-
@criuser said in Stellantis Group:
Δεν είναι φτηνά. Είναι VFM.
Καμία σχέση.
Σε κάθε 3ο ποστ (τα άλλα ειναι για τον Τάρανδο και τους χώρους) μας λές πόσο χαμηλές τιμές έχουν τα Σιτροέν!!
@vagkirk said in Stellantis Group:
Εν τω μεταξύ μιλάμε για υπέροχο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο, ίσως ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί σε 4 ροδες , με μεγάλους χώρους και πορτμπαγκάζ.
Χρειάζεται να ειναι όμορφο, αφού κυρίως ειναι στατικό! Το "κυκλοφορεί" ειναι ευφημισμός για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αφού ειναι ακίνητο στο συνεργείο ή πάνω στην οδική - οπότε τουλάχιστον να ειναι όμορφο.
-
@jousis said in Stellantis Group:
@a-d-p said in Stellantis Group:
τα κινέζικα είναι ο ορισμός του V4M
(επειδή κοιμάται, απαντάω εγώ
)
Αν ο αριθμητής είναι 0, το κλάσμα είναι 0 όσο μικρός κ αν είναι ο παρονομαστής.Δηλαδή ακόμα και τόσο μικρός ο παρανομαστής που να είναι μηδέν ?

-
Δηλαδή ακόμα και τόσο μικρός ο παρανομαστής που να είναι μηδέν ?

Να δώσεις 1 λεπτό όταν σου χαρίσουν κινέζικο για α) να μην μαλώσετε και β) να "έχεις" vfm.
Αλλιώς και θα σε ρωτάνε πόσο vfm είχε η κινεζιά και θα λες undefined.
-
@vagkirk said in Stellantis Group:
@mariolas said in Stellantis Group:
https://www.gocar.gr/news/feed/53631,Eftase_Ellada_to_neo_Peugeot_408_Hybrid_.html
Οι Γάλλοι συνεχίζουν να ρίχνουν τις τιμες ενδιαφέρον!
Πάρα πολύ καλές τιμές!
Εκδόσεις και τιμές στην Ελλάδα
Το νέο Peugeot 408 Hybrid 145 e-DCS6 διατίθεται στην Ελλάδα σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Style, Allure και GT.Αναλυτικά οι τιμές:
408 Hybrid 145 e-DCS6 Style 28.600 €
408 Hybrid 145 e-DCS6 Allure 29.900 €
408 Hybrid 145 e-DCS6 GT 33.600 €Το προηγούμενο ξεκινούσε από 35.000€ το Allure αν θυμάμαι καλά!
Να ανάβουμε όλοι κάνα κεράκι στους Κινέζους παιδιά!
Και επειδή είπα Κινέζοι θυμήθηκα κάτι lynk n co και κάτι άλλους που τους κραζαμε για ξεβρακωμα επειδή έριχναν τις τιμές των μοντέλων τους και χαντακωναν την αξία των αρχικών αγοραστών.
Εδώ τι να πούμε για όσους αγόρασαν το προηγούμενο 408;;;;
Εν τω μεταξύ μιλάμε για υπέροχο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο, ίσως ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί σε 4 ροδες , με μεγάλους χώρους και πορτμπαγκάζ.
Έτσι ναι, στα 29 -30 χιλιάρικα σιγά μην προτιμήσω οποιαδήποτε Κινέζο ας έχει και 250 άλογα και ότι θέλει σε εξοπλισμό, μην σας πω για μένα προσωπικά σβήνει και το Troc αλλά και το CHR από υποψήφιες επιλογές.
Μπράβο στον εισαγωγέα μας.
Η βασική του 408 έχει φανταστική τιμή. Τέλειους χώρους, πανέμορφο,αυτόματο, πραγματικά αν εχει βελτιωθεί (θα φανεί αυτό) ο κινητήρας ειναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Παίρνεις σχεδόν τα πάντα! -
33.600€ το GT, σοβαρά τώρα; Οκ τιμή προληπτικά χαμηλή, μέχρι εγώ θα ψηνομουνα!
-
Συμφωνώ, ο κινητήρας είναι ίδιος με το δικό.μου αλλά αξιέπαινες τιμές πραγματικά, εκτός ότι είναι πανέμορφο. Θα ανταγωνιστεί και Toyota έτσι καθώς δεν είναι ψευτο-υβριδικο όπως αλλα..
-
Η βασική του 408 έχει φανταστική τιμή. Τέλειους χώρους, πανέμορφο,αυτόματο, πραγματικά αν εχει βελτιωθεί (θα φανεί αυτό) ο κινητήρας ειναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Παίρνεις σχεδόν τα πάντα!Καθρεφτάκια με φρου φρου και σχεδιαση κατσε καλα, αλλα η αναρτηση παραμενει ημιακαμπτος.
-
Αλλος ο ημιάκαμπτος σε γαλλικό. άλλος σε Τογιότα που είναι κούτσουρο.
-
Φιλε στην τιμη που το δίνει δεν υπάρχει οτι και να λέμε τώρα .. δεν περνά απαρατήρητο τέτοιο πακέτο.Εγώ κράζω Γερμανογαλλους αλλα να λέμε τα καλά οταν αυτα υπάρχουν. Citroen, Peugeot,dacia, Renault προσπαθούν!
-
Ναι ναι….το ειδαμε!
Ασε που τα Τογιοτα εχουν διπλα ψαλιδια, γιατι δινουν σημασια στην μηχανολογια οχι στις 3Δ οθονες και τα καθρεφτάκια.
-
Φιλε στην τιμη που το δίνει δεν υπάρχει οτι και να λέμε τώρα .. δεν περνά απαρατήρητο τέτοιο πακέτο.Εγώ κράζω Γερμανογαλλους αλλα να λέμε τα καλά οταν αυτα υπάρχουν. Citroen, Peugeot,dacia, Renault προσπαθούν!
Στην τιμη αυτη υπαρχει το Τεσλα, οποτε τελειωνει οποιαδηποτε κουβεντα συγκρισης.
-
@fanis75 said in Stellantis Group:
Στην τιμη αυτη υπαρχει το Τεσλα, οποτε τελειωνει οποιαδηποτε κουβεντα συγκρισης.
Άποψη σου

