-
Πόσα χρόνια είπαμε ότι τους πήρε να «ακούσουν» τον κόσμο?
-
@limited_one said in VW FORUM:
@sabas_thess said in VW FORUM:
Για το DSG έχω αποφασίσει να πορευθώ ως εξής. Ππαρότι φοράει υγρού το Tig ανά 60k θα του αλλάζω έλαια. Επιπλέον "έμαθα" πλέον το dsg και θεωρώ ότι κινούμαι χωρίς να το καταπονώ. Ο φίλος παραπάνω ορθά ανέφερε ότι τα δισκάκια είναι αναλώσιμα όπως σε κάθε κιβώτιο πλην της κατηγορίας "CVT", μηχανικό ή μη. Άρα τι απομένει; Ο χρόνος ζωής του mechatronic ο οποίος είναι ζαριά. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω για αυτό.
Κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα θα πάω σε δύο εξειδικευμένα συνεργεία σε vw να ρωτήσω την άποψη τους για την αλλαγή λαδιών.
Ισως ρωτήσω και το συνεργείο που πάω όλα τα οχήματα της εταιρίας για να έχω όσο γίνεται καλύτερη άποψη.Την περασμένη εβδομάδα ρώτησα έναν μηχανικό για τα λάδια του dsg. Μου είπε πως καλό είναι να γίνει η αλλαγη τους στην πενταετία εφόσον δεν έχω πολλά χιλιόμετρα. Θα ρωτήσω και αλλού όμως,
-
-
Εαν θέλει κανείς αμαξάρα σε τιμή πατινιού, να μου πει. Το πουλάει φίλος μου
Λοιπόν , έχω και κάθεται αυτό το TUAREG 4.2 08/05 με κοντά 160.000χλμ.
Εμένα δε με παίρνει να το κρατήσω και θα φύγει για απόσυρση καθώς ήταν σε αγγελία για κάνα 6 μηνο και δε το έπαιρνε κανένας.
Τα τέλη κυκλοφορίας για το τρέχον έτος είναι πληρωμένα.
Το αμάξι λογικά θα θέλει ένα σέρβις τύπου αλλαγής υγρών λόγω ακινησίας αλλά κατά τα αλλά είναι μια χαρά.
Αν το θέλει κάνεις η τιμή είναι 2.000 και θα μείνει για μια βδομάδα,,,μετα έφυγε απόσυρση.
Αν ενδιαφέρει κανέναν που μπορεί να το αξιοποιήσει , κοινώς να το βγάλει από τη χώρα και να το πάει κάπου που δεν είναι ποινικά κολάσιμο να έχεις καλό αυτοκίνητο.

-

@w202-amg για σενα χτυπαει η καμπανα
-
Εαν θέλει κανείς αμαξάρα σε τιμή πατινιού, να μου πει. Το πουλάει φίλος μου
Λοιπόν , έχω και κάθεται αυτό το TUAREG 4.2 08/05 με κοντά 160.000χλμ.
Εμένα δε με παίρνει να το κρατήσω και θα φύγει για απόσυρση καθώς ήταν σε αγγελία για κάνα 6 μηνο και δε το έπαιρνε κανένας.Ρωτησε κανεναν μαντρά? Αυτοι μπορουν να τα πουλησουν κι εξω
-
@alexandros-k said in VW FORUM:
Ρωτησε κανεναν μαντρά? Αυτοι μπορουν να τα πουλησουν κι εξω
Δε νομίζω να ασχοληθεί περισσότερο. Το έβαλα εδώ, μήπως και ενδαφέρει κάποιον. Το σκέφτηκα να το πάρω, έτσι για τον χαβαλέ (το ξέρω από καινούργιο το συγκεκριμένο αμάξι - ήταν εταιρικό του πατέρα του), να αντικαταστήσει το Ραβ στο νησί αλλα έχει τρελλά έξοδα συντήρησης.
-
Αυτό πρέπει να έχει..... τελη κυκλοφορίας 1,000+, φορο μεταβίβασης 250+, ασφάλεια 700+, κλπ κλπ κλπ. Παθών και εγώ με αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ποτέ ξανά!!
-
-
Τέλη κυκλοφορίας θάνατος. Εκτός αν το έχεις για 3 μήνες τον χρόνο και μπορείς να τα πληρώνεις αναλογικά. Αλλά φαντάζομαι κάθε ζημιά που θα βγάζει λογω ηλικιας πλέον θα είναι τετραψήφια. Δυστυχώς αυτά είναι για ξεφόρτωμα πλέον.
-
Αν βγάλει αγγελία στο car.gr με τιμή 2000 τώρα, το μεσημέρι θα έχει κάνει και μεταβίβαση. Κοντινό συγγενικό μου πρόσωπο ξεφορτώθηκε ένα 2,5άρι Grand Vitara 20ετίας αυτές τις μέρες λόγω μετανάστευσης. Μου έλεγε οτι βαριέται τη διαδικασία και θα το δώσει για απόσυρση και του κάνω "Σε χαλάνε 2-3 χιλιάρικα στην τσέπη; Βάλε το αγγελία και αν δεν αντοποκριθεί κανείς στείλε το 1-2 μέρες πριν φύγεις". Τελικά το έβαλε αγγελία ένα πρωί στα 3000 στο car.gr και το ίδιο μεσημέρι το είχε δώσει. Βέβαια το μόνο βάρος που έχει ένα Vitara 2,5 V6 είναι τα τέλη του. Σαν αυτοκίνητο είναι πολύ απλό και οι ζημιές που μπορεί να βγάλει πολύ φθηνότερες από ένα Touareg.
-
Δεν είναι συγκρίσιμα θεωρώ. Τa Vitara τα παίρνουν ακόμα για να πηγαίνουν στα βουνά / offroad κλπ. Έχουν κοινό.
Το Τουαρέγκ είναι ένα luxury SUV, όπως τόσα και τόσα άλλα. -
Εννοείται ότι δεν είναι συγκρίσιμα, όμως οι τιμές που συζητάμε είναι χώμα, ενώ μπορεί να πωληθεί και ολόκληρο για ανταλλακτικά. Από το να το σκοτώσεις με απόσυρση και μηδαμινό κέρδος... Αλλά τέσπά, κουβέντα να γίνεται.
-
Η αλήθεια είναι ότι ίσως για ανταλλακτικά πιάνει παραπάνω.
-
Η τιμή των 2000 € είναι τιμή σκραπ !
Αν δεν είχαν μαζέψει τη σάρα και τη μάρα θα το έπαιρνα. Είναι το ομορφότερο SUV, το μόνο που μου αρέσει.
VW FORUM