-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο, θα το χαρείς όσο δεν πάει.
-
@piliourits said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@vagelis4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για πείτε μια γνώμη για το 2008 diesel 1.5 eat8..
26200 σε active η τιμή. Μου φάνηκε πολύ καλή και κράτησα ένα. Μέχρι την Τρίτη είναι να πληρώσω προκαταβολή για να προχωρήσει η αγορά.Τα θετικά όπως τα βλέπω, είναι οικονομικό στην κατανάλωση, σχετικά γρήγορο, με καλό αυτόματο κιβώτιο (aisin).
Αρνητικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα diesel και δεν ξέρω από αξιοπιστία και αβαρίες.
Ελπίζω ότι και να γίνει με τα diesel να μπορώ να το δώσω τουλάχιστον 20 σε 2 χρόνια πχ?
Πείτε καμιά γνώμη να προχωρήσω? Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέχρι τα 30 χιλιάρικα?
Θα έχεις ένα αμάξι που δίνει ρέστα από εμφάνιση, με τέλειο αυτόματο κιβώτιο, που θα ρίχνει στ αυτιά από γκάζι σε οτιδήποτε δεν είναι πραγματικό GT, και θα πληρώνεις τα ελάχιστα δυνατά για καύσιμο, συγκρίσιμα μόνο με υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ σε κόστος καυσίμου, έχοντας καλύτερους χώρους κι επιδόσεις, και στυλ κατά τη γνώμη μου.
Πιστεύω πως τα 2 γνωστά πιθανά θέματα αστοχίας του 1.5 έχουν διορθωθεί μέχρι τώρα (κατά 99% μια ευπάθεια που εμφάνιζαν ορισμένα στους εκκεντροφορους οι οποίοι πλέον είναιανασχεδιασμενοι, και δεύτερο το θέμα κάποιων δοχείων adblue, που όμως φαίνεται πως αναγνωριστηκε και διορθώνεται χωρίς κόστος αν τύχει σε κάποιον)
Η τιμή είναι εξαιρετική γι αυτό που αγοράζεις, στα σημερινά δεδομένα.
Νομίζω πως όταν γευτείς όλες τις δυνατότητες του συνδυασμού 1.5 & ΕΑΤ8 για τα χρήματα που πλήρωσες και το κόστος μεταφοράς που θα χεις, σε ένα αμάξι αυτού του στυλ, θα αισθανθείς τυχερός και θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια.
Με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τον εξοπλισμό (που δεν παίζει κανένα ρόλο μπροστά στο πακέτο μηχανολογιας και στυλ που αγοράζεις), το θεωρώ διαμαντάκι που θα σπανίζει πλέον, μέχρι την πλήρη επικράτηση της ηλεκτροκίνησης.Μόνος λόγος να μην το πάρεις, αν θες κάτι που θα κάνει μόνο λίγα χιλιόμετρα τη μέρα φανάρι φανάρι και δεν θα βγει ποτέ για μια 20λεπτη διαδρομή σε ανοιχτό δρόμο και έτσι θα επιβαρυνθεί μακροχρόνια το σύστημα φίλτρων του ντίζελ.
Πάρε και τη καλύτερη επέκταση εγγύησης που μπορείς, για ψυχολογικούς λόγους και καλορίζικο. Άριστη αγορά!
Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα το πάρω από ότι φαίνεται! Παρακολουθώ την αγορά τα 3 τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω γιατί το συγκεκριμένο μου φαίνεται καλή ευκαιρία
-
26200 σε active η τιμή. Μου φάνηκε πολύ καλή και κράτησα ένα. Μέχρι την Τρίτη είναι να πληρώσω προκαταβολή για να προχωρήσει η αγορά.Τα θετικά όπως τα βλέπω, είναι οικονομικό στην κατανάλωση, σχετικά γρήγορο, με καλό αυτόματο κιβώτιο (aisin).
Αρνητικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα diesel και δεν ξέρω από αξιοπιστία και αβαρίες.
