-
Severance
Slow horses
Foundation
Tehran
Silo
The servant
Monarch
Black bird
Dark matter
SugarΈχει πολλές ακόμα με καλές κριτικές αλλά είτε δεν ήταν του γούστου μου είτε δε προλάβα να τις δω
-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@johnny-0 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Η γυναίκα λατρεψε το The Madison...
(Εγώ είδα Kurt Russell και έβαλα και είδα Stargate, ταινιαρα βλέπεται ακόμη άνετα)ποσες σειρες θα κανει επιτελους ο sheridan;;!!! θα υποθεσω οτι και αυτη γυριζεται σε ραντζο του, το οποιο ενοικιαζει στην εταιρεια παραγωγης

Μετά το yellostone που ήταν πολύ καλό στις πρώτες σεζόν, μλκία στο τέλος είδα τα ξαδερφάκια:
1883: αυτό ήταν καλό αλλά σύντομο
1923: παρότι έπαιζαν οι Φορντ, Μίρεν, ήταν γενικά πολύ στενάχωρο και το τέλος παίχτηκε πολύ σύντομα. Ηθέλε 2-3 επεισόδια και άλλο τέλος.Επόμενο;;;

(το landman δεν προχωρούσε, το άφησα) -
@xenos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@johnny-0 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Η γυναίκα λατρεψε το The Madison...
(Εγώ είδα Kurt Russell και έβαλα και είδα Stargate, ταινιαρα βλέπεται ακόμη άνετα)ποσες σειρες θα κανει επιτελους ο sheridan;;!!! θα υποθεσω οτι και αυτη γυριζεται σε ραντζο του, το οποιο ενοικιαζει στην εταιρεια παραγωγης

Μετά το yellostone που ήταν πολύ καλό στις πρώτες σεζόν, μλκία στο τέλος είδα τα ξαδερφάκια:
1883: αυτό ήταν καλό αλλά σύντομο
1923: παρότι έπαιζαν οι Φορντ, Μίρεν, ήταν γενικά πολύ στενάχωρο και το τέλος παίχτηκε πολύ σύντομα. Ηθέλε 2-3 επεισόδια και άλλο τέλος.Επόμενο;;;

https://www.imdb.com/title/tt34991493/
με την υπερδύναμη Kelly Reilley. -
Καθώς βαριέμαι (αποκοιμιέμαι...) να ψάχνω, κανένα καλό western μήπως κυκλοφόρησε/κυκλοφορεί στο Netflix ή καί στο Ertflix ? (ας είναι και μέτριο δλδ, "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι")

Επίσης ψάχνω (τρόπος του λέγειν) μην εντοπίσω πουθενά δύο συγκεκριμένα φιλμ "Wait until sping Bandini" καί "My dog Stupid" (βασικά λόγω "κολλήματος" με τον συγγραφέα των αντίστοιχων βιβλίων). Το δευτερο κάπου είχα διαβάσει πρίν λίγο καιρό ότι θα προβληθεί/προβαλλόταν (?) στο Ertflix αλλά δεν το εντόπισα. -
@metoikos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Καθώς βαριέμαι (αποκοιμιέμαι...) να ψάχνω, κανένα καλό western μήπως κυκλοφόρησε/κυκλοφορεί στο Netflix ή καί στο Ertflix ? (ας είναι και μέτριο δλδ, "στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι")

Επίσης ψάχνω (τρόπος του λέγειν) μην εντοπίσω πουθενά δύο συγκεκριμένα φιλμ "Wait until sping Bandini" καί "My dog Stupid" (βασικά λόγω "κολλήματος" με τον συγγραφέα των αντίστοιχων βιβλίων). Το δευτερο κάπου είχα διαβάσει πρίν λίγο καιρό ότι θα προβληθεί/προβαλλόταν (?) στο Ertflix αλλά δεν το εντόπισα.Αυτό αν δεν το έχεις δει.
-
@dg79 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Severance
Slow horses
Foundation
Tehran
Silo
The servant
Monarch
Black bird
Dark matter
SugarΈχει πολλές ακόμα με καλές κριτικές αλλά είτε δεν ήταν του γούστου μου είτε δε προλάβα να τις δω
-
@a-d-p said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Severance
Slow horses
Foundation
Tehran
Silo
The servant
Monarch
Black bird
Dark matter
Τις έχετε δει ή απορρίφθηκαν από την κριτική επιτροπή;

