-
@ilias78 said in Kia XCeed - crossover:
Θέλω να αγοράσω μια σχαρα ποδηλάτων αλλά δεν θέλω οροφης. Σκέφτομαι για αυτές που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ. Έχει πάρει κανείς? Βολεύει έτσι όπως είναι η σχεδίαση του? Μειώνει την πίσω ορατότητα?
Χωρις το ποδηλατο ελαχιστα, παρε με σπαστα μαρκουτσια για να τα μαζευεις μην καρφωθει κανα μοτοσακο πανω τους.
-
@ilias-a said in Kia XCeed - crossover:
Θέλω να αγοράσω μια σχαρα ποδηλάτων αλλά δεν θέλω οροφης. Σκέφτομαι για αυτές που μπαίνουν στο πορτ παγκαζ. Έχει πάρει κανείς? Βολεύει έτσι όπως είναι η σχεδίαση του? Μειώνει την πίσω ορατότητα?
Χωρις το ποδηλατο ελαχιστα, παρε με σπαστα μαρκουτσια για να τα μαζευεις μην καρφωθει κανα μοτοσακο πανω τους.
Έχεις κάνα λινκ να δω πως είναι? Εντωμεταξύ δοκίμασα κάποια στιγμή ε ενα καταστημα αυτήν στο πορτ παγκαζ κ κάθεται πάνω στην πινακίδα ακριβώς κ την κρύβει.
-
Έχεις κάνα λινκ να δω πως είναι? Εντωμεταξύ δοκίμασα κάποια στιγμή ε ενα καταστημα αυτήν στο πορτ παγκαζ κ κάθεται πάνω στην πινακίδα ακριβώς κ την κρύβει.
Κατι τετοιο ισως σε βολεψει, ειναι σε σκατοσημειο η πινακιδα.
https://www.autoplus.gr/eshop/autoplus/πού-αλλού-να-πας/sxares-podilatou-vaseis-stiriksis/βάση-πορτ-μπαγκάζ-main/ -
Κατι τετοιο ισως σε βολεψει, ειναι σε σκατοσημειο η πινακιδα.
https://www.autoplus.gr/eshop/autoplus/πού-αλλού-να-πας/sxares-podilatou-vaseis-stiriksis/βάση-πορτ-μπαγκάζ-main/Θα την τσεκάρω. Ευχαριστώ
-
@georgemit said in Kia XCeed - crossover:
Edit: τον @alex-mix νομίζω απασχολούσε κάτι αντίστοιχο, ας μας πει τη γνώμη του αν θέλει.
Ελα φιλαρακι σορρυ τωρα μπηκα υστερα απο πολυ καιρο.
Ναι και με start stop και με sailling mode ειχα θεματα οπως και με kia connect που μου εδειχνε παντα προβλημα με 12v ,ηταν ενας απο τους λογους που το εδωσα στους 20 μηνες με 16500χλμ.
4 φορες αντιπροσωπεια ποτε λογος για να γινει αλλαγη ,η απαντηση ηταν παντα δεν κανεις χλμ.
Ρε με δουλευεις ελεγα εκανα σχεδον 70χλμ για νε ερθω αντιπροσωπεια και παλι δεν δουλευει τιποτα.
Μια μερα θυμαμαι απο τα νευρα μου εφυγα απο αντιπροσωπεια εκανα σχεδον 300 χλμ και γυρισα παλι αντιπροσωπεια και παλι δε δουλευε .Απαντηση !!!
Σε μαθαινει το αμαξι πως οδηγεις και λειτουργει πλεον αναλογα.
Τωρα που το σκεφτομαι ημουν πολυ μπροστα απο την εποχη μου το αμαξι μου ειχε AI απο το 22
.
Και αλλα πολλα απο θεμα συνεργειου αντιπροσωπειας που εκαναν να το δωσω.
Κατα τ αλλα αν ειχα καλυτερο συνεργειο που να εμπιστευομαι το αμαξι φυσουσε απαιχτο δμσε ολα τα υπολοιπα.
Kia XCeed - crossover