Ελπίζω ότι και να γίνει με τα diesel να μπορώ να το δώσω τουλάχιστον 20 σε 2 χρόνια πχ?
Πείτε καμιά γνώμη να προχωρήσω? Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέχρι τα 30 χιλιάρικα?
Θα έχεις ένα αμάξι που δίνει ρέστα από εμφάνιση, με τέλειο αυτόματο κιβώτιο, που θα ρίχνει στ αυτιά από γκάζι σε οτιδήποτε δεν είναι πραγματικό GT, και θα πληρώνεις τα ελάχιστα δυνατά για καύσιμο, συγκρίσιμα μόνο με υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ σε κόστος καυσίμου, έχοντας καλύτερους χώρους κι επιδόσεις, και στυλ κατά τη γνώμη μου.
Πιστεύω πως τα 2 γνωστά πιθανά θέματα αστοχίας του 1.5 έχουν διορθωθεί μέχρι τώρα (κατά 99% μια ευπάθεια που εμφάνιζαν ορισμένα στους εκκεντροφορους οι οποίοι πλέον είναιανασχεδιασμενοι, και δεύτερο το θέμα κάποιων δοχείων adblue, που όμως φαίνεται πως αναγνωριστηκε και διορθώνεται χωρίς κόστος αν τύχει σε κάποιον)
Νομίζω πως όταν γευτείς όλες τις δυνατότητες του συνδυασμού 1.5 & ΕΑΤ8 για τα χρήματα που πλήρωσες και το κόστος μεταφοράς που θα χεις, σε ένα αμάξι αυτού του στυλ, θα αισθανθείς τυχερός και θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια.
Με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τον εξοπλισμό (που δεν παίζει κανένα ρόλο μπροστά στο πακέτο μηχανολογιας και στυλ που αγοράζεις), το θεωρώ διαμαντάκι που θα σπανίζει πλέον, μέχρι την πλήρη επικράτηση της ηλεκτροκίνησης.Μόνος λόγος να μην το πάρεις, αν θες κάτι που θα κάνει μόνο λίγα χιλιόμετρα τη μέρα φανάρι φανάρι και δεν θα βγει ποτέ για μια 20λεπτη διαδρομή σε ανοιχτό δρόμο και έτσι θα επιβαρυνθεί μακροχρόνια το σύστημα φίλτρων του ντίζελ.
Πάρε και τη καλύτερη επέκταση εγγύησης που μπορείς, για ψυχολογικούς λόγους και καλορίζικο. Άριστη αγορά!
Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα το πάρω από ότι φαίνεται! Παρακολουθώ την αγορά τα 3 τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω γιατί το συγκεκριμένο μου φαίνεται καλή ευκαιρία
Το καινούργιο έτσι; τι αναμονή έχει για παράδοση;
-
@antonakis said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το καινούργιο έτσι; τι αναμονή έχει για παράδοση;
Το καινούριο ναι. Ετοιμοπαράδοτα είχε. Τώρα δεν ξέρω αν έμεινε τίποτε.
Σε δύο βδομάδες μου είπαν θα παραλάβω.
Ελπίζω να μην την πατήσω με το πετρέλαιο πάντως -
Έχει καλή τιμή και γενικά είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο. Δεν χαρίζει χαμόγελο στην οδήγηση, η ποιότητα κύλισης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (μέτρια θα ελεγα) ο κινητήρας οικονομικός και γρήγορος, το κιβώτιο τιμιότατο και λένε αξιόπιστο-αλλά dsg στις αλλαγές δεν είναι. Start& stop ok, ηχοσύστημα τιμιότατο, το allure έχει καλό εξοπλισμό αλλά το infotainment του νομίζω ότι δεν είναι από τα καλά της αγοράς. Ποιότητα μέσα, ταμπλό και τα λοιπά, αντικατοπτρίζουν την τιμή του.
Οι χώροι τύπου μικρού αυτοκινήτου, μια χαρά αν σε καλύπτουν αλλά η αίσθηση του μέσα είναι ενός μικρού αυτοκινήτου (δλδ είναι μικρό και το δείχνει).
