-
“Τίτλοι τέλους” για τεκμήρια και Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης!
https://www.newsauto.gr/news/teleftea-chronia-gia-tekmiria-ke-foro-politelous-diaviosis/
Eπιτέλους, το όνειρο απόκτησης δυομισάλιτρου (και βάλε) SUV φαίνεται να υλοποιείται.
-
Για πόσο είναι το ερώτημα? Μήν γίνει πάλι όπως πριν 15 χρόνια και μετά μας την φορέσουν πάλι!
-
Ασε μας να χαρουμε βρε μιζερε
-
Αχαχα.....!! Εγώ μίζερος? Ίσα ίσα το αντίθετο....δύο 2.5λιτρα είχα και το 3λιτρο ακόαμ το έχει ο πατέρας μου σε πείσμα των καιρών. Απλά λέω....να θυμόμαστε που ζούμε!
-
Lap wrote:
Αχαχα.....!! Εγώ μίζερος? Ίσα ίσα το αντίθετο....δύο 2.5λιτρα είχα και το 3λιτρο ακόαμ το έχει ο πατέρας μου σε πείσμα των καιρών. Απλά λέω....να θυμόμαστε που ζούμε!
Χαχα! Ο @Lap-ης που μετράει τα μικρογραμμάρια καυσίμου σε σχέση με τις μοίρες που σχηματίζει το πόδι του στο γκάζι, και πατάει φρένα για να γεμίζουν οι ΑΑ μπαταρίες του, και φουσκώνει-ξεφουσκώνει τα λάστιχα για να διορθώσει κατασκευαστικά λάθη, και επιλέγει 1.2 κυβικά για μέγιστη οικονομία, και βγάζει φλυκτραινες όταν κάποιος δώσει πάνω από 19.999€ για αυτοκίνητο, βγάζει γλώσσα!
Δηλαδή ρε συ Lap-η τι θα πάρεις; Swift 2λιτρο;!
-
Χαχαχα γελασα με τις μπαταριες .....
Οχι ρε να παρει ο κοσμος ακριβα αυτοκθνητα θελω....
Π.χ δες mazda
Ακομα και το διλιτρο thar που συζητουμε , μια χαρα ειναι.
-
Χαχαχα γελασα με τις μπαταριες .....
Οχι ρε να παρει ο κοσμος ακριβα αυτοκθνητα θελω....
Π.χ δες mazda
Ακομα και το διλιτρο thar που συζητουμε , μια χαρα ειναι.
Εννοείται!
Απλά όντως θα πρόσεχα τα 2.0 κυβικά, γιατί στην επόμενη κυβέρνηση μπορεί να μην τους αρέσουν, και υπάρχουν τόσο καλοί και εξελιγμένοι κινητήρες κάτω από εκεί που πρέπει να κοιτάς πολύ μεγάλο όχημα ή Mazda/Toyota για να πας σε τέτοιο κινητήρα.
Τι να πω, δεν τους εμπιστεύομαι με τίποτα πάνω σε αυτό. Ακόμη και η δικιά μου επιλογή, είναι 1.5 diesel με 96 CO2, και στα 2 ήμουν επιφυλακτικός, γιατί δεν είμαι σίγουρος πως θα ξυπνήσουν σε 2-3 χρόνια, και κάνω επιλογές δεκαετίας στα καινούργια μου.
ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ;;;