-
@ilias78 said in Kia XCeed - crossover:
Θέλω να αγοράσω μια σχαρα ποδηλάτων αλλά δεν θέλω οροφης. Σκέφτομαι για αυτές που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ. Έχει πάρει κανείς? Βολεύει έτσι όπως είναι η σχεδίαση του? Μειώνει την πίσω ορατότητα?
Χωρις το ποδηλατο ελαχιστα, παρε με σπαστα μαρκουτσια για να τα μαζευεις μην καρφωθει κανα μοτοσακο πανω τους.
-
@ilias-a said in Kia XCeed - crossover:
Θέλω να αγοράσω μια σχαρα ποδηλάτων αλλά δεν θέλω οροφης. Σκέφτομαι για αυτές που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ. Έχει πάρει κανείς? Βολεύει έτσι όπως είναι η σχεδίαση του? Μειώνει την πίσω ορατότητα?
Χωρις το ποδηλατο ελαχιστα, παρε με σπαστα μαρκουτσια για να τα μαζευεις μην καρφωθει κανα μοτοσακο πανω τους.
Έχεις κάνα λινκ να δω πως είναι? Εντωμεταξύ δοκίμασα κάποια στιγμή ε ενα καταστημα αυτήν στο πορτ παγκαζ κ κάθεται πάνω στην πινακίδα ακριβώς κ την κρύβει.
-
Έχεις κάνα λινκ να δω πως είναι? Εντωμεταξύ δοκίμασα κάποια στιγμή ε ενα καταστημα αυτήν στο πορτ παγκαζ κ κάθεται πάνω στην πινακίδα ακριβώς κ την κρύβει.
Κατι τετοιο ισως σε βολεψει, ειναι σε σκατοσημειο η πινακιδα.
https://www.autoplus.gr/eshop/autoplus/πού-αλλού-να-πας/sxares-podilatou-vaseis-stiriksis/βάση-πορτ-μπαγκάζ-main/ -
Κατι τετοιο ισως σε βολεψει, ειναι σε σκατοσημειο η πινακιδα.
https://www.autoplus.gr/eshop/autoplus/πού-αλλού-να-πας/sxares-podilatou-vaseis-stiriksis/βάση-πορτ-μπαγκάζ-main/Θα την τσεκάρω. Ευχαριστώ
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Edit: τον @alex-mix νομίζω απασχολούσε κάτι αντίστοιχο, ας μας πει τη γνώμη του αν θέλει.
Ελα φιλαρακι σορρυ τωρα μπηκα υστερα απο πολυ καιρο.
Ναι και με start stop και με sailling mode ειχα θεματα οπως και με kia connect που μου εδειχνε παντα προβλημα με 12v ,ηταν ενας απο τους λογους που το εδωσα στους 20 μηνες με 16500χλμ.
4 φορες αντιπροσωπεια ποτε λογος για να γινει αλλαγη ,η απαντηση ηταν παντα δεν κανεις χλμ.
Ρε με δουλευεις ελεγα εκανα σχεδον 70χλμ για νε ερθω αντιπροσωπεια και παλι δεν δουλευει τιποτα.
Μια μερα θυμαμαι απο τα νευρα μου εφυγα απο αντιπροσωπεια εκανα σχεδον 300 χλμ και γυρισα παλι αντιπροσωπεια και παλι δε δουλευε .Απαντηση !!!
Σε μαθαινει το αμαξι πως οδηγεις και λειτουργει πλεον αναλογα.
Τωρα που το σκεφτομαι ημουν πολυ μπροστα απο την εποχη μου το αμαξι μου ειχε AI απο το 22
.
Και αλλα πολλα απο θεμα συνεργειου αντιπροσωπειας που εκαναν να το δωσω.
Κατα τ αλλα αν ειχα καλυτερο συνεργειο που να εμπιστευομαι το αμαξι φυσουσε απαιχτο δμσε ολα τα υπολοιπα. -
-
Πολύ πιο όμορφο το παλιό.
-
Ποτε θα έρθει αυτό Ελλάδα?
-
Ωραιο φαινεται, να δουμε και τιμές ομως.
-
@cynic9 said in Kia XCeed - crossover:
Ωραιο φαινεται, να δουμε και τιμές ομως.
Στα ίδια επίπεδα με το παλιό
-
Πόσο χάλια το κάνανε. Ειδικά μπροστα. Κρίμα
-
Έχω μια εντύπωση, από το πώς βλέπω το όχημα από b-pillar και πίσω, ότι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα οχήματα της γκάμας θα έχει πάλι μέτριους χώρους για πίσω και αποσκευές. Κατά τα άλλα μου αρέσει.
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Έχω μια εντύπωση, από το πώς βλέπω το όχημα από b-pillar και πίσω, ότι σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα οχήματα της γκάμας θα έχει πάλι μέτριους χώρους για πίσω και αποσκευές. Κατά τα άλλα μου αρέσει.
Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό, ένα facelift είναι....
-
Καταπληκτικό f/l!!!

-
Μόνο οι οθόνες που έχει το καινούργιο μου αρέσουν. Άντε και τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος - κλιματισμού που είναι σε touch panel, όπως του Sportage, ως high tech πινελιά. Εξωτερικά το κάνανε λιγότερο επιθετικό, άνευρο. Και οι φωτογραφίες του εσωτερικού μου δίνουν την εντύπωση πως τα πλαστικά στο ταμπλό είναι πλέον σκληρά.
-
Εν τω μεταξύ, κάπου έχω δει το facelift του X-Ceed και πρέπει έξω ήδη να πωλείται, μένει να φανεί πότε θα έρθει στη χώρα μας. Εφόσον λανσαρίστηκαν αυτά τα δύο τώρα, μάλλον πάμε για φθινόπωρο η προς το τέλος του έτους, εκτός αν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία που μου διαφεύγει....
(/assets/uploads/files/1783686018598-img_2337.jpeg)

-
-
Πω πω χάλια το έκαναν, τελείωσε μια και καλή η Ευρωπαϊκή σχεδιαστική γραμμή που καθιέρωσε το Ceed εδώ και χρόνια.
-
Είναι σαν ένα μεγαλύτερο Stonic και γενικά, ακολουθεί την ενιαία σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Για να είμαι ειλικρινής, το προηγούμενο μου φαίνεται πιο ουδέτερο ως σχέδιο, το τωρινό κάνει τη διαφορά. Πάρα πολύ όμορφο το εσωτερικό.
Αν κατάλαβα καλά, έχει ξεκινήσει η παραγωγή του, έχουμε καμιά εικόνα για το πότε θα φανεί στα μέρη μας;
-
@tsimisde said in Kia XCeed - crossover:
προηγούμενο μου φαίνεται πιο ουδέτερο ως σχέδιο
Ευρωπαϊκής φιλοσοφίας, διαχρονικός Γερμανικός σχεδιασμός.
Ήταν και αυτοκινηταρα οδηγικά.
-
Αυτές οι θεόστραβες χωρίς χαρακτήρα μουτσούνες της νέας σχεδιαστικής γραμμής που εφαρμόζει σε όλα της τα καινούργια αυτοκίνητα δε καταλαβαίνω τι οράματα έβλεπε ο designer.
Όχι το πίσω μέρος πάει πίσω δηλαδή, βρε σχιστομάτη, είμαστε άνδρες πως θα κυκλοφορώ με τέτοια μουτσούνα που είναι λες και του έχεις ρίξει μπουκέτο στη μάπα και έχει μπάσει προς τα μέσα να βάλω το γκομενάκι να το πάω βόλτα;
Kia XCeed - crossover