Α επίσης αν δεν κανείς πολλά χλμ εκτός μάλλον δεν εχει νόημα το diesel του οποίου τα προβλήματα και την τραχεία λειτουργία θα φορτωθείς. Το βενζίνης δεν προβληματίζει είναι πολύ οικονομικό. Edit, κανείς αρκετά , ίσως αξίζει το ρίσκο…
Αυτά.
-
Ελπίζω να μην την πατήσω με το πετρέλαιο πάντως
Όσο κανείς αρκετά χιλιόμετρα για να το δικαιολογείς, όχι. Καλή παραλαβή.
-
@jamesd said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Έχει καλή τιμή και γενικά είναι ένα τίμιο αυτοκίνητο. Δεν χαρίζει χαμόγελο στην οδήγηση, η ποιότητα κύλισης δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (μέτρια θα ελεγα) ο κινητήρας οικονομικός και γρήγορος, το κιβώτιο τιμιότατο και λένε αξιόπιστο-αλλά dsg στις αλλαγές δεν είναι. Start& stop ok, ηχοσύστημα τιμιότατο, το allure έχει καλό εξοπλισμό αλλά το infotainment του νομίζω ότι δεν είναι από τα καλά της αγοράς. Ποιότητα μέσα, ταμπλό και τα λοιπά, αντικατοπτρίζουν την τιμή του.
Οι χώροι τύπου μικρού αυτοκινήτου, μια χαρά αν σε καλύπτουν αλλά η αίσθηση του μέσα είναι ενός μικρού αυτοκινήτου (δλδ είναι μικρό και το δείχνει).
Α επίσης αν δεν κανείς πολλά χλμ εκτός μάλλον δεν εχει νόημα το diesel του οποίου τα προβλήματα και την τραχεία λειτουργία θα φορτωθείς. Το βενζίνης δεν προβληματίζει είναι πολύ οικονομικό. Edit, κανείς αρκετά , ίσως αξίζει το ρίσκο…
Αυτά.
Για το πάτημα / κύλιση δεν θα το έλεγα μέτριο αλλά πιο πάνω. Μου το λένε και άλλοι μόλις μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Μικρό μέσα; Αν είσαι 1.90 ναι γιατί είναι μπουγιόζικο στα πόδια δεν έχει πολύ χώρο. Αλλά μικρό σε χώρους δεν το λες για την κατηγορία του.
-
@hountalas said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αυτά.
Για το πάτημα / κύλιση δεν θα το έλεγα μέτριο αλλά πιο πάνω. Μου το λένε και άλλοι μόλις μπαίνουν στο αυτοκίνητο. Μικρό μέσα; Αν είσαι 1.90 ναι γιατί είναι μπουγιόζικο στα πόδια δεν έχει πολύ χώρο. Αλλά μικρό σε χώρους δεν το λες για την κατηγορία του.
To benchmark για την ποιότητα κύλισης για εμένα είναι τα vag (π.χ. golf/t-roc/formentor) και νομίζω ότι το Peugeot υπολείπεται, για αυτό και το λέω μέτριο συγκριτικά με αυτά. Γενικά όμως είναι εντάξει, δεν προβληματίζει, απλά δεν δίνει την μασίφ αίσθηση άλλων. Όπως τα λες για τους χώρους, λίγος στα πόδια (άνω του 1.90 είμαι) αλλά με χάλασε λίγο και η αίσθηση ευρυχωρίας στη θέση του οδηγού , σαν τα πλαϊνά ίσως και το ταμπλό να μην έχουν απόσταση- «αέρα». Για κανονικό άνθρωπο μάλλον είναι εντάξει.
Γενικά τιμιότατο αφού παραλίγο να το πάρω… -
@hountalas said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αυτά.
