Modes: All-terrain & Snow)
Μεταλλικό χρώμα (Μαύρο Etoile, Γκρι Schiste)
Χρώμα ειδικής επεξεργασίαςΤα bold ειναι λίγο ξεφτυλα σε αμάξι αυτης της τιμης να μην περιλαμβάνονται...
Το HRV δίνει μόνο στην τελική έκδοση επίσης..
Kοστιζει όμως και καμιά 12αρια χιλιάρικα κάτω το χοντα....
Είναι πολύ μικρότερο, και εκείνο δεν το λες φθηνό να πρέπει να πας στα 43.000 και βάλε για να σου δώσουν μπάρες οροφής! Σιγά το super wooper dooper αξεσουάρ!
Κάτσε να έρθει το CRV και θα κλάψουν μανουλες!
Εντάξει είναι μικρότερο αλλά όχι πολύ μικρότερο σε διαθέσιμους χώρους, μην κοιτάς μόνο τις εξωτερικές διαστάσεις και το το Χόντα είναι ξεκινά ως φουλ υβριδικό έστω χαμηλότερης ισχύος στα 34Κ όταν το Ρενώ σαν υβριδικό ξεκινά από 49! Με την διαφορά παίρνεις ένα ακόμα μικρό αμάξι!
Δεν έχουν καμία σχέση τα αυτοκίνητα. Το HRV είναι κοντά σε CX30/C4/2008/Scross.. κάτι ανάμεσα σε μεγάλο Β και μικρό C, κλασσική Ασιατική συνταγή. το Austral είναι ξεκάθαρα Ευρωπαϊκό σύγχρονο C.
Όταν βγει το CRV θα μετρηθεί με τα μεγάλα Ευρωπαϊκά C, και έρχεται και νέο 3008, ένα αυτοκίνητο που σημάδεψε την κατηγορία.
Η έκδοση με μπάρες οροφής στο HRV κάνει 43.000+... εξωφρενικό..
-
Εντάξει είναι μικρότερο αλλά όχι πολύ μικρότερο σε διαθέσιμους χώρους, μην κοιτάς μόνο τις εξωτερικές διαστάσεις και το το Χόντα είναι ξεκινά ως φουλ υβριδικό έστω χαμηλότερης ισχύος στα 34Κ όταν το Ρενώ σαν υβριδικό ξεκινά από 49! Με την διαφορά παίρνεις ένα ακόμα μικρό αμάξι!
Last year!
Eδώ και μια βδομάδα ξεκινά από 36.700 -
Κάτσε να έρθει το CRV και θα κλάψουν μανουλες!
Με ποιους κινητήρες θα έρθει αυτό;
-
Το παρακολουθώ πολλούς μήνες το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το έχω δει μάλιστα από κοντά στο Παρίσι, στην κεντρική μπουτίκ της Renault στο Champs Elysees.
Έχω μπει μέσα, δεν το έχω οδηγήσει!
Προσωπικά μου αρέσει, βρίσκω όμορφη τη νέα εταιρική μάσκα, το δε ανανεωμένο νεο-ρετρό σήμα της Renault είναι θεωρώ πετυχημένο.
Μέσα ήταν ποιοτικό, εξαιρετική η τεράστια οθόνη, ευκρινέστατα γραφικά, μια γενικότερη αίσθηση ευεξίας. Πλαστικά και απτή ποιότητα άνω του μέσου όρου. Ένας επιπλέον πόντος στη Renault που τολμάει με τα φουλ υβριδικά. Έχουν κουράσει τα plug-in, λες και ζούμε όλοι σε μονοκατοικίες στο New Jersey με κήπο και γκαράζ με 3 θέσεις και 5 ταχυφορτιστές...
