-
Δε καταλαβαίνω τη χρησιμότητα μιας ντατσουνάρας με 400+ps και 5,7 για τα κατό...
-
Μετά τη πρόσφατη αναβάθμιση σε 2.1.0 έχω την εντύπωση ότι το clima δουλεύει συνέχεια.
Ακόμα κι αν επιλέξεις only fans
πάλι βγάζει ίδια θερμοκρασία αέρα και κάνει αφυγρανση-ξεθαμπωμα παρμπρίζ. Σταματημένος όμως δε δείχνει κατανάλωση (0 kw).
Παρατήρησε κάνεις παρόμοια κατάσταση; -
Σχετικά με το δικό του navigation.
Α. Εχεις βρει τρόπο να βλέπεις εναλλακτικές διαδρομές;
Β. Σου δουλεύει το «avoid tolls»;Το Β διορθώθηκε!
Έβαλα για πλάκα πχ Αλεξανδρούπολη και με έβγαλε 5+ ώρες, ενώ είναι περίπου 3.Επειδή όμως το γιν και το γιανγκ είναι θεμελιώδης έννοια στη κινεζική φιλοσοφία και επειδή υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν
, έτσι και στο navi εξαφανίστηκε η εκτίμηση ποσοστού άφιξης στον προορισμό 
-
Έβαλα για πλάκα πχ Αλεξανδρούπολη και με έβγαλε 5+ ώρες, ενώ είναι περίπου 3.Επειδή όμως το γιν και το γιανγκ είναι θεμελιώδης έννοια στη κινεζική φιλοσοφία και επειδή υπάρχει ισορροπία στο σύμπαν
Dolphin ή dolphin surf έχεις;
-
Dolphin
-
Dolphin
Εγώ πάντως δεν βλέπω να δουλεύει το avoid tolls. Οταν ξεκινάς διαδρομή δεν υπάρχει διαθέσιμο το κουμπάκι με τα «waypoints»; Αυτό είδα ότι δείχνει την μπαταρία στον προορισμό.
-
-
@katafractos17 said in BYD forum:
Δεν πρόλαβαν να βγάλουν το Έβο και έρχεται τελείως νέο μεγαλύτερο μοντέλο. Θεωρητικά λόγω 20εκ διάφορα στο μήκος θα μπορούσαν να υπάρχουν παράλληλα αλλά λόγω τιμολογιακής πολιτικής νομίζω δεν θα συμβεί αυτό.
-
-
συζηταμε για ενα οχημα το οποιο δεν εχει παρουσιαστει καν στην κινα ακομα. ΘΑ παρουσιαστει σε σαλονι αυτοκινητου. Μπορει να μην ερθει καν στην ευρωπη
-
-
-
Μπορει να μην ερθει καν στην ευρωπη
Για τέλη του 27 κάνουν λόγο.
Το ολοκαίνουργιο BYD Atto 3 έρχεται για να κλέψει την παράσταση
-
4,67μ. μήκος και 1.90μ. πλάτος...
Μπορεί να είναι εξαιρετικό ως αυτονομία,φόρτιση κ.λ.π., αλλά για κίνηση σε πόλεις -που είναι και το "βασίλειο" των BEV- Αθήνα/Θεσσαλονίκη (σχεδόν το 65-70% του πλυθησμού), είναι άντε γεια... -
-
διαβαζω ο αλλος πηρε το νεο αττο 3 ξεκινησε να κανει αναβαθμιση που του ζητησε δεν ολοκληρώθηκε ποτε ( μπορει να ειχε και θεμα δικτύου) αλλα δεν μπορει να βαλει μπροστα νεο αμαξι του κουτιου...αλλος του προτεινει να κατεβασει utp καλωδιο και το ρουτερ στην πυλωτη...η ζωη μας γινεται ολο και πιο... ευκολη με τα νεα αμαξια βλεπω...
-
-
Εντάξει, μην δίνεις και ιδιαίτερη βάση στο παραμύθι που ξεκινάει ο κάθε ΝίκοςΜπάμπης στο fb χωρίς να μας λέει και πώς τελειώνει
Μην υποτιμας την ατελη αναβαθμιση-ενημερωση λογισμικου, στα θερμικα την κανεις μονο με υγεια μπαταριας ανω του 80%, φορτισμενη στο 100% και με συνδεδεμενο φορτιστη πανω. Εχουμε φαει πολυ χοντρες πικρες σε στιγμες που κοπηκε η μεταφορα δεδομενων απο προβληματα δικτυου ή ρευματος.
-
κοπηκε η μεταφορα δεδομενων απο προβληματα δικτυου
Όχι λόγω δικτύου.
Απο διάφορους άλλους λόγους μπορεί. Απο δίκτυο όχι.
Πολύ χοντρικά, το αρχείο πρώτα κατεβαίνει, μετά πιστοποιείται και μετά γράφεται.Δυστυχώς για κάποιον λόγο έχουν επιλέξει όλοι οι κατασκευαστές να μην χρησιμοποιήσουν πολλαπλά failsafes και για αυτό σου λένε να είναι σε καλή κατάσταση η 12V. Δεν είναι θέμα κινέζων.
Και αν είναι πάνω σε πρίζα ή όχι δεν αλλάζει κάτι, κατά το update τραβάνε απο 12V (όλα όσα έχω δει - διορθώστε με) και δεν παιζει ρόλο/δουλεύει ο OBC.Για αυτό μόνο σιγουριά στελάντις που το πήγαινα συνεργείο για "αναβάθμιση"

-
Όχι λόγω δικτύου.
Απο διάφορους άλλους λόγους μπορεί. Απο δίκτυο όχι.
Πολύ χοντρικά, το αρχείο πρώτα κατεβαίνει, μετά πιστοποιείται και μετά γράφεται.Κομπιουτερας δεν ειμαι οποτε οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες σε αυτο το θεμα δεχομαι αυτο που λες, εχω μια ερωτηση και ενα που μου εχει συμβει.
Αν ειναι αρχειο γιατι να μη γινει αποθηκευση στον υπολογιστη και σε ιδια μοντελα να μην την περνας καυθειαν ή εστω μια μια ολιγολεπτη εγκριση απο τη μαμα εταιρεια?
Σε ενημερωση για τα οργανα σε φιατ 500Χ με υπολοιπο χρονου για την ολοκληρωση 3 λεπτα εγινε διακοπη ρευματος στο κτηριο, μεχρι τοτε ηταν στη διαδικασια περιπου 20 λεπτα, το αυτοκινητο ξεραθηκε και καταφεραν να το βαλουν μπροστα (διαδυκτιακα) υστερα απο 2 μερες.
BYD forum