-
Λοιπόν, το παιχνίδι λέγεται "Μάντεψε το Πέρασμα"

(νταξ, δεν έχουν όλες αυτοκίνητο μέσα, αλλά κοντά είναι, υπόσχομαι)

-
ε, οκ, υπηρξε καποτες τρατζικ - φαντασματα εχει ομως πολλα και με τον επσιλο 65 θα αποκτησει και αλλα το οδικον το δικτυον.
#pare_vitara -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ε, οκ, υπηρξε καποτες τρατζικ
μην τα πεις και χαλάσεις το κουιζ αλλά ειδικά εσύ αν δεν ξέρεις και τα 4 περάσματα των φωτό, άλλαξε το όνομα σε 'gataki' και το βιτάρα με γιάρις κρος χάιμπριντ.
Και δεν θέλω δικαιολογίες 'δεν τα κατάλαβα χωρίς χιόνι'. -
@jousis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
ε, οκ, υπηρξε καποτες τρατζικ
μην τα πεις και χαλάσεις το κουιζ αλλά ειδικά εσύ αν δεν ξέρεις και τα 4 περάσματα των φωτό, άλλαξε το όνομα σε 'gataki' και το βιτάρα με γιάρις κρος χάιμπριντ.
Και δεν θέλω δικαιολογίες 'δεν τα κατάλαβα χωρίς χιόνι'.το σεβας σου που δεν λεγω...
αλλα γιατι κανελιγακιυπομονητεσσαρακοντακαιεπτα? ε? -
Λοιπόν, το παιχνίδι λέγεται "Μάντεψε το Πέρασμα"
Και κιτρινες γαλλικες πινακιδες βρε θηριο ;

-
@otso said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Και κιτρινες γαλλικες πινακιδες βρε θηριο ;

καλή ιδέα για editing, τί να βάλω όμως;
DI 050 LF -
-
@otso said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
DI 050 LF
δεν βαζουμε την ηλικια μας

ω ρε γαμώτο, για αυτό δεν με ήθελε κανένας στο ποδόσφαιρο ποτέ, μόνος μου πασάρω στον αντίπαλο

-

-
Κάτω από 40%, ε;
-
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κάτω από 40%, ε;
Φυσικά. Ευτυχώς πετύχαμε Έλληνα μηχανοδηγό που προτάσσει την ασφάλεια, γιατί αυτοί οι Ευρωπαίοι είναι εντελώς ανεύθυνοι και βάζουν κάτω από τη θάλασσα μέχρι και με 100% soc.
-
@scotch said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@dimsabas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Κάτω από 40%, ε;
Φυσικά. Ευτυχώς πετύχαμε Έλληνα μηχανοδηγό που προτάσσει την ασφάλεια, γιατί αυτοί οι Ευρωπαίοι είναι εντελώς ανεύθυνοι και βάζουν κάτω από τη θάλασσα μέχρι και με 100% soc.
Δεν είναι το performance και φτανει τα 235;
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Δεν είναι το performance και φτανει τα 235;
Το Χ βγαίνει (τουλάχιστον έβγαινε, όταν το πήρα) σε Long Range και Plaid. Αν δεν κάνω λάθος, 256 έχει το LR (τουλάχιστον μέχρι τόσο είδα, αλλά ίσως πήγαινε και παραπάνω, απλά το TeslaFi δεν πρόλαβε να το καταγράψει) και 262 το Plaid. Performance έκδοση βγαίνει στο 3 και στο Υ.
-
Πάντως με τις στερεού τύπου ίσως δεν θα υπάρχει απαγόρευση για είσοδο με πάνω από 40% SoC
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πάντως με τις στερεού τύπου ίσως δεν θα υπάρχει απαγόρευση για είσοδο με πάνω από 40% SoC
για ποιον λογο; τι θα τους εμποδισει; Χαζομαρα ειναι τωρα το 40% και υπαρχει μονο στην ελλαδα, ιδια χαζομαρα θα ειναι αν μπουν στερεου τυπου ή αντιδραστηρες συντηξης. Απο τη στιγμη που εφοπλιστες και κυβερνηση τα βρισκουν μεταξυ τους και το ζητησαν οι εφοπλιστες, ολα καλα. Οσο τα πλοια πηγαινοερχονται γεματα, δεν ιδρωνει το αυτι κανενος.
Καποια στιγμη θα πεσει αυτη η ρυθμιση. Οταν την ειχα ακουσει για πρωτη φορα (προ 3ετιας ηταν;) πιστευα οτι θα αντεξει το πρωτο καλοκαιρι, στην πρωτη επαφη με τους τουριστες. Ε τελικα αντεξε...
-
Οι μπαταρίες με υγρό καταλύτη κι ιδιαίτερα οι NMC εάν έχουν θερμική διαρροή η ίδια η χημεία τους τροφοδοτεί με οξυγόνο την θερμική διαρροή και δεν σταματά η φωτιά .
Εχει παρατηρηθεί πως με χαμηλότερο SoC η θερμική διαρροή τελειώνει σε λιγότερο χρόνο οπότε ίσως είναι πιο διαχειρίσιμο και από την ίδια την μπαταρία και το safety net που διαθέτει για την διαχείρηση κάποιων κελιών με θερμική διαρροή.
Στις στερεού τύπου και διαφορετικής χημεία πρακτικά το πρόβλημα αυτό εξαλείφεται
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Στις στερεού τύπου και διαφορετικής χημεία πρακτικά το πρόβλημα αυτό εξαλείφεται
Οι LFP δεν έχουν τέτοιο θέμα ήδη (περίπου, ας μην το αναλύσουμε εδώ).
Και δεν θα εξαλειφθεί τπτ γιατί ποιος και πως θα ελεγχει τί χημεία μπαταρίας έχει το κάθε αυτοκίνητο;
Θα ζητήσουν απο την ΕΕ υποχρεωτικό ειδικό σήμα να μπαίνει σε όλα;
Ή θα κάτσουν οι ναυτεργάτες/λιμενικοί να ελέγχουν ένα ένα ;Είναι ένα αδιέξοδο που μόνοι τους έχουν μπει και θα το μαζέψουν πίσω οτι οι λεχτρικοί γίνουν πολλοί.
Προς το παρόν είναι bullies και λένε 'δικό μου το μαγαζάκι, οτι θέλω το κάνω, αν δεν σου αρέσει, κολύμπα'.υγ. Πάλι κώλο το τοπικ το κάνατε, ντροπή σας ! Αίσχος.
-
-
Εγώ ακόμα μέσα είμαι. Θα πέσω μαχόμενος.
@gatoz σίγουρα δεν θες να πας ;

-
Πανέμορφο το άτιμο
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!