Σίγουρα απαράδεκτη η Ελληνική αντιπροσωπεία, ίσως από τις χειρότερες που υπάρχουν. Δεν σέβονται τη μάρκα, την αντιμετωπίζουν σαν μια φτηνή μάρκα μικρών αυτοκινήτων (βλ. Clio) και όχι σαν ένα σύγχρονο Ευρωπαίο κατασκευαστή. Τα ίδια είχαν κάνει και με το Arkana. Το οποίο είναι μια... περίληψη των καλά εξοπλισμένων Arkana που κυκλοφορούν στη Γαλλία.
Πάντως η έκδοση με τα 200 άλογα στα 50+ χιλιάρικα δεν θεωρώ ότι ματαιώνει την τύχη του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Συμφωνώ ότι με λιγότερα λεφτά οι Ασιάτες κάνουν πάρτυ σε full hybrid (Tucson, Sportage, Qashqai). Όλα αυτά παίζουν μέχρι 45 το πολύ.
ΑΛΛΑ (και αυτό είναι ένα σημαντικό αλλά) το Austral έχει ένα Ευρωπαϊκό... essence. Και αυτό πληρώνεται δυστυχώς. Άλλη αύρα, άλλο στυλ ένα Γαλλικό ή Ιταλικό αυτοκίνητο από ένα Ασιατικό.
Σε αυτά τα λεφτά ίσως είναι καλύτερη μια σύγκριση με την Alfa Romeo Tonale. Έχω οδηγήσει την έκδοση με τα 160 άλογα. Με καλό εξοπλισμό πάει γύρω στα 53-54 χιλιάρικα. Πανέμορφο αυτοκίνητο, αλλά οδηγικά δεν τρελάθηκα. Εσωτερικό χειρότερο του Renault. Πιο σπαρτιάτικο, πιο λιτό. Λιγότερο άνετα καθίσματα, μια αίσθηση κλειστοφοβική και σπορ... με το ζόρι!
Άρα αν το full hybrid Austral έχει καλύτερη οδήγηση, καλύτερη αίσθηση, κλπ, γιατί να μην το προτιμήσει κάνεις σε αυτά τα λεφτά? Και ας φαίνονται πολλά... Δυστυχώς τη σημερινή εποχή με λιγότερο από 40 χιλιάδες δύσκολο να αγοράσεις κάτι αξιοπρεπές. Τραγικό, αλλά είναι η σκληρή αλήθεια.
-
@panormus772 said in Renault Austral:
Last year!
Eδώ και μια βδομάδα ξεκινά από 36.700Ότι να ναι! Το να λες τιμές αμαξιών στην Ελλάδα είναι σαν να λες ότι το γιαούρτι έχει 3.50 το κιλό! Πρέπει να πάψουμε να μιλάμε οποίος μιλάει εκτίθεται. Μπήκα το είδα όντως! Σε ένα χρόνο που κυκλοφορεί έχει πάρει 4Κ! Στην 5ετια πόσα? Παραδόξως το σιβικ από την κυκλοφορία του δεν έχει αυξηθεί ούτε ευρώ! Απίστευτη υπομονή κάνει ο εισαγωγέας! Έπιασε διψήφιο αριθμό πωλήσεων τι περιμένει και δεν πατά και εδώ κάνα τετραχιλιαρο αύξηση απορώ ..
-
@cirus said in Renault Austral:
ώς....αλλά η αλήθεια είναι πως έχω χάσει και το ενδιαφέρον μου...η αγορά αυτοκινήτου εδώ και κάνα δυο χρόνια στην Ελλάδα ψάχνει κορόιδα να τους αδ
κανένα κοροιδο δεν ψάχνουν. Οι τιμές μια χαρά είναι για άλλες χώρες ακόμα και τώρα που ακρίβιναν.
Οι δικοί μας μισθοί είναι χάλια. Για έναν Νορβηγό ή Γερμανο δεν είναι υπερβολικές οι τιμές όπως για εμάς γατι πολύ απλά έχουν αλλα μισθολόγια.