-
Severance
Slow horses
Foundation
Tehran
Silo
The servant
Monarch
Black bird
Dark matter
Τις έχετε δει ή απορρίφθηκαν από την κριτική επιτροπή;

Τις έχω δει/βλέπω
-
Έχει μια ατάκα στο 3ο κύκλο της Τεχεράνης, όπου ο Hughe Laurie έχει απαχθεί από τους Εβραίους οι οποίοι τον ρωτάνε πως κατάλαβε ότι είναι η Μοσάντ:
-Γνωρίζεις εβραϊκά και κατάλαβες ότι ήμαστε η Μοσάντ;
-Όχι, το κατάλαβα από την αμείλικτη αποτελεσματικότητα σας.
-
@famas said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Έχει μια ατάκα στο 3ο κύκλο της Τεχεράνης, όπου ο Hughe Laurie έχει απαχθεί από τους Εβραίους οι οποίοι τον ρωτάνε πως κατάλαβε ότι είναι η Μοσάντ:
Μου αρεσε πολύ, γιατί ήταν αρκετά ισορροπημένη, όχι όπως οι αμερικανιες που παρουσιάζουν τους "κακούς" σαν μπουνταλαδες
-
Με το Tehran προσωπικά, πέραν της πλοκής είχα και έχω (νομίζω θα υπάρξει και 4η σεζόν) μία παράπλευρη ασχολία. Προσπαθούσα να βρω το σημείο του εξωτερικού γυρίσματος κάθε φορά, γιατί τουλάχιστον το 50% των γυρισμάτων έχει γίνει σε ακτίνα ενός km από το σπίτι μου. Είμαι από τους τυχερούς που μένουν στην "Τεχεράνη" της Αττικής...
-
Μου αρεσε πολύ, γιατί ήταν αρκετά ισορροπημένη, όχι όπως οι αμερικανιες που παρουσιάζουν τους "κακούς" σαν μπουνταλαδες
Προσωπικά, αρέσκομαι στον σύντροφο Καμαλί που είναι συνέχεια απίστευτα ψύχραιμος και πιστός στη πατρίδα του, παρά το ότι καταρρέουν τα πάντα γύρω του. Θα μου πεις αφού οδηγάει ψιτροέν πως μπορεί να μην είναι ψύχραιμος...
-
Αν και είμαστε αυτοκινητικό site, γουστάρω πολύ τη διαμερισματάρα του Καμάλι στην πολυκατοικία Λαναρά στη Φωκίωνος.
-
@shumakos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Αν και είμαστε αυτοκινητικό site, γουστάρω πολύ τη διαμερισματάρα του Καμάλι στην πολυκατοικία Λαναρά στη Φωκίωνος.
Μήπως γνωρίζεις ποιο είναι το μεγάλο κτίριο που πιάνει σχεδόν ένα τετράγωνο κι είναι το Αρχηγείο των Φρουρών;
-
Μήπως γνωρίζεις ποιο είναι το μεγάλο κτίριο που πιάνει σχεδόν ένα τετράγωνο κι είναι το Αρχηγείο των Φρουρών;
Το Μέγαρο του ΟΤΕ
-
Έχω την εντύπωση ότι λες αυτό:
[https://maps.app.goo.gl/eLYohYoPcsHrxNeC8](link url)
Είναι στην πλατεία Κάνιγγος.
Το Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι έχει παίξει σε άλλες φάσεις. Σίγουρα παρουσιάστηκε ο περίβολός του σαν περίβολος νοσοκομείου στην πρώτη σεζόν. Τον παλιό ΟΤΕ μεταξύ 3ης Σεπτεμβρίου και Πατησίων δεν τον έχω δει εκεί μέσα. Και είναι λογικό. Το κτήριο είναι σφραγισμένο εδώ και πολλά χρόνια.
-
Ναι, αυτό εννοώ. Έχει κάποια χρήση τώρα;
-
Από ό,τι βλέπω στο google maps, είναι η έδρα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.). Ανήκει στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Παρότι περνάω απ' έξω κάνα δυο φορές την εβδομάδα, επειδή δεν έχει ταμπέλα και δεν είμαι περίεργος (
) , ούτε που είχα αναρωτηθεί να το ψάξω μέχρι τώρα. -
νομίζω θα υπάρξει και 4η σεζόν
Ναι, έχει ανακοινωθεί επίσημα και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει
-
γουστάρω πολύ τη διαμερισματάρα του Καμάλι στην πολυκατοικία Λαναρά στη Φωκίωνος
Πως κατάλαβες πως είναι αυτή ;
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]