To benchmark για την ποιότητα κύλισης για εμένα είναι τα vag (π.χ. golf/t-roc/formentor) και νομίζω ότι το Peugeot υπολείπεται, για αυτό και το λέω μέτριο συγκριτικά με αυτά. Γενικά όμως είναι εντάξει, δεν προβληματίζει, απλά δεν δίνει την μασίφ αίσθηση άλλων. Όπως τα λες για τους χώρους, λίγος στα πόδια (άνω του 1.90 είμαι) αλλά με χάλασε λίγο και η αίσθηση ευρυχωρίας στη θέση του οδηγού , σαν τα πλαϊνά ίσως και το ταμπλό να μην έχουν απόσταση- «αέρα». Για κανονικό άνθρωπο μάλλον είναι εντάξει.
Γενικά τιμιότατο αφού παραλίγο να το πάρω…Γενικά μπροστά για μπαμπάτσικους δεν είναι. Αλλά από πίσω μου κάθομαι άνετα (1,85). Για την κύλιση, έχω οδηγήσει τ ροκ πριν το fl φίλου και εμένα και αυτουνού το 2008 μας φάνηκε καλύτερο στο πάτημα.
-
Επαναξαναματαγράφω, όποιος δεν έχει εμπειρία ο ίδιος από HDi + EAT μπορεί να λέει ο,τι θέλει, μικρή αξία έχει.
Ειδικά όταν γράφει κάποιος για "τραχεια λειτουργία" του συγκεκριμένου κινητήρα και ότι "δεν είναι και dsg" το aisin, και συγκρίνει μικρά μοτέρ με τη μισή ή τα 2/3 ροπής, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαλότητας, απλά δεν ξέρει περί τίνος μιλάει.
Ναι, αν μπορεί να πάρει π.χ. ένα CX-30 ο αγοραστής, θα ήταν αυτοκίνητο πιο αξιόλογο, κάνα δεκαχιλιαρο ακριβότερο.
Αλλά στα 26 χιλιάρικα σχεδόν δεν έχει αντίπαλο, ούτε καν το πετυχημένο εμπορικά γιαρις κρος που είναι "μισό αμάξι" λιγότερο, αλλά αρκετά καλή αγορά. -
Επαναξαναματαγράφω, όποιος δεν έχει εμπειρία ο ίδιος από HDi + EAT μπορεί να λέει ο,τι θέλει, μικρή αξία έχει.
Ειδικά όταν γράφει κάποιος για "τραχεια λειτουργία" του συγκεκριμένου κινητήρα και ότι "δεν είναι και dsg" το aisin, και συγκρίνει μικρά μοτέρ με τη μισή ή τα 2/3 ροπής, χωρίς καμιά διάθεση αντιπαλότητας, απλά δεν ξέρει περί τίνος μιλάει.
Ναι, αν μπορεί να πάρει π.χ. ένα CX-30 ο αγοραστής, θα ήταν αυτοκίνητο πιο αξιόλογο, κάνα δεκαχιλιαρο ακριβότερο.
Αλλά στα 26 χιλιάρικα σχεδόν δεν έχει αντίπαλο, ούτε καν το πετυχημένο εμπορικά γιαρις κρος που είναι "μισό αμάξι" λιγότερο, αλλά αρκετά καλή αγορά.Κοιτά για το ΕΑΤ η σύγκριση που είχα στο νου μου όταν το έγραφα ηταν 3008 βενζίνη με formentor (δηλαδή ΕΑΤ με DQ381 στην υλοποίηση της cupra). Κατά την άποψη μου υπάρχει εμφανής διαφορά υπέρ του dsg ως προς την ομαλότητα & την ταχύτητα αλλαγής. Με τη ρύθμιση και το κιβώτιο του t-roc (dq200) μάλλον δεν μπόρεσα να δω εμφανή διαφορά στα δυο αλλά σύγκρινα καλό με καλό σε παρόμοιου βάρους αμάξωμα και τα δυο στο eco (σε normal/sport μπορεί να διαφέρουν, δεν το πήγα τόσο βάθος σύγκρισης τι να σου πω).