Μην κοροιδευόμαστε. Κανένας δεν ασχολειται με την Ελλάδα και την αγορά της είναι πολύ μικρή. Αν μπορούν να πουλήσουν σε αυτες τις τιμές γιατι να μην το κάνουν?
Οστραλ που να το πληρώσει ιδιώτης από την τσέπη του στα +40Κ απίθανο να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Ως παροχή από εταιρείες σε στέλεχος ίσως.
Δεν μίλησα για Ελλάδα. Εγραψα ηδη οτι κανένας δεν ασχολειται με την Ελλάδα και την αγορά της είναι πολύ μικρή. Αν μπορούν να πουλήσουν σε αυτες τις τιμές γιατι να μην το κάνουν?
Στην Ελλάδα για συμβατα αμάξια η υβριδικά DACIA , FIAT, CITROEN, SUZUKI, HYUNDAI, KIA και TOYOTA, SKODA και σε λίγο και BYD. Η Ford αποχώρισε ήδη ουσιαστικά από το παιχίδι.
Οι υπόλοιπες μάρκες σιγά σιγά θα γίνονται σπανιότερες ή θα βλέπουμε να αγοράζονται σε πολυ φτωχές εκδόσεις μονο.
Στα ηλεκτρικά παίζεται τωρα το παιχνίδι ποιος θα βγάλει πρώτος προσιτα (φτηνα δεν μπορεις να τα πεις). Η VW επενδυει εκατομμυρια, η FORD θα είναι VW με αλλαγμενο εσωτερικό και εξωτερικό. Και οι υπόλοιπες μάρκες το παλεύουν σε αυτο τον δρόμο που έδειξε ο Μασκ επενδύοντας εκατομμύρια σε μπαταρίες να τον φτάσουν.
-
@gatoz said in Renault Austral:
@nasosto said in Renault Austral:
Ε ρε πού φτάσαμε...
Να διαθέτεις 30.000€ και να μη βρίσκεις αμάξι της προκοπής να αγοράσεις.ψαχνω για τη κορη με μπατζετ μεχρι 30000
πικρα
ρε πστ μου τοσο ευκολα βγαινουν 30 χαρτια και εγω ειμαι φτωχος?τι στυλ ψαχνει?
τι θέλει? -
@gtsartsal said in Renault Austral:
Ε ρε πού φτάσαμε...
Να διαθέτεις 30.000€ και να μη βρίσκεις αμάξι της προκοπής να αγοράσεις.ψαχνω για τη κορη με μπατζετ μεχρι 30000
πικρα
τι θέλει?#mono_vitaRA
-
Ε ρε πού φτάσαμε...
πικρα
τι θέλει?Πάρτης ηλεκτρικό μην έχει μπαταρία να εξαφανίζεται να αγχώνεσαι
-
Ε ρε πού φτάσαμε...
πικρα
τι θέλει?μικρο, κατηγορια κλιο
αυτοματο
με εξοπλισμο
ομορφο
και να κυκλοφορει καθε μερα δακτυλιο
αλλα δεν το ανοιγω θεμα γιατι θα δω κανενα γιαρι προταση και θα φαω μπαναριζμα -
Ε ρε πού φτάσαμε...
πικρα
αυτοματο
με εξοπλισμο
ομορφο
αλλα δεν το ανοιγω θεμα γιατι θα δω κανενα γιαρι προταση και θα φαω μπαναριζμαΓια την κόρη μου, μικρό αυτοκίνητο πόλης θα έπαιρνα το jazz.
Το θεωρώ το πιο βολικό , το πιο άνετο , το πιο απροβλημάτιστο. Αρκεί να της αρέσειEDIT: και το μαζντα 2 είναι μια χαρά και θα περισσέψουν και λεφτά για 3- 4 - 5 καλά ταξίδια στην Ευρώπη για το κορίτσι!!!
