-
@axel12p said in TESLA FORUM:
14 χρόνια πριν...
Δε νομίζω αυτός που το πρότεινε να μην το είχε δει αυτό.
Από εκεί και πέρα είναι πραγματικά δυστοπικό. Προτιμώ να αυτοκτονήσω παρά να «οδηγώ» έτσι. -
Το αστείο Δία δεν είναι το βίντεο, είναι ότι το επόμενο βίντεο που μου πρότεινε το γιουτιούμπ είναι ο ύμνος της Τσαρικής Ρωσίας...

-
@criuser said in TESLA FORUM:
Τσαρικής Ρωσίας
Νομίζω ότι ο Έλον θα συμφωνούσε. Άρα είμαστε και on-topic.

Εγώ βέβαια μόνο τον Σοβιετικό Ύμνο ακούω, που είναι και ο σημερινός Ύμνος (μουσική μόνο) της Ρωσική Ομοσπονδίας.
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
@criuser said in TESLA FORUM:
Τσαρικής Ρωσίας
Νομίζω ότι ο Έλον θα συμφωνούσε. Άρα είμαστε και on-topic.

Εγώ βέβαια μόνο τον Σοβιετικό Ύμνο ακούω, που είναι και ο σημερινός Ύμνος (μουσική μόνο) της Ρωσική Ομοσπονδίας.
εγώ προτιμώ το Erika σε techno remix
-
-
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Η Tesla μειώνει τις τιμές των Model 3 και Model Y για να ανακόψει την πτώση των πωλήσεων στην Κίνα
Καλα ισχύει αυτό που λέει οτι το model 3 εχει 28500€ στην Κίνα?
-
Αν σκεφτούμε ότι εδώ έχει και τους δασμούς της ΕΕ λόγω κατασκευής στην Κίνα, τότε μάλλον ναι.
-
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
Μην παίζεις με ένα Tesla Cybercab πηδώντας μπροστά του (+video)
Τι χαζομάρα... Δηλαδή αν αντί για Cybercab ήταν ένα συμβατικό αυτοκίνητο και ο οδηγός έβλεπε έναν βλάκα να είναι έτοιμος να πηδήξει στο δρόμο μπροστά του, δεν θα φρέναρε;
-
Εν τω μεταξύ ο τύπος κρατάει και μία ματσόλα στο χέρι.
Μάλλον κάτι άλλο ήθελε να αποδείξει και δεν του βγήκε.
-
-
-
παιζει τις τελευταιες ημερες αρκετα αυτο το βιντεο, το οποιο ειναι οντως εντυπωσιακο. Το σημειο που δειχνουν συνηθως ειναι στο 2:40, οπου το τεσλα βρισκει ανοιγμα, σταματαει και μαλιστα κανει και λιγο οπισθεν για να χωρεσουν να περασουν διπλα-διπλα τα δυο αυτοκινητα.
Εχει ενδιαφερον ομως οτι "βλεπει" ανοιγματα ακομα και οταν δεν τα απεικονιζει στο visualization, πχ στο 1:40, ξερεις οτι εχει αριστερα χωρο, επομενως κοβει πολυ ταχυτητα ωστε να αφησει χρονο στο οχημα που ερχεται, να "βγει" στον κενο χωρο, ωστε να χωρεσουν τα δυο οχηματα να περασουν.
Το αλλο σημειο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τοτο high def park assist φαινεται να εχει πολλη καλη ευκρινεια. Στο 2:50 βλεπουμε ποσο κοντα ηρθε το βανακι και πως απεικονιζεται στην οθονη.Δεν το συζηταμε καν οτι διαπραγματευτηκε αυτες τις δυσκολες καταστασεις καλυτερα απο οτι το 80% (και μαλλον λεω λιγο) των οδηγων.
-
Σε πρόσφατο ταξίδι στο Παρίσι, μπήκα σε uber Tesla Y καινούριο.
Ωραίο, πολύ γκάτζετ οκ, πολύ καλή επιτάχυνση, εντυπωσιακό.
Τι δεν με εντυπωσίασε:
=> αρκετά σκληρό. Αρκετό γκάπα γκούπα.
=> ενώ είχε πολύ άνετους χώρους μέσα, ο χώρος αποσκευών μου φάνηκε αρκετά ρηχός. Δεν ξέρω αν έχει από κάτω επιπλέον.
=> αυτός ο οδηγός έπαιζε όλη την ώρα με τον κλιματισμό με αποτελεσμα να πηγαίνουμε αριστερά δεξιά. Νομίζω στα ορια του επικίνδυνου...Εντύπωση μου έκανε επίσης ότι στην πόλη υπήρχαν λίγα Tesla και λίγα byd. Καμμία άλλη εταιρία σε ηλεκτρικά. Όχι σαν εδώ...
-
Έχει κι άλλο χώρο από κάτω που μπορεί να πάρει τουλάχιστον μία βαλίτσα καμπίνας ακόμα συν διπλωμένη την εταζέρα. Συν τις δύο θήκες αριστερά δεξία που παίρνουν κι από ένα backpack.
-
Ενημερωτικά, στο Παρίσι, το μεγαλύτερο διατηρητέο μνημείο παγκοσμίως, αν έχεις δικό σου πάρκινγκ θεωρείσαι προύχοντας. Με κάρτα βεβαίωσης μόνιμου κατοίκου, η θέση πάρκινγκ κοστίζει ...1200 ευρώ το μήνα, και βάλε. Απλή θέση, χωρίς μπρίζα φόρτισης. Για τους επισκέπτες είναι ακόμη ακριβότερα. Ο κοζμάκης για πιο φθηνά παρκάρει στα προάστεια., σα να λέμε να ζεις στα Εξάρχεια και να παρκάρεις Μενίδι. Για ακόμη φθηνότερα παρκάρεις σε χωράφια στην άκρη της μητρόπολης, όπως εδώ στο αεροδρόμιο. Εννοείται επ αμοιβή και εδώ.
-
-
Χαχαχα...
Πάει η Tesla.
Στην Tesla σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι σημαίνει η επίσκεψη για την Ελλάδα
-
@katafractos17 said in TESLA FORUM:
Χαχαχα...
Πάει η Tesla.
Στην Tesla σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι σημαίνει η επίσκεψη για την Ελλάδα
Το νου σας στο επόμενο update….
Μας βλεπω με error 503 και εμας.