Για να το πω πιο παραστατικά στο formentor, στην αλλαγή σκέφτεσαι «Ωχ τώρα αυτό ήταν αλλαγή, είναι δυνατόν, ούτε που κατάλαβα ποτέ πρόλαβε» ενώ στο ΕΑΤ «χμμμ ok καλό και σχετικά γρηγορο»Αποτελεί υποκειμενική μου άποψη με την οποία μπορεί να διαφωνεί ο καθένας που έχει οδηγήσει τα δυο.
-
Οι άλλες δυο επιλογές μου είναι xceed 1.6 diesel αυτόματο και troc 1.5 βενζίνη αυτόματο.
Αν τα συγκρίνουμε σε κατανάλωση και αυτόματο κιβώτιο τι λέτε?
Νομίζω το xceed δεν έχει τόσο καλό αυτόματο κιβώτιο και καίει λίγο παραπάνω?
Το troc είναι οικονομικό σε κατανάλωση για βενζινοκίνητοΣαν εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ το xceed και μετά το 2008
-
Ο μόνος λόγος να πάρεις πετρέλαιο είναι αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και υπολογίζεις ότι θα έχεις σημαντικό οικονομικό όφελος.
Είναι σε εξέλιξη η απόσυρση των πετρελαιοκίνητων μοτέρ για τα μικρά αυτοκίνητα. Και η ίδια η Peugeot είναι σε φάση κατάργησης του μοτέρ της.
Δε μου φαίνεται συνετή κίνηση η αγορά ενός μοτέρ που καταργείται.
-
Με αυτό τον κινητήρα - κιβώτιο, εγώ εδώ μέσα έχω τα περισσότερα χιλιόμετρα με ένα 3 αιρκρος ακριβώς ίδιο με του Πηλιουρίτη.
Κοντεύω τα 60000 χλμ και η μέση κατανάλωση, χωρίς να το λυπάμαι καθόλου το αντίθετο μάλιστα είναι γύρω στα 5,6 λίτρα. Εχω και αρκετή Αθήνα, όχι όμως με μποτιλιάρισμα ιδιαίτερο, αλλά έχω και μικρές διαδρομές κρύο.
Εσύ στις διαδρομές που λες που θα προλαβαίνει να ζεσταίνεται το αυτοκίνητο, το οποίο είναι χαμηλότερο και με καλύτερη αεροδυναμική από το αιρκρος, θα πλησιάσεις εύκολα τα 5 λίτρα, ίσως και παρακάτω αν το πηγαίνεις όπως πάνε τα τογιότα.
Μέχρι να φτάσεις τα 10000 χλμ θα έχεις λίγο παραπάνω κατανάλωση από ότι αργότερα.
Επίσης να δώσεις τα 200-300 ευρώ που θέλουν για να κάνεις την εγγύηση στα 100000 χλμ από τα 60000 που είναι το στάνταρ. Τα χρόνια βέβαια δεν αλλάζουν παραμένουν 5 χρόνια, αλλά δεν σε νοιάζει να κάνεις χλμ.
Α και μην ακούς κανένα που σου λέει να μην πάρεις ντίζελ.
Εγώ με τα 22000 χλμ τον χρόνο, επειδή είχα πριν για ένα χρόνο και 30000 χλμ ακριβώς το ίδιο σε αυτόματο βενζίνης, η διαφορά είναι 2 λίτρα. Δηλαδή 5,7 με 7,7 για παρόμοιες διαδρομές.
Αλλά 5,7 Χ 1,7 με 7,7 Χ 1,95 σημαίνει 9,69 έναντι 15,01 ήτοι για τα 22000 τον χρόνο 220 Χ 5,32 = 1170,4. Δηλαδή έχω δωρεάν τα 570 ευρώ της μικτής με 300/600 απαλλαγή, η οποία θα κατεβαίνει λίγο κάθε χρόνο με την μείωση της αξίας του αυτοκινήτου, δωρεάν τα 85 ευρώ τέλη, δωρεάν τα 200 ευρώ τον χρόνο για να βάζω crossclimate 2 κάθε 3 χρόνια και έχω και 315 τον χρόνο που θα μεγαλώνουν λίγο, για να πληρώνω τα σέρβις και θα μου μένουν και λεφτά.