-
ψαχνω για τη κορη με μπατζετ μεχρι 30000
Άπειρες επιλογές....απλά έχεις κολλήματα!!
Να σου πω μερικά, έτσι πρόχειρα σε αυτόματο που θες?
- BMW σειρά 1
- Citroen C3
- Peugeot 208
- Opel Corsa
- Seat Ibiza
- Skoda Fabia
- VW Polo
- Toyota Yaris
- Toyota Yaris Cross
- Toyota Corolla
- Suzuki Swift
- Suzuki Vitara
- Ford Fiesta
- Ford Puma
- Honda Jazz
- Mazda 2
- Mazda 2 Yaris
- Renault Clio
ΟΛΑ σε καινούργιο!! Αλλά δεν σου κάνει κανένα....για δικούς σου λόγους...χαχαχα!!
-
ειπαμε οχι βρωμογιαρια και #gallochrepa
-
Ε ρε πού φτάσαμε...
πικρα
αυτοματο
με εξοπλισμο
ομορφο
αλλα δεν το ανοιγω θεμα γιατι θα δω κανενα γιαρι προταση και θα φαω μπαναριζμαpuma
μικρο σχετικά
με εξοπλισμο πολύ καλό
Πολύ ομορφο
το 125 κυκλοφορεί ούτε τέλη δεν έχειη αντίστοιχα fiesta για πιο μικρό
-
Jazz. Πολλοί αερόσακοι, φουλ ενεργητικά συστήματα, αξιοπιστία, αυτόματο, καίει λιγα, καλό πάτημα, χώροι τεράστιοι για να βάζει την παρέα της σε βόλτες, χαμηλό προφίλ να μην κάνει εντύπωση.
-
Πάρε Honda ή Ford....στα είπα...αλλά δεν θες. Κολλυσιεργείς και θα τελιεώσει και το Φιέστα και μετά μόνο Puma. Φυσικά για την χρήση που το θέλει το Γιάρις είναι το καλλίτερο και θα της αρέσει πολύ, αλλά εσύ είσαι κολλημένος. Οπότε πάρε Φορντ να γουστάρει.
-
@lap said in Renault Austral:
Jazz. Πολλοί αερόσακοι, φουλ ενεργητικά συστήματα, αξιοπιστία, αυτόματο, καίει λιγα, καλό πάτημα, χώροι τεράστιοι για να βάζει την παρέα της σε βόλτες, χαμηλό προφίλ να μην κάνει εντύπωση.
είπε όμορφο για νέους!!!! μα κανένας δεν διαβαζει τι ζητάει ο συμφορουμίτης????
-
Μια χαρά είναι, αν το δεις από κοντά μια χαρά είναι.
-
@fanis75 said in Renault Austral:
Άπειρες επιλογές....απλά έχεις κολλήματα!!
Να σου πω μερικά, έτσι πρόχειρα σε αυτόματο που θες?
- BMW σειρά 1
Citroen C3- Peugeot 208
Opel CorsaSeat IbizaSkoda Fabia- VW Polo
- Toyota Yaris
Toyota Yaris CrossToyota Corolla- Suzuki Swift
Suzuki VitaraFord FiestaFord PumaHonda Jazz- Mazda 2
Mazda 2 Yaris- Renault Clio
ΟΛΑ σε καινούργιο!! Αλλά δεν σου κάνει κανένα....για δικούς σου λόγους...χαχαχα!!
-
Ε ρε πού φτάσαμε...
πικρα
αυτοματο
με εξοπλισμο
ομορφο
αλλα δεν το ανοιγω θεμα γιατι θα δω κανενα γιαρι προταση και θα φαω μπαναριζμαΕχεις βεβαιωμένα πρόβλημα.
Ψάχνει και ο αδελφός μου αντίστοιχα, και το παρακολουθώ κι εγώ.
ΔΕΝ! Τίποτα όμως...
Απλά περιμένεις ακόμα.
Renault Austral