-
Σε B/BSUV τον ανεχόμαστε γιατί μας δίνει λίγους έξτρα χώρους, αλλά σε τέτοια μαούνα απαράδεκτος ο ημιάκαμπρος.
Ντροπή.Κρίμα γιατί μέσα/εξω το αυτοκίνητο είναι κουκλί. Υπέροχο.
-
@kilomeater said in Stellantis Group:
Άποψη σου

Σ αυτα τα τοπικ μεχρι και ο kilomeater εγκατελειψε το αυστηρο τεχνοκρατικο του προφιλ και θυμηθηκε πως ειναι το ελληνικο σπαω πλακα .
-
Άποψη σου

Αντικειμενικα μιλαω, συγκρινω προδιαγραφες, μηχανολογια και εξοπλισμο. Η αποψη είναι υποκειμενική, τα στοιχεία αντικειμενικά.

-
Μόνο που ο κιλομέτερ είναι χρήστης με παρελθόν στην εταιρεία ενώ εσείς είστε χέητερς...
Αρα μηδενικής αξιοπιστίας...

-
Αντικειμενικα μιλαω, συγκρινω προδιαγραφες, μηχανολογια και εξοπλισμο.
Δεν μας πειράζει λίγο μουχλίτσα αν είναι να μένουμε σε hausmann απο το να γυρνάμε μετά την δουλειά σε αποστειρωμένο blocuri
(για να μην πω φασιστικό μοντερνισμό) -
Άποψη σου

Αντικειμενικα μιλαω, συγκρινω προδιαγραφες, μηχανολογια και εξοπλισμο. Η αποψη είναι υποκειμενική, τα στοιχεία αντικειμενικά.

Δεν αμφισβητώ την αλήθεια σας , ούτε τα νούμερα που χτίζουν την υπεράσπιση της .
Η παρατήρηση μου παραμένει ότι δεν είναι καταναγκη η μοναδική οπτική , ότι οι δικές σας προτεραιότητες που προβάλλουν αυτήν την επιλογή ως μονόδρομο δεν απηχούν εξίσου σε όλους , πολλώ δε μάλλον όταν γράφουμε στο εκλεπτυσμένο θέμα των γαλλικών αυτοκινούμενων οχημάτων και το ευγενες κοινό του .Η συζήτηση θυμίζει τον ενημερωμένο καταναλωτή που αναγνωρίζει ως top επιλογή μόνο την χασαποταβέρνα του Τάκη για στάβλισια ludicrous μέγα- μερίδα με πατατες και εκείνη τη μοντέρνα τη σαλάτα με ρόκα παρμεζάνα καθώς δεν είναι κορόιδο να πληρώνει για φρου-φρου και να μένει νηστικός . Ή τον πιο μοντέρνο που έχει διαβάσει όλα τα guides η καλύτερη απόδομημένη γαρδούμπα της πρωτεύουσας και πηγαίνει για πιο ψαγμένη VFM εμπειρία . .
Για κάποιον άλλον , η επίσκεψη σε ένα Michelin εστιατόριο για μια ολιστική εμπειρία που ταξιδεύει τον ουρανίσκο και το μάτι , συνοδευόμενη από ένα ευωδιαστό Chardonnay είναι εξίσου μονόδρομος , προς αποφυγή μιας επίπονης συνεύρεσης με ανέμπνευστη πρωτεΐνη και συγχρωτισμού με τους μπαναλ θιασώτες της .
Life choices , δεν είναι όλες για όλους .
-
Η τιμή είναι προκλητικά χαμηλή. Ειδικά το GT στις 33000 απίστευτο. Και αναξιόπιστο να βγει αξίζει το ρίσκο κατά τη γνώμη μου.
Είναι προφανές ότι μετά τον puretech προσπαθούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και καλά κάνουν. Η εγγύηση πόση είναι; Στη Γαλλία είναι στα 8 χρόνια.
Πάντως αν ψάχνει κάποιος crossover ακόμα και να μην θέλει τόσο μεγάλο πρέπει να το δει από το να χρυσοπληρώσει άλλα μοντέλα.
Stellantis Group