@piliourits said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
@vagelis4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Για πείτε μια γνώμη για το 2008 diesel 1.5 eat8..
26200 σε active η τιμή. Μου φάνηκε πολύ καλή και κράτησα ένα. Μέχρι την Τρίτη είναι να πληρώσω προκαταβολή για να προχωρήσει η αγορά.
Τα θετικά όπως τα βλέπω, είναι οικονομικό στην κατανάλωση, σχετικά γρήγορο, με καλό αυτόματο κιβώτιο (aisin).
Αρνητικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα diesel και δεν ξέρω από αξιοπιστία και αβαρίες.
Ελπίζω ότι και να γίνει με τα diesel να μπορώ να το δώσω τουλάχιστον 20 σε 2 χρόνια πχ?
Πείτε καμιά γνώμη να προχωρήσω? Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή μέχρι τα 30 χιλιάρικα?
Θα έχεις ένα αμάξι που δίνει ρέστα από εμφάνιση, με τέλειο αυτόματο κιβώτιο, που θα ρίχνει στ αυτιά από γκάζι σε οτιδήποτε δεν είναι πραγματικό GT, και θα πληρώνεις τα ελάχιστα δυνατά για καύσιμο, συγκρίσιμα μόνο με υβριδικά ΤΟΥΟΤΑ σε κόστος καυσίμου, έχοντας καλύτερους χώρους κι επιδόσεις, και στυλ κατά τη γνώμη μου.
Πιστεύω πως τα 2 γνωστά πιθανά θέματα αστοχίας του 1.5 έχουν διορθωθεί μέχρι τώρα (κατά 99% μια ευπάθεια που εμφάνιζαν ορισμένα στους εκκεντροφορους οι οποίοι πλέον είναιανασχεδιασμενοι, και δεύτερο το θέμα κάποιων δοχείων adblue, που όμως φαίνεται πως αναγνωριστηκε και διορθώνεται χωρίς κόστος αν τύχει σε κάποιον)
Η τιμή είναι εξαιρετική γι αυτό που αγοράζεις, στα σημερινά δεδομένα.
Νομίζω πως όταν γευτείς όλες τις δυνατότητες του συνδυασμού 1.5 & ΕΑΤ8 για τα χρήματα που πλήρωσες και το κόστος μεταφοράς που θα χεις, σε ένα αμάξι αυτού του στυλ, θα αισθανθείς τυχερός και θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια.
Με αυτά τα χρήματα, χωρίς να ξέρω ακριβώς τον εξοπλισμό (που δεν παίζει κανένα ρόλο μπροστά στο πακέτο μηχανολογιας και στυλ που αγοράζεις), το θεωρώ διαμαντάκι που θα σπανίζει πλέον, μέχρι την πλήρη επικράτηση της ηλεκτροκίνησης.
Μόνος λόγος να μην το πάρεις, αν θες κάτι που θα κάνει μόνο λίγα χιλιόμετρα τη μέρα φανάρι φανάρι και δεν θα βγει ποτέ για μια 20λεπτη διαδρομή σε ανοιχτό δρόμο και έτσι θα επιβαρυνθεί μακροχρόνια το σύστημα φίλτρων του ντίζελ.
Πάρε και τη καλύτερη επέκταση εγγύησης που μπορείς, για ψυχολογικούς λόγους και καλορίζικο. Άριστη αγορά!
Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση! Θα το πάρω από ότι φαίνεται! Παρακολουθώ την αγορά τα 3 τελευταία χρόνια, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αγοράσω γιατί το συγκεκριμένο μου φαίνεται καλή ευκαιρία