Εδώ άλλοι αγοράζουν μούφα υβριδικά ή απλή βενζίνη και δεν τους νοιάζει.
-
@ataim said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Αν έχεις μετακινήσεις κυρίως εντός πόλης θα σου πρότεινα να περιμένεις το νέο hev dct σε βενζίνη.
μετακινήσεις κυρίως εκτός πόλης έχω. Δηλαδή μετακίνηση προς χωριό 40+40 χλμ (πάνε έλα) απόσταση 3-4 φορές την εβδομάδα + κάποια ταξίδια μέσα στην χρονιά (15-20).
Στην πόλη κινούμε αλλά είναι το 30% των χιλιομέτρων που κάνω25000 χιλιόμετρα τον χρόνο κάνω περίπου
40 χλμ να πας στο χωριό, μάλλον ζεις επαρχία; πάρε βενζίνη να το χαρείς και να μη σκέφτεσαι από τώρα ότι θα το δώσεις.
-
Οι άλλες δυο επιλογές μου είναι xceed 1.6 diesel αυτόματο και troc 1.5 βενζίνη αυτόματο.
Αν τα συγκρίνουμε σε κατανάλωση και αυτόματο κιβώτιο τι λέτε?
Νομίζω το xceed δεν έχει τόσο καλό αυτόματο κιβώτιο και καίει λίγο παραπάνω?
Το troc είναι οικονομικό σε κατανάλωση για βενζινοκίνητοΣαν εμφάνιση μου αρέσει πιο πολύ το xceed και μετά το 2008
To xceed είναι σαφέστατα καλύτερο αυτοκίνητο, καθώς (ανάμεσα στα άλλα) είναι μια κατηγορία μεγαλύτερο, οπότε στην ίδια τιμή προτιμότερο.
-
Το xceed είναι καλό αυτοκίνητο, πόσο κοστίζει αυτόματο ντίζελ, κι έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση;
Αν πρόκειται για 3 αυτόματα, θεωρώ συνολικά σαν αξιοπιστία κι επιδόσεις ΕΑΤ>DCT>DSG (αν και πιθανόν να είναι κάποια μιλισεκοντ πιο γρήγορο το τελευταίο αλλά επίφοβο για βλάβες, το πρώτο αθάνατο και το dct ανάμεσα στα δύο).
Κοστίζουν τα ίδια χρήματα;
Το ΚΙΑ στα ίδια λεφτά, αν ήταν ντίζελ αυτόματο θα με δελεαζε κι ας είναι λίγο χειρότερο το κιβώτιο του, το γερμανικό όχι.
Το βαγκ βενζινης υποδεέστερο κι απ τα δυο συνολικά, αν και όμορφο.
-
Το βαγκ βενζινης υποδεέστερο κι απ τα δυο συνολικά, αν και όμορφο.
Και το T-Roc είναι σαφέστατα καλύτερο αυτοκίνητο από το 2008, καθώς και αυτό είναι μια κατηγορία πάνω, αλλά δεν το σχολίασα γιατί ο άνθρωπος ψάχνει (και του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ χρήσης) για ντίζελ.
-
Εννοείται Χceed σε σχέση με τα 2008 / troc
Αλλά νομίζω diesel αυτόματο έχει 30000€Και σε manual πάλι είναι καλύτερη επιλογή από το 2008 αν έχει κοντά στα 26.000.
Νομίζω ο @alex-mix το έχει σε diesel manual .
-
@vagkirk said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Εννοείται Χceed σε σχέση με τα 2008 / troc
Αλλά νομίζω diesel αυτόματο έχει 30000€Και σε manual πάλι είναι καλύτερη επιλογή από το 2008 αν έχει κοντά στα 26.000.
Νομίζω ο @alex-mix το έχει σε diesel manual .
Παρων.Ναι diesel manual titanium.Tο αυτοκινητο δεν παιζετσι για μενα παντα ετσι.Οποιος θελει κατι ευχαριστως .να του απαντησω.
29500 το πηρα ,ανεξαρτητη αναρτηση εχει.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)